Soğuyan Kadın Geri Döner Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları bu makalemde sizlere ''soğuyan kadın geri döner mi?, soğuyan kadını geri döndürmek mümkün mü?'' konusunu anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Flört Süreci Hata Kaldırmaz

    Flört süreci genel olarak hata kaldıran bir noktada değildir yani bir erkek olarak kadına yanlış, ters, kırıcı veya sıkıntılı bir şey söylediğinizde ya da yaptığınızda kadının soğuması olağandır. Genel olarak kalibresiz ve ayarsız bazı cümle ya da davranışlar kadının soğumasına yol açar.

    Flört sürecinde krediniz düşük olduğundan kadını soğutmak iyi değildir bu durumda kadın seni direkt silebilir. Birçok erkeğin anlamadığı temel nokta şu oluyor seni 1 haftadır tanıyan kadınla 6 aydır tanıyan kadın aynı davranmaz. 1 haftadır tanıyan ve aynı zamanda bir sürü farklı erkekle de iletişim halinde olan kadın umursamadan seni hayatından çıkartır. O yüzden flört sürecinde hata yapmamak çoğu zaman doğru oynamaktan bile önemli hale gelebiliyor.
soğuyan kadın nasıl geri döner
Soğuyan kadını geri döndürmek çoğu zaman çok zordur.


2. Riskleri Doğru Kalibre Etmelisin

    Riskleri doğru kalibre etmek demek temelde çekicilik oluşturmanın riskli olmasından kaynaklanır. Fazla efendi ve garantici bir iyi çocuk oyunu oynamak pek işe yaramaz bu sürecin aşırı uzamasına ve çekimin olmamasına yol açar. Kadın seni arkadaş olarak görür veya senden elektrik alamadığını söyleyerek çekim olmadığını belirtir. Bu gibi durumları önlemek için risk alıyoruz yani ters tepme ihtimali olan şeyleri kullanıyoruz başka şansımız yok. Bu açıdan da kadını çeken şeyler itebilir yani çekim oluştururken birçok kadını itme ihtimalini de göz önünde bulundurmak zorundasın.

    Riskleri kalibre etmek tamamen sosyal zeka ve farkındalıkla alakalıdır. Bir kadının neye çok sinirleneceğini veya kızacağını hissetmen gerekir. Herkes aynı değildir yani bir kadını aşırı güldüren bir espri diğerini gücendirir. Bunu nasıl anlayacağız diyorsan ezberi yok yaşayarak, görerek ve sosyal zekanı geliştirerek anlayacaksın. Bu açıdan her zaman yöntemleri aşama aşama arttırarak reaksiyonları takip ederek kullanacaksın. Ezberden direkt en yüksek doz kullanman ters teper. 

    Sataşmaları her zaman karaktere yapmak, enerji frekanslarını her zaman eşitlemek, alınacağı fiziksel özelliklere NEG atmamak, yersiz ve kötü esprilerden kaçınmak gibi şeyler riskleri azaltır. Ayrıca cringe bir adam olarak algılanmanızı engeller yoksa birçok adam arsız-komik olacağım derken cringe oluyor. Bu duruma düşmeyin sosyal zekanı ve enerjiniz önemlidir.

3. İtici Enerjiden Kurtul

    Kadınları soğutan faktörlerin başında itici enerji gelir. İtici enerjide temelde muhtaçlık, kasıntılık, ego, karakter sorunları, narsist olmak ve garip birisi olmak gibi şeylerden kaynaklanır. Bir kadın senin yanında rahat ve iyi hissetmiyorsa o zaman sana karşı iticilik hissetmeye başlar. Bu açıdan da soğumaya başlar. Genel olarak avantajları olan bununla birlikte kadını çeken ama iletişim-davranışlarla kaçıran erkekler temel olarak itici enerji yayıyor.

    Kadına kendini aşırı övmekten, kasıntı tavırlara girmekten, kendini ispatlamaya çalışmaktan, ego çarpıştırmaktan ve kadını etkilemek için çok efor harcamaktan kaçınmalısın. İtici bir enerji yerine çekici, rahatlatıcı ve pozitif enerjide olmalısın. Kadın sana karşı açılmalı ve rahat olmalı. Senin yanında kendini iyi, güvende ve mutlu hissetmeli. Bunu çok kısa sürelerde yaparsan sonuçların 2'ye ve sonuç alma hızında 4'e katlanır.

4. Soğuyan Kadın Belirtileri

    İstemeden bir cümle söyledin veya bir şey yaptın. Belki kadınla tartıştın veya bir şeyler oldu kadın soğudu. 

Bunun belirtileri;
  • Çok sıcak davranan kadının artık soğuk davranması
  • Kadının geç cevap vermesi
  • Tekrar buluşmak istememesi
  • Seni aramaktan ve darlamaktan vazgeçmesi
  • Terslemeye başlaması
  • Kısa yazması
  • İnstagramdan takibi bırakması
  • Whatsapptan engellemesi
    Bunlar başına geldiyse sebebini kadına sormamalısın mesaj açık ve net artık seni istemiyor. Başta istiyor olabilir ama artık fikri değişti çünkü ya hata yaptın ya da senin iyi bir seçenek olmadığın fikrine kapıldı bu açıdan sana yol verdi. Bu gerçeği kabullenip, hatalarını düzeltip bir daha ki seferde başka kadınlarda tekrarlamamalısın. Başarısızlığı kendini geliştirmek ve değiştirmekte bir yakıt olarak kullanmalısın.

5. Soğuyan Kadın Geri Döner Mi?

    Bir kadın soğuduysa %80 oranında geri dönmez ve aktif olarak yapacağınız çoğu şey bunu değiştirmez. Genel olarak bir hata yaptığında onu düzeltmek değişik şekillerde olabilir. Sözel bir hata ise özür dilemek iş yapar ama burada konunun ne olduğu önemlidir. Normal bir espriye kadın çok alındıysa veya farklı görüşte olmanız onu soğuttuysa burada çerçeveden taviz vermemek adına özür dilememelisin aslında hiçbir şey yapmamalısın. Bir kadın seni çeşitli sebeplerden diskalifiye edip soğuyabilir bu olası bir durumdur. Siyasi görüş, müzik zevki ve genel kültür gibi etkenler burada farklılığa yol açabilir ya da ideolojik çatışma olabilir. 

    Kadına sataşmaların veya esprilerin kırıcı geldiyse, gücendirdi veya ağlattıysa bu durumda kadın tam soğumadan özür dileyerek durumu telafi etmek iyidir. Kadına ilkte çok piç davranıp sonra iyi davranmak çekicilik açısından önemlidir çünkü karmaşık duyguları yaşar bu tür soğumaları elin güçlü şekilde çözersin. 

    Bir konuda sıçış yaptıysan ve kadın soğuduysa o zaman sana saygısını yitirebilir. Kadınlar pekte çekici bulmadıkları adamları elemek için bazen eften püften sebepler ararlar ve ortalama erkekler bu hataları yaparak kadını soğuturlar. Bir kadın sana olan saygı ve ilgisini kaybettiğinde kazanman imkansız hale gelebilir. Bu genellikle oyunu eksik olan erkeklerde amatörlükten kaynaklanır çünkü ne yapacağını bilemez. Bir kadını çabuk sıkar veya bunaltır ya da kültür eksikliğinden sıçış yapar. Bu durum düzelmez o yüzden pek uğraşamamak lazım ki beta konumuna düşme.

    Bir kadına erken fiziksel temasta bulunduysan ve kadın soğuduysa yani mekanı terk etti veya buluşmadan sonra alıcı pişmanlığıyla birlikte kaltak kalkanı devreye girdiyse seni bu durumdan sorumlu tutarak senden soğur. Temelde cinsel dinamikleri ihlal etmişsindir çünkü kadın aşırı istekli erkeği istemez. Cinsel olarak aç adamı hiçbir kadın arzulamaz aksine kadın erkek için çabalamak ister. Bu durumda fazla fiziksel temas kuran ve istekli adamla birlikte olmanın kadın için bir kazancı yok aksine kaybı çoktur. Böyle bir durumda kadın gittiyse yapacak bir şey yok.

    Zaman uzadıkça kadın soğumuşsa demek ki sende yeterli çekimi veya aradığını bulamamış demektir. Süreçlerin aşırı uzaması çoğu zaman arkadaş konumuna ya da yedek listesinde geriye düşmenize yol açar. O yüzden belirli bir buluşma sayısını geçmemek ve belirli zamanda ciddi ilerleme kaydetmeniz gerekir. 5 buluşmada bir şey yapamadıysan veya bir kadını 2 aydır tanıyor ama kıvama getiremediysen kadın senin beceriksiz olduğunu düşünür ve soğur. Bu açıdan senin uzun zamanda yapamadığını kısa zamanda yapan adama gider. Seninde burada şansın kalmaz çünkü gereksiz zaman-efor kaybettiğinle kalırsın.
Avantajların ne kadar çoksa kadının hata toleransı da o kadar fazla olur. Sıradan adam için daha az tolerans vardır. O yüzden çifte standartların farkında ol.


6. Kadını Geri Döndürmenin En Etkili Yolu

    Bir kadınla süreç belirli noktaya gelmiş ama aniden kadın soğumuşsa açıkçası yapacağın en iyi şey HİÇBİR ŞEY YAPMAMAKTIR.

    Birçok beta erkek genel olarak bir kadın soğuduğunda panikler ve o kadını geri kazanmak için götünü yırtmaya başlar. Ne oldu? Niye beni terk ediyor? Hani benim olacaktın? O kadar zaman boşa mı geçti? diyerek kadının peşinde koşmaya başlar. Bu ise soğuyan kadını haklı çıkarttığı gibi iyice itmeye başlar. Bu defa erkek kovalamaya başlar ve panikle o kadını kaçırır. Kadın gözünde büyür ve erkek fırsat kaçtı diye kafayı yer. Genelde pek kadın bulamayan ve görece çekici olmayan betalarda bu davranış kodları içselleşmiştir çünkü kıtlıktadırlar.

    Bir kadını geri döndürmenin en iyi yolu hiçbir şey yapmamaktır. Bu tür cinsel piyasada flört edereken ki güç dinamiklerini iyi bilmek gerekiyor. Kadınların en büyük gücü opsiyonlarıdır. Her kadın bir erkek gittiğinde diğerinin geleceğini bilir bu doğrudur çünkü erkekler bir şekilde kadınlara gider. Aynı stratejinin sende de olması lazım yani yeni kadın bulabilme becerilerin seni vazgeçilmez yapar. Bu beceri yoksa yani yeni kadınlara erişemiyorsan bu oyunu oynayamazsın çünkü kaybedensin demektir. Bir kadın onun peşinde koşmadığını, senin aktif hayatın olduğunu, kendine değer katan ve değerli adam olduğunu, senin peşinde bir sürü kız olduğunu düşündüğünde senden soğusa bile sana geri döner. Çekicilik bir seçenek olmadığından bu tür git-gelli durumlarda kadınların sık sık geri döndüğünü görebilirsiniz.

    Çeşitli kaliteleri olan ve değerli bir adamsan kadınlar senin gibisini bulamadıklarında sana döneceklerdir. Bu da flört oyununda senin işini sıkça kolaylaştırır. Hata yapsan bile kadınların toleransı yükselir çünkü değerli adam olmak güçlü olmak demektir. Değersiz adamların hata yapmaması gerekir çünkü tek hatada kredileri dolar. Bu açıdan ilişkilerde çifte standartların geçerli olduğunu asla unutmayın.

7. Süreci Zamana Yaymak Senin Avantajınadır

    Birçok erkek çok aceleci davranıyor yani kadını o gün tavlamak ve o gün sonuç almak istiyor. Bu durum hatalı bir beklentidir çünkü her kadınla süreçler farklı ilerler. Bir kadının seni hemen evetlemesi ve hemen sonuca gitmen yüzdesel olarak düşük ihtimaldir. Tabi bu hangi avantajlara sahip bir erkek olduğuna göre değişir ama normal bir adamsan bu süreçlerin zaman aldığını iyi bilmek zorundasın.

    Zaman senin dostundur çünkü zamanla çekicilğin artmalı, kadın sana alışmalı ve güvenmelidir. Eğer sen aşırı acele edersen birçok kadının soğuduğunu görürsün çünkü kadınlar ilişkiye çok istekli adamı istemezler. Sen acele etmiyor, kaliteli ve keyifli sohbet vaat ediyor, kadına zaman ve alan tanıyorsan o zaman kadınlar nadiren senden soğurlar. Bu senin hem hata yapma şansını azaltır hem de bir anda aşırı sohbet etmekten kaçındığın için süreçlerin çok daha başarılı geçmesini sağlar. Yoksa hemen bir şeyler olsun beklentisi ve sabırsızlığı seni itici yapar. Bu durumda sürekli kadınların soğuyup kaçmasına yol açar.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)