Oyun, Kas ve Para Üçlüsü

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''oyun, kas ve para'' üçlüsünden hangisine ne kadar ihtiyacın var? Ne kadar oyunun, paran veya kasın olmalı gibi konuları detaylıca inceleyeceğiz. 

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Oyun, Para ve Kas Üçlüsü Çok Güçlü

Bir erkeğin hayatta ilerledikçe hayatın çeşitli alanlarında gelişmesi gerekir. Bu alanlar birbirlerinden bağımsız ve alakasız olabilir. Oyun, kas ve para üçlüsü de tam olarak birbirlerinden tamamen alaksızlardır. Bu üçlüyü aynı anda yapmak çok zor hatta imkansız olabilir o yüzden bunları aynı anda aynı şekilde gelişen şeyler olarak görmüyorum. Bu orta-uzun vadeli bir planın sadece parçaları çünkü hayat sadece oyun, kas veya paradan da ibaret değil.

Oyun, kas ve para üçlüsü erkek gelişimindeki en somut parçaları içerir. Genel olarak öncelik sırasına göre geliştirilmeleri idealdir. Bu açıdan da sıralama ve durum kişiye göre değişir yani herkesin hayattaki konumu, avantajları, kapasitesi ve diğer etkenleri bilmek mümkün değil.

Oyun; 18-25 yaş arasında öğrenilmeli ki bu 7 yılda oyunda usta düzeye çok defa gelinebilir.

Kas; 18-35 arasında ki yıllar içinde vücut yapılabilir. Vücut yapma ihtiyacı bana göre 25'ten sonra daha fazla artıyor çünkü çoğu erkek erken yaşta çöküyor. Bu açıdan kas yapıp ömür boyu spor yapmak en mantıklı seçenek olabilir.

Para; 23-65 arasındaki yıllar genellikle para için geçecek. Yaşla birlikte para artacak ve paraya olan ihtiyacında artacak.


2. Oyun, Kas ve Para Çok Az Erkekte Bulunuyor

Oyun, kas ve paranın aynı anda çok az erkekte bulunmasından bile bahsetmiyorum bu özelliklerin her biri çok az erkekte bulunuyor.

İyi oyunu olan erkek oranı; %5'ten az.

Kaslı olan erkek oranı; %5'ten az.

Paralı olan erkek oranı; %5'ten az.

Bu üçünün bir arada olduğu erkek oranı; %0,01 

Temel olarak bu bahsettiğimiz özelliklerin aslında ortalamaya göre ne kadar idealist kaçtığının farkında olmamız gerekiyor çünkü sokakta gördüğümüz sıradan erkeklerin çoğu bu üçünden de mahrum. Bu noktada çıkarımları buna göre yapmakta fayda var yoksa çoğu erkeğin oyunu yok yani kadınla konuşmayı bilmiyor, vücut yok, para yok ve parayı elde edecek becerilerde yok. 

Normal erkeklerin temelde bu üçlüye ihtiyacı olmayabilir geçmişte hiç yoktu yani toplumsallaşma ne kadar yüksekse erkek vasat olsa bile sisteme tutunuyordu. Geçmişteki bir sıradan adam kendini bu çekicilik alanlarında geliştirmek zorunda değildi. Annesi ona bir kız buluyordu, babası ona bir iş ayarlıyordu ve hop evleniyorlardı. Günümüzde ise aslında bu sıradan gariban erkekler artık oyunun dışında kalıyorlar. Gittikçe incel oranının artması ve yalnız kalan erkekleri görmek şaşırtıcı değil. Bu durumda oyun, kas ve paranın önemi gittikçe artacak çünkü evlilik yaşı geciktikçe ve bekar kalma oranı arttıkça bunların önemi artacak. Kadınlar artık seçici yani geçmişte sıradan erkeğin karısı olan kadınlar artık o erkekten çok daha iyisini bulabileceği inancına sahip. Cinsel seçilim ve arzu dinamikleri sıradan erkeği ilerlemeye itiyor.

3. Gelişim İçin Oyun En İyi Alternatif

Oyun yani kadın tavlama sanatı erkeğin sosyal gelişimi için en önemli faktördür. Genel olarak bir sorunu direkt çözmek her zaman iyidir. 

Kadınlarla ilişkilerde sorunun mu var?

Hayatında kadın mı yok?

Çözümü belli; Kadınlarla tanışmak ve konuşmak.

İster sosyal ortamlar ister sokak ve kafeler, ister gece mekanları isterse instagram ve tinder olsun fark etmez. Kadınlarla aktif şekilde tanışman, konuşman ve flört ederek buluşma ayarlaman gerekiyor.

Oyun temel sorunlarına direkt bir çözümdür ama bu sihirli hap değildir yani bu direkt çözüm son derece acı verici ve zorlayıcı değişimleri getirir.

Efendi beta karakterden çıkman, eğlenceli olman, imaj değiştirmen, sohbet becerileri edinmen, çekingenlikten çıkman, korkularını yenmen derken bir dizi mücadele içinde aktif olmak senin açından iyidir. Oyun acı verir ve zordur ama başka çare yok. Çoğu sıradan adam için oyun en iyi alternatiftir.


19 yaşında üniversite okuyan KYK'da kalan genç bir erkeksen gidip vücut geliştirme yapman veya para kazanman imkansızdır. Bu tür tavsiyeler pratik olmuyor yani senin yapacağın şey oyununu geliştirmek ve daha iyi giyinmek olmalıdır. Daha iyi giyinip instagramına daha iyi fotoğraflar yükleyerek çevrendeki kızlarla flört edecek ve takılacaksın. Yani her erkeğin mükemmel olmak zorunda olmadığını ve birçok normal adamın aşk başarıları elde ettiğini unutmamalısın. 

4. Vücut Geliştirmek Seni Değiştirir

Bir erkeğin erkek gibi gözükmesi bile zordur. Bir kadının kadın gibi gözükmesi için diyet yapması yeterlidir biraz fiziksel aktivite ile her kadın, kadın gibi gözükür ama bir erkeğin diyetle bunu yapması mümkün değil. Kas kütlesini arttırmanın erkeğe çok fazla faydası var.

İlk olarak saygı duyulmayı sağlıyor yani daha ön plana çıkıyorsun. Kıyafetlerin daha çok yakışıyor, daha güçlü oluyorsun, daha dinç oluyorsun ve daha çekici oluyorsun. Her anlamda spor yapmanın faydası çok ve bunun önemi yaşla birlikte daha da çok artıyor. Çoğu erkek 25 yaşından sonra ciddi dökülmeye başlıyor bir de genetiği çöpse stres toleransı yoksa iş bitiyor. Dökülen saçlar ve dişler, fazla kilo alımı ve yorgunluk derken adam 25 yaşında 40 gösteriyor yani çok erken bir çöküş söz konusu oluyor. 

Vücut geliştirmek seni değiştiriyor yani seni en iyi versiyonuna yaklaştıran temel bir faktördür. Üst vücudunda kaslarının büyümesi ve fit olman değerli özelliklerdir. Toplum tarafından da onaylanan bir şey. Toplum sadece kas kafalı adamları sevmiyor yani aşırı kaslı steroid kullanan birisi olmadıkça kaslar iyi. Güçlü olmanın en temel göstergelerinden birisi oluyor yani 30 yaşında kolları çubuk kraker gibi ve göbeği kazan gibi adam olmak istemezsin. 


25 yaş sonrasında sporu açıkçası seçenek değil mecburiyet olarak görüyorum çünkü bu gerekli. 

Kas yapmak seni daha seksi, çekici ve maskülen yapar. Bu da sekse erişimi kolaylaştırır. Hem genç hem olgun kadınları etkilemekte avantaj elde edersin. Arzu dinamiklerinde ''Saf arzuyu'' tetikleyen bir faktör oluyor. Oyunu da kolay modda oynamanı sağlar yani sen sıska veya şişmanken daha fazla direnç yiyorsan kaslıyken az direnç yersin. Kadınlar daha iyi reaksiyon verir, daha hızlı yazarlar ve buluşma direnci azalır. Normalde ''sevgili olmak için bekleten kızlar'' artık seninle ''hızlı ilişki yaşamaya'' başlar. Bu açıdan kas + oyun = süper güç diyebiliriz.

Hem kaslı olan hem de iyi oyunu olan adam bunun ekmeğini çok yer. Gündüz oyununda daha iyi reaksiyon alırsın, online oyunda çok geri takip alırsın ve tinderda bile bir sürü eşleşme yakalamana katkı sağlar. 

Oyun zor, onu kendin için kolaylaştır.

5. Para Her Erkeğe Lazım

Para her erkeğe lazım ve yaş arttıkça paraya duyulan ihtiyaçta artıyor. Genç bir erkeksen para senin için bir ''harçlıktan'' ibarettir çünkü üzerinde bir maddi yük yoktur. Kendi yaşamının getirdiği zorluklar vardır ama zamanla paraya olan ihtiyaç artar. 18 yaşında para senin için bir paket sigara iki biradan ibaretken 25 yaşında bir sürü ihtiyacın vardır. 30 yaşında ise para senin için her şeydir çünkü o kadar fazla gider kalemin vardır ki her birini karşılamak zorunda kalırsın.

Erkeğin kendini var edebilmesi, özgür ve mutlu olabilmesi için belirli miktar para kazanması gerekir. Bu da kişiye ve yaşam koşullarına göre değişir ama 2024 koşullarında minimum 30-40 bin kazanmak gerekir ki bu İstanbul'da bazı dairelerin kirası olsa da yapacak bir şey yok. İdeal olarak 100 bin gibi miktarlar bile yetersiz kalır ama o kadar paraya erişmek son derece zordur çünkü kapitali genelde yaşlı adamlar ellerinde tutuyor yani aç genç erkeklere para düşmüyor. Para düşen bile yine yaşlı kurt olan babasından alıyor. Paraya dair en net gerçek onu her zaman yaşlı adamların yönettiğidir çünkü tüm hayatları işlerinden ibaret olan adamlar her şeyi ellerinde tutmaya eğilimliler. Bugün 30 bin lira kira ödediğiniz o ev bir adama ait belki onu çok ucuza doğru zamanda aldı belki krediyle aldı ama bir şekilde aldı yani kendisini avantajlı hale getirmiş oldu. Paraya duyulan en büyük ihtiyaçta aslında temelde kiradan kaynaklanıyor yani kira ödeme durumu olmasa para sorunu ortadan kalkmaya başlar.


Para çekicilikte dolaylı bir etkendir ve yaşa göre önemi artar. 16 yaşında liseli biriysen yaşıtın kızla Burger King'te bir yemek yer sonra kahveleri alır parkta içerken yiyişirsiniz. Bu en düşük masraftır. 19 yaşında üniversiteliysen yine kampüste iki bira alır bir kenarda öpüşürsün pek paraya ihtiyacın olmaz hippi-özgür moddasındır. 25 yaşında iş hayatına yeni atıldığında o kadar para ihtiyacın olmaz ama artık bazı şeylerin eksikliğini hisseder ama idare edersin. 25 üzeriysen özellikle araba-motor gibi şeylerin olması gerekebilir çünkü beklentiler artıyor. Buluşma masrafları, kendine bakım masrafları ve diğer şeyler büyük bir külfet olabilir. 

Para en çok evlenecek adama lazımdır. Çoğu zaman erkekler playboy yaşamının çok pahalı olduğundan sitem eder ama bu hatalıdır asıl pahalı olan şey evlenmektir. Bugün evlenmek 1 milyon liraya yakın masrafa yol açıyor. O yüzden evlenecek adama araba şart, ev şart, evi dayama döşeme şart, bebek olursa onun masrafları şart. Bir anda masraflar artıyor ve uğraşmak zorlaşıyor yani paranın önemi evlilikte en yükseğe çıkıyor. Ayrıca kadınların gösteriş merakı ve rahat yaşam arzusu da bu masrafları alevlendiriyor. Çoğu erkek artık evlenmek istese bile evlenemiyor çünkü cepte 1 milyon yoksa nasıl evlensin? Üstüne araba alacak belki bedelli askerlik yapacak veya kendini düze çekecek derken ortalama erkeğin kafadan 3-4 milyona ihtiyacı oluyor ki bu para bir ev bile almıyor yani ev almayı unutun.

Para çoğu zaman çoğu erkekte olmayacağı için aslında direkt bir faktör de olmuyor çünkü herkes kendi sosyo-ekonomik sınıfında bir şekilde takılıyor.

6. Oyun + Kas = Hızlı Seks

Sağlam oyunun varsa artık kas yapman lazım veya iyi kaslıysan oyununu sağlamlaştırman lazım.

Sağlam oyun ama göbek varsa çeşitli dirençler olabilir bu açıdan kaslanmak senin işini kolaylaştırır yani sonuçları hızlandırır. Saf arzuyu ve cinselliği kolay elde etmeye başlarsın.


Kaslı ama sosyal zekası düşüksek oyunu öğrenmen şart. Kadınları fizikle etkileyip ağzını açınca kaçırıyorsan işin zor hale gelir. Ancak oyunu öğrenirsen ve başarırsan bu defa hızlı skor kasarsın.

Bu ikili çoğu zaman çok etkili.

7. Oyun + Para = Playboy Yaşam Tarzı

Cebibde iyi paran varsa bu seni birçok zaman parası yenecek enayi yapabilir. Kadınlar seni kullanır ve bekletir çünkü para yemeyi seven çok hatun var. Bu açıdan oyun bilmemek sürekli av olmana ve oyuna gelmene yol açar.


Oyunu öğrenir ve cebinde paran çoksa en iyi değer gösterimlerini, eğlenceyi, mekanları ve ortamları sağlarsın. Bu da sana büyük ve hızlı başarılar getirir. Paranı en verimli şekilde kullanarak oyunla optimize edersin. Aynı anda birçok kadını farklı yerlerde idare etme imkanı sağlar hem de eriştiğin kadın güzelliği çok daha yukarıya çıkar. Şehrin horozu sen olursun ve her yer benim kümesim diyerek gezersin. Oyunun getirdiği piçlik ve paranın gücüyle başaramayacağın çok az şey kalır. Sadece parayla erişemeyeceğin zirveye erişirsin yoksa sadece para saçarak eskortumsu para avcılarının pençesine düşersin.

8. Kas + Para = Değer Patlaması

Hem kas hem de para varsa bu defa değer gösterimin zirveye çıkar hem de kendin arka planda kalmazsın. Birçok parası olan erkek arabayı ve yaşamını göstererek kendini geriye çeker ama iyi de vücut yaparsan bu defa değer patlaması yaşarsın.

İyi vücut, sağlam fotoğraflar, sağlam hikayeler, iyi yaşantı, araba, sağlam giyim derken değer patlaması yaşarsın. Bu da neredeyse sıfır dirençle karşılaşmanı sağlar yani bölgende ünlü olmaya başlarsın. 

Bu ikisi oyunun eksikliğini kapatır yani oyuna pek ihtiyaç duymazsın çünkü zaten iki büyük avantaj seni %1'lik dilime sokuyor.

9. Oyun + Kas + Para = Seks Tanrısı

Sağlam oyunun varsa üstüne iyi vücut yapmış ve bir de paranı kazanıyorsan bu defa seks tanrısı olursun.

Çok fazla kadına kolay erişim, kolay çekicilik, yüksek dozda piçlik ve rahatlık, sağlam vücut, sağlam seks, sağlam yaşantı derken gerçek hayatta Mr. Grey olmaya başlarsın. Çoğu kadının hayali olan bu erkeğe erişirsin. 

Bu tür bir adam olmak çok zordur yani yaşın 35'leri bulabilir çünkü her biri ayrı ayrı gelişim istiyor. Oyuna 3-4 yıl vücuda 3-4 yıl ve para kazanmaya 3-4 yıl vermen gerekebiliyor. İyi para kazandıracak bir iş yapabilmek bile başlı başına çok farklı bir olay oluyor.

Bu tür erkek oranı %0,01 olduğundan gerçek hayatta görmek pek olası olmuyor çok nadirler.

10. Hiçbiri Yoksa Boku Yedin

Oyunun yoksa kadınlarla konuşuyorken saçmalıyorsan, kaslar yoksa göbek foraysa ve cepte metelik yoksa Allah sabır versin kardeşim.

Günümüzde flört piyasası hiper rekabetçi hale geldi. Kızlar instagramdan geri takip atmıyorsa, en son buluşmaya 2.5 yıl önce seni arkadaş olarak gören kızla çıktıysan, yalnızlıktan kafayı yemek üzereysen işler zor. Yani spesifik özellikler kendine eklemen gerekiyor.


Günümüzde kızlar artık erkek beğenmiyor yani normal olan yetersiz geliyor ve kadın ''elektrik alamadım, hoşlanamadım'' diyerek reddediyor. Üstüne de ''efendi beta karakterdeysen'' işin bitiyor yılların yalnız geçiyor.

Bir yerden kendini düzeltmeye ve düze çıkmaya başlamalısın. Bu eksiklikler üzerine bir de tipte çok ciddi eksiklik, kısa boy, otizm veya psikolojik sorunlar var ki  o zaman tam boku yedin demektir. Kendini düzeltip -10'dan 0'a çekmen bile yıllar sürer.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Motivasyon😅😅😅

    YanıtlaSil
  2. Hocam 19 yaşında erkeğim 1.90 boym var eğlenceli bi elemamdır sohbetide severm ama kız çevrm fazla yok işimde müsait değil ne önerirsn sosyalleşmem için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dans kursuna katılıp, kızlarla tanışmanı tavsiye ederim. Tango kursu olur, salsa kursu olur. Orada partnerli dans ediliyor yani kızlarla erkekler beraber dans ediyor el ele, burada sevgili bile yaparsın

      Sil
Yorum Gönder