Soru & Cevap - Ağustos 2024

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
188

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları bu makalede soru cevap etkinliği yapıyoruz. Sorularınızı yorum kısmına yazabilirsiniz.



Yorum Gönder

188Yorumlar

  1. Hocam kısaca özetlemek gerekirse ben berbat durumdayim sorum şu olacak en dipten yukarıya doğru çıkarken sırasıyla yapmamız gerekenler nelerdir kadınlarla ilişkilerde teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm site bununla alakalı. Bu açıdan sitedeki tüm makaleleri oku, podcastleri dinle şu an 99 adet ÜCRETSİZ podcast var 500+ makale var. Onun dışında twitter ve instagramdan takipte kal ve e-kitapları oku.

      Sil
  2. Mereba hocam, spor yapmak ,dil ogrenmek ,kadin tavalma para kazanma 20 yaşinda bir erkek bunlari nasil gun içersinde bulmeli yani gunde kaç saat harcamali 🌹🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişinin önceliklerine göre değişir. Hepsini aynı anda yapmak zor öncelik vererek birisini halledip diğerine geçeceksin.

      Sil
  3. Sence Slav ülkelerinde yaşanır mı,İngiltere mantıklı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rusçan varsa ve soğuk iklim seviyorsan mantıklı. Slav kadınları için gideceksen bence kadın için başka yerde yaşamak anlamsız daha çok turist olarak gitmek iyi ama mesleğine de bağlı.

      İngiltere güzel ülke ancak son yıllarda ciddi göçmen sorunları yaşıyorlar geçenlerde ortalık baya karıştı. Açıkçası bundan sonrası ne olur bilmek zor ama belirli klasman üstündeysen gidilir sadece Londraya gitme başka yerlere git.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. Türkiye'de ekonomi eski haline döner mi? Yoksa yurdışına gitmeye mi çalışmalıyız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönmesi bile 5-6 yıl sürer. Türkiye gibi ülkelerde stabilite olmaz 5 yıl iyiye 10 yıl kötüye gider bu da normaldir. Yurt dışında gitmeye çalışmalısın eğer imkanın varsa git.

      Türkiye'de para kazanmanın ödüllendiriciliği yok. Çok para kazanıyorsun ödül az ama başarısızlığın cezası çok büyük çünkü sürünüyorsun.

      Sil
  5. Asyalı kadınlar hakkında ne düşünüyorsun? Asyalı kadınlarla tecrüben varsa bilgi verebilirmisin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asyalı kadın tecrübem yok açıkçası hiçbir zaman Asyalı kadınlar ilgimi çekmedi.

      Sil
  6. Merhaba Hocam;
    Kadın 40; erkek 44 yaşında. Akrabalar sayesinde tanıştılar. Telefonda konuşurken kadın Instagram kullanmıyorum diyor. Ama hesabı var. Niçin yalan söyler. Farklı şehirdeler. Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınlar geleceği belirsiz bir duruma kendilerini erkekler gibi bağlamazlar. Seçeneklerini ve durumları açık tutuyor. Erkeğin gözünde daha masum imaj çizmek istiyor.

      Sil
  7. Üniversitenin ilk haftası nasıl olmalıyız gidip herkesle konuşup ortam kurmaya arkadaş edinmeye mi çalışmalıyız yoksa daha sakin olup yavaş ortama ısınıp gözlem mi yapmalıyız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Full şarj edeceksin ortamları yakıp geçeceksin yüksek enerjiyle. Her zaman ortaya oyna, herhangi bir kıza değil. Sana gelen kızları sıraya dizersin.

      Sil
  8. Abi Arkadaş aracılığıyla kızla tanıştım kendisi tatilde her neyse numaralaştık sohbet falan baya iyi gidiyordu konuşmaya ara verelim dedi bende tamam dedim 2 gün sonra başladık konuşmaya tekrardan yine her şey iyi gidiyordu soğuk yapmaya falan başladı derken 1 gün boyunca yazmadım oda hiç yazmadı yazdığımda mesaja cevap vermedi iletişimi kestim takipten çıkardım kızıda sevmiştim 1 ay flört ettim bulaşmadan önce sence neden böyle oldu abi eski sevgilisi ilede iletişimi varmış efendice ve romantik sohbetlerimiz oluyodu nerde hata yaptım bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın sıkılmıştır, eskiyi özlemiştir, sohbetin sarmamıştır, başkası olaya dahil olmuştur vs 1000 ihtimal var onu düşünmek zor. O yüzden her zaman diyorum ''BOLLUK MENTALİTESİ'' çok önemli birden çok kadınla konuşacaksın kafan rahat olacak.

      Sil
  9. Bir erkek olarak güçlü bir şekilde klana (erkek arkadaş çevresi) sahip olmak istiyorum ama ne zaman arkadaşlık kursam yüzeysel kalıyor çevremi genişletip, dost edinmem için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güçlü bir arkadaş çevresi kurmak yıllar sürer çünkü burada hem sadakatte liyakatte olması gerekir ama teoride olduğu gibi işlemez. Yani ya sen çok donanımlı hale gelip çevrende toplayacaksın ya da ayrı ayrı arkadaş çevrelerinin bir parçası olacaksın.

      Sil
  10. Kadınlarla mesajlaştıktan sonra tekrar bir açılış bulmakta ciddi zorlanıyorum nasıl açılışlar yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikayeler ve kadına dair detaylar açılışlar için fazlasıyla malzeme veriyor onları görmeyi bileceksin.

      Sil
  11. Türkiye’de 60-70k maaşla geçinmek mi daha mantıklı yoksa Avrupa’ya gidip 4-5k Euro maaşlarla yaşamak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa'da 4-5k euro maaş baya yüksek ve iyi bir maaş açıkçası vergilerden dolayı Avrupa'da maaşları baya kesiyorlar. Burada kalmanı gerektirecek özel sebepler yoksa direkt gitmen mantıklı burada 15 yaşında araba alana kadar orada kısa sürede araba, telefon, laptop ve bir sürü şey edinirsin. Belki daha ufak yerde yaşarsan ev bile alırsın birkaç yılda.

      Sil
  12. Abi 23 yaşındayım İsveç’te yaşıyorum 100 bin nüfusu olan bir şehirde yaşıyorum burda ön plana çıkmak için neler yapmam gerekiyor

    YanıtlaSil
  13. Yurtdışında yaşayan biriyle ilişki yürür mü abi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni yurt dışına götürecek ve vatandaşlık aldıracaksa olabilir.

      Sil
  14. Kızla cinsellik yasamazsak duygusal bağı azalır mı, bizden soğur mu

    YanıtlaSil
  15. süreci nasıl ilerletirim çok kadınla hep çekicilik oluşmada kalıyorum kadınlar bana gülüyor vuruyor karekterime saldırıyor yani çekici buluyor ama ortamda kız benden tel falan istemiyor ortaya oynuyorum süreç ilerlemiyor nasıl ilerler ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortamlarda bir anda süreç ilerlemez zamanla o samimiyet ve yakınlık arttıkça ilerler. İki espri yaptın diye kızlar niye numaranı istesin gerçekçi ol.

      Sil
  16. kadınla bi gün çok iyiyiz enerjimiz baya iyi ama sonraki günlerde sanki hiçbir şey yaşamamışız gibi görmezden geliyor tabi bende geliyorum sonra bi daha iyi oluyoruz bi iyi bi kötü neden böyle ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Samimiyet ve tanışıklık eksik ortada duygusal bağ yok.

      Sil
  17. bi kadın benle her iletişime girdiğinde hep tartışıyordu hep tartışma modundaydı ben başkasına selam veriyorum ordan çıkıyor bana laf sokuyor tabi ben umursamadan mizaha vuruyorum kadın neden hep tartışma modunda anca tartışma modu ben kadını mizaha vurup güldürünce geçiyordu. Tamam arada tartışırız onu anlarım ama hep tartışmaya çalışması bana çok garip geliyordu neden acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karakteri öyledir huysuz ve argümantiftir yani sürekli çeşitli argümanlarla gelir. Bu kişiler değişmez yapısı öyle ailesi de öyledir.

      Sil
  18. bi kadın biraz ilgi verip sonra neden geri çekilir o çekilince bende çekildim sonra daha büyük bi ilgi verdi sonra konuşunca yine kesti ilgiyi ve böyle döngüye girdi neden böyle neden beni yanında hep tutmak istiyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etrafında tutacağı beta uydulara kadınlar ilgi yemleri atarak umut verirler böylece uzun süre etraflarında tutarlar.

      Sil
  19. kadınlarla iletişimde oyun yapmadığım zaman çok sıkıcı oluyor gibi hissediyorum oyun yapınca da bazen abartıyorum ama bu kadın sıkılmasın diye eeee oyun yapmazsam kadın sıkılacak o zaman ne konuşacam ve bunun dengesi nasıl ayarlıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal zeka ve kalibrasyonla ayarlayacaksın. Yüksek enerji yorar, düşük enerji sıkar. DENGE önemlidir.

      Sil
  20. benle aynı ortamda arsız komiği bilen oyunu bilen elaman var benim yaptıklarımı yapıyor benim oyun yaptığım kızlara oyun yapıyor burda nasıl davranmalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi olan kazanır yapacağın hiçbir şey yok herkes kendi ekmeğini yer. Ekmeğini çalıyorsa senden daha iyi iş yapıyor demektir.

      Sil
  21. bi kadın sana çok abartıyorsun falan dediğinde(sataşma dalga geçme) gerçekten abartmış mı oluyorum yoksa bi test mi bu gibi durumda biraz sakinlemem mi lazım yoksa ben buyum kızım karekterim bu diyip rest mi çekmem lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duruma göre değişir yani kadını ciddi moda çekip tartışmaya gerek yok ama fazla sinirleniyorsa vites küçültmen gerekiyor. Aşırı oyun yapmak iyi değil kadın yoruluyor ve senin enerjinle match olamayınca senin duygusal olarak ulaşılamaz olduğunu düşünüyor. Sakinleşmen gereken ve durup kadını dinlemen gereken yeri iyi bilmelisin.

      Sil
  22. alkol sigara kullanmadan playboy olunabilir mi yoksa bu playboy olmak için bedel mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alkol veya sigara şart değil ama gerekli çünkü bunlar olmadan bu hayat tarzı olmuyor. Kadınla canlı müzik dinlemeye gidince pub'ta ne içeceksin? Su mu? Enerji içeceği veya kola mı? Kadınla içmeyince ortam sarmıyor kadında istemiyor. Sigara da öyle yani çoğu kadın sigara içiyor buluşmada veya club'da balkondaysanız içmen gerekiyor. Onun dışında sosyal ortamlarda da bunlar gerekebiliyor. Bunlar yoksa fazla sıkıcı, banel ve efendi gözüküyorsun.

      Bu gidin alkolik olun veya günde 2 paket sigara için demek değil. Bu bir zorunlulukta değil bir yaşam tarzıyla alakalı. Eğlenceli yaşıyorsan düzensiz ve sağlıksız yaşarsın. Bir dönem böyle yaşamak gerekiyor sonrasında spor, kariyer ve hayattaki diğer şeylere önem vermek lazım. Hızlanmayı ve yavaşlamayı bileceksin. Bu yaşam tarzı daha çok 18-25 arasında yaşanıp geçilmeli. 30 yaşındaki adama git bira ve sigara iç takıl demiyorum yani.

      Sil
  23. kızla flört ediyorduk kız benden büyükmüş yaşımı duyunca aaa bebeksin sen yaa dedi bende ama kimin bebeği falan dedim o da annenin dedi güldü bende kahaka attım güldüm bu durumda testi geçtim mi ve bu gibi yaştan vuran kadınlara karşı ne cevap verilmeli ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebek gibiyimdir cildime baksana daha çıtırım ama sende biraz kartlaşma var galiba😂 diyeceksin. Senin cevap fazla efendi erkek cevabı gibi o piçlik ve arsızlık oturmamış.

      Sil
  24. boy için gelen palavra testlerinde kendi biraz gömüp mizaha vurmak mı iş yapar yoksa bozuntuya vermeden kendini yücelterek kızlar bana hasta boyuma bile takmıyorlar demek mi daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyu değil işlevi diyerek espriyle piçlikle geçiştireceksin.

      Sil
  25. Gündüz oyununu çok daha verimli olmasını sağlamanın yolu farklı yerleri gezmekmidir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turist modunda oynayacaksan mesela Rusya-Ukrayna, Brezilya-Arjantin, Tayland-Filipinler gibi yerlerde oynayabilirsin bu sadece değerin artar ve cinsel piyasada avantaj kazanırsın. Slav kadınlarında Türk erkeği isteği var aklı başındaysan ekmeğini yersin. Latin hatunlarda iyi orada ''Gringo'' olursun ama risk var yani latin amerika ülkeleri tehlikeli çetelerin tuzağına düşme durumun var. Asyalı hatunlarda iyi Türksen onlar için bir çeşit yarı Avrupalısın bunun ekmeğini yiyorsun. Türk dizilerininde etkisi var mesela bu sayede oyuna +2 puanla başlarsın. O ülkedeki erkeğe vermeyen kadınlar sana aynı gün verebilir.

      Türkiye içinde yapıyorsan şehir şehir gezmek mantıklı ama masraflı. Kendi şehrinde ise daygame'i sokakta değil de iç mekanlarda yapmak daha iyi. Mesela cafe'de laptopla çalışırken durumsal set açmak, AVM'de alışveriş yaparken durumsal set açmak gibi. Bu tür ortamlarda tanışmayı daha ''doğal ve tesadüfi'' gösterirsen başarı oranların çok artar.

      Sokakta rastgele sadece direkt set açıyorsan başarı oranları doğal olarak düşük kalıyor. Aldığın numara ve instalar daha çok flake oluyor çünkü tanışmalar aşırı rastgele gerçekleşiyor. Bunu azaltırsan başarı oranın artar yani klasik daygame'den daha iyisini yapman gerekiyor.

      Sil
  26. Burçlar ve astroloji ile kafayı yemiş kadınlar hakkında yorumunuz nedir ? İşi abartıp Çin takvimine göre hangi burçtan olduğumu söylemişti.
    Akrep kadınlarının cinselliğe çok düşkün olması; şehir efsanesi mi ? Yoksa gerçek mi? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu kadınları konuşturmak çok kolay yani kısa sürede kendine aşırı yatırım yaptırabilirsin ama bu sohbetlerde friendzone yeme riskine dikkat et.

      Diğer yol ise kestirip atmak, kadınla dalga geçmek ve bu tür saçmalıklara inandığı için biraz aşağılamak ama bu ters tepebilir. Bir noktada amacın kadınla yatmaksa orta yolu bulacaksın.

      Ha ben bu kadınlarla uğraşamam diyorsan nextle geç.

      Sil
  27. Hocam Merhaba ben stressden gelecek kaygısından depresyondan çok acı çekiyorum.Nasıl kendimi toparlaya bilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Strese alış ve performansını arttır. Stresin kaynağı gelecek kaygısıysa oturup bunu düşünmek anlamsız. İngilizce öğren, kariyerine odaklan, sınavlarını iyi geç onun dışında kendini geliştir ve çeşitli beceri ve yetenekler öğren. Boş durma hep hareket halinde ol o zaman düşünmeye zamanın olmaz.

      Sil
  28. Hocam ben genelde sosyal ortam oyunundan hatun düşürüyorum sabit takıldığım bir yer var ama yer sıkıntısı çekiyorum ailemle yaşadığım için çoğu fırsatı kaçırıyorum tek yaşama yada bir imkanım yok bu sorunu nasıl haledebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili yap ve hatunla planlayarak hafta sonları falan günlük dairede alkol için, film izleyin, kahvaltı yapın ve sevişin.

      Sil
  29. Sence saçlarımı yaptırmam gerekiyor mu 23 yaşındayım yani bir değişiklik olur mu hayatımda birde spor mu cinsel hayatımı çok değiştirir yoksa araba mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlar döküldüyse sıfıra kazıt ama kötü. duruyorsa saç ektir. Saç çekicilikte önemli ama o kadar değil. Havalı, genç ve yakışıklı durmanı sağlar. Kel olursanda karizmatik ve güçlü gözükmen lazım yani hangi yolu seçersen ona adapte olacaksın.

      Sporun ekmeğini yemen 2 yıl sürer ki onunda hakkını vermen lazım bugün başlasan spordan istediğin verimi alman 2 yılın sonunda olur. İlk yıl büyük ilerleme kaydedersin ama bunun avantajı sadece ekstra ilgi görmendir ve sana özgüven katmasıdır. Daha sağlıklı, fit ve canlı olman avantajlı bir durum.

      Araba ise arabaya bağlı açıkçası arabayı nasıl kendi avantajına kullandığına göre değişir. Arabayla kız tavlayacaksan bolca instagramda flex atman lazım yani para yakacaksın. Mekanlarda, arabada, gezerken, müzikli vs storylerle avantaj yakalarsın ve yiyici hatunları götürürsün.

      Araban normal bir arabaysa çok avantajı olmaz ama hatunu alman kolaylaşır, arabada seks yapabilirsin eğer evin yoksa, arabayla istediğin yere gider ve özgür olursun. Mesela gider daygame yapacağın yere çekersin 10 set açarsın sonra arabana biner şehrin diğer noktasına gider sokağa park eder 10 set açarsın. İstediğinde buluşmalara hemen gidersin vs yani arabanın avantajı var.

      Ayrıca sevgili yaparsan arabanın önemi büyük. Kadınlar toplu taşımaya sürekli binmeyi sevmiyor çoğu kadının arabası yok yani senin arabanın olması ilişkinizi kolaylaştırıyor. Hatunu yazın alır klima açık ferah ferah gezdirirsin, kışın alır kalorifer açık ısıta ısıta gezdirirsin. Kızlar yazın çok terliyor, kışın çok üşüyor açık giyindiklerinden yani bir flört-ilişki durumunda araba gittikçe önem kazanıyor çünkü özgürlük sağlıyor. Burada araba markası önemsiz araba olsun yeter.

      Sil
  30. Being paradigmasına geçmek için karekterimiz nasıl olmalı nasıl biri olmayım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umursamaz, keyifli, mutlu, samimi ve rahat olacaksın. Kadınlar sana gelecek ve senin yanında çok iyi hissedecekler. Yargılanmadıklarını bilecek ve seninle aralarında gerçek uyum olduğunu hissedecekler. Bu açıdan sana yatırım yapmaya, seni elde tutmaya ve seninle olmaya daha çok çabalayacaklar.

      Bunu deneyimlemek ilginçtir mesela kadınlar sana daha çok adres soruyor, mekanlarda sana daha çok geliyorlar, ortamda sana daha çok soru soruyorlar, senden çakmak istiyorlar ve çok kolay kanca noktasına takılıp yatırım yapıyorlar.

      Doing paradigmasından being'e geçmek çok zordur bazıları için imkansızdır. Bunu da anlamanın yolu şudur; çok güzel kadınları eforsuzca tavladığında kendine döner şöyle söylersin ''hasiktir bu kadar kolaymıymış oysa ben yıllarca ne diye götümü yırttım?'' dersin. Beinge geçmek bir hedeften ziyade bir süreçtir çünkü bunu geçince fark ediyorsun. Benim amacım beinge geçmek değildi ben doing kısmındaydım ama fark etmeden geçmişim. Bazı şeyler çok içselleşiyor, kafan rahatlıyor ve değişiyorsun. İşte o değişim sana hayal etmesi zor sonuçları getiriyor. Beynin yanındaki güzel kadınları nasıl tavladığını algılamıyor her şey hayal gibi geliyor ama sonra alışıyorsun buna da güzel kadınların 100 tane kötü yönünü görüyorsun.

      Sil
  31. Aşırı oyun yaptığımım belirtileri nelerdir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal sohbet etmeyi unutmak.

      Normal erkekler oyuna gelmeden önce çok fazla normal sohbet ederken bu sıkıcılığa yol açıyor bunu değiştiriyoruz bu defa adam kızlardan iki iyi tepki alınca aşırı oyun yapmaya başlıyor. İki espriye kız gülünce adam bu duruma bağımlı oluyor. Buna ''POZİTİF REAKSİYON BAĞIMLILIĞI'' diyorum. Etkilediğin kızı sürekli etkilemeye çalışmak ve sohbeti ilerletememek bunun en büyük göstergesidir.

      Sil
  32. Kadına çekicilik oluşturduğumda bunu anlayıp bana "Kadınlara böyle davranıp etkileyebileceğni zannediyorsun" falan demişti ben tabi ki de inkar ettim hayır kadınlarla alaklı değil karekterim böyle falan demiştim ama kadın bi süre sonra etkilenmişti bu kadının oyun bilme olasığı var mı yoksa sadece tecrübeli mi ve bunu neden yüzüme direkt söyler anlasa bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palavra testi atmış sen anlamamışsın. Ayrıca her kadın içgüdüsel olarak oyunu bilir.

      Sil
    2. Kadın bunu söylerken gayet tartışmacı şekilde söylemişti ve o an aramızda ki sorunlardan bahsediyordu o an test olduğunu anlamadım.Orda, evet ben çok iyi bir kadın etkileme ustasıyım hatta bütün gelirimi kadınları etkileyip paralarını yiyerek karşılıyorum😂😂 falan mı demem lazımdı.

      Sil
    3. Tepkisine göre birnevi geçmişsin kanka fakat öyle de denebilir fazla da sinirlendirmeden tabi

      Sil
  33. Yani kel bir şekildede playboy olunur ama emek vermek gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama dezavantaj -1 puan yiyorsun ve bazı kadınlar kelleri çok seviyor bazıları ise hiç sevmiyor. Yani bir çeşit farklılaşmanın getirdiği ''niş eşleşme'' durumu da oluyor ama davranışsal olarak çekici adam kel olsa da kadın kel erkek sevmese de o kadını tavlayabilir.

      Sil
  34. Hocam manken gibi kızlar neyin peşinde oluyor yani para mı yoksa sadece oyun mu kas mı bir türlü çözemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadının hayatta bulunduğu duruma göre değişir. Yani kızın ailesi fakirse ve çıkış yolu arıyorsa paralı bir godoman bulmaya bakar. Ondan sıkılırsa da onu kaslı ve oyun bilen adamla aldatabilir. Kadın macera arıyorsa oyunu bilen ve eğlenceli adama gider. Yatakta domine edilme fantezisi varsa belki kaslıya gider belki büyük aletli adama. Yani duruma göre değişiyor kadınların geçmişine bakarsan bu karmaşayı görürsün birbirleriyle alakasız adamlarla yatmış oluyor.

      Sil
  35. Bi ara daygame e alışmak için cadde ki kadını durdurup ıslak mendil sorcaktım kadının ön tarafından gelip aferdersin dedim kadın bi anda iki elini kaldırdı hemen benden uzaklaştı 😂😂😂😂😂😂SKKSODODODOELRLRLR hocam görmen lazım yerin dibine girdim dedim vay anasını bırak ıslak mendil sormayı kadın daha durmadı harbiden zormuş SKKDKDKDKDKR sorum şu kadını durdururken önden durdurmak mantıklı mı yoksa bende mi hata vardı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daygame zordur ve sosyal normları ihlal ettiğin için yapmakta streslidir. Yaklaşma korkusu seni ele geçirir ve felç eder. Ayrıca doğru şekilde yapmak ciddi pratik ister. Sen 1 set açmışsın devamı yok yani 500 set açman lazım ki bazı şeyler kafanda otursun. Amatörken çeşitli talihsizlikler olabilir sonuçta hiç tanımadığın kadınlarla tanışmanın çeşitli riskleri var.

      Kadınları her zaman sol yandan belirli mesafe bırakarak durdurman gerekiyor.

      Sil
  36. Hocam 2 yildir emek vermeme rağmen kpssden düşük alıyorum çok üzülüyorum. Boşluktaymisim gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım tekrar sınava mi calişmalıyım yoksa bi işe mi girmeliyim? Mental olarak cok kötü hissediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KPSS gibi sınavlar temelde kolaydır eğer berrak bir zihin ve gerçekten isteyerek yaparsan halledersin ama zorunda kalarak çalışıldığında verimlilik sıfır oluyor. Bu açıdan sürekli sınava çalışmak hem çok stresli hem de uzun tempoda çok yorucu bir iş. Sınava çalışmak insanı tüketir çünkü ödülü yok. Oysa bir işte çalışırken para kazandığın için deşarj oluyorsun ama sınavda öyle bir şey yok. 1 kere sınav oluyor sonra açıklanıyor hop 1 sene daha aynı şeyler.

      Açıkçası karar sana bağlı hayatta hangi yeteneğin var, amacın nedir, sınavda aldığın puan nedir, kaç alım yapılıyor vs bunları hep hesaplayıp ona göre bir B ve C planı yapman lazım. Tek bir şeye güvenerek hayat ilerlemez başka çıkış yolları bulman gerekiyor.

      Sil
  37. Hocam sa porno bagimlisiyim ve asosyalim begendigim kadinlara adres bile sormakta zorlaniyorum berbat bir donemden geciyorum ben pmo yuzunden oldugunu düşunuyorum istedigim bazi hedeflerim var kadinlar konusunda kendi şehrimin en iyi playboyu olmak istiyorum ve koca kaslar degilde mcregor tarzinda vucut yapma hedefim var ama bunlari yaparken eglenceli yaşam tarzindan vazgeçmek zorunda oldugumu duşunuyorum sigara yok alkol yok mutsuzum eglenceli yaşam tarzinami geçmeliyim yoksa hedeflerimin peşindenmi gitmeliyim bana birşey onerebilirseniz çok sevinirim . Teşekurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hayallerde yaşıyorsun daha sahip olmadığın şeylerin derdini sahiplenmişsin. Sen koca kaslar yapabileceğini düşünüyorsun ki kas yapmanın zorluğu hakkında bir fikrin yok. Adres sormaya çekiniyorsun şehrin en iyi playboyu olacakmışsın. Hayat ıslak hayallerle geçmez daha çükünle oynamayı bırakamamışsın yükseklerden uçuyorsun. Lafta hedefler büyük ve beklentiler zirvede ama performans? O dipte hatta hiç yok. Bu yeni neslin en büyük sorunu her şeyin en iyisini hak ettiğine inanması açıkçası hiçbir bok hak etmiyor kimse herkes hak ettiği gibi yaşıyor.

      Şimdi öncelikle pornoyu bırakman lazım bu tamamen irade işi. Nasıl bırakacağım diye sorma bırakacaksın irade göstereceksin. Asosyalsen sosyal ortamlara gitmelisin daygame zor bir iş yani onunla sosyalleşmek çok ama çok zor iş. Temel sosyal becerilerin yoksa daygame önermem çünkü başına iş alırsın.

      Mcgregor tarzı fizik yapılır atletik vücutta bir şey yok 1-2 yıl düzensiz sporla bile elde edersin o görünüşü ama o dayanıklılık ve gücü elde edemezsin.

      Anlattığına göre zaten senin eğlenceli bir yaşamın yok ki. Evde çavuş tokatlamak eğlenceli mi sanıyorsun? Gören de her gün clublarda içiyor sabahlara kadar partiliyorsun o yüzden düzensiz yaşıyorsun zanneder. Senin böyle bir hayatın yok.

      Öncelik olarak birisini seçeceksin her şey aynı anda gitmez. Ayrıca playboy olmak çok yüksek hedef sen kendine seninle benzer seviyede 1 sevgili yapmaya bak bu tür yüksek hedefler koyma, ulaşamazsın.

      Sil
  38. çekicilikten güven aşamasına nasıl geçerim sen nasıl geçmemi önerirsin bide güven aşamasında efendiliğe geçmeden nasıl piç izlenimi devam eder

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enerji düşürerek zaten piçlik sadece yüksek enerjide çalışır. Düşük enerjide piçken çekicilik oluşturmak zordur baya depresif-melankolik playboy havası vermek gerekir ki bunu Teoman veya Duman gibi şarkıcılar yapabiliyor ortalama adam yapamaz.

      Enerjiyi düşürdükçe güven oluşur sohbet normalleşir ve piç izlenimiyle başladığın için kadının ilgisi devam eder aranızda bağ oluşur. Devamında zaten fiziksel temasla birlikte sonuca gidersin.

      Sil
  39. Gün içinde yüksek eneriyi nasıl koruyabilirm bide okula gittiğim zaman sabah duş alıyorum kahve içiyorum kendimi çok iyi hissediyorum ama okula gidene kadar yolda enerjim gidiyır yol 2,5 saat haliyle okulda kızla o enerjiyle konuşmak istemiyorum ama kızlar geliyor ne önerirsin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. D vitamini kullan, magnezyum takviyeleri al, müzik dinle ve daha iyi beslen.

      Sil
  40. Peki Abi madem spor zaman alıyor oyun zaman alıyor o zaman kızlarla başarılı olmak uzun vadeli bir hedef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kişiye göre değişir bu sorunu halletmek kimisi için 2-3 günlük iş olur kimisi için 5 yıllık bir iş.

      8 yılda çözemeyen adamlarda gördüm 1 haftada çözen adamlarda.

      Kişinin altyapısı, potansiyeli, psikolojisi, karakteri, yaşadığı şehir, zevkleri, hobileri, yaşam tarzı vs bir sürü etken var. Adam geliyor sağlam ve mutu ama kadınlarla şansı yaver gitmemiş adamı iki düzeltiyorsun makine oluyor. Başka adam geliyor bitik yani fiziksel olarak kötü şişman, kısa boylu ve çirkin. Maddi olarak bitik cepte hiç para yok. Mental olarak bitik depresyonda. Yaşam tarzı olarak bitik hayatsız yani evde yaşıyor, asosyal. Yapı olarak sıkıcı ve sessiz. Giyim yok, çaba yok ve en kötüsü psikolojisi bozuk yani çok toksik. Şimdi bu adamın kız tavlamayı geçtim kendisini düzeltmesi 3-4 yıl sürüyor ki oyunu oynayacak hale gelsin. Birçok erkek oyunu oynayacak yani bugün kızlarla konuşacak düzeyde değil birçok erkek ekside.

      Sil
  41. Ama iyiki kadınlar varmış yoksa bu dünya hiç gelişmezmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınlar yaşamı üretiyor, erkek ise yaşam alanını inşa ediyor.

      Sil
  42. Komik anılarını anlattığın podcast gelir mi 100.podcast olarak? tabii oyuna ön yargı oluşmaması için seçme yapmak lazımdır büyük ihtimal :D

    YanıtlaSil
  43. Çok güzel kızlarla sevgili olmanın bedeli nedir hocam yani tam olarak ne lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkeğin altyapısı ve potansiyeline bağlı. Şimdi sen 6/10 bir adamsan oyun sana 8/10 çok güzel bir sevgili yaptırır.

      Ancak sen 2/10 bir adamsan oyun sana 8/10 sevgili yaptırmaz. Oyun sihirli hap değil ve çok farklı dinamikler var.

      İlk olarak kadınlarla ilişkilerde iyi olman lazım. Sen bugün sıradan kızı etkilemekte ve sekse ulaşmakta zorlanıyorsan güzel kız hayallerini unut. Normal kızlarda çok başarılı olursan aşama aşama yükselerek en tepelere çıkarsın. Bir anda çok güzel sevgili yapamazsın o yaşanmışlık tecrübeleri ve altyapı yoksa bu ıslak hayal kurmak olur.

      Sil
  44. Abi bir 179 boyum var mavi gözlerim var ama zayıfım 23 yaşındayım şimdi kendimi 5/10 sayabilir miyim ve giyimimi düzeltiyorum

    YanıtlaSil
  45. Performans yükünün kişisel gelişime katlısı hakkında ne düşünüyorsun. Eskiden bu olay iyi bir ailede çevrede doğmak ile kötü bir ortamda büyümek ve oradan çıkmaya çalışmaktı.

    Kadın erkek ilişkilerinde ise boy konusunda görüyorum. 1.65-1.70 gibi çok dezavantajlı bir adam iyi kız götürmek için ortaya iyi oyun, iyi tarz, iyi vücut yaşı gençse araba yada motor ileri yaştaysa statü ortaya koymalı hatta Allah vergisi yüz güzelliği yoksa iyi bir looksmaxxing yapmalı. Ancak 1.90 bir adam bu konuda kolay modda başlıyor gibi. Sadece boy avantajı ile ortalama bir oyunla çok kız götürebilir.

    Ama günün sonunda kısa boylu adam çektiği zor performans yükünü başarıya ulaştırma şartında zihinsel olarak çok daha iyi bir profile ulaşmış olmaz mı.

    (İyi kız götürmekten kastım mesela yılda 10 kişi ile birlikte olmak, yoksa sevgili yapmak dersen sokağa çıksan kısa boylu olup bir çok sevgilisi olan kişi var burda hedef nokta playboy yaşamı)

    YanıtlaSil
  46. Üniversiteye geçen erkeklere Tavsiyelerin varmı (kız,yaşam vb)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liseden kalma o toksik negatif enerjiyi atmaya bakın ve hayatı yaşayın. Sosyalleşin, İngilizce öğrenin, kariyer yapın, hatunlarla takılın ve gevşeyin.

      Sil
  47. Sürekli benimle boş boş tartışan ve çabuk sinirlendiği için bağıran benide sinirlendiren bir arkadaşa ne yapmam gerekir sence bende sinirleniyorum ve biraz evde kafaya takiyorum onun yüzünden arkadaşlarımdanmı ayrılacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O arkadaşla samimiyeti ve iletişimi azalt. O yokmuş gibi takıl ortamda.

      Sil
  48. Telkin hakkında düşüncelerin (Kızların yaptığından bahsetmiyorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu makalede detaylıca anlatmıştım; https://www.yasaminpratikgucu.net/2024/04/olumlamalarn-gucu.html

      Sil
  49. Oyunda hata yaptığımı nasıl anlarım sen hata yaptığını nasıl anlıyordun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel soru açıkçası oyunu oynadıktan sonra eğer başarısız bir durum varsa veya başarılıda olsan daha iyi yapılacak şeyleri analiz etmen gerekebilir. Tabi bunu yaparken aşırı analiz yapma ve anlam yükleme hatasına düşmemek lazım.

      Hatalar genellikle yanlış bir şey söylemek veya zamansız bir şey yapmakla alakalı oluyor. Bu durumda onları analiz edip, dersler çıkartarak oyunu kalibre ediyoruz. Sosyal zekan geliştikçe ve tecrübe arttıkça aslında bu durumları daha iyi fark edip kendini ona göre ayarlıyorsun.

      Sil
  50. Terk eden kadın geri döner mi kral numaramı silmemiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terk edilme sebeplerini anla ve kendini düzeltmeye bak.

      Sil
  51. Yakın kız arkadaşla araya hisler girdi ve işler sevgili olma noktasına gidiyo mantıklı mı sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal akışta giden şeylerin önünde durma, yaşanacaklardan kaçamazsın.

      Sil
  52. Merhaba,
    Coğrafya kader midir?
    İlgi göstermek ile yalakalık arasındaki sınırı nasıl çizebiliriz?
    40 yaş üstü için sosyalleşme öneriniz nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet coğrafya kaderdir, toplumda doğduğun sosyo-ekonomik sınıf bile kaderdir ve bu coğrafyadan daha da kötü bir kader türüdür.

      İlgi göstermek samimi şekilde karşındakiyle ilgilenmekle alakalıdır. Onu tanımak, anlamak ve bilmek için ilgi gösterirsin. Yalakalık ise daha çok bir alt-üst hiyerarşisinde fayda sağlamak amaçlı yapılan abartı ve samimiyetsiz ilgi gösterme şeklidir.

      Sil
  53. Lucifer michealson hakkinda ne dersin reiz alfami yoksa sahtekarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lucifer veya ekürisi Baturalp Tunalı aslında POSER yani poz veren, öyleymiş gibi davranan adamlar. Piyasada çok fazla POSER var yani herkes olmadığı birisi gibi davranmaya çalışıyor. Lucifer ise bunu en uçlarda yapıyor.

      Lucifer çok çelişkilerle dolu bir adam. Doğu-batı sentezinin en kötü örneklerinden yani görünüş, konuşma ve davranışlar uyumsuz. Şekil olarak çok sağlam adamda %100 şekil var ama içerik sıfır. Eğlence ve kafa dağıtmak için bile izlemek zor yani hiç konuşmasa sadece sinematik videolar çekse herkes hayranı olurdu ve keyifle videolarını izlerdik.

      Ayrıca yaşam tarzını nasıl finanse ettiği belirsiz. Babası zengin değil ve düzgün bir iş yok. İllegal işleri olabilir ki Türkiye'den gitti. Kiralık bir lüks hayat yaşamayı finanse etmek bile zor bu açıdan videoları da çok çelişkili. Düzgün bir gelir getiren işi de yoktu. Yani bu konuda çok poz kestiler Baturalp'te aynısını yaptı şimdi ikiside piyasadan silinip gittiler.

      İçerik her zaman şekilden önemlidir. Sağlam içerik çekse ve biraz daha iyi konuşsa sorun yaşamazdı.

      Sil
  54. Hocam drama yaratırken karşı taraf da kısasa kısas yaparak aynı şeyi yapmaya çalışırsa ya da o zaman benim için de problem yok ben de bi erkek arkadaşımla kahve içmeye gidebilirim tarzı şeyler diyorsa ne yapmalıyız ? Ya da mesela neredesin yazdığında diğer sevgilimleyim dediğimde kız arkadaşıma o da ben de pardon diğer erkek arkadaşıma yazacaktım tarzı şeylerle yaklaşıyorsa mesela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dramayı bence çok yapay ve göze sokarak yapıyorsun sanki senin hayatın akışında kadınların kendileri geliyor gibi yapman lazım senin o diğer sevgilimle takılıyorum falan demen çok göze sokma kızda haliyle sinirleniyor normal yani kızın yaptığı

      Sil
    2. Piçliğin dozunu çok arttırsan bu defa kadında aynı şeyleri bir süre sonra sana karşı kullanmaya başlar. O yüzden denge önemli çünkü kadın seni kıskanıyor ve önemsiyorsa onu çıldırtmamak lazım.

      Sil
  55. Fiziksel temasla işgili ayrıntılı bi podcast çeksen, kitaplarını aldım ama daha fazlasını anlatsan güzel olur, çünkü fiziksel temasta çok farklı bi tepki almak helek sosyal ortamında birinden çok büyük bi travma ve çok kötü dışlanmayla sonuçlanabilirmiş gibi geliyo bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiziksel temasla ilgili anlatılacak aşırı bir şey yok kafadan senaryolar kurarak şöyle böyle demenin bir anlamı yok gerçek hayatta ne olacağını asla bilemeyiz. Fiziksel temas kurmak ufak dokunuşlarla başlar ve kadının direnciyle-ilgisine göre ilerler. Yani aşama aşama ısıtman gerekiyor. Suyun kaynaması gibi fiziksel teması derece derece arttıracaksın ama kadını kötü hissettirmenen gerekiyor.

      En iyisi dışarıda fazla temas kurmadan kadını eve getirmek ve evde fiziksel temasla kızıştırarak sonuca gitmektir.

      Sil
  56. insta hesabını bi açıp bi kapayan kızın amacı nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi istiyor yani yeni erkeklerin kendisini bulmasını bekliyor ve hesap kapalıyken biriken istekleri otomatik onaylamış oluyor.

      Sil
  57. Hocam kiz arkadaşim benden ayrılmak istedi. Ayrıldık 2 gun sonra tekrar yazmaya başladı. Sizce nextlemeli miyim yoksa konusmaya devam mi etmeyelim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tür ayrılıklar ilişkilerde çok oluyor önemli bir durum değil ama ilişkiye aşırı kendini kaptırma. Ayrıldığı içinde onu süründürmeyi ihmal etme bu çocuk işi değil.

      Sil
  58. İş yerinde oyun yapılır mı ya da piç imajı çizilir mi çünkü çok dikkat çekiyorsun ve erkekler hatta iş sahibi bile sen hatunlarla konuşuyorsun diye laf yapıyorlar ben konuşmasam bile kadınlar kendileri konuşuyorlar benim o piçliğimi çok iyi anlıyorlardı işte oyun yapılır mı yapılsa bile yüksek enerjili yapılır mı iştende atılmamak için ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş yerinde ortamı şarj edersin ama kadınların dikkatini çekmenin ve başarılı olmanın bedeli olarak diğer erkekler sana bilenmeye başlar. O yüzden çok göze batmadan yapman lazım yoksa patron bile ''ben ekmek derdindeyim adam uçkurunun derdinde'' diyerek seni işten atabilir.

      Sil
  59. Hocam podcastlerinin hepsini dinledim ve bazılarını 40 50 defa dinlemişimdir ve artık çok değişik bi kafaya sahip oldum ortamdayken o ana çok odaklanıyorum hep umursamaz keyifli çoğu şeyi kişisel algılamayan bırak kadını erkeklerin laf sokmalarını bile palavra testi gibi algılayıp cevap veriyorum(eğlenceli umursamadan). Markete gidiyorum tanımadığım kadınla bakışıp gülüşüyoruz,evli 2 çocuğu olan kadınla aramızda çekim oluyor, çekici bir kadın gördüğümde yüzümde refleks olarak bi tebessüm oluyor ortamımdaki kadınlar onların yanından gitmemi istemiyorlar vs. yanlış anlama bunları egodan söylemiyorum sadece doğru yoldamıyım onu öğrenmek istiyorum sence doğru yoldamıyım yoksa çok saçma bir yola mı girdim çünkü bazı yaşadığım şeyler bana tuhaf hisler veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru yoldasın çünkü sen bile aldığın iyi reaksiyonlara tam inanmıyorsun çünkü bilinçaltın bu yeni durumu içselleştirip henüz normalleştirememiş o yüzden şaşırıyorsun.

      Sil
  60. Bir kadını nasıl puanlıyoruz sadece yüz ve fiziksel güzelliği üzerinden mi? cinsel, feminen enerjisi ve davranışları bunun dışında mı? başka bir erkek için 4 olan kadın başkası için 5 olur mu veya 7 olan başkası için 6 bazı güzel kadınlar güzel olsa bile cinsel olarak çekici gelmiyor puanlama kişiden kişiye değşiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz ve fizik ana belirleyici etkenler. Ayrıca feminen enerji, davranış ve ses tonu da cinsel çekicilikte önemlidir. Makyaj ve bakım gibi şeylerde bu puanlamayı etkileyebiliyor yani bir gece kulübünde sağlam 7.5 gözüken hatun gerçekte 6 olabilir yani 1.5 puan yukarıya topuklu, mini elbise ve makyajla çıkabiliyor.

      Yüz güzelliği en önemlisi denebilir çünkü çirkin bir yüz direkt puanlamayı 5'in altında başlatır. Fiziği çok iyi olsa bile yüzü çirkinse kadını sevemezsin yani arzu duyarsın ama sevmek imkansız hale gelir.

      Boy önemli mesela 155 boyu olan kadın çok güzel olsa bile 6.5-7 zor olur. 170 boyunda bir kadın hem yüz güzelliği hem fizik güzelliğiyle 9/10 olabilir. Kadın içinde boy önemli bir kriter yani boy kısaldıkça puanlama düşer.

      Cinsel enerji, ses tonu ve davranışlarda çok önemli çünkü dışarıdan baktığında 8/10 dediğin bir kadının sesi cırtlaksa ve davranış enerjisi iticiyse o zaman 5/10'a düşer.

      Çekicilik algısı kişiden kişiye göre değişebilir yani herkes aynı şeyi çekici bulmaz. Bazı kadınlarla enerjin tutmaz, tipin değildir veya başka şeyler söz konusu olabilir. O yüzden bu işte öznellikte çok ama bu 1-2 puan etkiler. Yani 3/10 kadını 8/10 gören erkek ancak aptal olabilir ama mesela ben sarışın severim sen kızıl seversin bunlar kişisel zevklerdir.

      Sil
  61. benim problemim bir kadınla sohbeti sürdüremiyorum bunun için de date teklifleri hep reddediliyor ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesajlaşma oyunun zayıf, etkili mesajlaşmayı okuman lazım.

      Sil
  62. Güvenden, baştan çıkarmaya geçtiğimizi veya geçmemiz gerektiğini nasıl anlarız? Baştan çıkarma hamleleri yalnızken mi yapılmalı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın artık yanında çok rahat ve samimiyse baştan çıkartmaya geçeceksin. Fiziksel temasa izin veriyor ve direnç göstermiyorsa aşama aşama ilerlersin.

      Sil
  63. Yeterli çekicilik oluşturduğumu nasıl anlarım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın sana kişisel sorular soruyor, seninle uğraşmaya başlıyor ve sohbete yatırım yapıyorsa yeterli çekicilik olduğunu varsayabilirsin.

      Sil
  64. Fazla piç imajı çizdiğim için işi ilişkiye getiremiyorum güven paradoksunu nasıl ayarlayabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denge önemli daha çok güven ver daha az piç imajı çiz. Her şeyin fazlası zarar.

      Sil
  65. İyi akşamlar hocam, sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum bir kaç kitabınızı okudum, yakın zamanda 2 aylık flörtümdem ayrıldım, sonrası yeni kızlarla tanışmalarda sohbet ilerlemekte zorlanıyorum, kişisel işlerinde keyif yaptığımda dahi odaklanlama sorunu yaşıyorum,kendimi resetlemem için ne önerirsiniz tşkler.

    YanıtlaSil
  66. Merhaba ortalama olarak bir kadınla kaç hafta ya da gün konuşup buluşmaya davet etmeliyiz. Her şey yolundayken ne zaman davet edecegim konusunda bazen yanılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buluşmaya davet zamanlaması zordur ama 2-3 haftada buluşmaya davet etmek gerekebilir. Buluşmaya davette çok faktör var yani erkeğin değeri, kadının güzelliği, iletişim şekli yani düşük enerjide mi yüksek enerjide mi, tanışılan ortam, çekicilik düzeyi, kadının direnci, müsaitlik durumları vs derken baya karışıyor ortalık.

      Ancak sohbet iyiyse ve kadın ilgiliyse kısa sürelerde buluşmaya çekebilirsin. Ben çoğu zaman 3-4 gün mesajlaş ve sonra buluş yapıyorum ama kendi çevremdeki kadınları tercih ediyorum yani buluşmakta çok kolay oluyor.

      Daygame'den tanıştıysan o hafta içinde buluşmaya bakmalısın. Nightgame'de de aynı şekil kısa sürede buluşmak en iyisi.

      Sosyal ortamdan ise olaylar baya uzuyor zaman alıyor doğal şekilde gerçekleşmesi lazım.

      Sil
  67. Kurucu babalarının erkekler olduğu fakat şuan hem Türkiye'de hem de dünyada kadınlar tarafından domine edilen bir mesleği yapmakla ilgili tavsiyeleriniz ne olur ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşçılık mı? Hangi meslekten bahsettiğini bile anlamadım o kadar utanılacak bir şey olduğunu sanmam.

      Sil
  68. Türkiye'de kalıp diplomat olma yolunda yürümek mi yoksa Avrupa'da bir büyükşehirde expat olarak çalışmak mı 20'li yaşların sonundaki bir erkek için en iyi karar olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu soruya direkt cevap verecek yeterlilikte değilim o yüzden tamamen sana kalan bir karar.

      Sil
  69. İyi, hafif kaslı bir vücudum var fakat saçlarımdaki hızla ilerleyen kelleşme ve kemik çerçeve gözlük kullandığım için gerçek yaşımdan 6-8 yaş arası daha büyük görünüyorum(20'lerin sonuna yaklaşıyorum). Bu durum özellikle 18-24 yaş arası kızların ve kendi yaşıtlarımın bana abi gözüyle yaklaşmasına sebep oluyor ve bu nedenle yeni kızlarla tanışmakta ciddi sorun yaşıyorum, neler yapmamı tavsiye edersin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İmajında değişikliğe git ya saç ektir ya da kafayı kazıt. Gözlüğü de şık çerçeve al veya lazer ameliyat yaptır. Giyim tarzını ve genel imajını değiştir. Genç yaşta çökmüş gözükmek iyi değil.

      Sil
  70. Genel olarak ortalama ya da ortalamanın çok az üstü sayılabilecek bir erkek olmama rağmen fırsatım olduğunda kızlarla tanışmak, tek gecelikler, FB'ler, same day layer yapmak ve romantik ilişki yürütmekle ilgili hiçbir sorun yaşamıyorum. Sorun şu ki, üniversite bittiğinden beri kızlarla tanışacak ortam bulamıyorum, ofisteki insanlar genelde benden min 15 yaş büyük ve evli, spor salonunda herkes kendi halinde ve etkileşim çok kısıtlı, gece gidebileceğim çoğu mekan damsız almıyor ya da mafyöz yerler, dating app'lerden de ayda yılda bir denk geliyor, nerede kızlarla tanışabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlarla tanışmada ve same day lay yapmada sorun yaşamayan adam sorun yaşamaz. Oksimoron bir soru olmuş tutarsız.

      Sil
    2. Şöyle ifade edeyim, üniversite bittiğinden beri, yani son 2 yıldır, kızlarla tanışacak ortam bulamıyorum, üniversitedeyken, öğrenci toplulukları vb gibi okul çevresinden yolumu buluyordum ama şimdi kadınlarla tanışacak ortamım maalesef yok, bununla ilgili ne yapabilirim ?

      Sil
  71. İlk 20k ya girmiş olsan tıp mı yoksa mühendislik mi seçerdin? Hangisi uzun vadede daha çok kazandırır ve daha statülü? Tıp okursam ünide daygame yapmaya vakit kalmaz diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence tıp yaz kardeş, kadınların gözünde en statülü meslek tıp

      Sil
    2. Tıpla daygame alakasız yani zor bir bölüm çok zaman alıyor ama daygame bir hayat tarzından ziyade hobi hayatını adaman gerekmez. Bunları düşünmen gerekmiyor ve tıp okumak genel olarak daha iyi dünya genelinde de iş yapma şansın yüksek.

      Sil
  72. Hocam aldatan eski sevgilim evine şarap içmeye davet ediyor 2 keredir ghostluyorum sizce gitmeli miyim yoksa yol mu vereyim gitsem ne gibi sıkıntılar olur işin duayeni olarak size sorayım dedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni aldatan kadınla iletişimde bile olmaman gerekiyor yoksa duygusal olarak kapılabilirsin çünkü sana ağır darbe vurduğundan bir çeşit arabesk duygularla onu istemeye, seni aldattığı için pişman etmeye veya ''senin değerini daha çok bildiği düşüncesine'' kapılabilirsin. Tehlikeli sularda yüzüyorsun boğulman an meselesi.

      Sil
  73. Toplumun yarısı erkek yarısı kadın derler. Etrafımdaki kızlar’ın hepsinin sevgilisi var. Erkeklerlerin yarısının sevgilisi var. Erkeklerin yarısı boşken. Kızlar bu adamları nerden buluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal çevre ve instagram. İlişkilerin %90 kadarı bu ikisiyle başlıyor. Daygame veya nightgame ile sonuç alan oranı genele vurunca düşük.

      Bizim toplumda sosyal hayata katılım dengesiz yani 50-50 sosyal katılım yok daha çok %70-30 katılım var. Bu açıdan o %30'luk kadın grubu sevgili yapıyorken birçok erkek boşta kalıyor. Diğer kadınlar nerede dersen sosyal hayata çeşitli sebeplerden katılmıyorlar. Bunu sokaklarda, kafe, AVM veya eğlence mekanlarında görebilirsin. Her zaman erkek oranı %60'dan daha fazlayken kadın oranı az. Bu ülkede en turistik yerlerden birisi olan Alanya'da barlar sokağını görmedin mi?

      https://youtube.com/shorts/uKCA7vLKlPQ?si=EbsMPfS5_1s0b7Bm

      Sil
  74. hocam ben 25 yaşındayım, mimarım, maddi durumum yerinde, tipimin ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum, hafif boydan kısayım, bunu da epey kafaya taktığım oldu ama benim asıl problemim ortamımın olmaması, kızlarla iletişime geçecek bir ortamım yok, sabah 8 akşam 6 çalışıyorum, kitap setinizi de satın aldım, ben eğlence peşinde değilim evlenecek kız arıyorum aslında, annem görücü usülü arıyor, görücü usülünde de büyük oranda kabul alıyorum ama ben beğenmiyorum genelde, beni reddeden de oluyor tabi, ben bu evlenecek kızı nereden bulabilirim, millet nasıl buluyor, herkesin mi ortamı var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görücü usülü, instagram veya sosyal çevreden bulacaksın. Sosyal çevre yoksa instagram veya görücü usulünde kriterlerine uyan bir kadın bulabilirsin.

      Sil
  75. 28 yaşımdayım 6/10 - 7/10 kızlar rahatlıkla hayatımdan gelip geçiyor ama daha iyilerine 8-9/10'lara ulaşamıyorum, tavsiyen nedir abi ?

    YanıtlaSil
  76. Selamlar bir kızla konuşuyordum.Her şey güzel gidiyordu fakat aynı şehirde değildik ben de zamana yayarak muhabbet ediyordum yani 2 günde bir 2 saatlik mesaj veya telefonla konuşma şeklinde.aramızda yavaştan bir bağ oluştu sürekli shit test filan yapmaya başladı hatta ne zaman geliyosun diye darlıyordu .fakat bir gün mesajlasirken konu cinselliğe geldi ben de tecrübe eksikligimden konuyu biraz uzattım sextinge getirdim o da rahatsız olduğunu belirtti ve bana yanlış bir izlenim verdiğini sadece arkadaş olarak sohbet ettiğimizi sandığını söyledi ben de uzatmadan mesajlasmayi kestim 10 gün sonra tekrar yazdım fakat konuşurken rahat olmadığını belirtti ve ben de ustelemedim nextlemek şu an tek yapılacak hareket sanırım yorumunuz nedir teşekkürler

    YanıtlaSil
  77. Merhabalar hocam. 6 aylık sevglim var. Düzenli cinsel hayatimiz var. Ben master icin yurtdışına gidyorum. Oda benden 1 yıl sonra gelmeyi planlıyor. Kızla uzak mesafe ilişkisi yapmak mantıklı mı bu süre zarfında?. Ben orda oduğum sürece başka kadınlarla takılmayı planlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani yine konuşursunuz konuşmasınız işi akışına bırak ben senin yerinde olsam kızı akışına bırakır kızlarla takılırdım

      Sil
  78. Merhaba, kadınlar bana cevap vermediğinde psikolojik olarak dibe vuruyorum özellikle kadınla gerçek hayatta etkileşimim veya tanışıklığım varsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygusal çerçeven çok zayıf bu mentaliteyi kırmak için daha fazla kızla konuşup Red yiyerek alışabilirsin süreçle alakalı

      Sil
  79. Üniversitede aynı sınıftan yada aynı fakültede alt sınıftan mesela bir kıza yürünür mü yürünürse nasıl yürünür ortak arkadaşların falan yanında? Bunu çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sosyal ortamlarda vs direkt kıza yürmekten kaçın o sosyal ortamlarda sosyal modda takılmana bak kardeş yüksek enerji ve pozitif modda ol ortama oyna gerisi gelir zamanla

      Sil
  80. Hocam sosyal ilişkilerimi düzelterek hayatımı değiştirdiniz diyebilirim önce çevrem oluştu sonrasında kendi işimi kurma cesaretini verdi bana şuanda gayet kaliteli bir hayat, çevre, gelir ve yaşam sevinci kattınız gerçekten zamanında bir aksiyon alıp sonrasında edindiğiniz tecrübeleri paylaşmanız bana ve topluluktaki herkese ilham oluyor devam etmeniz dileğiyle (soru değildi ancak içimden yazmak geldi sağlıcakla kalın)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kral hayatına pozitif dokunuş yapabildiysem ne mutlu bana 👑

      Sil
  81. Birinden ayrıldığım zaman bana çok acı veriyor ve dünya anlamsız ve boş geliyor birazda acı veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal duygular ilişki ne kadar uzun sürdüyse acısı da o kadar uzun sürer bunda anormallik yok.

      Sil
  82. Kadınlar dark triadlara neden çıplak fotoğraflarını gönderirler? Diyelim ki çekicilik evrimsel psikolojiden dolayı fazla ama nasıl güveniyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dark Triad özellikleri açıkçası en derin ve tehlikeli arzuları tetikliyor. Bu özelliklerin olduğu bir erkeğe saf arzu duyup çıplak fotoğraf atmaları şaşırtıcı değil.

      Bu adamdan doğacak bir erkek çocuğun çok başarılı olup hayatta kalacağına dair bir içgüdüsel tetiklenme oluyor çünkü tarihte bu tür çok durum olunca evrimsel adaptasyonlardan bahsetmek mümkün.

      Ancak o kadar dark triad olmadan da saf arzu ve büyük aşk oluşturmak mümkün yani manyağın biri olmanız gerekmiyor ki bu kopyalanabilecek bir şey değil.

      Sil
  83. merhabalar hocam 17 yaşında bir lise öğrencisiyim istanbuldan edirnenin küçük bir ilçesine taşındım annem babam ayrı ben babamla burda merkezde 2+1 bir evde yaşıyorum şehire ilk geldiğim zamanlar okulda baya popüler oluverdim özellikle bu kızlarla olan iletişimimin gelişmesinde önemli rol oynadı kızlarda okul sonrası dışarda takıldığım ve bazılarıyla peder işteyken evde götürdüğüm de oluyor kendiside gayet anlayışlı bu duruma :D fakat öte yandan şehirdeki erkeklerin de fazlasıyla gözüne batmaya başladım farkında olmadan sevgilisi olan kızlarla takılıp ettiğim için fazlasıyla bana karşı kin tutan elemanlar var bu açıdan biraz sıkıntılar yaşadım zamanında. şehirdee kız çevrem delicesine varken erkek çevrem üç beş kişiden ibaret bu gibi durumlarda verebilecek tavsiyeleriniz nelerdir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu doğal bir durum açıkçası aynı anda hem erkeklerle aran iyi hem kadınlarla başarılı olamazsın. Eğer bir yönden kazanıyorsan yalnızlaşmaya başlarsın. Sen hatun götürdükçe diğerlerinin sana kinlenmesi olağan bir durum özellikle de görece ufak yerlerde bu sık olur.

      Sil
  84. Yaşım 34. Kız arkadaş bulma konusunda hiç bir sıkıntım yok. Bazen 3-4 tane kız arkadaşım oluyor aynı zamanda. Artık ciddi düşünecek birisine bakıyorum ama bakire kız ile ciddi düşünüp evleneceksemde öyle birisiyle evlenmek isterim ama şimdiye kadar hiç o şekilde denk gelmedi. İstanbul da yaşıyorum.. Bakire olmayıp uyumlu kızlar denk gelsede ciddi düşünemiyorum. Ne önerirsin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakireliğe bu kadar takılmak anlamsız uyumlu kızlardan birisiyle evlenip çocuk yapman gerekiyor bana göre yani bunu çokta geciktirmemek lazım. Mükemmel kadın diye bir şey yok uyumluysa kadın süreç doğal olarak evliliğe gidiyor.

      Sil
  85. Arzsiz komiklik konusunda. Sıkıntı çekiyorum aklıma hiç birşey gelmiyor eglenen ustalık yok mesajlaşma. Düşüncelere dalıyorum ne diyecem diye kafam çorba oldu

    YanıtlaSil
  86. Usta Harvey specter gibi gerçek veya dizi film karakteri rol model Erkekleri yazarmısın ayrıca Rol model inceleme serisi gelirmi

    YanıtlaSil
  87. İnternet ve sosyal medya hayatımızda yokken; ilişkilerde erkeklerin avantajlı olduğu.
    Sosyal medya ile bu avantajın bayanlara geçtiği fikrine katılıyor musunuz?
    Tepedeki %5’lik kesim için değişen bir şey yok ama. Geri kalan erkekler bayanlara daha mı zor ulaşıyor? Bayanların standartları artıyor.
    Amerika’da bakir erkek sayısının geçen yıllara göre arttığı söyleniyor. Başka ülkelerde de aynı durum var deniyor.
    Yada biz kendimizi geliştirmeyerek, kendi ayağımıza mı sıkıyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sosyal medyadan önce bir kadın nereden erkek bulacakta ilgi görecek? Gerçek hayatta herkes kendi çevresinde takılıyordu öncesinde telefon bile doğru düzgün herkeste yoktu. Kadına erişmek çok zordu ve iletişimde kalmak daha zordu. 2000 yılında üniversite okuyan bir erkekle kız o zaman sadece yüz yüzeyken iletişim kurabiliyordu ve kızlar az sayıda erkek tanıyordu.

      Tepedeki %5 için değişen çok şey var geçmişte kendi küçük ortamlarında kraldılar şimdi hepsi piyasada imparator oldu.

      Evet çoğu erkek erişim problemi çekiyor rahat erkeklerin %60'ı bu sorunu yaşıyor.

      Bir erkek kendini geliştirmek ve değiştirmek zorunda çünkü aşırı rekabet var.

      Sil
  88. Hocam kızlayken yüksek enerjideyken kızla mutlu sohbet ederken tepkilerim aşırı kaçıyor gibi hissediyorum kız birşe söylüyor "aaa harbi mi " falan diyip aşırı sesimi çıkarıyorum bu o anki ruh halimden dolayı hani mutlu hissettiğim için tepkiler aşırı kaçıyor bu kızın gözünde kötü bir şey mi ve bu olay yüksek enerjideyken normal mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızın modunu yükseltmen onu da standart moddan yüksek enerji moduna çekebilmen gerekiyor. Abartı tepkiler iticidir ve yapay durur. Oyunda abartı tepki iyi değil çoğu zaman ''pekte etkilenmemiş'' durman gerekiyor.

      Sil
  89. Oyunda cool olmam gereken yerler neresidir ve arsız komikte ne kadar cool olmamız lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arsız-komikte genel olarak cool oluyorsun çünkü kadına direkt yürümediğin için hatta onunla uğraştığın için cool izlenim kolay oluşuyor. Sadece onu dinlemen gereken yerde cool olup dinleyeceksin.

      Sil
  90. Bazen kızla konuşurken sohbet duruyor %80 ben konu açıyorum ve böyle olunca aşırı efor harcamış gibi oluyorum bu normal mi değilse de bu gibi durumlarda konuşmamam mı lazım ? Bu durumda ne yapılır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sohbet akıcıysa konu açılmaz zaten sohbet akar ancak kadın direnç gösteriyorsa o zaman durum değişir. Sohbeti zamana yayman gerekir çünkü kısa vadede çok efor muhtaç ve düşük değerli gösterir.

      Sil
    2. konu açtıktan sonrasında konuşmayı sürdürmek için halen efor harcayan sen isen konuşmayk noktalaman en iyisi ben bu tür durumlarda sohbet aşırı hızlı giderken birden sohbet durunca mesajı beğenip bırakıyorum ve çoğu zaman da buna alışık olmayan kadınlar mesajları üsteleyip sohbete aşırı yatırım yapmaya çalışıyorlar ve bu durumda da sohbete en çok efor harcayan o olabiliyor ve tabi bu her zaman olacak diye bir kaide yok sohbeti o an noktalayıp başka zaman tekrar herhangi bir şeyden konu açıp yazabilirsin kardeşim bu tür durumlarda relax ol her zaman :)

      Sil
  91. Oyunumu analiz ederken oyunum bana verdiği vibe sanki boş yapan, tatlı atışmlar olan, eğlenen, deli dolu ama komik bi aptal aşık izlenimi gibi bu normal mi arsız komikte.
    Bunu başkası yapsa onun hakkında "boş yapıyor biraz ukala ama komik çocuk"falan derdim böyle olunca sanki o bad boy kızları üzen deri ceket giyen adam değilim gibi geliyor bu normal mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayalindeki izlenimle gerçeklik bağdaşmıyor bu fazla idealize etme sorunundan kaynaklanır.

      Şimdi kızları üzen deri ceketli bad boy olmak demek temelde avantajlarla alakalıdır. Motor süren, yakışıklı, sosyal ve havalı birisiysen doğal olarak bu durumda kadınları siklemeyen, üzen veya aldatan birisi olabilirdin. Bu durumda kadınlar sana geliyorsa belirli kadınları çekiyorsan sıkıntı yok çünkü bu güçten kaynaklanır. Gücün yoksa bu düzeyde olamazsın.

      Sen ortalama veya daha kötüsü ortalama altı olan, avantajı geç dezavantajları olan adamsan öyle çokta havalı değilsen mesela motor sürüp, eğlenen, gezen, içen ve takılan bir yaşam tarzın yoksa zaten gücün pek yok demektir. Bu durumda elinde az seçenek kalıyor ve kadınlar sana gelmiyorsa işte sen gitmek zorundasın.

      Sen gitmek zorundaysan bu defa cool badboy yaklaşımı söz konusu değil mecburen flört etmek için daha komik, eğlenceli ve arsız olacaksın. Bu yöntemin amacı ortalama veya altı adamların başarı şansını arttırmak. Sen rahat ve arsız adamsan bu da senin kadınlarla tanışmanı kolaylaştırır bu sayede başarı elde edersin. O yüzden o havalı badboy beklentisinden kurtul.

      Sil
  92. Baba olsanız; oğlunuzu nasıl yetiştirirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu hayatta pek çok beceri kazanmasını sağlamaya bakardım. Yüzmek, araba sürmek, yemek yapması, tamir, giyim, konuşma, ikna, sosyalleşme, kendini savunma vs gibi becerileri aktarmaya bakardım çünkü bunların çoğu erken yaşta öğrenilmesi gerekiliyor. Beceriler geciktikçe sıkıntı artıyor.

      Sil
  93. Red Pill’i alıp; yanlış anlayan biri olarak; içerikleriniz ufkumu açtı. Umarım hep bizle olursunuz. Ağzınıza sağlık. Seviliyorsun.

    YanıtlaSil
  94. Hocam bir kız var. Güzel ve erkeklerin peşinde koşmasına alışık. Herkesi reddediyor ve kendi halinde. Daha öncede olmadığını duydum. Aynı iş yerindeydik. Önce abi kardeş muhabbeti döndü sonra bir tık ileriye taşıdım ve bir nevi karşılıkta gördüm. Adım atmıyordu bende kıskanıp kıskanmadığını test ettim. Kıskandı ve süreçte öpüşemesemde tensel yakınlaşmayı başardım. Fakat yine de ne buluşabildim ne de adım atmasını sağlayabildim. Kıskandığı kızla da inadına konuşmaya devam ettim arkadaşça. Hayvan gibi hissettim kendimi, başkası sevmek istediğinde sahipleniyordu ama iş ilgilenmek olduğunda zahmet etmiyordu. Bir çok adım attım ve hediyeler alıp onu düşündüğümü belli ettim. Süreç sonunda işten ayrıldı ve giderken tekrardan görüşmek konuşmak istedim. Ama yine bahaneler uydurdu bende veda ettim. Açıkçası beklemelimiyim yoksa hayatıma devam etmeli miyim çok kararsız kaldım. Devam etmekte zorlanıyorum, cevaplarsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder