Şerefsiz Edebiyatının Önemi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''şerefsiz erkek edebiyatı yapmanın öneminden'' bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Bazı kişilerden ''hocam ne diyorsun şerefsiz falan edebiyat falan bunlar bizi bozar'' tepkisini duyuyorum ancak yöntemin ismi budur. Hoşunuza gitsin veya gitmesin kadınlarla ilişkilerde özellikle de ilk izlenimde büyük önemi olan bir yöntemdir. Literatüre benim tarafımdan eklenmiştir ve bulunuşu genellikle kadınlarla ilişkilerde doğal olarak başarılı erkeklerden esinlenilmiştir.



1. Şerefsiz Erkek Edebiyatı Nedir?

Şerefsiz erkek edebiyatı dediğim şey temel olarak kadınlarda ''piç ve şerefsiz izlenim'' çizmek için kullandığımız genellikle sadakatsizlik içeren esprili komik cümlelerdir. 

Mesela; ''erkek adam aynı anda iki kadını sever'' gibi bir cümle tam olarak şerefsiz erkek edebiyatına giriyor. Yani bir çeşit kadınların tepkisiyle ''şerefsizliğin edebiyatını yapmak'' oluyor. Bu durum kulağa hoş gelmeyebilir ancak çekicilik oluşturmakta çok önemlidir. Birçok erkek efendi erkek olmaktan, fazla güvenilir ve tahmin edilir olmaktan dolayı seçilmiyor. Mantığa hitap ederek sıkıcı kalıyor işte tam olarak bu yöntem bunları sağlıyor. Özünde bu yöntem aslında kendini ''diskalifiye'' etmekten ibarettir çünkü kadının seni seçmesi için kendini ''kalifiye'' etmekten ziyade diskalifiye ederek sadakatsizlik sinyallerini mizahla veriyorsun.

2. Erkek Adam Edebiyatıyla Şerefsiz Erkek Edebiyatının Farkı

Toplumda her zaman bir ''erkek adam'' veya ''adam gibi adam'' edebiyatı vardır. Bunu genelde hem ağır abilerden hem de kadınlardan çok sık duyarsınız. Kadınlar ''erkek olmuş ama adam olamamış'' gibi şeylerle aslında erkeklerin adamlığını sorgularlar. Aynı şekil ağır abilerde de ''racon'' adı altında bir ağır abilik edebiyatı vardır. Bu açıdan genelde cesaret, güvenilirlik, sadakat ve iyi niyet gibi şeylere övgülerde bulunulur. Diğer şeylere sitem edilir. 

Erkek adam edebiyatını kadınlar çok sık kullanır; ''Erkek adam aldatmaz, adam gibi adam karısına çok sahip çıkar'' gibi şeylerle aslında erkeğe bazı sorumluluklar yüklenir. Bunlar temelde kötü şeyler değildir ve kadınların erkekleri şekillendirmekte kullandığı temelde ''utandırma taktikleri'' içeren cümlelerdir.

Toplum, diğer erkekler ve kadınlar genel olarak çapkın erkeği utandırmaya çalışır. Bu açıdan onu belirli kalıplara sokarlar. Bu kalıplara sıkışır kalırsanız bu defa kadınlarla ilişkilerde sorun yaşama durumunuz olur. O yüzden de sizin çekiciliğinizi arttırmak için şerefsiz edebiyatı kullanmanız gerekebilir.

Erkek adam edebiyatı; Erkek adamın kadını tek olur ve kadınını ölene kadar sever.
Şerefsiz erkek edebiyatı; Erkek adamın kalbi büyük olur ve tüm kadınları eşit sever😂 
(alert-passed)

Temel farkı bu iki yaklaşımda görebilirsiniz. Bu yaklaşım özellikle çekicilik oluşturmakta çok iyidir, risklidir ve kadınları genelde çok sinirlendirir. Bu sayede ciddi bir içgüdüsel çekim ve duygusal reaksiyon yakalamanızı sağlar.

3. Şerefsiz Erkek Edebiyatını Hangi Erkekler Kullanmalı?

Şerefsiz erkek edebiyatını ortalama olan ve efendi erkek izleniminden kaybeden erkekler kullanmalıdır. Eğer çok şerefsiz ve güvenilmez bir adam imajı çiziyorsanız gerek yok aksine güven veren erkek edebiyatı yapmanız gerekiyor.

Fazla inek tipte olan, sıkıcı gözüken, arkadaş konumuna düşen, kadınları kaçıran ve sıkça reddedilen bir adamsan çekim oluşturman gerekir. Bu açıdan bunu kullanmalısın.

Dövmeli, serseri imajında, güvenilmez, çok kızla konuştuğu düşünülen birisiysen bunu kullanmamalısın. Bu sana uygun değil çünkü sen izlenimle zaten bunu oluşturduysan hiçte gerek yok. (alert-error)


4. Neden Şerefsiz Erkek Edebiyatı Kullanılmalı?

Şerefsiz erkek edebiyatının önemini flört piyasasında çok ciddi zorlanan erkekler anlar. Kadınların kısa sürede sohbeti kesmesi, arkadaş konumuna atması, kadının ilgisini kaybetmesi, seni sıkıcı bulması ve daha farklı sebeplerden dolayı çekim oluşturamayan erkeklerin iyi anlaması gerekiyor. 

Bu yöntemin amacı sizde ilgi çekici bir izlenim çizmektir. Siz efendi ve düzgün bir adam olabilirsiniz ama kadınlar bunu çokta çekici bulmuyor. Bu potansiyelinizi çok aşağıda yaşamanıza yol açıyor ve sonuç alamıyorsunuz. Üzülen ve önemsenmeyen taraf siz oluyorsunuz. Aksine çok daha düşük IQ'lu ama duyguları tetikleyen keko ve lavuklar hatunları götürürken siz 4 erkek sap sap okey oynuyorsunuz. Benim olayım bu durumu çözmek. Sen koyun bile olsan ben sana kurt postu giydiriyorum ki kurt gibi gözük. Ha direkt kurt olacaksan o zaman hayatın her yönünü yaşaman lazım. Çoğu adamın ağzı süt kokuyor bu açıdan kurt olmaları imkansız gibi gözüküyor. O yüzden bu edebiyat sana en azından çekicilik kısmında fayda sağlayarak seni ezik bir arkadaş konumuna düşmekten kurtarıyor. Babanın yapmadığı bir iyilik olarak sana büyük bir avantaj sağlıyorum.

Şerefsiz erkek edebiyatı bahsettiğim gibi çekici olmayan fazla güvenilir erkekleri ilgi çekici kılmak ve şanslarını artırmak için kullanılan riskli bir yöntemdir. Kalibre etmesi kolay değildir ama etkilidir. (alert-success)

5. Şerefsiz Erkek Edebiyatıyla Gerçekten Şerefsiz Erkeğin Farkı Nedir?

Bakın ben şerefsiz olun kız arkadaşınızı aldatın, her kadını kandırın ve güvenilmez bir adam olun demiyorum. Bunu yapmanıza gerek yok. Bunu böyle anlayan adamın sosyal zekası düşüktür ve başını sürekli derde sokar. Burada amaç gerçek bir şerefsiz olmak değil sadece bunun edebiyatını mizahla yapıp kadını sinirlendirmektir. Ayrıca kadınlar flört sürecinde güç oyunlarını çok oynadığı için bu edebiyatı yapmak sizin elinizi güçlü tutar ve farklı algılanmanızı sağlar.

6. Şerefsiz Erkek Edebiyatıyla, Edebiyat Kasan Adamın Farkı

Genellikle kültürlü ve eğitimli erkeklerin sıkça düştüğü bir hata vardır. Bu erkekler bilgi, kültürel donanım ve edebiyat bilgileriyle kadınlara uzunca edebiyat kasarak etkilemeye çalışırlar. Bakın şerefsiz erkek edebiyatı hiçbir şekilde kadını etkilemek için fazla çabayı içermez. Bu yöntemin en büyük amacı aslında kendinin ne kadar kötü bir seçenek olduğunu kadına göstererek temelde ''beni seçme'' diyerek bir çeşit ters psikoloji oyunu oynamaktır.

Edebiyat kasan adamlar uzunca destansı mesajlar yazarak kadınları bunaltırlar. Uzun uzun romantikçe şeyler yazar, kadına şiir yazar ve kızı etkilemek için götlerini yırtarlar. Ancak bu durum onların çoğu zaman seçilmemesine yol açar. İdeali efor harcamamaktır. Mesela şerefsiz edebiyatında efor yoktur. Kısa mesajlar yazarak geçersiniz oysa diğer adam destan yazarak kadından şans isteyip durur.

7. Kadın Tavlamak İçin Şekilden Şekile Girmeye Adamlığı Bozmaya Değmez Hoca

Bu tür argümanlar arada bir geliyor ve genellikle olayın derinliğinden yoksun olan kişilerde daha çok oluyor. İlk olarak bu tür yöntemlerin hiçbirini kullanmak zorunda değilsiniz. Kimse kafanıza silah dayayıp ''piç olacaksın şerefsiz olacaksın'' demiyor. Bu tür şeyler tamamen kişiye kalmıştır isteyen kullanır isteyen kullanmaz bunlar birer tavsiyedir sadece.

''Kadın tavlamak için piç olmaya çalışmak zavallılık bunlar liseli işi, şerefsiz falan olamam beni beğenen böyle beğensin çizgimden taviz vermem'' diyen adamlar taviz vermesin ve hiçbir şey yapmasın. Kimse size zorla kadın tavlayın veya uğraşın demiyor. Bu açıdan kadınlar sana geliyorsa ne iyi ama gelmiyor ve yalnızsan tercihine kalmış. Kadınların önemsemediği ve 6 yıldır seks yapmamış adamsan gelip hiç kafa ütüleme çünkü senin seks yapıp yapamaman hiç kimsenin umurunda değil açıkçası.

Bu yöntemlerin her biri mizahla kullanılan genelde çekiciliği arttıran, imajı iyi hale getiren şeylerdir. Gerçek anlamda bir piç olup toplumun başına bela olmayı veya şerefsiz olup karısını aldatan adamı övmeyi içermiyor. Bunlar sözel yöntemler ve kullanılmasının amacı etkili olmaktır. Doğal olarak sonuç alamayan, kadınlarla şansı yaver gitmeyen ve bunalımdaki erkeklere hitap eder. Bu grupta değilsen bu siteyi okumana da gerek yok. Gidip hatunlarla gez ve toz yani bu konuda sorunun varsa bir çözüm reçetesi sunuyorum. Çözüm reçetem hoşuna gidecek diye bir şey yok çünkü etkili çözümler 'kulağa hoş gelmezler' ve bende etkili çözüm veriyorum. Sen sorunlara sahip ama beta kafasındaysan bu defa bu öneriler sana ''çocukça, liseli işi, boş iş veya anlamsız'' geliyorsa uygulamazsın. Başka yollar ve şeyler deneyebilirsin. Parayla kadın tavlamaya, statü kasmaya veya başka tür şeyler denemeye devam edebilirsin. Sana olgunca veya mantıklı gelen neyse onu takip et asla tavsiyeleri körlemesine alma.

8. Arsız-Komikle, Şerefsiz Edebiyatının Farkı Nedir?

Arsız komik temelde daha çok sataşmalarla gelen bir rahatça arsız-mizahla ilgilidir. Arsız-komik şerefsiz edebiyatını kapsar ama aynı şey değildirler. Şerefsiz edebiyatı genelde daha hazır kalıp bazı klişe durumları içerir. ''Erkek adamın kalbi büyük olur tüm kadınları sever'' cümlesi şerefsiz edebiyatının en iyi örneklerindendir. Oysa arsız-komikte daha çok sataşmalar ve belirli espriler olur. ''Sende tam cadı çıktın uğraşılmaz seninle'' iyi bir arsız-komedi cümlesidir.


İki yöntemde gayet etkili ama arsız-komik kullanan birisi illa şerefsiz edebiyatı yapmak zorunda değil. Çok ters tepiyorsa ve direnci arttırıyorsa kullanmamalısın. Zaten ne kadar avantajlı adamsan bu tür yöntemleri kullanmaya o kadar az ihtiyacın olur. Yöntem ihtiyacının gayet normal erkeğe göre olduğunu unutma. Sen şekli sağlam ve zaten doğal olarak çekici adamsan güven inşa et. Ancak ortalama olan ve pekte bir numarası olmayan her erkeğin bu yöntemlere ihtiyacı var. Bakın erkeklerin %10 kadarı hiçbir efor harcamadan bir sürü kadını götürür. %30 kadarı doğal olarak uzun ilişki yapabilir veya az eforla bir şeyler yaşar. Geriye kalan %60 kadarın bu yöntemlere ve kendilerini geliştirmeye aşırı ihtiyaçları var. O yüzden reçete hastaya göre değişiyor hangi grupta olduğuna sen biliyorsun. Bugün bir sürü erkek sıfır çekiyor yani yıllarca yalnız kalmış adamsan bu yöntemlere dört kolla sarılacaksın başka şansın yok. 2024 yılında flört piyasası aşırı zorlaştığından dolayı da yöntemlere olan talep geçmişe göre çok daha fazla.

9. Şerefsiz Erkek Edebiyatı Çok Etkili Mi?

Evet.

Bu yöntem iyi kalibre edilir ve kullanılırsa ortalama bir erkeğin çok güçlü seviyede çekicilik yakalamasını sağlar. Kadının gözünde eğlenceli bir şerefsiz olduğunda onunla kısa sürede yatmaya eğilimli olursun. Bu yöntemle kadının ilgisini daha kolay üzerinde tutar ve yönetirsin. Bu yöntemi kullanmanın yan etkisi olarak güven testlerini fazla yemeye başlarsın ama çekicilik oluşturmak için güvenden taviz vermek zorundasın. 

Şerefsiz erkek edebiyatının en büyük avantajı bir kadına direkt yürümekten kurtulmandır. Çok güzelsin, seni çok beğeniyorum, sevgili olalım, bana şans ver gibi şeylerden ziyade dayarsın şerefsiz edebiyatını hatunu sinirlendire sinirlendire tavlarsın. Normalde sana bakmayacak hatta sümüğünü atmayacak hatunları üstünde zıplatma şansı yakalarsın. Bu senin için gerçekten etkilidir hem de güç kaybetmeden kompleks durumlarda ortaya oynayarak kız götürürsün. Bu yöntemin etkisini görmek için iyi kullanacaksın sonra da ekmeğini yiyeceksin.


10. Şerefsiz Erkek Edebiyatı Sadece Ucuz ve Ergen Kızlarda İşe Yarar, Düzgün ve Kalitelerde İşe Yaramaz Yanılgısı

Bu yönteme itiraz eden birçok erkek bu yöntemin ergence veya ucuz kızlarda tutacağını düşünüyor. Bu tabi ki sosyal normlara fazla sıkışmış ve siyah-beyaz düşünen erkek hezeyanıdır. Bu tür ''ucuz yöntemlere'' kaliteli-güzel-olgun ve aklı başında kadınların düşmeyeceğini düşünüyorlar. Bu ise hatadır. Bu yöntem her kadında tutar diye bir şey söylemiyorum bu tür sihirli hap saçmalıklarına inanmayın. Bu bir pazarlama hilesi değil bu bir yöntem yani pratikte uygulanabilir test edilebilir şeyleri içeriyor. 

Kaliteli, olgun ve aklı başında kadınlar bu yöntemi daha çok seviyor çünkü bunun bir mizah olduğunu anlayacak zekada oluyor. Zeki ve eğitimli kadınları daha çok eğlendiriyor. Güzel kadınları daha çok etkiliyor ve ilgisini çekiyor. Sana soru soruyor, sinirleniyor, uğraşıyor ve etkileniyor. En çok duygusal reaksiyonu en kaliteli kadınlar veriyor. Bu yöntem her türlü kadın grubunda işe yarıyor. O izlenimi kurup bunu yaparsanız ne kadar etkili olduğunu görürsünüz. Ayrıca kaliteli kadınlarla ilişkiler yaşamanızı da sağlayabiliyor. Tabi ki tüm süreci tek bir şey sağlamıyor bir flört sürecinde belki 10 yöntem kullanmanız gerekiyor bazen hiç gerekmiyor duruma göre değişir. Yöntem ne kadar içselleşmişse ve doğal duruyorsa etkisi o kadar artar. Ancak sen kısık sesle ödlek şekilde bu cümleleri bire bir söylesen bile etkisi olmayabilir. O yüzden yöntemi etkili ve doğru kullanmakta büyük öneme sahiptir.
Tags:

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Eline sağlık, çok güzel bir makale daha. Bu arada, instagram için profesyonel fotoğraflar çektireceğim önerdiğin gibi. Peki silahla, bıçakla vb. kekomsu fotoğraflar da çektirip atsam iş yapar mı? Tiktok, instagram gibi platformlara bakıyorum böyle kekolara kızlar bayılıyor. Dateler de de biraz kekomsu ve tehlikeli bir imaj çizsem ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşamın Pratik Gücü, sorumu cevaplar mısın bro? Bu hafta sonu fotoğraf çekileceğim ona göre kuru sıkı tabanca alacağım.

      Sil
    2. Keko taklidi yapmak anlamsız çünkü kekolar bunu kız tavlamak için yapmıyor adamlar öyleler zaten. Keko taklidi boş iş yani alt sınıf kızlara hitap etmiyorsan iş yapmaz ki onlarda seni gerçekten bir belaya bulaştırdıklarında foyan ortaya çıkar. Kekolar aptaldır ama grupça takıldıkça cesaretlenirler. Cahil cesareti var onlarda o cesaret sende yoksa fıs çıkar.

      Ayrıca orta sınıf bir adamsan keko gibi takılmak yerine kendine değer katacaksın. Bu işler kelebek bıçakla, kuru sıkı tabancayla olmaz. Güzel mekanlarda fotoğraf çekilmek, gezmek ve pozitif değer göstermek en iyisi.

      Hangi sınıf kızlara hitap ettiğin önemli.

      Varoş güzeli Ayşegülü tavlayacağım diyorsan keko taklidini dene.

      Orta sınıf üniversite öğrencisi Merve'yi tavlayacağım diyorsan sağlam portreler, aktivite fotoğrafları ve mekanlardan fotoğraflar çekil.

      Sil
Yorum Gönder