Hoşlandığın Kızla Tanışmanın Yolları

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''hoşlandığın kızla tanışmanın yolları, hoşlandığın kızla etkileşime girme tatiklerinden'' bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Harekete Geçmeden Önce İyi Durumda Olduğundan Emin Ol

Bir kadınla tanışmak bir olaydır ama erkeğin kendisinin iyi durumda olması her şeyden değerlidir. Sen psikolojik olarak iyi durumda mısın? Mutlu musun? Keyfin yerinde mi? Spor yapıyor musun? Hayatında işler yolunda mı? İyi giyiniyor musun? Sosyal becelerilerin iyi durumda mı?

Kötü ve berbat durumdaysan yani düşük değerli bir erkeksen öncelikle kendine çeki düzen vermeni tavsiye ederim. Bir kadınla tanışmak için belirli bir yeter düzeyde olman şart. İyi bir saç traşı, bakımlı bir sakal, jilet gibi bir tarz, sağlam bir instagram profili ve hayatta ilerleyen bir adam olduğundan emin ol.
hoşlandığın kızla tanışmak


2. Hoşlandığın Kadını Nerede Gördün?

Hoşlandığın kadını nerede gördün ve etkileşiminiz nerede başladı?

Bir iş yeri mi? Spor salonu mu? Bir sınıf mı? İnstagram mı? Arkadaş çevresi mi? Ya da arada bir gittiğin kafedeki garson kız mı? Ya da kendine kot pantolon almaya gittiğin mağazadaki tatlı kız mı? 

Kadını nerede gördüğün onunla tanışmanın dinamiklerini tamamen değiştirir. Bu açıdan uygulanacak stratejilerde değişir.
hoşlandığın kızla tanışmak


3. Kadını Asla Kafanda Büyütme

Bir kadından hoşlanmak olağan bir durum olabilir ama onu kafanda büyütmemelisin. Hoşlanman seni ona karşı zayıf ve muhtaç hale düşürmemeli. O yüzden kafanda büyütme ve onunla ilgili hayaller kurmaktan vazgeç. Sadece hoşlandın ve pek çok kadından hoşlanabilirsin. 

Hoşlandığın kadını kafanda idealize edip tanımadığın bir kadını hayallerinle şekillendirme. Onda olmayan özellikleri ve üstünlüğü ekleme. Gözünde büyütmemelisin neyse o çok güzel bile olsa gözünde büyütmektense kendinden bir tık daha aşağıda görmek iyidir.

Unutma ''fazla etkilendiğin kadını etkileyemezsin.''

4. Mükemmel Zamanı Bekleme

Mükemmel zaman diye bir şey yok bir kadınla tanışmayı ne kadar geciktirirsen o kadar sıkıntı olur. Bu açıdan yalnız kalmasını veya mükemmel zamanın denk gelmesini beklemeden bir şekilde etkileşim başlatman gerekiyor. Ne kadar ertelersen tanışmak o kadar zorlaşacaktır.
hoşlandığın kızla tanışmak


5. Kadın Hakkında Biraz Bilgi Sahibi Ol

Kadını biraz stalklaman ve çevreden birkaç işe yarar bilgi öğrenmen senin faydana. Kadının özellikle aşk hayatına dair bilgi sahibi olman gerekiyor. Yalnız mı? Sevgilisi var mı? En son ilişkisi ne zaman bitmiş? Birisine aşık mı? Nişanlı veya evli mi? Bu tür bilgilere erişmen lazım yoksa belirli çevrede eğer bunları ihmal ederek tanışırsan başın ağrıyabilir.
hoşlandığın kızla tanışmak


6. Hoşlandığın Kadınla Tanışmanın Yolları

Çeşitli durumlarda hoşlandığın kadınla nasıl tanışacağını tüm detaylarıyla inceleyelim.

Kafedeki Garson Kızla Tanışmak

Kafede çalışan garson kızla tanışmak biraz zordur özellikle kadınlarla ilişkilerde yeterli tecrüben yoksa daha da zor olabilir ancak bu başarmana engel değil.

İlk olarak burada kadına asla direkt hamle yapmamalısın. İş yerleri kendilerine çalışan kadınları korumakla ilgilenir ve özellikle de garson bir kızın müşteri tarafından rahatsız edileceği düşüncesini tolere etmezler. O yüzden asla tanışma yönünde bir çabaya girmemelisin.

Burada kullanacağın yöntem ''ufak sohbetlerin önemi'' olacaktır. Ufak sohbetleri kullanarak zamana yayılmış şekilde o kadınla tanışacaksın. Bu açıdan her gittiğinde ufaktan sohbeti ilerletmeye bakacaksın.

''En iyi tatlınız hangisi kararsız kaldım da bugün iyi bir tatlı yemek istiyorum'' ile mesela o kadınla ufak bir sohbet başlatırsın.
hoşlandığın kızla tanışmak



Başka zaman gittiğinde ''geçen ki tatlı çok iyiydi ondan alayım'' diyerek sohbete girersin. Garson kız boşları almaya geldiğinde bir varsayımla artık samimiyet kurmaya başlarsın. ''Bugün çok bitkin gözüküyorsun hasta değilsin dimi?'' diyerek sohbeti kişiselleştirirsin.

❌Asla sohbeti fazla uzatma ve kadınla konuşmaya çabalama. Her şey çok doğal ve olağan gözükmelidir.

Aşama aşama samimiyet ilerlediğinde en son instagram veya numara almayı yaparsın. Bunun için o mekana 3-4 defa gitmen gerekir çünkü çok acele numara almak düzenli gittiğin kafe için kötüdür ama o kafeye tekrar gitmeyeceksen ilk seferde bile deneyebilirsin. Burada ''risk-ödül dengesi'' önemli. Yoksa mahallendeki kafeye giderek bir şeyler yapmak o kadar da mantıklı değil.

Mağazadaki Kızla Tanışmak

Bir giyim mağazasında güzel kadına denk gelebilirsin burada iki olasılık söz konusu yani ya mağazada çalışan kadına oyun yapacaksın ya da müşteri kadına. Müşteri kadına oyun yapmak büyük mağazalarda çok mümkün ve efektif olabiliyor. Direkt açılışla ''seni geçerken gördüm hoş tarzın var'' ile başlatıp tarz, karakter ve zevklerden devam ettirebilirsin. Mağaza büyükse çalışan kıza da oyun yapabilirsin ama bu fazla risk içeriyor yani tekrar gitmeyeceğin mağazada bu olabilir. Sonuçta büyük mağazada çalışanlar birbirinden bağımsız takılıyor yani kıyafet katlarken bir şeyler sorarak sohbeti bağlaman gerekiyor. Bir iki şey sorup sonra kadına varsayımsal bir açılış yapabilirsin. ''Çok yorgun gözüküyorsun'' gibi bir basit yem atarak sohbeti bağlarsın.
hoşlandığın kızla tanışmak


Mağaza küçükse o mağazaya arada giden birisi olman lazım ki orada çalışan kızı tavla. Mağaza küçükse müşteriyi tavlayamazsın mecbur mağazadan çıkmasını bekleyip sokakta yaklaşım yapacaksın.

Sokakta Kızla Tanışmak

Sokakta rastgele kızlarla tanışmak temelde basittir ama zordur. Basit ve zor bir şey olduğunu bilin pek süslü cümlelere ihtiyacınız yok ama zorluğu yüksek. Bu açıdan ciddi pratik gerektirir. 
hoşlandığın kızla tanışmak


Sokak yaklaşımları direkt yaklaşım olmalıdır yani iltifatla ve dürüstlükçe kadınla tanışmanız gerekiyor. Neden geldin, niye geldin, ne istiyorsun gibi şeyler net olmalı. O kadını beğendin, tanışmak istedin ve medenice tanışıyorsun. Bu rastgele tanışmalarda başarı oranları doğal olarak daha düşüktür o yüzden bolca yaklaşım yapmanız gerekiyor.

Kafede Kızla Tanışmak

Self-servis kafelerde bu yaklaşımları yapmak çok mümkünken garson çalışan mekanlarda pek önermem çünkü masada hesap varken masa birleştirmek zor. Ayrıca garsonlar işkilleniyor ve sabote etmeye çalışıyor. O yüzden self servis kafeler en iyisidir.

İki hoş hatun oturuyorsa sende arkadaşınla olmalısın. İkiye tek oynamak zordur o yüzden arkadaşın varsa ikiye iki oynarsınız.
hoşlandığın kızla tanışmak


Aynı anda iki kişi tanışmaya asla gitmeyin. Biriniz masada dursun diğeri açılışı yapıp durumu ayarlasın. Bu sayede ortam oluşursa diğer kişide dahil olabilir yoksa iki kişi iki kızın yanına gitmek kötü bir tercihtir. Başarı oranı çok düşer. 

Kafelerde en başarılı yaklaşım çalışan kızlara sende çalışırken durumsal açılışlar yapmaktır. Durumsal açılışlarda başarı oranı çok yüksek yani kahve sırasında bile durumsal-doğal açılışlar çok işinizi görür.

Kütüphane'de Kızla Tanışmak

Kütüphanede ders veya laptopta çalışan bir kıza yaklaşmak zordur çünkü bu ortamlar temelde flörte müsait yerler değildir ki iletişime bile müsaitlil yok. Bu açıdan direkt yaklaşmak anlamsız direkt yaklaşımı kütüphaneden çıkarken yapabilirsin başka türlü olmaz.


Kütüphanede kızla tanışmak için yoğunlukta aynı masaya denk getireceksin. İlk 30-40 dakika kadına hiç pas vermeyeceksin yani amacının onunla tanışmak olduğunu düşünmemeli. Bunların planlı hesaplı olduğu aklına gelmemeli. Her şey doğaçlama gözükmeli hatta ilk 30-40 dakika kadına hiç bakma bile ki rahatsız bir enerji-gerilim oluşmasın. Kadın varlığına alışınca ona ne çalıştığını vs sorarak sohbeti açar eğer susamışsa çay-kahve-su içmeyi teklif eder dışarı çekersin. Bununla vize, final veya kpss-ales gibi sınav dönemlerinde kızlarla tanışabilirsin.

7. Vibe Aşırı Önemlidir

Hoşlandığın kadınla tanışmada senin genel enerjin çok büyük önem arz eder. Etrafa yaydığın pozitif enerji seni daha da çekici yaparken, itici bir enerjiyle yaklaşıyorsan başarı şansı yok. Kadın o iticiliği, garipliği veya gerginliği hissederse doğru şeyleri yapıp söylesen bile başarı olmaz. 
hoşlandığın kızla tanışmak


Kadınlarla tanışmak çoğu zaman vibe işidir yani sen ne hissediyorsan kadınlarda onu hisseder bu açıdan senin aynandırlar. Gergin ve itici bir vibe ile tanışmaktan kaçın. Her zaman rahat ve cool vibe ile tanışarak kadını rahat hissettirmen gerekir.

8. Değer Aktaran Ol Çalan Değil

Çoğu erkeğin hoşlandığı kadınlarla tanışmakta sorun yaşamasının temel nedenlerinden birisi sürekli kadınlardan bir beklenti ve istek içinde olmalarıdır. Kadının kendisini seçmesini ve kendisine vermesini bekleyen çok fazla erkek var. Oysa ne alacağına değil ne vereceğine bakmalısın. Burada ne vereceğini maddi şeyler olarak söylemiyorum yani kadına ev, araba veya lüks yaşam vermekten bir kasıt yok. Kadına yaşatacağın pozitif deneyim ve eğlenceyi vaat etmelisin. Değer çalan değil değer aktaran erkeklerden olmalısın.

9. Tanıştıktan Sonra Kalibre Et

Çoğu erkek hoşlandığı kadına yaklaşmadan önce kafasında olayları kurmaya başlar. İyi veya kötü tanışmadan önce kafanda bir şeyleri kalibre etmek anlamsızdır bunu düşünmemelisin bile. Gidip o kadınla tanıştıktan sonra durumları kalibre edeceksin sonuçta kadını tanımıyorsan hakkında çok az veya hiç bilgin olmayabilir. Kadının sevgilisi varsa mesela teşekkür eder gidersin, ilgisi düşükse nextlersin, ilgisi varsa numarasını alırsın veya anlık buluşmaya çekersin. İnstagramdan tanıştıysan o an ki sohbete göre kalibre edersin ve kadını tanımaya bakarsın. O yüzden aktif iletişimi kur bir başlangıç yap daha sonra öğrendiğin şeylere göre kalibre et.
hoşlandığın kızla tanışmak


10. Kadınları Yargılama, Anla

Senin işin kadınları yargılamak ve çakma ahlak bekçisi olmak olmamalıdır. Senin amacın her zaman kadını anlamak ve ona göre dinlemektir. Bir kadın senin değerlerine ters olabilir ama yargılayıcı bir yola girmemelisin. İnsanları fazla yargılamak küstah bir özelliktir çünkü bu çok fazla onlara odaklanmaya yol açar. Her kadının hikayesini dinlemeye değer yönler içerir. Bir şeyleri neden ve niye yaptığını anlamaya bakacaksın. 
hoşlandığın kızla tanışmak


Burada en önemli şey kadınları ve kadınlarla zaman geçirmeyi sevmektir. Kadınlar bunun yarattığı çekimi hisseder ve senin yargılamayan cool bir adam olduğunu anladıklarında sana tüm kapılar açılır. Tüm her şeylerini öğrenmeye ve her şeyi yaşamaya başlarsın. Temel olarak iflah olmaz bir çapkın ve playboyun en önemli özelliği bu diyebiliriz. Kadınları sevmesi ve yargılamaması sadece olan biteni anlamaya çalışmasıdır. Olan biten onu şaşırtmaz ama kadınları dinleyerek anlamayı sever.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Merhabalar üniversite 2 ay önce tatile girdi memlekete döndüm. Şehirde bar-club yok ve deprem şehri. Ben de instagram kullanmıyorum. Daygame hiç denemedim. Sosyal ortamı düşündüm ama 3 haftaya zaten tekrar okula gideceğim, okulda bir şekilde hallediyordum. Sizce nereden şansımı denemeliyim? Uzun zamandır mastürbasyon da yapmıyorum, dayanamıyorum artık kendimi çok baskılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, işiniz zor cidden, deprem şehrinde olmak falan. Türkiye de olmak başlı başına sıkıntılı zaten bu konularda. Tinder, Bumble falan da deneyebilirsiniz. Kızlarladan da hiçbir şekilde çekinmeyin bence, fiziksel görünüşünüz vesaireniz ne olursa olsun. Kendinizi de baskılanmanızı önermem, içinizde nasıl geliyorsa öyle davranın

      Sil
  2. Hocam verdiğiniz taktikler heryerde işe yarıyor tinder instagram snapchatten tutun kelime savaşı oyununa kadar (dandirik oyundan bile 6 kız ekledim 1i ile buluşabildim ayni il olduğu için oyun gerçekten inanılmaz birşeymiş hayata ve kadinlara bakis acimi degistirdi)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder