Kadın Tavlamak Mod İşidir

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları yeni makalemizin konusu ''kadın tavlamak mod işidir'' olacak.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadın tavlama sanatında dışsal teknikler büyük öneme sahiptir ancak içsel oyunda sıkıntılar varsa oyun çalışmaz. Teknikler verimsiz çalışır ve tutmaz. Kadın tavlamayı basit hale getiren şey ise yüksek enerji ve keyifli bir modda olmaktır. Buna temelde momentum kazanmak deniliyor. Oyunda önemi ve etkisi her açıdan büyük o yüzden kadın tavlamak bir mod işidir.

1. Kötü Modda Kadın Tavlanır Mı?

Kadınlarla ilişkilerde başarısız her erkek temel olarak mutsuz, depresif, melankolik, duygusal stabilitesi olmayan, aşırı kafaya takan, takıntılı, kaygı bozukluğu olan, travmaları ve psikolojik sıkıntıları olan adamlardan oluşuyor. Kadın tavlamayı öğretmenin asıl zorluğu bir işin tekniğini öğretmeden önce adamların psikolojisini ve modunu düzeltmekten geçiyor işin zor kısmı budur daha tekniğe gelmeden içsel sorunlarda boğulmaya yol açıyor. Bu adamların içsel sorunları çözülmeden dışsal taktikler ve teknikler öğretmekle ilgili asıl sıkıntı ise bu tekniklerin işe yaramayacağıdır.


Oyun mutsuz ve depresif adamda hiçbir şekilde çalışmaz. (alert-warning)

Modun kötüyse, sosyal moda giremiyorsan, canın sıkkınsa, sinirliysen ve psikolojik olarak gümlemişsen öncelikle bunu düzeltmen gerekiyor. Kötü bir modda kız tavlayamazsın bu sana daha fazla acı verir ve seni öfkelendirir. Genellikle çabuk öfkelenen erkekler bu yüzden bu sanatı icra edemiyor çünkü bunu yapacak mental güçte değiller. Kötü moddaysan amacın bu moddan çıkmak ve duygusal olarak stabil bir hale gelmek olmalıdır. 

2. Hissiyat Oyunun Önemli Bir Parçasıdır

Kadınlarla ilişkilerde başarıda önemli bir paradigma bu işin bir hissiyat temelli iş olmasıdır. İlişkiler tamamen rasyonel şeyler değildir yani mantıkla kavramak anlamsızdır. Bu iş bir içgüdü ve duygu temellidir. Bir erkeğin oyununu başarısı ise bu duyguları kadınlara yaşatabilmesiyle alakalıdır. Tabi ki sen bir robot değilsin ve çeşitli duygusal dalgalanmalarda savrulman olası ama duygusal stabiliteye ciddi ölçüde ihtiyacın var.

Kadınları tavlamanın en kolay yolu iyi bir modda ve keyifli ruh halinde olmaktır. Sen yüksek enerjideysen, gülüyorsan ve keyfin yerindeyse hislerin açıksa o zaman kadın tavlamak çok kolaylaşır. Setlerin kolayca kanca noktasına takılıp anlık buluşmalara dönüşür. O modu hissetmen gerekir yani tam olarak kadın avcısı içgülerinin tam olarak etkin olması gerekir. Bazı şeylerin açık olması lazım yani kapalı olmamalı. Dalgın, düşünceli veya bitik bir durumdaysan o hissiyat aktif değildir.


Bu hissiyatı tarif etmek gerçekten zor içinde hissettiğin bir şey yani bir şeylerin olacağı içinde doğuyor ve kadınlarla ilişkilerde ciddi başarı elde etmeye başlıyorsun. Bu hissiyat sadece bu işte değil her işte öyledir yani bazen araba sürerken her şeyi hissedersin arabayı hissedersin bir bütün olursun, bir işi yaparken hissedersin ve onu mükemmel şekilde yaparsın. Rekabetçi pek çok alanda bu hissiyat önemlidir ve genelde buna ''gününde olmak veya günümde değilim'' derler. Futbolcular, tenisçi veya basketçiler bunu çok iyi bilir çünkü o hissiyat aktifse o adamları kimse durduramaz çok zor şeyleri başarırlar ama aktif değilse yapılacak hiçte bir şey yoktur.

Oyunda da tam olarak bu hissiyat önemlidir ve bu her zaman aktif olan bir şey değildir. Hayat karmaşık bir yer ve bizde karmaşık varlıklarız. Bazı sebeplerden ötürü bu hissiyat aktif olmaz ve her zaman o modda olmayı beklememelisin ancak ne kadar çok o moda girme eğilimin varsa oyun senin için o kadar kolaylaşacaktır.

3. Momentum Kazanmanın Önemi Büyük

Momentum kazanmak bir şeye odaklanmak ve onu yüksek enerjiyle yapmakla alakalıdır. Genellikle rekabetçi oyunlarda bu gözle görülür mesela bir futbol maçında momentumu yakalayan takım çok rahat gol atmaya başlar onlar artık ısınmıştır. Momentum bir çeşit ısınmadır yani oyunda da bu ısınma durumuna ulaşmak büyük öneme sahiptir.

Normal hayatta hepimizin dertleri, sıkıntıları, endişeleri ve kafasında çeşitli kaygıları var. Bu kaygı ve dertleri unutmak için iyi bir şekilde ısınmak ve oyunda modunun yükselmesi gerekiyor. Yani sen zihninnde ''kirayı nasıl ödeyeceğim, annem hasta, boyum kısa hiçbir kız beni sevmez ve cebimde tonla para yok'' gibi şeyleri düşünüyorsan bu defa o moda asla giremezsin. O sosyal enerjiyi ve momentumu kazanamazsın yani zihnin başka yerdeyken kız tavlayamazsın. Bu sanat ciddi kafa rahatlığı, iyi hissetme ve keyifli olmayı gerektiriyor. Bunlar eksikse dışsal oyunun sağlam olsa bile kadınları etkilemen veya sonuca gitmen çok zorlaşır bir noktada kadınlar hep senden kaçar.


Momentum kazanmak için çeşitli şeyler önemlidir. İlk olarak D vitamini, probiyotik veya magnezyum takviyeleri gibi şeyler senin enerjini yüksek tutar. Bunlarda eksik olmamalıdır yani kan değerlerini bilmen gerekiyor. Mesela sende ciddi derecede B vitamini eksikse ne yaparsan yap modun yükselmez hep yorgun ve uykulu olursun. İşin biyolojik kısmını doktorlarla ve testerle halletmelisin. Genel sağlığın optimize durumda olmalı. 

Momentum kazanmak için belirli bir beslenmede önemlidir yani sen aşırı ağır yağlı besleniyorsan vücut bunu sindirmek için çok enerji harcar yani kadınla konuşacak halin ve isteğin olmaz. Mayışır uyumak istersin veya iyice modun düşer. Doyurucu ama hafif beslenemelisin.

Bir diğer etken ise pozitif düşünmek, pozitif müzikler dinlemek ve spor yapıyor olmaktır. Bunlar senin daha kolay momentum kazanmanı sağlar. 

Momentumu asıl kazandıran şey ise ısınma setleridir. Set açmaya çıktıysan kesinlikle ilk 3 set ısınma setidir. Eğer zor ısınan bir adamsan 5-6 set hatta 10 set bile sürebilir. O donukluk, düşünmek, zihnine hapsolmak, teori düşünmek, mükemmel olmayı arzulamak gibi problemler vardır. Sosyal modda değilsindir oyunun akmıyordur henüz ısınmamışsınır. Bu açıdan ısınma setlerini çok kısa sürede açarsan o gün o kadar iyi geçer. Isındığında yani momentum kazandığında yerinde duramazsın takır takır set açarsın, kanca noktasına ve anlık buluşmaya geçersin. O gün bildiğin ısındıkça başka gerçekliğe geçmeye ve o hissiyatı yakalamaya başlarsın. Kadın tavlamak o gün senin için gittikçe kolaylaşır. Tabi bu durum belirli saat aralığında geçerlidir çünkü yoruldukça momentum düşer ve yemek falan yersen gittikçe azalır. Yani ısındığın gibi soğumaya da başlarsın.

Momentum kazanmanın en iyi yolu setleri peş peşe açmaktır yani sen 5 dakikada 5 set açarsan setler iyi geçmese bile ısınmaya başlarsın. Ancak set açmıyor kenardan izliyor, sokakta geziniyor veya gece mekanında kenarda içiyorsan olmaz. Sosyalleşmeye hızlı girmen ve beynini tamamen kapatman gerekiyor. Sokakta 1 saat boş boş gezip 1 set dahi açamazsan asla momentum kazanamazsın kız tavlamak imkansız hale gelmeye başlar.

4. MOJON Yüksekse Kadınlar Sana Gelir

MOJO yani o libido ve rahatlıktan kaynaklanan cinsel çekici enerji yüksekse kadın tavlamak çok basitleşen bir şeydir. Kadınları çekmeye başlarsın ve her kadının sana artan şekilde ilgi duyduğunu fark edersin. Bu akılla ve mantıkla izah edilemeyen tamamen hissiyat tabanlı bir durumdur. Oyunda uzun zamandır aktifsen ve gelişmeye devam ediyorsan bir noktada bu mojo düzeyine ulaşırsın.

Kadınları kendine çekmeye başlarsın, öpüşmek, buluşmak ve flörtleşmek çok kolaylaşır. Zihninde artık kadın tavlamak dünyanın en basit işidir o kadar başarılı olmaya başlarsın ki beynin bunu kaldırmaz. Güzel bir kızla yattığında bile buna kendin inanamazsın ve o kadar kısa sürede bir sürü cinsellik yaşarsın ki bilinçaltın bile buna adapte olamaz. Resmen farklı bir gerçekliğe girmişsindir kadınlar üstüne üstüne geliyordur. Bu tür bir dönemde instagramdan full geri takip alırsın, attığın mesajlara kızlar anında döner ve iyi tepki verir, kızlarla buluşmak kolaylaşır 3-5 mesajlaşır ve buluşursun. Tinder bile çalışmaya başlar resmen üstüne hatun yağıyordur. Gece oyununa çıkarsın balkon veya dışarıda bir sürü kızla tanışırsın. İçeride birisiyle öpüşürsün sonra diğerine geçersin. Öpüşmekten dudakların yara olur, sesin kısılır ve eğlenmeye devam edersin. O cinsel çekimi ve libidonun yarattığı mojoyu hissedersin ki kadınlar aşırı hisseder. Gündüz oyununda kızlar çok kolay kancaya gelir ve anlık buluşma olur. Duruma göre eve çeker seks yaparsın. Her şey çok hızlı ve içgüdüsel gelişir mantıkla izahı yoktur.


Bu MOJO dönemi belirli süreliğine vardır. Kendini bir seks tanrısı gibi hissedersin ve kadın tavlamanın dünyanın en kolay işi olduğunu düşünürsün. Kendi kendine ''üstümde bir sikicilik var anlayamadım'' demeye başlarsın. Bu işler öylesine kolay gelir ki basitçe halledersin ama aşama aşama gelen kadınlar gider ve kıtlık baş gösterir. Yeni kadınların gelmesine sorun oluşur. Aynı profille geri takip alamaz olursun, mesajlarına kadınlar geç ve ters cevap verir, ansızın görüldü yersin, buluşmaya çıkmakta zorlanırsın ve olası buluşmalarda ekilirsin. Buluşmalar kötü geçer, tinderda eşleşme gelmez, gece oyununda o moda giremezsin ve gündüz oyununda setler kötü geçtikçe ''ben ne yapıyorum burada'' diye düşüncelere dalarsın. O mojo gidince düşüşe geçersin ki oyun böyledir yüksekler çok yüksek düşüşler çok sert olur. Egon bir anda zirveden dibe çakılır ve aşk hayatın duraklar. Sen tükenmişsindir ve dinlenmen gerekir. Karı kız kovalama işleri adamı tüketir ve kısa zamanda çok seks yaptığında artık bir çeşit playboy depresyonuna kapılırsın. Hayatın anlamı azalır ve bazı şeyleri sorgularsın.

5. Mod Yoksa Kız Tavlanmaz Mı?

Sosyal mod olmadan kız tavlanmaz diye bir şey yok tabi bu durum erkeğin seviyesiyle alakalıdır. İleri seviyede olan ve seks hayatı canlı olan bir adam her söylediğim prensip ve tekniği ihlal ederek de sonuç alabilir. Belirli düzeye ulaşmış bir adam resmen trolleme ve sosyal deney yapar gibi saçmalayarak kız tavlar. Çok depresif modda bile o tekniği çalıştırabilir ve süreci ilerletebilir çünkü bilinçaltı sekse giden süreci içselleştirmiştir. Bu durum çok az bir erkek için geçerlidir yani çoğunluk için geçerli değildir. Normal bir erkekle ileri seviye erkek arasında dünyalar kadar fark var. Dışsal olarak gözükmese de içsel olarak öyledir.


Sosyal mod olmadan kız tavlamak çok zordur. Bu normal bir adam için gittikçe acı verici olur yani o moda giremediği için sohbetler kanca noktasına ulaşmaz ve gelişmez. Bu da oyuna küsmesine ve oyundan zevk alamamasına yol açar. Sonuçta oyunda kendini eğlendirmek, keyifli vakit geçirmek ve zevk almak önemli. Bu bir iş değil adı üzerinde oyun yani bir oyun olarak zevk almalısın. Sen ne kadar mutlu ve keyifliysen ilişkilerin o kadar iyiye gider. Senin kafa rahatsa sekse kolay ulaşırsın ancak stresten dolayı modun düşükse artık çok muhtaç hale gelmişsen oyunda çalışmaz, hatunlarda kaçar.

İyi tekniği olan ve kadınlarla ilişkilerde çok başarılı olmuş adam her kuralı ihlal ederek sonuç alabilir bu mümkün ama çoğunluk için çare sosyal modda olmaktır.(alert-error)
Tags:

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Üstad peki oyunda ustalaşmaya başladıktan sonra çirkin veya ortalamaya yakın kadınların daha çok ilgisini çekmeye başlamak normal mi ? Bizim gidip kendi yürümelerimiz hariç bana son dönemde instagram'da kadınlar artık kendi yazmaya başladı ama bunlar ya çirkin ortalama arası kadınlar yada atıyorum kadın 31 yaşında dul bi tane küçük çocuğu var gibi modeller. Bunlar normal ve güzel şeyler mi yoksa genelde çirkin denebilecek kadınlara hitap etmek farklı bir alarm taşır mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum çirkin veya ortalama da olsa bir kadının ilgisini çekebilmek hiçbir kadına hitap edememekten iyidir. Şu an ortalama kadına hitap ediyorsundur zamanla değerini ve hayat kaliteni arttırırsın veya daha iyi yansıtmaya başlarsın ortalama üstü kadınlara da çekici gelmeye başlarsın.

      Sil
  2. 30 yaşından bu yaşa kadar 0 ile gelen birisi bundan sonra kadın ayarlayabilirmi kendine?

    YanıtlaSil
  3. Mükemmel tespitler ve yazı…

    YanıtlaSil
Yorum Gönder