Çoklu Mekan Teorisi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''çoklu mekan teorisi nedir?'' onu anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Çoklu Mekan Teorisi Nedir?

Bir kadınla buluşmaya çıktığında birden çok mekana takılmaya ''çoklu mekan teorisi'' denmektedir. Çoklu mekan teorisinin önemi bir kadınla kısa sürede samimiyet ve yakınlaşmayı sağlamasıdır.

Bir kadınla bir mekanda 3 saat geçirmektense 3 mekanda 1 saat zaman geçirmek çok daha etkilidir. Mekan değiştikçe kadın üzerinde ''seni daha fazla tanıyor'' algısı oluşuyor. Psikolojik olarak mekan değiştirdikçe sohbet değişecek, kadın daha rahat hissedecek ve seni daha yakın görmeye başlayacaktır.


2. Çoklu Mekana Gitmek Önemli Mi?

Bir kadınla buluşmanın iyi geçmesi ve sonuca gitmek açısından çoklu mekan teorisi çok önemlidir. Birçok erkek bunu bilerek veya bilmeyerek yapıyor ve son derece etkilidir. Bir kadınla buluşmalarınızı renklendirmek açısından birden çok mekana gitmeniz idealdir. 

Ancak kadının veya senin zamanın yoksa tek mekanda 1 saat oturup sonra ayrılmak çok daha mantıklı olabilir. Zaman sorunu yoksa ve durumlar müsaitse çoklu mekan teorisini buluşmalarınızda sıkça uygulamanız gerekiyor.

3. Çoklu Mekan Seçimi Nasıl Olmalı?

Bir kadınla buluşmanın temel planı her zaman basit tutulmalıdır çoklu mekanları çok lüks ve gereksiz pahalı tutmamalısınız. Ayrıca mekanlar arası mesafelerde yine kısa olmalı yani araçla başka yere giderken çok zaman kaybetmemek gerekiyor. Türkiye'de genelde her şey belirli yerde olduğundan açıkçası yürüyerek mekan değiştirmek çok daha iyi bir durumdur. Araçla gidecekseniz de yakın olması ve park sorunu olmaması gerekiyor yani araçla gereksiz yere zaman kaybetmeyin.

İlk mekan olarak her zaman kahve içip sohbet edeceğiniz bir yer seçmeye bakın. Starbucks gibi self-servis mekanlar işinizi görür ancak geceleri kalabalıksa ve kalite düşükse tercih etmeyin. Görece daha sakin ve ferah mekanlarda seçebilirsiniz. Şehrinizdeki kahvecileri bilin yani çok güzel tasarımlı mekanlar var ve gece onlara takılın. Kızların rahatça gelebileceği yerlerde olmanızda iyi. Bu açıdan İstanbul'da buluşmak diğer şehirlere göre çok daha zor olabiliyor ama Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun ve Eskişehir gibi şehirlerde bu sorun yok hepsi görece küçük yerler.

Kahveden sonra kızın gitme durumunu sorgulamanız ve lojistik durumu öğrenmeniz gerekiyor. Kız ailesiyle mi yaşıyor yoksa tek mi? Gece erken mi gitmesi lazım yoksa geç gidebilir mi? Sende kalabilir mi? Yarın işi gücü var mı? Bu tür şeyleri ufaktan kadının ağzından öğrenin ki ona göre gereksiz beklentiye girmeyin.

Çoklu mekan teorisi her zaman doğal ve plansız olmalıdır. Bir kızla buluşmadan önce çok fazla plan yapmayın, anlık gelişmesi daha ideal olabilir.


Kahveleri içtikten sonra kıza canlı müzik, yakın bir pub veya bir cluba gitmeyi teklif edebilirsiniz. Mekan kalitesi ve ortam önemli yani nereye gideceğinizi bilin. Mekanı hafiften övmek ve oturacağınız masaya kadar bilmek gerekebilir. Çok kararsız kalmaman lazım çünkü sen cuma veya cumartesi buluştuysan her yer full çekebilir ya da bomboş olabilir. Bu açıdan şehrini ve mekanlarını iyi bileceksin.

Kahveler içildi ve 1 saat öyle sohbet ettiniz. Sohbetin modu zaman geçtikçe düşer yani ikinizde yorulmaya başlarsınız enerji düşer. Bu noktada pub'a geçmek çok mantıklı tercih oluyor sohbete bira ve çerez eşliğinde devam edersin. Hem canlı müzik varken eğlencede artar ve sözel oyunun önemi azalır. Gürültü çoksa sözel oyun önemsizleşmeye başlar. Ayrıca kahvecilerin mekanlarının %90'ı karşılıklı masa sisteminde olduğundan yan yana oturmanız publarda daha kolay çünkü bir bahaneyle yan yana gelirsiniz. Bu ise fiziksel temas kurmayı kolaylaştırır ve devamında daha rahat edersiniz.

Pub'dan sonra ise büyük ihtimalle acıkacaksınız. Bu durumda çeşitli alternatifler var yani pizzacı ya da dilim pizzacıya gitmek en mantıklı tercihtir. Burada size ve kadına bağlı olarak tercihler değişir yani ister çorbacıya gidersin istersen de kokoreç yemeye gidersiniz bilemem. Gerekise midye falan alır bir parkta bira ile devam edersiniz yani nasıl bir sinerji yakaladınız ve yaşam tarzınız nasıl ona göre bilmek gerekiyor. 

Pub'dan sonra parkta veya sahile yakınsan oralarda yürüyüş yapmak ve kadını eve çekmek en efektif yoldur. Üçüncü mekan olarak park veya sahil iyidir. Aç değilseniz çok daha iyidir ki aç olsanız bile gece eve pizza söyleme imkanın var. Bu açıdan eve giderken bira almak ya da evde varsa direkt eve gitmek mantıklıdır. Bu açıdan evine yakın bir yerde buluştuysan iş çok daha kolay ama mesafe çoksa sıkıntı olacaktır. Alkollü araç kullanmamalısın bu ciddi risk ve kızları da korkutuyor. Ayrıca ceza yeme durumuda var o yüzden araçla geldiysen kendin az içmeye bak ve etkisinin geçmesini sağlaman lazım. En ideali tüm bu mekanlara yürüyerek gidebileceğin bir yerde yaşamandır ki bu mümkün değilse taksiyle eve geçebilmende büyük kolaylık olur.

Eve geçtiğinde ise dördüncü mekan olduğundan artık kız çok rahat hissedecektir. Evde iyice rahatlamasını sağla ve sonra sevişmeye başlarsınız.

4. Gece Eve Gitmesi Gereken Kadınlarda Çoklu Buluşma

Kadın eve gitmek zorundaysa yani ailesi bekliyor veya sonraki gün için işleri varsa o zaman olayı tekli mekanda bırakmak en iyisi. Buluşma süresi ise 1 saat ideal 1.5 saati geçmemeye bak. 


Müsait olmayan kadınlarda minimum harcamaya gitmelisin çünkü ne olacağı belirsiz. Bir kadın seninle buluşmaya gelmişse bu önemlidir ancak her buluşmadan bir şey çıkmayacaktır. Her kadınla çoklu mekana gitmek maliyet açısından çok masraflı olabilir. Sen her kızla mekana ve eğlenceye gitmen sana büyük külfettir. O yüzden daha olası kadınlarla gitmen gerekir.

Gece müsait olmayan kadınlarla gündüz buluşmaya ve gündüz içmeye davet etmen gerekiyor. Bu ise o kadınlarla çok daha uzun süre konuşmayı gerektirir. Yani ailesiyle yaşayan kızlarda mesajlaşma oyununu uzun tut yani buluşmak için hiç acele etme sana iyice  alışsın ve rahat etsin sonra buluş. Samimiyet ne kadar artarsa buluştuğunda gündüz vakti eve çekme ihtimalinde artar. Bu kızlarla öncelikle kahve içmek sonra tatlı sonra yürüyüşle evde içmeyi teklif etmek en iyisidir. Gece gelemeyecekleri için gündüz sevişmeniz gerekecek.

5. Çoklu Mekan Her Zaman Şart Mı?

Çoklu mekan her zaman şart değil oyundaki seviyeniz ve genel başarı durumunuza göre değişir. Eviniz müsait değilse yani ailenle yaşıyorsan bu defa çoklu mekan uygulaması sana kalmış bir durumdur yani kadın gibi sende müsait olmayabilirsin. Para harcamak istemezsin veya zamanın yoktur bu gibi durumlarda en iyisi tek mekanda bırakmaktır. Kahve iç ve kalkıp evlere dağılma durumunu yapabilirsin. Kahve içtikten sonra park veya sahilde yürüyüşe gitmekte fena olmaz bu da güzel bir tercihtir.

Oyunda iyi seviyedeysen ve lojistiğin çok iyiyse o zaman kızları ilk mekandan da eve çekebilirsin. Bu senin oyununa ve kadının gösterdiği dirence göre değişir. Bu açıdan çoklu mekan şart değil ve senin sonuca ulaşmak için gereken zamanla alakalıdır. Oyunda çoğu zaman bir kadınla yatman 7 saat kuralı çerçevesinde gelişir. Bu bazen 4 saat bazen 10 saate çıkabilir. Bazen ise çok daha fazla zaman alabilir. Senin nasıl imaj çizdiğin ve kadının ilgi durumuna göre değişiyor. Küçük şehirdeysen bu süreçlerin çok uzadığını ve çoklu mekan uygulamanın zorlaştığını söylemek mümkün.


Hatunla arabada buluşma yaptıysan yani daha rahat bir yere çektiysen o zaman arabada da sevişme şansın olur ve tek mekanda her şeyi yapmış olursun. Arabayla farklı yerlere gitmek bile çoklu mekanı uygulamanı sağlar. Kızı alırsın ve kahve alıp sahile kamp sandalyesi atarsınız. Sonrasında başka bir yere gidersiniz arabada müzik dinleyerek mod yükseltirsiniz ondan sonra ise hava karardığında hatunu kendi evine çekersin bunu yapmakta çok basit çünkü arabanla evine gelirsin. Kızda sana gelir ve kızı bırakacağını endişelenmemesini söylemen yeterli. Kız ulaşım sorunu olmayacağını bildiğinden sana gelir ve seviştikten sonra kızı kolayca evine atarsın. Bu açıdan kızda sorun yaşamaz yani sorunları çözer engelleri aşarsanız çok seks yaparsınız.


Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)