30'dan Sonra Oyun Öğrenilir Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''30-40'lı yaşlarda oyun öğrenilir mi? Bu yaştan sonra kadınlarla ilişkilerde başarılı olma şansı var mı yoksa bu iş sadece gençlere özgü bir durum mu?'' bu konuları anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Belirli aralıklarla belirli yaştaki erkeklerden bu soruyu alıyorum. Bu soruyu soran erkekler genelde iki grupta oluyor; İlk grup belirli yaşa kadar hiç ilişkisi olmamış ya da çok az olmuş erkekler. İkinci grup ise uzun yıllar ciddi ilişkide kalmış veya evlenip sonra boşanıp cinsel piyasaya geri dönmüş erkekler oluyor. Bu açıdan gelecekte cinsel piyasalarda çok daha fazla bekar erkek ve kadını daha ileri yaşlarda göreceğiz gibi duruyor. Boşanma oranları arttıkça artık normalde çocuk büyütmekle uğraşması gereken erkeker artık flört etmeye de kafa yormak durumunda kalacak.

30 yaşında kız tavlamayı öğrenmek

1. 30'lu 40'lı Yaşlarda Oyun Öğrenilir Mi?

Evet öğrenilir ancak bu kadar ertelememek gerekiyor. Oyunu öğrenmek için en verimli ve iyi yaşlar 18-25 arasındadır. Bir şeyi çok ertelersen ve geciktirirsen o şey gözünde büyümeye başlar bu defa da ciddi zorlanma ve adapte olma problemleri yaşayabilirsin. Kadınlarla ilişkileri ertelememelisin podcastimde bu konudan çok detaylıca bahsetmiştim. 

Ancak hayat izin vermediyse ve bu konulara pek kafa yormaya zamanın olmamış veya isteğin olmadıysa sorun değil. 30 ve 40'lı yaşlarda kadın tavlamayı fazlasıyla iyi şekilde öğrenebilirsin. Herkesin hayat hikayesi ve durumu farklı oluyor o yüzden herkes 18-25 arasında halletmek zorunda değil. O yüzden karamsar olmaya ve pes edip bir çeşit kaderini kabullenmeye gerek yok. Bu işleri 30'lu yaşlarda 20'li yaşlardan çok daha iyi yapabilirsin yeter ki gerçek anlamda yapmak iste.

2. Altyapını İyi Oluşturmuş Olman Gerekiyor

30'lara kadar karı-kız işleriyle ilgilenmediysen hayatında bu alan eksikse diğer alanlarda başarılı olduğunu varsaymak zorundayım. Eğer diğer alanlarda da başarı yoksa bu çok daha sıkıntılı bir durum. 30 yaşında işi gücü yerinde, yalnız yaşayan, iyi kötü bir arabası olan, duygusal anlamda stabil ve karakteri oturmuş bir erkek olman gerekiyor. 20 yaşlarındaki bir erkeğe göre artıların bunlardır yani daha tecrübeli, duygusal olarak stabil ve pek çok şeye sahip birisindir. Güzel kıyafetlerin, parfümlerin ve kendine göre bir yaşamın olmalıdır.

Çapkınlık sanatını iyi icra etmek bazı erkekler için baya uzun zaman alıyor çünkü adamın vücut yapması, iyi giyinmeye başlaması, bir araba alması, kendi evinde tek yaşaması ve kendine göre düzen kurması 30'ları buluyor. Böyle giderse bu pahalılıkta 35'leri hatta 40'ları bile bulabilir. Ekonomik şartlar erkeklerin ömründen çalar ve gençler araba bile alamaz mecburen sadece motosiklet kullanırlar.

Altyapın ne kadar iyiyse o kadar potansiyelin yüksektir. Bu potansiyel sadece bu işi yapmakta karşılaşacağın direnci azaltır ve daha iyi kadınlara erişmeni sağlar. Kağıt üzerindeki artılar direkt pratiğe yansımayabilir yani potansiyel direkt sonuç demek değildir.

3. İnstagram Profilini Sağlam Tut

30'lu yaşlarda bekarsan veya 40 yaşında karısından çeşitli sebeplerle boşanmak zorunda kalan bir adamsan da fark etmeyen bir şey var ki o da ''instagram profil kalitesidir'' yani 15 yaşındaki erkekte de 50 yaşındaki erkekte de geçerli olan bir genel kuraldır. Kadınlara ulaşmanın en efektif ve kolay yolu sosyal medyadır tabi burayı çok sağlam tutmanız gerekiyor. Eğer profil kötü ve yetersizse sosyal medyada kadın tavlamak imkansız bir görev halini alır.

İnstagramı boş vermek veya bu tür sosyal platformları sahte bulmak gibi eleştirileri anlıyorum ama ben eleştirilerle ilgilenmiyorum. Ben pratikte neyin işe yaradığıyla ilgileniyorum. Bugün 40 yaşındaki adamda olsan instagrama ihtiyacın var çünkü bu sayede belirli kadınlarla tanışma, iletişim kurma ve ilişki yaşama ihtimalin var. Bunu es geçersek yani sosyal medyayı bırakırsak iş gündüz ve gece oyununa kalır. Eğer bunlara ayıracak kadar boş zamanın ve enerjin varsa onlarla da ilgilenmen iyi olabilir. 30-40-50 yaş tayfa genel olarak işle meşgul olduğundan dolayı da instagram açık ara en iyi alternatiftir. Bu sayede 20-35 yaş arası çeşitli kadınlara kolayca ulaşabilirsiniz.

4. İmajını Sağlam Tutman ve Kendine Bakman Gerekiyor

Çoğu erkeğin değeri zamanla artmak yerine azalıyor bu bir gerçek. Yaşam koşulları, stres, sıkıntı, kötü beslenme, fiziksel egzersiz eksikliği, kötü genetik derken 30'lu yaşlardan itibaren patates olmaya başlayan çok erkek var. 30 yaşında çok kilo almış, çeşitli kronik sağlık sorunları yaşayan, saçlar önden ve tepeden dökülmüş, dişler sararmış ve çürümüş, bakımsızlık derken çöken çok adam var. Bizim millette erkekler çok erken çöküyor ve bunu anlamak zor değil. 

Farkındalığı yüksek bir erkeksen kendine bakman gerekiyor. Dişlerini kesinlikle beyazlattır veya yaptır. Saçın döküldüyse ya tamamen kel ol ya da saç ektir. Kilo fazlan varsa diyet ve sporla bunu ver. Güzel kıyafetler al paraya kıy cimrilik yapma ve birkaç tane sağlam parfümün olsun. 20 yaşındaki elemanın dolma çakma parfüm kullanması normal o öğrenci cebinde parası yok ama sen 30-40'lı yaşlarda en iyisini almaya bakacaksın. Unutma kalite > her şey.

Kıyafetlerin şık ve temiz olsun düzenli ütüle, güzel parfüm kullan, dişler temiz olsun, sağlıklı ve zinde ol. Bu açıdan çeşitli takviyeler, düzgün beslenme ve sporu ihmal etmemelisin. Genel yaşam tarzın fazlasıyla önemli.

5. Olgun Erkek Olmanın Avantajları

Kadınların kendilerinden daha büyük erkekleri çekici buldukları bilinen bir gerçek. Bu açıdan çeşitli avantajlarınız var ve bunları kullanmaktan çekinmemeniz gerekiyor. İlk olarak olgun erkeklerden hoşlanan ve onlarla yatmayı tercih eden pek çok genç kız var. Bu kız grubu bulmanız ve iletişime geçmeniz gerekiyor. Bazıları baba figürü eksikliğinden ve ilgisizlikten dolayı olgun erkek arıyor, bazı kızlar olgun erkeklerin otoriterliği ve tecrübesini çekici buluyor, bazı genç kızlar ise hayatta 5-0 önde olan olgun erkekleri istiyor. Yani o erkeğin arabayla onu alıp şehirdeki iyi yerlerde gezdirmesini bekleyebiliyor. Bu isteği kızın yaşıtı erkeklerin yapması çok daha zor olabiliyor.

Tecrübe ve duygusal stabilite ise en önemli avantajdır. Hayata ve gerçeklere karşı daha olgun bir konumda olmak genç erkeklere göre büyük avantajdır. Genç bir erkeğin 30'lu yaşlardaki aklı başında olgun birisiyle rekabet etmesi son derece zordur. Bunun üstüne çeşitli avantajlar mesela kiralık güzel bir dairede tek kalmak veya kendi evinde tek yaşamak gibi avantajlar eklendiğinde sonuç almak daha kolay oluyor. Kendi arabanın olması da büyük avantaj ve çalışmakta avantaj sağlıyor. Sonuçta işi gücü olan meşgul ve yüksek değerli birisi oluyorsun.

Olgun erkeğin hitap ettiği kadın yaş kitlesi de geniş oluyor. Mesela 35 yaşındaki bir erkek 19 yaşından tut 40 yaşındaki kadına kadar hitap edebiliyor. Yani seks yapabileceği yaş aralığı ve kadın miktarı çok daha fazla. Oysa 19 yaşındaki bir erkeğin hedef yaş aralığı 18-19 ve taş çatlasın 20 oluyor. O yüzden genç erkekler flört piyasasına adapte olmakta çok daha fazla zorlanıyorlar.

6. Geç Yaşta Oyuna Başlamanın Dezavantajları

Geç yaşta başlamanın çeşitli dezavantajları da var. İlki eksik kalan sosyal zekayı temin edecek ortam bulmakta zorlanmak olacaktır. Gençler lisede, dershanede, üniversitede ve çeşitli arkadaş ortamlarında sosyalleşme fırsatı yakalıyorlar. Bu işler için en iyi zamanlar üniversite zamanlarıdır. Üniversite sonrası bile birçok erkek sevgili bulmakta ve çeşitli ortamalarda bulunmakta zorlanıyor. O yüzden 30 yaşında çeşitli ortamlar yakalamayı beklemek çok daha zor. O yüzden de bu sanatı icra ederken ki zorluklar ortaya çıkıyor. İş yerin kadın açısından da bollukta değilse veya bu fazla risk icra ediyorsa o zaman sosyalleşmek büyük bir mesele haline gelecektir. Kısa sürede ''mutsuz ve yalnız orta yaş krizi yaşayan herif'' moduna düşersiniz. Bu ise halletmesi fazlasıyla sıkıntılı bir durumdur.

30'lu yaşlarda sokakta kız tavlamak veya barlarda kız kovalamak izlenim olarakta can sıkıcı olabilir çünkü direkt düşük değere yol açabilen yönleri var. Gece kulüplerini kendinize tam anlamıyla uygun bulmayabilirsiniz veya çok ergence olduğunu düşünebilirsiniz. Genelde 26-27 yaşındaki erkekler bile bu tür ortamlardan kaçınabiliyor. Geç yaşta başlamanın en büyük sorunu bu ortam problemidir çünkü o ortamı o yaşlarda yakalamak zor ve gençlerin ortamına dahil olmak daha da zordur.

Bu problemi çözmenin en iyi yolu dediğim gibi instagram ve tinderı iyi kullanmaktır. Fotoğraflarını profesyonel çektireceksin ve yüksek değer göstereceksin. Ayrıca instagram hikayelerini de yüksek kaliteden atarsan başarı şansın yükselir ve pek çok kadınla ilişki yaşarsın. Bu dezavantajları törpülemeyi iyi bilmek gerekiyor.

7. 30 Yaşından Sonra Daygame/Gündüz Oyunu Yapmak

30 yaşından sonra gündüz oyunu yapılmaz diye bir şey yok gayette yapılır özellikle büyük şehirde yaşıyorsan bunu yapman daha ideal. Tabi bunu yaparken bazı şeylere çok daha fazla dikkat etmek gerekiyor;

1. İyi imaj ve izlenimde olmalısın her zaman jilet gibi giyin asla paspaye durma
2. Hedef kızları genel olarak daha büyük duranlardan seç.

İyi imaj, güzel parfüm, iyi bir diksiyon ve karizmayla gündüz oyununda ciddi başarı yakalarsınız. Hedef kızları iyi seçmekte önemli eğer 30+ gözüküp 18 yaşa set açıyorsan bu bazen başına dert açabilir. O yüzden 22 ve üzerine set açmak senin için daha mantıklı ve efektif olabilir. İlla 18-19 yaşında sevgili yapacağım diyorsan bir çeşit fazla risk alıyorsun demektir o yüzden daha dikkatli olmakta fayda var. Bu genç kız grubunda dediğim gibi olgun erkek hastası kızlarda var bulman tamamen şans meselesidir.

Gündüz oyununu öğrenmek ilk aşamada çokça efor ve zaman alır. Günde 10 set açabilmen ve bunu düzenli şekilde belirli süre yapman gerekiyor. Bu açıdan 500 seti hızlıca açman gelişimini hızlandırır. Bu sanatta gelişmeye büyük arzu duyuyorsan 500 seti birkaç ayda açıp 1 yılda iyi seviyeye gelmeye bakacaksın. Gündüz oyununun ne kadar zor ve stresli olduğunu fark edeceksin ama bu durumla baş etmen genç erkeklere göre daha kolay. Yaklaşma korkusunu aşman ve çeşitli kızlarla sohbeti ilerletip onlara liderlik edip dominant olman daha basit bir süreç olacaktır. Otoriteni genç kızlara geçirmek olgun bir adam için daha kolay. Bu açıdan gündüz oyunu 30 ve 40'da da öğrenilebilir.

Ben ne yapıyorum hissi ve 30 yaşında abazan gibi sokakta kız kovalamanın yaratacağı bir çeşit yargılanma korkusunu da hissedeceksin. Yaşıtların evlenir ve çocuk büyütürken senin kız kovalaman her zaman beyninin bir köşesinde kendini yargılamana yol açacak. Bu tür şeyleri umursamaman ve toplum baskısıyla kendi zihnindeki yargılamalardan kaçınman gerekiyor. Özellikle set açarken bu hissi çok yaşayacaksın çünkü sürekli kızların arkasından koşup açılış yapmak, reddedilmek ve o sırada düşüncelere gömülmek gibi durumlara düşeceksin. Yeni başladığında bırakmak ve devam ettirmek istemeyeceksin çünkü bu durum sana çok saçma ve anormal gelecek. Sosyal normları yıkmanın bir çeşit psikolojik cezasını çekeceksin. Tabi bu acıyı tolere eder ve ilerlersen zevklere de ulaşıyorsun. Sokaktan çıtır bir hatunu 1 saate eve atıp seks yapıp altında inlettiğinde tüm bu acılara değen bir şey olduğunu ve o orgazmın çok başka seviyede sana zevk verdiğini bileceksin. Bu açıdan alacağın zevkte çok yüksek olacak, çekeceğin acı da.

8. 30 Yaştan Sonra Gece Oyunu Yapmak

30 yaştan sonra gece oyunu yapılır mı? Evet yapılır niye yapılmasın. Sadece önemli bazı detaylar var ilki mekan seçimi olacaktır. Gece mekanlarında kadınlara erişmek pahalı olabilir yani sen tek erkek veya iki erkekle mekana girmek istiyorsan o zaman mekanlar senden şişe açtırmanı bekler. Bu yüzden eski nesiller pavyonlarda konsomatrislere tarlaları yediriyor. Gece mekanlarına ücretsiz girmenin yolunu bulman lazım o yüzden yanında bir kız veya bir çiftin olması lazım. Sevgilisi olan veya evli bir arkadaşın seni mekanlara sokabiliyorsa çok iyi olur. Mekanlara düzenli takılan genç bir kızla kanka olmakta bir diğer iyi seçenektir. Kız öğrenci falansa o ve arkadaşları seni mekana alır sen onların masadan diğer kadınlara oynarsın hem de o kızlara biraz içki ısmarlarsın. Tabi o kızların seni aptal birisi görmesine izin vermemen lazım yani sana kol gibi hesap kitlememeliler eğer saf olursan kitlerler.

Oyun kurabileceğin iki tür mekan var birisi daha salaş ve canlı müzik takılan publar olacaktır. Bu tür mekanlarda mimlenmeden arada bir set açabilirsin. Karşı masadaki iki kadın veya sana yakın duran kadınlara set açabilirsin. Bu açıdan mekana girmen ve mekana kadınların gelmesi önemli. Leş publarda kadın bulamazsın ve denk geleceğin kadınlar eskort veya trans çıkabilir. O yüzden ortam kalitesi önemli biraz elit mekanlar seçmen lazım. Gece kulüplerinde de aynı şey geçerli.  Mekana girdikten sonra balkonda sigara içilen bölümde avlanabilirsin. Bana göre en verimli yer orasıdır ve sigarayla viski içerken gelen gidenden numara-instagram toplayabilirsin. İçeride dans pistinde de gece sonuna doğru avlanıp o geceyi geçirmek için hatunlar bulabilirsin. Tabi bu dediğim şeyler kalabalık ve elit mekanlar için. Bu mekanlara girmenin yollarını bulmakta sana kalıyor her şehirde değişiyor ama şehir küçüldükçe kalite düşer.

Gece oyununda da gündüz oyununda olan benzer hissi yaşayabilirsin. Gece geç saatlere kadar mekanlarda kalmak, avlanma psikolojisi, başarısızlığın verdiği büyük acı ve işkence, boşa harcadığın para ve zamana üzülebilirsin. Bu tür içsel sorgulamalar ve sıkılmalar yaşayabilirsin. O yüzden bu sanatı sevmen lazım ki bu tür şeyler seni etkilemesin yoksa gece hayatına takılmayı hiç sevmeyebilir veya hemen bırakabilirsin. Bu açıdan dansı, müziği, alkolü ve kadınları sevmen lazım ki keyif alasın. Süreçten zevk alman lazım ki devam ettiresin. O eğlence seni gençleştirmeli ve rahatlatmalı.

9. Provider Hatasına Düşmemeye Dikkat Et

Lover vs Provider dinamiklerini ve ilişki çizelgesini iyi anlaman gerekiyor. Parayla kız tavlamaya çalışırsan ve provider game yapmaya oynarsan kızların sugar daddy'si olmaya başlarsın. Bu durumda arzu oluşmaz ve seksi parayla almış olursun. Kızlar senden sürekli şımarık ve lüks isteklerde bulunur. Hediyeler, gezmeler, tatiller ve nakit para vermek gibi şeylerle devam eder. Bu açıdan da seks sana çok pahalıya patlar. Bu taktikleri kullanan pek çok godoman erkek var ve dünya genelinde bu tür şeyler sıkça yaşanıyor. Parası ve kaynağı bol olan adamlar genç ve güzel kızlara erişmek için servet harcıyor. Bu tür bir yolu önermem 30 ve 40'ta bile serseri ruhlu bir lover imajı çizerek sekse erişebilirsin ama bunun imajınla alakalı olduğunu unutmamalısın. Eğer imajın güçsüzse yine belirli düzeyde provider game oynamak zorunda kalırsın. %100 lover olamadığında en azından %50-60 lover olmaya bak yoksa ilişkiler sana pahalıya patlayan şeyler haline gelir. Oyunu iyi bildiğinde ise provider olma durumlarını engellersin.


Ekonomik krizden dolayı provider olman gereken durumlarda olacaktır şimdi bunlardan da kaçınan cimri-pinti adamda olmamalısın. Kızın taksi parasını ödemek, mekanda hesabı ödemek, kız zor durumdaysa belki biraz destek olmak, ufak hediyeler ve şımartmalar yapman gerekebilir. Sonuçta sen işi gücü geliri olan adamsan bunu yapacaksın kızlar senden bunu bekler ama 21 yaşındaki üniversite öğrencisinden beklemez. O yüzden dinamiklerin farklı olduğunu ve elini cebine atman gereken yerleri iyi bileceksin. Hem olgun olup hem cimri olursan bu iş iyi olmaz ama enayi gibi provider olursan sıkıntı. İlişkilerine cüzdanınla liderlik etmekten kaçınacaksın.

10. Orta Yaş Krizine Dikkat Et

Orta yaş krizi denilen genellikle 40-60 yaş arası erkeklerde görülen bir çeşit hayatı yeniden sorgulamak, andropoza girme ve memnuniyetsizlik gibi şeyler olabilir. 

Genç bir erkek hayatta belli şeyler elde etmek ister geleceğe dair hedefleri ve istekleri vardır. Bir iş sahibi olmak, beğendiği arabayı almak ve sevdiği kadınla evlenip çocuk yapma hayalleri olabilir. Bu hayallerin bir kısmı veya tümünü gerçekleştirdiğinde bir çeşit boşluğa düşersin. Ayrıca yaşla birlikte testosteron azalacaktır. Bu açıdan libidonda düşme, ilişkileri anlamsız bulma, duygusallaşma, sinirli ruh hali her şeye patlama, özgüvensizlik, ereksiyon problemleri veya her şeyden kaçıp özgürlüğe ve geçmişe kaçma istekleri olabilir. Orta yaş krizi hayatı daha az yaşadığında daha şiddetli olabilir çünkü geçmişin pişmanlıkları kendini gösterir. Hayatından memnun değilsen yani kötü bir evlilik ve iş arasına sıkışmışsanda olabilir. Hayatın iş ve çocuklara bakmakla geçiyorsa bu tür sorgulamalar yapman şaşırtıcı değildir. Bu yüzden orta yaştaki pek çok erkekte gözükür 30'lu yaşların başında bile gözükebilir.

Sen 30 yaşlarda bekar ve kız kovalayan durumdaysan bu tür orta yaş krizinin belirli belirtilerini de taşırsın. O yüzden kendini, hayatını ve hayattan ne istediğini iyi bilmen ve belirlemen gerekiyor.
Tags:

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Yakından tanıdığım bir abim ciddi anlamda kötü bir evlilik geçirdi ve ilişki içerisinde tam anlamıyla betaydı her anlamda.Evliliğini bitirdi ve kendini toparlamaya başladı, aylar içerisinde kendine üst baş aldı, spora yazıldı ve kendine kısacası çok iyi baktı.Adam betalıktan playboyluğa 5-6 ay içerisinde evrildi şuan yeri geliyor haftada 2-3 farklı buluşmaya çıkıyor hiç abartmıyorum :D.Ve bu adam oyun moyun bilmiyor buarada

    İşin özü gerçekten insanın kendisine bitiyor.Hayatı yaşınız kaç olursa olsun salmayın.Ara verin dinlenin ama daima geri dönün.Ünlü bi borsacı der ki “Hiçbi şey yeni bir başlangıcın yerini tutamaz”

    YanıtlaSil
  2. Makalelerinizi çok bilgilendirici buluyorum, açıklama tarzınız gerçekten aydınlatıcı. 34 yaşında ve kadınlarla pek başarılı olamamış bir erkek olarak, sizden çok şey öğrendiğimi söylemeliyim. Yaptığınız iş için ve erkekleri aydınlattığınız için size ayrıca çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder