Yakışıklı vs Çirkin Erkek Oyunu

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları bu makalemde sizlere ''çirkin erkek oyunu vs yakışıklı erkek oyunu'' konusunu anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Erkeğin görünüşünün oyun üzerindeki etkisi, avantajlar ve dezavantajlardan bu açıdan oyunun dozunun ayarlanmasından bahsedeceğim. Sık sorulan bir kalibrasyon ve kişisel avantaj-dezavantaj konusunu açıklamış olacağım.

çirkin erkek oyunu vs yakışıklı erkek oyunu


1. Yakışıklı Erkeğin Oyuna İhtiyacı Var Mı?

Temel olarak yakışıklı bir erkeğin oyuna ihtiyacı yok. Bu açıdan normal hayatın akışında sonuç alan ve kadınlardan ilgi gören bir erkeğin oturup kadın tavlamaya dair teorileri okumasına gerek yok. Ancak yakışıklı olup belki kısa boylu olan veya yakışıklı-uzun boylu olup bir türlü sonuç alamayan birçok erkek var. Teoride yani kağıt üzerinde iflah olmaz bir çapkın olması gerekenler pratikte sıfır çekebiliyor. İlgiyi çekmek ve avantajlı olmak bir şey ancak devamını getiremeyince bir anlamı kalmıyor. İyi gözüken ama potansiyelinin çok altında sonuçlar alan adamlar var. Bu açıdan ''sonuç yoksa oyuna ihtiyaç var.''

2. Yakışıklı Erkeğin Oyuna Ne Seviyede İhtiyacı Var?

Yakışıklı erkeğin oyuna olan ihtiyacı değişik seviyelerde olabilir. Bu açıdan sorun tam olarak nerede onu anlamak gerekiyor. Adamın sonuç almasını engelleyen yani akan suyun önünü tıkayan şey nedir onu anlamak lazım. 

İlk olarak içsel oyun problemleri göze çarpabiliyor. Yani ego problemleri en büyük engellerden birisini oluşturuyor. Yakışıklı erkeklerde ego tatmini, kendini önemli hissetmek ve ilgi görme arzusu çok daha fazla. Bu açıdan aktif ilgi veren taraftan ziyade ilgi görmek isteyen taraf haline gelebiliyorlar. Beğenilmek ve arzulanmak iyidir ama feminen bir durumdur. Bu açıdan iyi gözüken erkeklerde çok fazla ''dışsal ilgi bağımlılığı'' oluşabiliyor. Mesela bir kadına ilgi göstermek yerine kızdan ilgi bekleyen çok yakışıklı adam var. Bu açıdan da yakışıklı adamlar genelde kendilerine ilgi gösteren ortalama kızlarla sevgili oluyor. Sokakta yakışıklı elemanın yanındaki sıradan kızın sırrı budur çünkü o adamın egosunu tatmin ediyor. İltifatlar, övgüler ve o adamın triplerini, kapris ve nazını çeken kadın oluyor. Bu durumda ilişkideki temel maskülen-feminen polarizasyon hasar görüyor.


İçsel oyun problemlerinden sonra bir diğer öne çıkan sorun ise dışsal kalibrasyon eksiklikleri oluyor. Düşük sosyal zeka kaynaklı mal mal konuşmak, aptalca davranışlar, itici enerji, kadınla ego çatışmasına girmek, sohbeti eğlenceli tutamamak ve derinleştirememek gibi çeşitli sorunlar olabiliyor. Bu açıdan oyunu öğrenmek yani bazı davranışları törpülemek gerekiyor.

Yakışıklı bir adamda olsan sorununa göre oyunu belirli dozda öğrenmen gerekiyor.

3. Çirkin Erkek Oyunla Kurtulabilir Mi?

Evet ancak öncelikle altyapı oluşturması gerekiyor. Her zaman söylediğim bir şey var ''oyun 5/10 altı adamda çalışmaz'' yani bir erkek kendine bakmıyor, giyinmekten bir haber, fazla sıska, fazla şişman, dişler çürük veya dökük, giyim perişan, instagram profili sefil haldeyse kız tavlamayı beklememelidir. En kötü. 5/10 seviyesine kendini taşıyacaksın. Bakımlı, karizmatik, şık giyinen ve profesyonel fotoğrafları olan adam olacaksın.

Oyun sihirli hap değildir yani sen 2/10 adamsan kimse sana aşık olduğun 7/10 kızı tavlatamaz. Böyle bir beklentiyle gelen adamda zeka da düşük seviyede olabilir ya da çok tembeldir. Sihirli hap yok mecburen götünü kaldırıp dezavantaj törpüleme yapacaksın. Kusurlarını kapatmaya oynayacaksın. Belirli noktaya geldiğinde oyunun daha verimli çalıştığını göreceksin. Yoksa sen sefil durumdaysan daha kadına erişemezsin. İnstagramdan 100 kadına istek atarsın sıfır geri takip alırsın, sokakta kızlar senden korkar sapık veya tacizci olduğunu düşünerek kaçar ya da otomatik reddeder yani seni dinlemez bile.

5/10 seviyesine gel ve oyunu öğrenerek kendini ileri taşı. Eğer bu seviyede değilsen oyun sende çalışmaz bu da senin sorunun çünkü sen reaksiyon alamıyorsan sonuç çıkmaz. Oyun temelde reaksiyon almakla ilgilidir. Kadınlardan 3 çeşit reaksiyon alabiliyorsunuz; Evet, belki ve hayır. Evetçi kız bulan adam zaten avantajlıdır oyuna gerek yok. Belki reaksiyonu işte oyunun oynandığı alandır. Hayır reaksiyonu alıyorsanız kadınlar oyunu oynamanıza bile izin vermez. Bu açıdan belirli oranda belki almanız gerekiyor.

4. Çirkin Erkekte En İşe Yarayan Yöntemler Nedir?

Çirkin erkeğin oyunu temelde 2 şekilde olabilir; Yüksek enerji oyunu (arsız-komik tekniği) ve düşük enerji oyunu (duygusal bağ kurma teknikleri) üzerinden ilerler.

Ayrıca çirkin erkeğin içsel oyunu dışsal oyunundan daha önemlidir çünkü zor bir şeyi başarman gerekiyor. Eğer sen bunu başaramazsan ne olur? İçsel oyun çökerse incel olursun ve sürekli tipten dolayı ağlarsın. Bu duruma düşmek kolay, çirkin bir adamken kız tavlamak zordur. Normal erkekler bile ciddi zorlanıyor yani onun ötesinde bir direnci aşabilmek gerekiyor.

Çirkin adamın içsel oyununda 3 önemli nokta vardır;
1. İrrasyonel özgüven
2. Sonsuz pozitiflik
3. Umursamazlık

Arsız-komik tekniği özellikle çirkin erkeklerin ciddi çekicilik oluşturmasını sağlar. Hem de aynı anda friendzone'a düşmeni engeller. Arsızlığın getirdiği rahatlıkla umursamazlık kadınlardan gelen direnci ve terslemeleri aşmanı sağlar. Eğer egolu ve gururlu adamsan bu terslemeler seni perişan eder. Arsız bir adamsan kadından istediğini alırsın hatta hayattan da istediğini alırsın. Arsız olmak bu açıdan büyük öneme sahip. Umursamaz deli adamlar bile bu sayede ne hatunlar götürüyor mesela Taner Tolga Tarlacı veya Mesut TV gibi deliler bu şekilde kız götürüyor. O yüzden çirkin adamsan maymun gibi suratın bile olsa arsız ve rahat olacaksın. Direnç, terslemeler ve sert palavra testlerini aşmanın başka yolu yok. İşin diğer kısmı ise komediden yani esprilerden geçiyor. Kadını güldürmen ve mizahı kullanman sert direnci aşmanı sağlar. Bu sayede kendinden daha iyi kızları tavlarsın. Başka hiçbir metodoloji bundan daha iyi sonuçları pratikte vaat edemiyor maalesef ki.


Diğer yöntem ise düşük enerjide çok kaliteli ve sakin derin sohbetler etmekten geçiyor. Bu yöntem yavaştır ama acelesi yoktur. Bir kadınla çok iyi konuşup bunu zamana yayarak o kadının zihninde yer edinmeyi sağlarsınız. İlişkiler, hayat, yaşam tecrübeleri, zevkler, kültür ve diğer şeyler üzerine kaliteli sakin sohbet edersiniz. Bu açıdan flört etmekten ziyade kadına sıfır beklentiyle kaliteli sohbet sunabilirsiniz. Bu da zamanla o kızı tavlamanızı sağlar çünkü kadın sizde bulduğu sohbeti başkasında bulamadığında sana gelecektir. Bu da çirkin adamın sevgili yapmasını sağlar. Kenarda sefil şekilde ağlayarak çavuş tokatlamak yerine kız arkadaşınla gezer, tozar ve sevişirsin.

5. Yakışıklı Erkekte Arsız-Komik Ters Tepebilir

Yakışıklı adamsan irrasyonel özgüven ve arsız-komik yöntemleri ters tepebilir çünkü zaten çekicilik potansiyelin yüksekse bunu daha da yukarıya çekmeye çalışmak anlamsızdır. Senin amacın daha fazla güven vermek ve bağ kurmak olmalı. Eğer arsız-komiği abartı kullanırsan bu defa egoist, garip ve kasıntı gözükürsün. Bu yöntem genelde çirkin ve ortalama erkek için ideal çünkü riskli şekilde çekicilik oluşturmanı sağlıyor. Yakışıklı adamın görünüşü zaten farklılık oluşturduğu için seçilmesini garantiliyor. Bu açıdan illa arsız-komik tekniğini kullanmak gerekmez. Çekiciliği varsayarak ilerlemek ve kadını dinleyerek bağ kurmak daha efektif bir tercih olacaktır.

6. Çirkin Erkek İyi İmaj Yaratmak Zorunda

Erkek modası kanallarının çoğu giyim tarzı önerisi kötüdür daha doğrusu 'yakışıklı erkekler içindir'. Oversize, salaş veya bilmem ne tarzların hepsindeki temel sorun bu tarzların iyi gözüken adamlara gitmesidir. Yakışıklı adam ister saçını dalgalı yapar ister yıkamadan çıkar önemli değildir çünkü potansiyel bunu tolere eder. Salaş giyinir veya farklı tarzlar dener bunlar da sıkıntı yoktur ama bunların çoğu normal ve çirkin erkeklere gitmez çünkü bunlar artı katan tarzlar değildir. Bu tarzların çoğu estetik açıdan çirkindir ve eksi puan getirir ama yakışıklı adamın bunu tolere edecek kredisi vardır.

Çirkin ve normal erkekler ya piç erkek tarzıyla aksesuarlı bad boy tarzını benimseyecek ya da playboy tarzıyla gömleklerle klasik tarzda bir ilerleme kaydetmelidir. İmajın ve tarzın sana ciddi kredi açmalı ve avantaj sağlamalı yoksa oyun daha da zorlaşacaktır. Tipin olmasa bile tarzın, karizman ve kaliteli kokman gerekiyor. İnceller genel olarak giyim önemsiz her şey tip dese bile bu saçmadır çünkü amacımız her zaman en kötü 5/10 adam olmaktır. Zaten çirkin veya ortalama erkek 8/10 olamaz. 3/10 adamın hedefi 5/10 olmaktır ve buna ulaşmak bile zordur. Çekicilik hiyerarşisinde tırmanmak çok zordur, birçok zaman imkansızdır. O yüzden 5/10'a gelmen oyunun çalışması için yeterli gerisini oyununa bırakacaksın. Altyapı oluştuysa ağırlık oyuna verilmelidir. Altyapı yoksa önce altyapı oluşturulmalı. Mesela etkili mesajlaşma sisteminin çalışması için profilinin geri takip alıyor olması lazım yoksa sıfır çeken profilde mesajlaşma önemsizdir iş oraya kadar bile gelmez.

7. Yakışıklı Erkeğin Sonuç Alma Süresi Daha Kısa

Yakışıklı adam ister online oyun, ister daygame ister night game yapsın isterse de sosyal ortam oyunu oynasın çokta fark etmiyor. Potansiyel yüksekliğinden dolayı temel sosyalleşmeyle bile EVETÇİ KIZ bulma oranı artıyor. Evetçi kız bulup sonuç almak ciddi motivasyon sağlıyor ve oyuna olan inancı artırıyor. Oysa çirkin erkek hem içsel hem de dışsal oyun eksikliğinden dolayı oyunda çok zorlanacaktır. Başlangıç cehennemine sıkışıp kalması ve acı çekmesi normaldir. Evetçi kız bulamayacağı için bu defa belkici kız tavlaması gerekiyor. Oyunu anlaması, doğru kalibre etmesi, referans tecrübeleri oluşturması gerekiyor.


Bu açıdan inanç kırılması yaşayıp ara vermek veya tamamen bırakmak sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kız tavlamak her ne kadar zevk ve ego odaklı bir bencil bir şey olsa da en başta büyük acı çekmeye ve ego kırılmasına yol açar. Sonuçta kendini kadınlar üzerinden değerlendirmek çok acımasız bir durumdur. Ancak oyunda geliştikçe sonuç geldikçe hem içsel oyun çok sağlamlaşıyor, motivasyon geliyor ve bunların tümü dışsal oyunun daha efektif çalışmasını sağlıyor. Bir kırılma noktası yaşayıp ilerlemek gerekiyor.
Tags:

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Hocam peki yakışıklı erkek sosyal ortamda nasıl kız tavlayabilir ? Açık açık ilgi gosterebilir mi latin dansları klubunde veya kendi sınıfındaki kızlarla.

    YanıtlaSil
  2. Hocam bir de bununla alakalı bir podcast çekip çift dikiş yapabilir misiniz ? Sıcağı sıcağına avantajli erkekler vs.

    YanıtlaSil
  3. ne çirkin ne yakışıklıyım ikisi arasında bir yerdeyim boyum 185. Bu durumda hangi giyim ve taktik geçerli olur?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder