Daygame ve Night Game'de Flake Oranı Neden Yüksek?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''daygame ve night game'de neden flake oranının yüksek olduğunu'' anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Reel tanışmalar erkek için her zaman avantajlıdır çünkü reel erkeğin oyun alanıyken, sanal kadının oyun alanıdır. Reelde kadınlar sanalda yaptığı gibi geç cevap verme, görüldü atma veya kısa cevap verme ayrıcalıklarından mahrum kalıyorlar. Bu açıdan reel tanışmalar keyifli ancak oyunu oynayan her playboyun canını sıkan bir şey var. Hayır dostum reddedilmek değil, reddedilmek kolay ama flakelerle baş etmek zor. 



1. Flake Nedir?

Flake dediğimiz şey numara veya instagramını aldığınız kızın iletişim kurmaması, geri takip etmemesi veya engellemesi gibi durumları kapsar. Set açtığınız kızdan numara alırsın mesaj atarsın hiç cevap gelmez, bazen engeller ve bazende 2-3 mesajdan sonra kız seni ghostlamaya başlar. Buna oyunda ''flake'' diyoruz ve en can sıkıcı şey olabilir çünkü reelde set çok iyi gitse bile bunun flake olup olmayacağının garantisi yoktur. 

2. Daygame'de Flake Oranı Yüksektir

Daygame yani gündüz oyunu yapıyorsanız yüksek flake oranının normal olduğunu kabul etmeniz gerekir. Bu temel olarak sizin becerilerinizden bağımsız olmasa da belirli oranın flake olması olağandır. Numara veya instagram kapanışı yaptığınız setlerin %40-60 kadarı flake olacaktır. Bu durumun çeşitli sebepleri var onları incelememiz gerekiyor.

Rastgele Tanışmada Çekicilik Stabil Değildir

İlk olarak flake olmasının en önemli nedeni tanışmanın çok fazla rastgele olmasıdır. Kadın bu tanışmaya romantik bir anlam yükler ve duygusal boşluğuna denk gelirse başarı oranınız yükselir çünkü kadın evetçi olur. Ayrıca rastgele tanışmalar kadının macera modunu açabilir ve hızlı kaçamakları sağlayabilir ancak genel olarak rastgele tanışmalar erkeğin dezavantajınadır. Hiç tanımadığın bir kadınla tanışmaya gitmek senden 2 puan götürür yani olası çekiciliğini azaltır.

Çekicilik azalması durumunu çeşitli yöntemlerle tolere etmen gerekir ki sataşmalar, espriler, irrasyonel özgüven ve yüksek enerji burada önem kazanır. Erkeğin ilgi göstererek ve efor harcayarak başlattığı şeyde tekrardan güç kazanması gerekir. Rastgele tanışmanın sorunu budur yani erkeğin deplasmanda kendi aleyhine oynamak zorunda olmasıdır. Bu riski göze alıyoruz çünkü daha fazla kadına daha kısa sürede ulaşmak için soğuk yaklaşım yapmamız gerekiyor.

Bir çeşit Hot Game(ünlü oyunu) yapma şansı olan erkek flake yemeyecektir. Mesela bir ortamda DHV (Yüksek Değer Gösterimi) yapmanıza olanak varsa ve orada kadınlarla tanışıyorsanız flake oranınız %0-5 arasında olacaktır. Ancak Cold Approach (soğuk yaklaşım) yapıyorsanız bu oran %50 civarına çıkar. Sonuçta kadının sokakta, kafede veya AVM'de tanıştığı rastgele bir adamsındır. Kısa bir etkileşimle iletişim bilgisi vermiş geçmiştir çok büyük anlam yüklenecek durum yoktur. Tabi Hot Game yapıyorsanız yani bir kızla sizi başka kız tanıştırıyor hakkınızda önemli şeyler söylüyorsa bu defa flake olmaz. Bu tür avantajları her erkek elde edemediğinden yani sosyal ortam oyununun çoğu erkekte çalışmadığından dolayı soğuk yaklaşım her zaman daha cazip bir seçenek olarak ortaya çıkar ama kolay bir seçenek değildir.

Alıcı Pişmanlığı

Güzel ve çekici bir kızın sokağın köşesini döndüğünü gördün. Seni istemsiz bir heyecan ve adrenalin bastı ama aksiyon alman gerekiyor, PUA genlerin sana gidip o kızla konuşman gerektiğini belirtiyor. Hızlıca o yöne gidip seti açtın, kız iyi reaksiyon verdi yaklaşımı hoş karşıladı. Güzel bir sohbet oluyor hatta çok iyi kızın sana aşık olduğunu hissetmeye başladın iyi bir sohbetten sonra numara kapanışı yaptın. Kızın gitmesi gerekiyor bir işi var ki sokaktaki her tekli set bir yerden bir yere gidiyordur çoğu zaman işleri var. Neyse iyi geçen setten sonra keyfin yerinde hatun bebek gibi kıza whatsapptan baktın gerçekten numarasını almışsın. Neyse akşam oldu ve mesaj attın kızda seni kaydetsin diye ama o da ne saatler geçti kızdan cevap yok? 2-3 gün geçti ve hala cevap yok. Bazen fotoğrafta gidiyor ya numaranı siliyor ya da engelliyor. 

Sen ise acaba hata mı yaptım? Hayatımın aşkı gitti? Çok güzel kızdı resmen bana aşık olmuştu neden flake oldu ki diye düşündün durdun. Ancak bu madalyonun bir yüzü. Diğer yüzüne bakalım. Kız belki de reelde senden etkilendi o an kızda heyecanlandı yani adrenalin kadını bastı ki bu adrenalin gerçekten çok yüksekse o gün sonuca gitme ihtimalinizi artıyor. Kadın korkuyor ve heyecanlanıyor bir çeşit macera modunda girerse Same Day Lay (aynı gün seks) oluyor ama bu çok nadirdir. Neyse kız o an senden etkilendi ya da heyecanlandı farklı duygular hissetti, keyif aldı ve seni hoş buldu ancak eve geldiğinde o duygular gitti. Mantık devreye girmeye başladı. Sokakta tanıştığı birisine numara mı vermişti? Ya adam sapıksa? Ya adam katil veya tecavüzcüyse? Televizyon, twitter ve instagramda gördüğü haberler aklına geldi. Pişman olmaya başladı ve bu açıdan tüm her şey pozitiften negatife döndü. Bu negatif hissin kaynağı kim? Tabi ki daygamer olarak sensin.

Alıcı pişmanlığı genellikle kaltak kalkanı yüzünden yaşanır çünkü kadın bu durumu realize ve rasyonalize ettikçe pişman olma eğilimi artar. Kadınlar çoğu zaman yaşadıklarından geçici olarakta pişman olurlar bu kadın doğasında var olan bir şey. Alıcı pişmanlığı ve flake'i azaltmanın bir yoluda özellikle 'negatif önyargıları kırmak için'' sağlam instagramın olmasıdır. O kız senin profilini görür ve DHV'lerle dolu olduğunu düşünürse alıcı pişmanlığı azalır ve yerini daha çok ''hoş bir çocukla otantik ve romantik tanışma oldu'' düşüncesi alır.

Senden Kurtulmak İçin Numara veya İnstagram Vermesi

Daygame'de orta seviye olanların başına daha sık gelen bir şey varsa o da kadının senden o an kurtulmak için numara-insta vermesidir. Bazı kadınlar bu tür durumları savuşturmak için ''sevgilim var'' cümlesini kullanır çünkü bu gerçek olsa veya olmasa da risk içerir hiçbir zaman bunun üstüne oynanmaz. Test olsa bile zorlamanın anlamı yoktur çünkü risk ödüle değmez. Bir diğer geçiştirme ise kızın sana numara veya insta vererek savuşturmasıdır çünkü aslında kadın senin güçlü olduğun alanda sana istediğini verir ama sanalda kadın güçlüdür yani o mesaja hiç bakmayacak ya da instadan geri takip bile yapmayacaktır. Erkek ilgisine alışkın kadın için senin ilginin o kadarda bir değeri ve önemi yoktur. O an sana numarayı verir veya instagram vererek yoluna gider. Sende ne kadar kolay 1 dakikada numara aldım diye sevinirsin ama iş gerçeğe gelince FLAKE yemişsindir.

Her zaman kapanışa gitmek iyidir çünkü her türlü ihtimal vardır ancak ilgisi düşük setlerde kapanışa zorlamayı tercih etmem çünkü kadının beni savuşturması hoşuma gitmez. Müsait değilse veya ilgisi az ise o an seti kendim salmayı daha efektif buluyorum. Herhangi bir iletişim bilgisine zorlamanın 2024 yılında anlamı yok zaten kadınlar her daim erkek ilgisine maruz kalıyor. Bende ilgimi fazla bedavaya veremem o yüzden ileri seviyeye geçtikçe zayıf setlerden gelen kontaktlara ihtiyaç olmuyor.

Fazla Efor

Gündüz oyunu erkeğin fazla efor ve zaman harcamasıyla olur. Bu durumda erkek fazla mesai yapıyordur. Normal hayatta tanışma ve flört etme genelde çok karşılıklı yürür. Kadın sinyaller verir, aşama aşama yavaştan tanışılır ve süreç karşılıklı ilgilerle ilişkiye dönüşür. Sosyal ortamda çoğu ilişki tek taraflı aşırı çabayla başlamaz çünkü buna imkan yoktur. Gündüz oyununda ise sen kadını görürsün, durdurursun, set açarsın, çekicilik oluşturursun, sorular sorarsın, güven oluşturursun ve numara alırsın. İlk mesajı atarsın, direnci aşarsın, buluşma teklifi edersin eğer olmazsa 1-2 defa daha teklif edersin. Buluşmada etkilemeye ve kızı eve çekmeye çalışırsın. Eve çekmen birçok zaman 2-3 buluşmayı bulabilir. Evde son dakika direncini aşmaya çalışırsın ki fuck close yapabilesin. 

Tüm süreci göz önüne aldığınızda açıkçası kadın pekte bir şey yapmadı. Daygame'in en güçsüz yanı yani erkeğin gücünü götüren özelliği efor kuralının ihlal edilmesinden kaynaklanır. Normal bir ilişkide efor başta erkek tarafından harcansa bile zamanla dengeye gelir. Gündüz oyununda ise bu terazi baştan bozuktur zamanla düzelmez. O yüzden de daygame ile uzun süreli ilişki kuracaksanız bile kızın sizi kovalaması ve elde tutması için ciddi mesai yaptırmanız gerekir ki efor dengelensin. Normal ilişkilerde erkek kız için direkt bu kadar çaba harcamadığı için ve süreç daha zamana yayılmış belirsiz olduğu için ilişki daha normal başlar. Bu açıdan bir direnç söz konusu değildir. Daygame bu yüzden zordur çünkü akıntıya karşı kürek çekmek gibidir o yüzden direnci aşman gerekir, normal tanışmada ise direnç yoktur çünkü zaman çoktur.

Güven Problemi

Sokakta tanıştığı yabancı kavramı kadınlar için korkutucudur. Sonuçta kim olduğu belirsiz bir adam katil, sapık, tecavüzcü veya belalı olabilir. Kadının sana güvenmesi için hiçbir sebep yoktur ve rastgele kısa bir tanışmaya gitmek kadın için fazla risk içerebilir. Bu açıdan birçok zaman kadınlar flake olur çünkü güven yetersizdir. Bu süreci kadının rasyonalize etmemesi lazım eğer kadın eve gidip rasyonalize ederse flake olacaktır. Özellikle sadece whatsapp almışsanız seni stalklayamaz ve tüm DHV'leri göremez o yüzden aklına hep DLV'ler gelir yani düşük değer göstergeleri. Kadının zihninde yüksek değerli erkek sokakta kızlarla tanışmıyordur yani yüksek değerli erkek zaten ilişkide kapılmış veya etrafı kadınlarla kuşatılmıştır algısı var. Bu da sokak avcısının yarattığı güvenilmezliği belirler. Güven problemini aşmakta iyi instagrama bakar yani kadın seni burun deliklerine kadar stalklarsa rahatlayabilir ve ilgisi artabilir. Sonuçta sokakta 10 dakika konuşmuş olsan da hayatını göremez. ''Don't tell just show'' yani anlatma göster prensibi gereği birkaç fotoğrafla video binlerce kelimeden daha etkili değer gösterimi sağlar. Bu da güveni artırır çünkü karizmatik, tatlı ve eğlenceli bir adamsan kadın macera moduna girmeye daha istekli olur. Bu da kısa sürede sonuç demektir.

3. Gece Oyununda Flakelere Alışman Şart

Gece mekanlarının o güzel atmosferi, alkolün keskin kokusu, dans ve müzikle eğlencenin dibine vurmak mükemmel şeyler. Kadınlar gece hayatına %90 eğlenmeye, %10 o gece yatmak için bir erkek bulmaya giderler. Wingmanlerimle uzun yıllar gece mekanlarında yaptığımız analiz bunu gösteriyor. Çoğu kadın gece hayatında o gece için ulaşılabilir değil ve çoğu kız grupça geldiği için çoğu zaman 2 kızdan fazlası oluyor. 3'lü veya 4'lü kız grubundan sonuç çıkarmak aslanların ceylan avlamasından zordur o yüzden numara veya instagram almaya razı olman gerekiyor. İşte o yüzden de flake oranlarının tavan yapmasına da alışkın olman lazım, çok fazla heveslenmemelisin aslanım senden büyük flake var.

Kadınların Sarhoş Olması

Gece hayatında insan psikolojisi değişir. Gecenin ilk yarısında herkes aslında normal modundadır henüz yeterince içilmemiş ve yorulmaya başlamamışsındır. Zihnin aktiftir ve yargılayıcı moddasındır. Gece mekanları insana saçma gelir ve bir dans pistinde insanların saçma dans edişini izlemek anlamsızdır ki kendini gece eğlenceye kaptırana kadar. Gece oyunu alkolden geçer seninde kafan iyidir kadınlarında. Bu açıdan kısa sürede öpüşmek olağandır, kadının sana twerk yapması şaşırtıcı değildir. Normal kızların 2-3 bira veya shot attıktan sonra ne kadar sarhoş olduklarını görürsün içlerinde gizli tuttukları her şey ortaya çıkar. Bu açıdan cinselliğin yolu açılır ve öpüşmeler gerçekleşir. Bir kızla dans edersin, öpüşürsün ve kenara çekip insta-numara alırsın. Sonra o kız tuvalete gitme bahanesiyle gider ve sana gelmez ama sen kapanışı yapmışsıdır yeni avlara odaklanırsın.

Sonraki gün kıza mesaj atarsın flake mi yoksa lead gelecek mi diye ve bakarsın ki flake olmuş. Nedenini anlamak zor değil kız sarhoş oldu, geceyi tam hatırlamıyor, senden sonra birkaç erkekle daha öpüşmüş ve numara vermiş. Sonra gidip kusmuş ve sabah hangover olarak kalktı. Başı ağrıyor, dağılmış ve yorgun ama rahatlamış. O da ne telefona baktı ve 2-3 yeni mesaj bunlarda kim? Gece tanıştığı çocuklar ama adlarını bile hatırlamıyor ne olduğunu bile unutmuş. Sonuçta o gece olan o an içindi ve anlamsızdı. Kadın normal moduna döndü ve hiçbirine cevap yazmadan geçti gitti. Bu açıdan sarhoş kadınlardan numara topluyorsan %80 üzeri flake oranına hazır ol.

Gece Playboyunun Güvenilmezliği

Gece avlanıyorsan bir baykuş gibi kadınlarda bunun farkında oluyor o mekandaki rahatlığın, yol yordam bilmen ve işi kavraman seni çekici ama güvenilmez yapıyor. Bir playboyun açmazı her zaman çekicilik için güvenden taviz vermesi gerekmesidir. Kadın seninle flört etmekten keyif alır, ilgin hoşuna gider, yol yordam bilmen onu etkiler, kadın ıslanır ama ötesi yoktur. Kadın sana güvenmez ve sana bir şey vermek istemez. Bu açıdan senden biraz ilgi alır belki biraz öpüşür sonra diğer kızlar onu kurtarır ve götürür. Sen ve wingmanin 3-4'lü kızlarla baş edemezsiniz ama 2'li setleri iyi yakalarsanız o gece işi bitirirsiniz.

Gece mekanındaki adam olmak demek kısa süreli ilişki adamı olmak demektir. Etiketi hemen yapıştırır kadın ve bu yüzden flake olma oranı artar. Yapacak bir şey yoktur zaten gece oyunu o gece işi pişirmek için ideal uzun vadede sıkıntı.

Seni Diğer Kızlarla Görmesi

Gece oyununda sıkça mekan değiştirmiyorsan aynı gecede numarasını aldığın kız 1 saat sonra seni başka kızla yiyişirken görebilir. Başka kızlara aynı şeyi yaptığını görür ki buna oyunun ifşa olması diyoruz ve oyunun büyüsünü bozar. Oyun her zaman özel hissettirmek zorundadır ki öyle olmasa bile kadın buna şahit olmamalıdır ki en azından kendini iyi hissedeceği yalanlara sığınabilsin. Diğer kızlarla seni gören kadın ya seni iyice çekici bulup ödül olarak görmeye başlayıp diğer kızlarla rekabete girecek ya da seni tamamen silecektir. Bu riskli bir durumdur ki her zaman ne söylerim; ''çekicilik risklidir''. Seni diğer kızlarla görüp flake olması olağandır çünkü henüz seni tanımadığı ve pekte bilmediği için önyargılara kurban gidersin. Bu da ilk setlerin flake olmasının yüksekliğini açıklar.

4. Flake Oranını Azaltmanın Yolları

Flake oranını belirli ölçüde azaltabilirsiniz bununda bazı yolları var belirli koşullarda başarı oranınızı daha iyi hale getirir.

Daygame'de Instant Date'ler Ayarlamak

Bir kızdan numara almak için numara almak flake olmasına yol açıyor. Bu açıdan kızla yakındaki bir kafede oturup çay kahve içerek sohbet etmek daha iyidir. Hem kız kendini güvende hisseder bir mekanda olduğunuz için hem de senin normal birisi olduğunu anlar. Ayrıca kendini ve oyununu göstermek için daha fazla fırsatın olur. Ayak üstü 5 dakikada numara almakla 30 dakika çay kahve içerken numara almak arasında fark var. Hem ilk buluşmayı hemen yapmış oluyorsunuz yani kız seninle oturmuş konuşmuş oluyor bir çeşit konfor alanı oluşmaya başlıyor.

Night Game'de Geceyi Birlikte Geçirmek

Gece kızı eve çekemesen bile bir kızla gece boyu dans edip içip eğlenip yiyişip keyifli vakit geçirerek takılmak senin açından iyidir. Bu açıdan aranızda bir plotline (arka plan hikayesi) oluşmaya başlar ve kız ruh eşi olduğunu düşünür. Bu senin için verimsiz bir geceye yol açabilir sonuçta tek kızla takılmışsındır ama başarı oranını da yükseltebilir. Her kız gece mekanda tuvalete gidiyorum diyip seni bırakmaz bazı kızlar seninle zaman geçirmekten keyif alır. Sen ve wingmanin 2'li kız grubuyla takılırsınız. Kızlar sıkıldığı için sizinle eğlenmeyi tercih ederler. Özellikle 2-2 iyi uyum yakalanırsa kızlar birlikte sizinle takılır. Dışarıda buluşma yaşama oranınız artar ve flake ihtimali kalmaz.

Yüksek Değer Her Şeydir

Oyun önemli ama kimin oynadığı ve ne seviyede oynadığında önemlidir. Yüksek değer gösterimlerini ne kadar sağlam yapıyorsan yani imajın jilet gibi, enerjin müthiş, rahat, karizmatik ve akıcı adamsan bu açıdan kadını rahatlatıyorsan oyunu en kolay modda oynarsın. Senin rahat olman önemli ama kadının rahat olması daha önemlidir. Kadınlar yanında ne kadar rahatsa seninle yatmaya o kadar açık olurlar. Bu açıdan yüksek değer gösterimine en baştan sona kadar devam etmelisin. Bu tüm iletişiminden davranışlarına kadar yansımalı ki kız flake olmasın çünkü senden daha iyisini bulamayacağını hissetmeli. Ayrıca instagramında ne kadar değer içeriyorsa bunu sağlaman o kadar kolay. Hayatının arka planı yani pasif oyunun aktif oyununun gücünü de belirliyor.

Tesadüfün Gücü

Reelde ister daygame ister night game olsun tesadüf izlenimini yaratman lazım. Kızlar sana bunu her kıza yapıyor musun temalı palavra testi atsa bile geçiştirip o özel hissettirmeyi yapmalısın yoksa flake oranın azalmaz. Oyunun doğal, tesadüfi ve anlık olmalı. Kadın sokakta her kızla tanıştığını düşünmemeli ve gece mekanlarının daimi müdavimi olduğunu varsaymamalı. O yüzden aşırı istekli olmaktan ziyade cool ve tesadüfen tanışmış havası yaratmanız gerekiyor.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)