Yaklaşma Sinyallerini Anlamak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kadınların yaklaşma sinyallerini anlamaktan bahsedeceğim.

Yaklaşma Sinyallerini Anlamak

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadınlar genel olarak erkeklerle tanışmak için ilk hamleyi yapmazlar bu kadın doğasında pek yoktur ve nadir görülür. Bir kadın bir erkeği beğendiğinde o erkeğe bunu sinyaller vererek yapar ancak bu çok net değildir. Kadınlar bariz bir şekilde erkeğe yürümez ve ilk adımı atmazlar. Erkeğin bunu yapması için sinyaller verirler ve bu sinyalleri doğru okumak iyi başarılar elde etmenizi sağlar. Şimdi bu sinyalleri inceleyelim;

Göz Teması Kurması

Kadınların en bariz 'yaklaşım sinyali ve davetlerinden' birisi de ciddi göz kontağı kurulmasıdır. Bir kadın sana tesadüf olmayacak kadar çok bakıyorsa işte o zaman bu senin hamle yapmanı gerektirir. Bir kadınla kafede veya sokakta uzun bir göz teması yakalarsam direkt yaklaşır gider açılışımı yaparım. Bu açıdan göz teması en bariz ve net sinyallerden birisidir ve kaçırılmaması gerekilir çünkü bu tür yaklaşımların başarı oranı daha yüksek oluyor ayrıca cinsel çekimde iyi seviyede oluyor.



Etrafında Dolaşması ve Sana Yakın Konumlanması

Kadınların bir erkeği beğendiği ve onunla tanışmak istediği zaman yaptığı en bariz hareketlerden birisi de erkeğin etrafında dolaşmaktır. Bunu anlamak zor değil çünkü kadın sinyal veriyor ki bu adam benimle tanışmak için bir hamle yapsın diye.

Mesela bariz olarak iki erkek oturuyorsunuzdur ve kızlar o kadar yer varken sizin dibinize gelirler. Üniversite kafelerinde bu daha sık olur özellikle kızlarla denk geliyorsanız o zaman kızlar dibinize oturuyorsa artık hamle yapmanın zamanı gelmiş demektir. Bunun benzeri şey gece kulüplerinde çok oluyor mesela kız etrafınızda dolaşıp duruyor sürekli bu noktada direkt tanışmayı başlatman gerekiyor. Sen fazla beklersen kadın korkak olduğunu düşünür ve gider.

Ortak Arkadaşları Kullanarak Seninle Ufak Sohbetlere Girmesi

Benzer ortamlardaysanız ve ortak arkadaşlar varsa kadın bunu kullanarak seninle tanışmaya çalışabilir. Senden delicesine hoşlansa bile cool davranır ki erkeğin egosu şişmesin diye bu açıdan da her şey çok doğaçlama gözükebilir ancak bu birden fazla kez oluyorsa anla ki tesadüf değil. Kız tanışmak istiyor ve sana bariz sinyaller veriyor. Sen biraz daha geri planda kalmışsan ve kadın seni çok beğenmişse daha fazla hamle yaptığını bile görebilirsin. Bu tür durumda erkeğin liderliği ele alıp süreci yönetmesi ve bir şeylerin olmasını sağlaması gerekiyor.

Arkadaşını Göndererek Yalnız Kalmaya Çalışması

Bir kadın seninle tanışmayı istiyorsa bazen yanındaki arkadaşını lavaboya falan gönderiyor özellikle de bunu seninle göz teması kurarken yapıyor. Birçok defa bu durumla karşılaştım ve diğer kız gittiği an bende direkt hamle yaparak sohbeti başlattım. Kızla yattıktan sonra özellikle bu durumu sordum ve kız bunu yaptığını söylemişti çünkü ben asla emin olamamıştım tesadüf müydü yoksa planlı mıydı diye ancak kadınların da oyunu var. Bu açıdan kadın sana büyük bir fırsat verip pas atıyorsa sende gol atmayı bileceksin uzaktan hödük gibi izlemeyeceksin.

Yardımına İhtiyacı Varmış Gibi Davranması

Bu taktiği kadınlar bazen yapıyor özellikle gece hayatında alkol etkisindeyken olayı çok daha kötüymüş gibi gösterebiliyorlar. Bu durumda kadın sanki ayakta duramıyor ve düşüyormuş gibi yapıyor ancak gerçekte o kadar kötü değil. Bir gece dans pistine yeni geçtim viski içip hafifçe dansa girmeye çalışıyorum modum yükselsin diye ve kızın birisi gelip bana çarptı. Bardağımı düşürmeden kızı tuttum ve kız direkt kendi ağırlığını bana verdi. Kenara çektim ve iyi olup olmadığını sordum. Kız iyi olduğunu söyledi ama ağırlığını bana veriyordu sonra dans etmek istediğini belirtti. Dans etmeye başladık ve ben pek bir şey yapmadım açıkçası şüphelenmiştim acaba paralı asker mi nedir diye ancak kız daha önce beni o mekanda kızlarla görmüştü. Bir çeşit güçlü sosyal kanıt oluşturmuşum haberim olmadan o yüzden de kız böyle taktikle bana yaklaşmıştı. Gecenin sonunda ise kızla eve giderken kız benden daha düzgün yürüyordu ben alkol etkisiyle yambul yumbul giderken kız beni taşıyordu işte o zaman anladım ki tüm bu çarpma-düşme numarasıyla yardım istemesi sadece bir taktikmiş. Bazen sen oyunu oynamazsın sadece oyuna gelirsin.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)