Sorunlu Kızlarla İlişki Yaşamak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde önemli bir fenomen olan ''psikolojik sorunlu kızları'' ele alacağım.

Sorunlu Kızlarla İlişki Yaşamak

Psikolojik sorunlu kızlar tanımı aslında fazlasıyla esnek olabiliyor bu açıdan pek çok şey bunun içerisine girebilir. Binlerce kadın tanıdım ve kadınların çoğunda benzer şeyler var bu açıdan da bu konuda önyargılı olmamak gerekiyor. Erkeklerin çoğu kadın doğasını ve duygusallığını anlamıyor bu açıdan da feminen enerjinin kaotik olduğunun farkında değiller. Bu açıdan da kadınlarda normal olacak pek çok şey erkeklere 'sorunlu veya çılgınca' geliyor ama öyle değil. Tecrübeli her erkeğin bildiği bir şey varsa o da çoğu kadında manyaklığın normal olduğudur ve bunun erkeğin erkekliğine göre şekillendiğidir.

Çoğu vasat erkek mesela karılarıyla sürekli sorun yaşıyor. Kadın sürekli kavga çıkartıp adam huzur vermiyor neden? Çünkü adam erkek olmakta iyi değil. İyi bir insan olabilir ancak erkek olmakta iyi değilsen o zaman kadınların artan manyak yönlerini görmeye başlarsın. Sana rahat vermez, sürekli sana yüklenir ve sürekli sinir krizleri geçirir. Bu açıdan bu kadına ne oldu normalde böyle değildi gittikçe manyaklaşıyor diye düşünürsün ama sorun erkektedir. Kadın erkeğine göre şekil alır ve sen erkek olmakta iyi oldukça kadın sadıklaşır ve sakinleşir. Kontrolün sende olduğunu bilir ve sana içgüdüsel olarak itaat eder hatta daha doğrusu kölen olur. Sen hiçbir şey yapmasan bile kadın otomatikmen kendi içgüdüleri aracılığıyla senin kölen olur. Bu açıdan da onun sorunlu yönleri törpülenir ancak bu var olmadıkları anlamına gelmiyor.



Şimdi daha ciddi sorunlu olan manyak kızları ele alalım. İlk olarak ailesiyle sorun yaşayan çok fazla kız var. Aileler genelde kızları üzerinde çok baskı oluşturur. Ailelerinin en büyük korkusu kızlarının adlarının kötüye çıkması veya hamile kalmaları falandır. Bu açıdan doğal bir korku vardır ve baskıyı gittikçe arttırırlar. Erkeklerin çoğunun aksine kadınlar baskıya çok iyi tepki vermez. Erkekleri korkuttuğun gibi kadınları korkutamazsın bu açıdan kadınların doğası daha az itaatkardır. Mesela bir asker komutanının ölüm emrine uyacak kadar köle psikolojisine girebilir ama bu kadın doğasında yok. Kadınlar baskıyı sevmez ve ailelerinin baskısı ters teper. Bu açıdan da sürekli ailesiyle kavga eden, beni anlamıyorlar, benim istediklerimi alamıyorlar modunda olurlar. Böyle yüzlerce kızla tanıştım açıkçası ve bu kızlarda gördüğüm şey içlerinde büyük bir psikolojik boşluk var. Eğer sen onun hayatında bir anda güçlü konuma gelirsen onun her şeyi oluyorsun. Sana bir anda bağlanıp hayatlarının merkezi sen oluyorsun. Bu durum aslında iyidir ama bazen rahatsız edici olabiliyor çünkü kız ailesini sallamıyor, arkadaşlarıyla çokta iyi anlaşamıyor ama seninle iyi anlaşıyor. Bu tarz çok kızla yattım ve açıkçası bu kızlardaki 'feminen kaotikliği' seviyorum. Onların manyak olmasını seviyorum ve gerçekten çılgınlar çünkü çılgınca bir sürü şey yapabiliyorsunuz. Kızla aynı gün başka şehre gidebiliyorsun, seninle her şeye geliyor ve her zaman seni arzuluyor. Kötü yanı ise kıskançlık krizleri, sinir krizleri, delirmesi, histeri krizleri, ağlama krizleri ve travmalar olarak devam ediyor. Sen kadını sakinleştirmekte berbat bir adamsan bu durum sana cehennem gibi gelir. Ağlayan veya sinirli bir kadın seni sinirlendiriyorsa o zaman sen oyuna dair hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Çoğu erkek bu tür kızlardan koşarak kaçıyor çünkü sinirleri ve duygusal krizleri ile baş edemiyorlar. Oysa biraz espri, biraz sarılma, biraz sohbetle kızlar sakinleşiyor. Kollarımda çok manyak kızı sakinleştirmişimdir ağlayanını da sinirli olanını da. Bu açıdan kadınlar tarafından çok fazla sevilebiliyorsun. Normal bir erkek orada belki kızla tartışacak, küfürleşecek hatta kıza şiddet uygulayacak noktaya gelecek çünkü kız onun duvarlarını altüst edecek ama senin o sakinliğin ve anlayışlı neşen zor zamanlarda bile gülüp espri yapman kadınları mest ediyor. Bu durumda kadın kendini sana gittikçe bırakıyor ve sana aşık oluyor. Tek sorun bu kızlardan ayrılmakta oluyor çünkü o zaman deliriyorlar gerçekten kafayı yiyorlar. O yüzden bu tür kızlardan ayrılmam hayatımın köşelerinde dururlar ve şunu bilirler ki onlara karşı her zaman iyi olan bir piçim ama beni tanımaya başladığından beri bildiği bir şey var ki o da hayatımdaki tek kadın olmadığıdır. Kadınlar bunu kabulleniyor seni zincirleyemeyeceğini bildiğinde bunu kabul ediyor. Seni haftada bir gün görmeyi vasat bir adamı her gün görmeye tercih ediyor.

Sorunlu kızlarda eğer travmalar çok ciddiyse baş etmek çok zor olabilir. Herkesle arası kötü, çok dövmeli, özsaygısı sıfır ve artık gittikçe kaşarlaşmış sorunlu bir kızdan uzak durmak iyidir. Bu kızlar aileleri tarafından sevilmemiş, arkadaş ortamından dışlanmış, piçler tarafından hunharca kullanılmış ve terk edilmiş oluyor. Zor bir hayat onları delirtiyor. Alkol ve madde bağımlılığı oluşuyor işte bu tür club kızlarıyla ilişki yaşamamak en iyisidir. Bu kadar ekstrem sorunlu kızlarla takılmak hatadır. Cinsel hastalık olma riski yüksektir tek gecelik ilişki bile fazla riskli, ayrıca pek seçici değiller. Erkekten kondom takmasını bile istemiyorlar. Aslında dünya umurunda değil kızın ve kendisini de önemsemiyor. Gündelik yaşıyorlar ve ciddi sorunları oluyor sürekli sinir krizleri geçirdiklerini görebilirsiniz. Bunlarda bipolarlıkta çok yüksek mesela dünyanın en neşeli ve mutlu insanından bir anda ağlayarak ortalığı yıkan birisine dönüşebilir. Duygu değişimleri fazla hızlılar ve bu saçmalığı da genelde ''ikizler burcuyum ondan'' diye örtbas etmeye çalışırlar. O yüzden çok sorunlu kızlardan uzak durun bunları anlaması da zor değil bariz şeyler.

Güzel ve seksi kadınların her zaman manyak olduklarını söylerim ve bu tamamen tecrübeden gelen bir bilgi.

Sence bu kız manyak değil mi? Çılgın bir hatun olduğunu gözlerinden anlamak mümkün. 

Sıradan bir betanın tüm özgüvenini ve oyununu saniyeler içerisinde yok edecek bir hatun. Feminen enerjinin kaotikliğiyle dolu ve vahşi. Bu seksi kadınlar böyledir ve sadece gerçek bir erkeğe itaat ederler. Sen çapsız bir adamsan şansın yok. Sıradan adamların yanında böyle hatunları göremezsiniz. Zenginleri de kullanan kadınlardır bunlar ve parayla asla iflah olmazlar. Günümüzde onlyfans sayesinde enayi erkeklerden milyonlar kaldırdıklarını da görebilirsiniz. Sadece elit bir playboysanız bu kadınların üst levelinde operasyon gösterirsiniz yoksa başka şansınız olmaz. Bu kadınlar erkeği aşırı test eder, çok net ve serttirler. Ayrıca bir sürü psikolojik sorunları olduğunu belli ederler. Bunlardan en barizi ''daddy issues''tir. Babalarıyla asla anlaşamazlar ve nefret ederler. İlginç bir şeyde babaları genelde vasat betadır ve din gibi toplumsal baskı araçlarıyla bu kızları baskılamak kontrolde tutmak isterler ancak ne yaparlarsa yapsınlar bu başarılı olmaz. Tüm etki ters teper ve kadınlar tüm dayatmaları deler geçerler. Günümüzde gördüğüm önemli bir şey ise kızların toplumsal baskıyı erkeklerden daha çok deldikleridir. Çoğu erkek tam bir korkak durumunda adam farklı giyinmekten korkuyor oysa kızlar mini etek giymeye cesaret ediyor. Bu durumda kızlar daha fazla cesaret gösteriyor onca handikap olmasına rağmen istediklerini yapıyorlar. Bu açıdan bu tür kadınları ben severim. Sıradan vasat adamlar gibi kıskançlık ve hasetten bu kızlara karşı nefret kusmam. Genelde tercih edilmeyen yıkıklar bu tür kadınlardan nefret eder ve bu tür kadınlarla baş edemezler. Evli erkeklerin çoğu karısıyla bu yüzden baş edemiyor ve bunda beni şaşırtan bir şey yok. 

Sorunlu ve çılgın kadınlarla nasıl baş edersin diye düşünüyorsan ilk olarak kendine sonsuz güvenip inanman gerekiyor. Sen kendine inanmıyorsan bu tür kızlar seni ezip geçer. Tüm özgüvenini yok eder ve seni çökertmeleri saniyeler sürer. Bu açıdan aşırı özgüvenli, ukala ve arsız olman gerekiyor. Arsız-komik yönteminin ustası olman ve bunun senin tüm zerrelerine işlemiş olması gerekiyor. Kendinden %1 şüpheye bile düşmeni bu kadınlar hisseder. Seni en zayıf noktalarından sert şekilde gerçeklerle vururlar. Bak bu kadınlar sana yalan söylemez ve gerçekleri yüzüne tak tak çarpar. Seninle empati yapmak umurlarında olmaz. Boyu kısa adamsan ''cüce gibisin yanıma yakışmazsın'' ya da ''bu tipinle mi bana yürüyorsun'' gibi şeyleri duyabilirsin. Sinirlenip bu orospu karı bana nasıl böyle şeyler söyleyip saygısızlık yapar moduna giren ergen veletsen kaybedersin. Kadın senin güçlü gözükmeye çalışan ezik olduğunu biliyor. Kusurların ve zayıflıkların seni sinirlendiriyorsa, egon hassassa yani övülmeyi tapılmayı bekliyorsan bu kadınlar seni ezer geçer tüm inançlarını yok eder. Ancak sen özgüveni tam, umursamaz, komik, küstah ve ukala bir piçsen bu kadınlar seni sever. Seninle takılmayı, gülmeyi, gezmeyi, hava atmayı ve sevişmeyi seveler. Senin ukala piçliğine aşık olurlar ve aynı zamanda ezik efendi erkeklerin ağzına sıçarlar. Kendilerine aşık olan tüm vasat ezikleri yok ederler, bunlardan parası olan yaşlı morukları kullanırlar. Bu kızlar çok güzel ve seksi olduğundan instagram takipçileri bitmez ve etraflarından erkek azalmaz. Senden çok daha iyi bir sürü erkek olur ama seni hiçbirisine değişmezler. Bu kadınların tümü de sorunludur yani sorunsuz kadın diye bir şeye ben inanmam. Kız seksi ve güzelse kesinlikle bir sürü sorunu vardır. Ailesiyle arası kötüdür, arkadaşları onu kıskanıyor sürekli arkasından bıçaklıyorlardır, eski sevgilisi aldatmıştır bunları kısa sürede anlatır. Bu tür kızlar genelde 'masum ve saf kıza' oynamazlar yani sana yalan söylemez gerçek neyse yüzüne çarpar. Eski sevgilisinin arabası varsa sende yoksa bunu direkt yüzüne söyler mesela ya da cinsel performansın kötüyse seni idare etmez direkt yüzüne vurur. Bu açıdan çoğu erkek bu tür kızlarla baş edemiyor niye çünkü egolarını sarsıyor bu kızlar. Adamın gerçekliğini ezip geçtikleri için bu kızları bu adamlar çok ister ama asla elde edemez. Egosu olan adamlarda zaten bu işlerde berbat oluyor güzel kadınlarla şansları yok ancak egolarını tatmin edece bir iki çirkin kızla takılıyorlar. İşin komik kısmı çirkin kızlarda da bir sürü psikolojik sorun ve manyaklık var. Bunlar kadın doğasının parçaları buna alışıp gerçekçi olmak gerekiyor.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Kesinlikle katılıyorum manyak kadınlar yönetmeyi bilirseniz inanılmaz şeyler yaşatabiliyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Tinderdaki,clubdaki,ve gündüz oyunundahızlı ilişki yaşadığın kızlarda salaş oluyor bunlardanda uzak durmalımıyız?

    YanıtlaSil
  3. acemineilstrauss4 Haziran 2023 18:27

    Hocam "Uzak Durmanız Gereken 3 Kadın Türü" yazısında uzak durmamız gereken kadınlardan bahsetmişsiniz. Ordaki önerilerileriniz hala geçerli mi? Yoksa her güzel kadında zaten az çok manyaklık vardır idare edin şeklinde mi öneride bulunuyorsunuz?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder