Sevgilin Varken Kadınların Dikkatini Daha Çok Çekersin

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

    Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''sevgilin varken neden kadınların daha çok dikkatini çekiyorsun?'' konusunu açıklayacağım.

Bu fenomene çok sık rastlamak mümkündür çünkü sevgilisi olan veya evli olan erkeklerin aldatma durumlarını oluşturan çok sık bir durumdur. Bu durum direkt olarak sosyal kanıt ve ön seçilimle alakalıdır. Bu iki mekanizma çok güçlü olarak kadınlarda çekicilik uyandırır. Erkek çekiciliği esnek olabiliyor mesela aynı adam bekarken kadınların dikkatini çekmez ancak sevgili yapınca birden daha fazla dikkat çekmeye başlar. Özellikle yanındaki kadın güzelleştikçe sana bakan kadın sayısı da artıyor. Bu dinamikler gerçekten çok ilginç ve kompleks bir şekilde çalışıyor ancak çekiciliğin bir seçenek olmadığına bizzat şahit oluyorsunuz. 

Bu durumun en bariz örneklerinden birisi kadınların sizi daha fazla kesmesi hatta riske atmasıdır çünkü sevgilin gördüğünde ufak bir kıskançlık krizi geçirebiliyor sanki o kızı daha önceden tanıyormuşsun gibi bir hava oluşuyor çünkü kız bakmayı kesmiyor. Temelde kadınların rekabetçi doğaları ve seçilmiş olanı seçme arzuları bu durumu tetikliyor. Bu açıdan da olduğundan daha cazip bir seçenek haline geliyorsun. Yanındaki kadın güzelse işte o zaman ''bu kız bu elemanda ne buldu bunda kesin özel bir şey var'' psikolojisine giriyorlar. Bu durumda balıkla balık tutuyorsun. Para parayı ve kadın kadını çeker sözünü doğruluyorsun.

kadınlar neden sevgilisi olan erkeklere yürüyor ve onları çekici buluyor


Ayrıca çok önemli bir diğer dinamik ise muhtaç olmamandır  yani oyundaki en önemli şeylerden birisidir. Kafan rahattır, duygusal olarak tatmin olmuşsundur, sevgilin seni seviyor ve kıskanıyordur ve dün gece seks yapmışsınızdır. Bu açıdan sen ''şansını çok zorlayan abazan modunda'' değil daha çok ''keyfi yerinde kafası rahat cool erkek modunda'' oluyorsun. Bu durum ise daha da çok kadını sana çekiyor. Her sevgilisi olan erkekte bu geçerli olmuyor yani bana gelip de ''2 yıldır sevgilim var ama başka kızların dikkatini hiç çekmedim'' deme çünkü sende de potansiyel olmalı biraz iş bilmen veya sinyalleri okuman gerekiyor. Sosyal zekan düşükse fırsatları zaten göremezsin.

Kadınların rekabetçi yanlarının en önemlisi ise aslında 'seni kazanmaktansa çalmayı tercih etmeleridir'. Bu ilginç bir durum aslında seni o kadından almış olmanın verdiği zevk tek başına seni elde etmenin verdiği zevkten çok daha fazladır. Bu yüzden evli adamları karılarından ayırmaya çalışan bir sürü kadın var. Oysa piyasa bekar bir sürü erkekle dolu istediğiyle takılabilir ama o gidip hali hazırda evli adamı çalmaya çalışıyor onu takıntı haline getiriyor ve karısının kaybetmesini istiyor. Bu tür çekişmeler kadın doğasında önemli yer tutuyor çünkü 'kazanmış hissetmek' kadınlar için önemli. Bu dinamikte erkek tamamen ödül haline geliyor ve kadınların tatlı-sert rekabetine delicesine şahit oluyorsun.


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)