Çekicilik Risklidir

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere çekiciliğin nasıl çalıştığını anlatacağım.

Çekicilik Risklidir

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Çekicilik Risklidir

Kadınlarla ilişkilerde garantiler yoktur. Çoğu erkek garanti bir yol ister çünkü gözünde büyüyen veya uzun zamandır platonik aşık olduğu kadını tavlamak ister. Bu tür amatörce sorular bana sık geliyor ve açıkçası en nefret ettiğim sorular bunlardır. 

Erkeklerin garantiler aramasını anlıyorum ama bu iş çekicilikte geçerli değildir. Bir kadını etkilemek yani seni çekici bulmasını sağlamak risklidir çünkü aynı zamanda itici olmana da yol açabiliyor. Mesela tüm çekicilik teknikleri risklidir çünkü ters tepme durumunda itici gözükmene yol açar. En önemli çekicilik yöntemi mesela sataşmadır ancak bu yöntem seni çok çekici yapabileceği gibi çok itici, acayip ve garipte yapabilir. 

Tüm bu riskleri almamız gerekiyor ve oyunda iyi oldukça daha çekici olacaksın ancak bunun her zaman olmayacağını bilmen gerekiyor. Sen ne kadar iyi olsan da çeşitli faktörleri kontrol edemezsin bu yüzden de riski alırsın. Garantici erkekler genelde çekicilik oluşturmaz direkt güven ve konfor oluşturarak arkadaş konumuna düşerler çünkü adam risk istemiyordur. Bu tür efendi erkek stratejileri verimsizdir çünkü çoğu zaman çalışmaz. Kadının gay kankası olarak yolunuza devam edersin onun için çüksüz bir adamsındır çünkü hiçbir risk almadın korkakça davrandın. Reddedilme korkusu veya kadını sinirlendirmek istememe durumundan dolayı çoğu erkek garantici oynuyor. Mesela kadına sataşırken cadı dedin bu gayette etkili olabiliyor ama kadın sinirlenirse diye çoğu erkek çok çekiniyor. Bu açıdan da böyle şeylerle olaya girmiyorlar o yüzden de asla playboy olamıyorlar. Risk alman lazım hem de gerektiği miktarda.


2. Elde Etmek İstediğin Kadını Kaybetmeyi Göze Almalısın

Oyunla ilgili en önemli noktalardan birisi bir kadını elde etmek istiyorsan onu tamamen kaybetme riskini almak gerektiğidir. Bu işlerin garantisi yoktur çünkü kadını elde etmek için atacağın her adım onu kaybetme riskini de birlikte getirir. Bu doğaldır mesela arkadaş konumuna düşmüş erkeklere her zaman bunu tavsiye ederim git konuş derim çünkü bu riski alması gerekiyor yani yapacağı başka bir şey yok. O kadını tavlamanın garantisi diye bir şey yok hiçbir ilişki koçu, hiçbir kaynak ve fikir bunu garantileyemez. Bu işlerde garanti yok ve sen o kadını kaybetmekten it gibi korkuyorsan o zaman o kadını asla elde edemezsin. Sen kenarda arkadaş olarak platonik şekilde izlerken risk alan başka adam onu kaybetmekten korkmayan adam o kadını elde eder. Sen onun hayalleriyle geceleri efkar sigarası yakarken başka adam ona geceleri neler yapar neler. Bu açıdan risk almayan ve korkak davranan adama göre değil bu işler. O yüzden çok istediğin kadını kaybetme riskini göze alarak hamle yapmalısın bu işler böyle yürür. Ya elde edersin ya kaybedersin en azından kafan rahat olur.

3. Erkek İstediği Kadını Tavlayamaz

Erkek olmanın ilginç bir yanı istediğin kadını tavlayamamandır. Genelde bunun sebebi kadının erkeğin gözünde büyümesi ve ayrı bir önemli hale gelmesidir. Bir diğer sebep ise koşullar ve şartlarla alakalıdır. Bana sürekli sorulan aptalca ve amatörce bir soru var ''abi istediğin her kızı tavlayabiliyor musun?'' diye bunu anlıyorum çok acemice bir soru çünkü tecrübesi olmayan adam işlerin nasıl gittiğini anlayamıyor.

Ben beğendiğim ve istediğim her kadınla konuşurum şansımı doğru şekilde denerim. Bir şeyler olursa çok iyi olur olmazsa düşünmem. Ben ''Ayşe'yi nasıl tavlarım?'' diye kafa yormam sıradan oyunumu oynar geçerim. Her zaman birden çok kadınla flört eder ve ilgilerle devam ederim. 10 kadından 5 tanesiyle işler ilerlemediyse buna kafa yormam mesela diğerlerine bakarım. Tek bir kadına takılı kalmak büyük bir derttir. Çoğu ortalama vasat erkek bir kadına takılı kalıyor. Ya okuldan, işten veya çevreden tanıdıkları bir kıza takıntılılar ya da eski sevgilisine takıntılı oluyorlar. Benim aklımı hiçbir zaman tek bir kadın çelmez zaten bu tür romantik saçma masallara inanmam. Bir erkek olarak her alanda olduğu gibi ilişkiler alanında da opsiyonlarımı açık tutarım. Ayşe mesajıma cevap vermiyorsa Merve verecektir Zeynep bana gelmiyorsa Büşra gelecektir. O yüzden tekli anlamda kız tavlamak diye bir şey yok ben bir sürü kızla konuşurum bazılarıyla işler ilerler bazılarıyla ilerlemez. Kendime anlamsız beta hedefleri koymam mesela şu Merve'yi tavlayacağım tarzında boş hedeflerim olmaz. Ben zaten beğendiysem oyun başlamıştır ama kadın gözümde büyümez. Genelde amatörler bir kadının güzelliğinden etkilenip bunu tavlamalıyım moduna girip saçmalıyorlar. Mesela kanat adamımla sahaya çıktığımızda her beğendiğimiz kızla konuşuruz. Özellikle de birbirimize hedef seçeriz en güzel kızlara birbirimizi yollarız. Bu tür şeyler çok daha verimli oluyor iki kişide çok gelişiyor. Yoksa salak bir adamın gelip sana ''şu kızı tavlayabilir misin?'' tarzı aşırı yüksek beklentili soruları anlamsız. Ben gider konuşurum ancak olmazsa da umurumda olmaz. Bu işler böyle yürür çok kadın kaybedeceksiniz hem de çok ama bu doğal böyle öğreneceksiniz. Bu sanat hiçbir zaman hayalperest ve idealist erkeklere göre olmadı, olmayacak.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. hocam satasmayi dogru kullanmaya basladigimdan beri hic arkadas konumuna dusmedim. dogal pic bir arkadasim var kız onu arkadas konumuna attı bana bakıp sen cok serefsizsin dedi :D ve bi kıza satasmıstım cok sinirlendi gitti sonra bugun kız ben diger kızla konusurken geldi konusmaya girmeye calistiama izin vermedim. kısacası risk alabilip satasabilen her erkegin arkadas konumuna düsmeyecegine inanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sataşmayı ve aşırı özgüveni doğru kullanan birisi arkadaş konumuna düşemez uzun yıllardır hiçbir kadın tarafından arkadaş konumuna düşmedim.

      Sil
  2. Oyun konusunda sert olmanız zorunluluktur arkadaşlar atalarınız savaşlarda utangaç çekingen olsaydılar bu günlere gelemezdik korkularınızın üstüne gidin.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder