Güzel Kadınları Etkilemenin 7 Yolu

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere güzel kadınları etkilemenin ve tavlamanın 7 yolundan bahsedeceğim.

Güzel Kadınları Etkilemenin Yolları

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Normal Kadınları Etkilemekte İyi Ol

Güzel kadınlar temel olarak normal kadınlardan çokta farklı değildir. Eğer sen normal kadınları etkilemekte bile zorluk yaşayan, düzenli buluşmaya çıkamayan ve aşk hayatı olmayan adamsan güzel kadın elde etme isteğini bir kenara koyup gerçekçi bir şekilde oyunu öğrenmeye başlamalısın. Normal kadınlarla tanışmakta ve onları etkilemekte iyi hale gelmelisin. Referans tecrübeleri kazanmalı ve sonrasında elde ettiğin kadın niteliği ile niceliğini lineer olarak arttırmalısın. 

Bazı erkekler normal kadınları bile etkileyemeden en tepedeki kadınları hedef alıyor. ''Ben normal kızları çekici bulmuyorum'' veya ''en iyisini hak ediyorum'' tarzı bir mentaliteyle en tepeye zorluyorlar ancak bu onları iyice muhtaç konuma düşürüyor çünkü bu sefer hayatları kadınsız geçiyor. Bu ise muhtaçlık enerjisiyle birlikte sonuç stresini yaratıyor oyunu olumsuz etkiliyor. O yüzden normal kadınları etkilemekte iyi olmak ve gerçek anlamda bolca referans tecrübesi kazanmak gerekiyor. Normal kadınlarla pek çok şeyi yaşaman ve farklı durumların içerisinde olman lazım ki güzel kadınla takıldığın zaman bir durumla karşılaştığında şaşırma en azından aynı durumu birkaç kez deneyimlemen lazım ki ne yapacağını net bir şekilde bilmelisin. Hedeflerini aşama aşama yükselt mesela önce ortalama kadınları etkile sonrasında bir seviye yukarı çıka çıka en tepeye doğru kendi potansiyelinin ulaşabileceği noktaları zorlamalısın.

2. Farklı Ol

Güzel kadınların çok fazla sayıda erkekten ilgi gördüğü açıktır ve kısa sürede çok fazla sosyal etkileşime maruz kalıyorlar. Güzel bir kadın çok fazla şeyi kısa sürede görüyor, ilginç insanlarla tanışıyor ve sürekli farklı ortamlara davet ediliyor. Bu durum bu kadınların çok kısa sürede çok fazla tecrübe kazanmasını sağlıyor. Mesela 20 yaşında güzel bir kız 30 yaşındaki erkekten daha fazla sosyal tecrübeye sahip olabiliyor. Bu durumda sen güzel bir sevgili yapmak veya hayatında birden çok güzel kadın olmasını istiyorsan sıradan bir adam olmamalısın. Kendine ait orjinal bir tarzın, karakterin, spesifik yönlerin ve seni farklı yapan efektif bir oyunun olmalıdır. Çok sıradan ve vasat bir adam bu yüzden güzel bir sevgili yapamıyor çünkü aynı adamdan kadında yüzlerce var. Gerçekten de güzel kadınlar bitmek bilmeyen bir erkek ilgisine maruz kalıyorlar seçenekleri hep fazla ancak bunların çoğu vasat adamlar oluyor. Mesela kızın instagram dm kutusuna 100 mesaj geliyorsa 95 tanesi çöp adamlardan oluşuyor bunlar kızın dikkatini bile çekmiyor. O yüzden farklı olmak ve farklı bir imaj çizmek çok önemli yoksa kadının dikkatini çekemezsin.

3. Eğlenceli Ol

Güzel kadınlara dair bildiğim en önemli detay bu kadınların çok kolay sıkıldıklarıdır. Güzel kadınlar acayip kolay sıkılıyor ve bu kadınlarla takıldığın zaman onları asla sıkmaman gerekiyor. Pozitif bir enerjin, espri anlayışın, ortamlara kolay uyum sağlaman ve eğlence odaklı olman onları etkileyen önemli bir noktadır. Normal erkekler genel olarak aşırı muhtaç beta oyunuyla bu kızlara yazılıyorlar cevap alamadıkça daha da yalvarır hale geliyorlar. Bu yüzden muhtaçlık ve sıkıcılık gösteren her şeyden uzak durman gerekiyor. Güzel kadınları güldürmekte ve onlara keyifli vakit geçirtmekte iyi olman lazım. Eğer sen kadını daha tanışma aşamasında sıkan vasat bir adamsan sonuç olarak mesajların cevap almaz ya da bir iki mesaj sonrasında sohbet biter. 

Eğlenceli olmak için asla fazla kasan veya şaklaban olan bir adam olmamalısın. Eğlenceli olmak gerçek anlamda otantik ve pozitif olmalıdır zorlama bir şekilde ilerlemez. Güzel kadının karşısında kasılan ve dili tutulan biriysen tabi ki eğlenceli olamazsın üzerindeki stresten dolayı itici bir enerjiye sahip olursun sonuç ise olumsuz olur. Her şey doğal ve akıcı görünmelidir yani eğlence oyunun üzerine de ciddi pratik yapmış olman gerekiyor acemiysen sonuç hep olumsuz olacaktır.


4. Çekicilik Oluşturmakta İyi Olmalısın

Güzel kadınlar duygularını yaşamayı daha çok severler ve çoğu erkeğin bu kadınları etkilemek için mantığa hitap ettiğini de olaya eklersek çekici olmak baya önemli hale geliyor. Bunu yapmanın yolları ise; etkili sataşabilmek, eğlenceli imalar, komik meydan okumalar ve dalga geçmeyi doğru kullanmak gibi yöntemler geliyor. Çekiciliği sağlam oluşturmak ilk tanışma anından itibaren önemli çünkü çekiciliği az oluşturursan 'arkadaş konumuna' düşme ihtimalin artar bu ise oradan çıkmanı baya zorlaştırır. Güzel kadınların etrafında bir sürü uydu erkek oluyor onlardan birisi haline gelmemelisin sen her zaman 'asıl adam'ı oynamalısın yedek listesine düşersen daha şansın kalmaz çünkü sürekli yedek listesine düşen betalardan birisi haline gelirsin.

Çekicilik oluşturma yöntemlerinde uzmanlaşman lazım yani bu yöntemleri bolca kullanıp doğru kalibre etmeyi bilmelisin yani bir anda güzel kadında kullanman anlamsız olacaktır. Sen yöntemleri içselleştirmeye ve akıcı kullanmaya bakacaksın ki bu da ciddi pratik gerektiriyor gerekli altyapıya sahip olmalısın.

5. Sohbetin Akıcı Olmalı

Güzel kadınları tavlamaktaki en büyük sorunlardan birisi kadınların tanışma ve devamında sohbeti devam ettirmek için efor harcamamasıdır. Bu aslında şaşırtıcı bir şey değil sonuçta kadının bir sürü seçeneği var ve hiçbirisine ilkten büyük yatırım yapmak istemiyor farklı olan farkını göstersin diye bekliyor. Bu durumda sen kısır sohbeti devam ettiremiyor hemen pes ediyorsan güzel kadınlarla şansın pekte yaver gitmez. Genellikle oyun bilmeyen amatörler sürekli kadına soru sorarak sohbet devam ettirmeye çalışıyorlar. Nerelisin, ne okuyorsun, nerede çalışıyorsun, kaç yaşındasın gibi bitmek bilmeyen soruları soruyorlar. Tüm erkekler benzer soruları bıkmadan usanmadan sorduğu için güzel kadınlar sıkıcı sohbet eden adamlarla samimi olmuyor. 

Genel olarak erkeklerin çoğunun sohbeti berbat ve akıcı değil. Çoğu erkek ''konuşacak konu bulamıyorum'' problemine sahip bu ise yaratıcılık ve sohbet etmenin genel prensiplerini anlamamaktan kaynaklanıyor. Mesela bir kadınla illa net bir konu üzerine konuşmak zorunda değilsin ben genelde sohbet ederken konudan konuya akıcı bir şekilde geçiyorum yani illa şunu konuşacağım diye düşünmüyorum ancak spesifik konularda konuşmak her zaman iyidir. 

Sohbetin akıcılığı aslında senin tecrüben, kültür birikimin, kendini doğru aktarabilmen, konuları iyi bağlayabilmen ve enerjinin yüksek olması gibi faktörlerle bağlantılı oluyor. Bu açıdan bu yönünü fazlasıyla geliştirmelisin çünkü normalde donuk ve içe kapanık birisi isen güzel kadınları etkilemen daha da zorlaşır. Dışa dönük, konuşkan ve enerjik birisi olman gerekiyor.

6. Sabırlı Olmalısın

Güzel kadınları tavlamak zaman ve enerji alan bir şeydir. Çoğu erkek güzel kadını tavlama süreciyle uğraşmak istemiyor yani tanışmak, çekicilik oluşturmak, zamanlamaları ayarlamak, sohbeti ilerletmek, samimiyeti arttırmak, buluşma ayarlamak ve tekrar sohbeti ilişkiye taşımak derken ciddi zamanla enerji alan bir sürecin içerisine giriyorsun. Sabırlı olmayan bir adamsan yani hemen o an güzel kadını tavlayacağım her şey hemen olsun diye bekliyorsan bu işler böyle yürümez fazla direkt olarak teklif yaparsın ama bunun işe yarama olasılığı %0,01 gibi bir şeydir. 

Güzel kadınları etkilemekte önemli bir şey ''bağ kurma yöntemidir'' yani zaman aralıklı şekilde kadınla konuşma başlatıp bitirmek gerekiyor. Bu sayede kadın sana alışıyor ve onun için tanıdık hale geliyorsun bu ise sana gelecekte direnç göstermesini azaltıyor. Çoğu erkek bir anda sonuna kadar zorluyor yani durması gerektiği yeri bilmiyor bu açıdan sohbetin bitişini kontrol edemiyorlar. Sohbeti başlatıp-bitirmeyi iyi biliyorsan sabırlı bir adamsan ödülü alman çok daha kolay olacaktır.

7. Güveni Sağlam Oluşturmalısın

Güzel kadınlarda çekicilik oluşturmak kadar güvenle samimiyet oluşturmakta önemlidir çünkü bu kadınlar daha korumacı ve seçici bir yapıya sahip oluyorlar. Çoğu erkek çok yüzeysel yaklaştığı için aradaki duygusal bağı oluşturmaya çalışmıyor sürekli sonuca gitmek istiyorlar. Güzel kadınların dünyası aç fakirlerin içine düşmüş milyoner gibidir sürekli herkes bir şey ister ancak hiç kimse gerçek anlamda önemsiyormuş gibi gözükmez. Bu açıdan güveni sağlam oluşturmak, samimiyeti arttırmak ve süreç odaklı olmak daha iyidir. Aşırı sonuç odaklı olan adamlara güzel kadınlar güvenmiyor bu ise direnci arttırıyor sonucun olumsuz olmasına yol
açıyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)