Kadınlarla Her Yerde Tanışabilmenin Sırları

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kadınlarla her yerde tanışabilmenin temel tekniklerinden bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Ortamı ve Durumları Analiz Et

Ortam ve koşullar tüm sosyal dinamikleri değiştirir. Mesela bir parkta tek başına bankta kitap okuyan bir kadınla tanışmakla bir kafede üç kız arkadaşıyla birlikte oturan bir kadınla tanışmak çok farklı dinamiklere sahiptir. Aynı şekilde yaklaşarak sonuç almak mümkün değil temel dinamikler değiştiği için senin de stratejin değişmelidir.

Yıllar içerisinde kadınlarla sokak, alışveriş merkezi, süper market, giyim mağazaları, kafe, bar, pub, sosyal ortamlar, dans kulüpleri, latin geceleri, gece kulüpleri, instagram ve tinderdan tanıştım. Çok fazla referans alabileceğim tecrübem ve durumları anlayışım var. Bu açıdan şartları anlamak ve analiz etmek çok önemlidir. Ben çoğu zaman durumu hızlıca analiz eder, hamlemi yapar ve olası en iyi sonucu çıkartmaya çalışırım.

Sokakta hızlı yürüyen bir kadınla tanıştığında açıkçası kadının acelesi var demektir ve bu durumda hızlıca numara almak idealdir sohbeti gereksiz yere uzatmak istemezsin. Kadın sohbeti bitirmeden ve yürümeye devam etmeden direkt olarak hamleni yapıp akıcı bir şekilde numarayı alıp sonrasında sohbeti bitirmelisin. Asla aptal bir erkek olup sosyal durumların farkında değilmiş gibi hareket etmemelisin.

Her yerde kadınlarla tanışabilmekte başarımı sağlayan en önemli şey doğru şeyi doğru zamanda yapabileceğimi analiz edebilmemdir. Bu ise sosyal farkındalık ile alakalıdır. Bir kafede kahvemi içiyorsam ve garson kız hoşuma gitmişse onu nasıl tavlarım diye hızlıca düşünürüm. Patron mekanı çok gözetliyor mu? Diğer erkek garsonlar koruyucu mu? Bu mekanın ortamı nasıl çok mu kalabalık yoksa çok mu sakin? Kız nasıl birisi güler yüzlü mü yoksa ciddi mi? Nasıl bir açılış yaparım, nasıl ve nereden sohbeti bağlarım diye hızlıca düşünürüm. Tüm bu olasılıkları hesaplamak 2-3 dakikamı alır ve ona göre hamle yapmaya başlarım. Tüm durumlarda strateji değişir mesela aşırı yoğun bir mekanda garson kızı tavlamak daha çok zaman alacaktır çünkü masama en az 4-5 defa gelmesi ve hemen gitmesi gerekecektir. Aynı şekilde sakin bir mekanda oynamakta zor olacaktır çünkü diğer erkek garsonlar ve patronun dikkatini çekecektir. O yüzden her şeyi doğru ayarlamak tamamen bir sosyal zeka, analiz etme becerisi ve sanatı doğru icra etmekle alakalıdır.



2. Sohbeti Bağlamayı Öğren

Oyunda acemiler için en ideal açılış direkt açılıştır yani iltifatla birlikte ilgini göstererek yaklaşmak sohbetin gidişatını kolaylaştırır. Eğer kadın olumlu tepki verirse acemi bir erkek bile sohbeti belirli düzeyde ilerletip numara alıp buluşma teklif edebilir. Bu açıdan belirli senaryolarda direkt yaklaşmak en iyisidir ancak her zaman bu mümkün değildir. Markette çalışan bir kasiyerden direkt yaklaşarak numara almak zordur ve bu biraz sosyal normlara ters olduğu için kadını kötü hissettirecektir. Oysa bunu yapmanın çok daha profesyonel yolları var. 

Çeşitli ortamlarda direkt açılış yapamadığında olay aslında sohbet bağlama yeteneklerine kalıyor. Mesela en son bir süper market kasiyeri kızı tavlamamda olay aslında sohbet bağlayabilmemle gelişti. Akşam saatlerinde markete gittim bir şeyler almam gerekiyordu ve bir baktım kasiyer kız taş gibi. Klasik kolay gelsin ile başladım ve kadın aldığım şeyleri okuturken çok yorgun göründüğünü söyledim. Oradan sohbeti 2 dakikada çok hızlı bir şekilde otomatik olarak ilerlettim. Kadın avcısı içgüdülerim tam noktasında doğru şekilde aktifti. Ayrılacağım an hızlıca instagramını aldım ve ekledim. Sonrasında mesajlaşarak boş bir gününe buluşma ayarlamak bir detay haline geldi. Tüm her şey aslında 3-4 dakikada gelişmişti. Kadın tanışmamıza inanamadı ve çoğu erkeğin ona yazdığını ama rahatsız edici olduğunu söylüyordu. Benim gibi erkeklerin nadir olduğunu kadınlar biliyor çünkü sohbeti bağlayabilmek çok büyük bir yetenek.

Saçma durum ve alakasız sohbetleri bile flörte çekip bağlayabiliyorum. Bir iki sataşma, bir kaç espri, sağlam sorular ve göz teması ile kadını etkilemek çokta zor olan bir süreç değil. Çoğu erkek o kadar sıkıcı ve boktan sohbet yeteneklerine sahip ki kadın onun yanında sıkılıyor. Benim ise 3-4 dakikalık bir sohbetim kadının benimle daha sonra buluşmaya karar vermesine yetiyor. Burada kadının duygularına dokunabilmek, doğru konulardan ilerlemek ve sohbeti  sürekli ilerletebilmek gerekiyor. Genelde kadınlar bana ''konu nasıl buraya geldi'' tarzı şeyler söylüyorlar çünkü 20 dakika önce tanıştığım bir kadınla sohbetim inanılmaz hızlı ilerlemiş oluyor. Bu ise beni çoğu noktada boşa zaman kaybetmekten alıkoyuyor sadece yavaşlamam gereken yerlerde yavaşlayıp sohbetin yükünü kadına bırakıyorum artık o benim için çabalamaya başlıyor.

3. Bolca Pratik Yapmalısın

Çoğu erkek bir kadınla tanışacağı zaman heyecanlanıyor ve ne yapacağını bilmiyor. Bir şeyi ilk kez veya çok nadir yapıyorsan onda iyi olmayı bekleyemezsin. Pratik yapmadan gelişebileceğin bir alan yok ve bolca pratik her şeyde iyi olmanı sağlar. Dışarıdan pek çok şey basit görünür ama işin içine girdiğinde her şey çok karmaşıktır. Mesela yemek pişirmek basit görünür ama bir yemek yaptığında ne kadar çok şeye dikkat etmen gerektiğini anlarsın. İlk yemeklerin kötü olur ama zamanla doğru ayarı bulursun. Bir diğer örnek olarak mesela squat yaptığını düşünelim dışarıdan bakıldığında basit bir harekettir sonuçta ağırlıkla oturup kalkıyorsun ancak işin tekniğine girdiğinde çok zor bir hareket olduğunu inanılmaz pratik gerektirdiğini anlarsın. Kadınlarla tanışmakta öyledir beni izleyen bir arkadaşım bu işi inanılmaz basit şekilde yaptığımı ve ne kadar kolay olduğunu söylüyordu ancak kendisi yaptığımın aynısını asla yapamadı çünkü tüm denemelerinde pratiksiz olmak onun kötü sonuçlar almasına yol açıyordu. Ben ise yıllardır aktif pratik yapıyorum onun gördüğü şey bu pratiklerin sonucuydu ama daha önceki tüm olumsuz deneyimlerimi hiç görmedi. Bolca pratik yapmak her yerde referans tecrübeleri oluşturmanı sağlar. Markette olan ile sokakta olan farklıdır, kafede olan ile barda olan farklıdır. Temelde aynı şeyleri yaparsın ama tüm ayarlamaları sıfırdan yapman gerekir. Bu açıdan bolca pratik yapmadan mükemmel olmayı bekleyemezsin. Oyuna uzun bir ara verdiğimde bile oyunum geriye gidiyor çünkü tanışmakta bir anlık ayarsızlıklar yaşıyorum tıpkı spora 2 hafta ara verip döndüğünde aynı ağırlığı kaldıramadığın gibi. Tabi ki de kısa sürede eski formuma dönüyorum ama bir gerileme olmadığı anlamına gelmiyor eğer 1-2 yıl ara verirsem ciddi gerileme olacağı açıktır. O yüzden bolca ve istikrarlı pratik şart. Erkeklerin çoğu hiç pratik yapmadan aşırı iyi tanışmayı ve güzel sonuçlar almayı bekliyor ama öyle bir dünya yok.


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)