Kadın Tavlamakta Çok Zorlanmanın 5 Sebebi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde ''kadın tavlayamıyorum, kadın tavlamakta çok zorlanıyorum veya hiçbir başarı elde edemiyorum'' sorunlarının cevaplarına odaklanacağız.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Değerini Yeterince Oluşturmamış Olman

        Her erkek kadınlarla kısa süreli ilişkilerde başarılı olmayı ve hazları tatmayı ister. Bu erkek doğasının en büyük arzularından birisidir ancak bir erkek olarak bir şeyler istemeden önce bir şeyler verebilmen gerekiyor. Kadınlar kaybedeni olacakları ilişkilere girmezler çünkü seninle yatmak onun için kayıp olacaksa asla seninle yatmayacaktır. Bu doğanın bir şartıdır ve erkek olarak değerini oluşturman gerekiyor. Ergenliğinden itibaren kendi değerin ve çekiciliğin üzerinde çalışman gerekiyordu ancak bunu bilmemen bundan sorumlu olmadığın anlamına gelmez. 

        Erkek olarak değerini oluşturmak kompleks bir süreçtir. Genel olarak tek bir şeye güvenmek yeterli olmaz ve sadece tek özelliğine güvenerek ilerleyemezsin. İlk olarak vücudunu şekle sokman gerekiyor kocaman bir göbekle veya sıska olarak bu işlerde başarılı olman zorlaşır. Zaten zor olan bir şeyi neden kendin için daha zor hale getiresin ki? O yüzden spora başlaman değerini ciddi şekilde arttıracaktır. Aynı zamanda iyi bir imaj oluşturman çok önemli her şey düzgün olmalı hiçbir yerden eksi puan yememelisin. Sosyalleşmeye odaklanmalısın ve hobilerde de iyi olmalısın. İyi seviyede müzik aleti çalabilmen, dans edebilmen, iyi bir boksör veya dövüşçü olabilmen yani bir şeylerde iyi olman senin değerini arttırır. İyi bir satranç oyuncusu olman bile bu alanla ilgilenen kadınların sana saygı duymasını sağlar. Bir şeylerde iyi olmalısın ki ideal olan birçok şeyde iyi olmaktır. 

        Erkek olarak değerin hayatınla ne yaptığına bağlıdır. Hayatta elde ettiğin başarılar seks hayatına etki eder. Başarılı oldukça ve iyi performans gösterdikçe daha çok kadının ilgisini çekmeye başlarsın. Senin için kadınlar kolaylaşır çünkü kendi bölgende itibarın artar. Kadınlar popülerlik, statü ve itibarı çok çekici bulur. Bunları elde etmenin yolu ise gelişmekten geçiyor. Bunları zaten yapman lazımdı ancak herhangi bir sebepten yapmadıysan da kendini geliştirmeye hemen başlamalısın. Kendine yatırım yapacağın 2-3 yıl içerisinde bambaşka bir adam olabilirsin. Bazı erkeklerin değerini arttırması daha kısa sürebilir bazılarının ki ise daha uzun bu kişinin şartlarındaki detaylara göre değişir. Unutma değerin arttıkça kadınlardan gelen direnç azalır.




     2. Oyununun Çok Kötü Olması

        Erkeklerin çoğununu oyunu yani flört etme ve ikna etme becerileri kötü. Bunun nedeni ise bu alanda bir gelişim göstermemeleridir. Genel olarak flört becerilerinin gelişmesi için ciddi pratik ve sosyal zeka gerekiyor. Bunun içinse olaya doğru noktadan bakmak gerekiyor. Çoğu erkek muhtaç abazan konumunda oyuna başlıyor ve bu yönlerinden kurtulamıyorlar. Aşırı bir sonuç alma isteği, aşırı ilgi gösterme, kalibrasyon eksikliği, çeşitli kompleksler, çeşitli eksiklikler, kötü beden dili, fazla efendi olmak, fazla ciddi olmak veya fazla şebek olmak gibi problemler yaşıyorlar.

        Binlerce erkek oyunları kötü oldukları için istedikleri sonuçları alamıyorlar ve potansiyellerini doğru kullanamıyorlar. Bu noktada oyunu doğru öğrenmek çok önemli. Kadınla bir kere doğru tanışmayı bilmek gerekiyor. Havalı ve eğlenceli bir izlenim çizerek kadında pozitif duygular oluşturmalısın. Sonrasında numarasını doğru şekilde alman, doğru şekilde mesajlaşman, buluşmada doğru davranman ve evine doğru şekilde davet etmen gerekiyor. Tüm bu aşamalarda hata olmamalı ve oyunu doğru oynamalısın. Bu ise kolay bir şey değil çünkü çoğu erkek aşamaların birisinde ciddi hatalar yapabiliyor. Bu durumda oyunu pratik şekilde öğrenmek ve hatalarından ders çıkartmak çok önemlidir.

        Benim genel olarak gördüğüm sorun çoğu erkeğin bir noktada takılı kalmasıdır. Birçok erkek ilk aşamada takılı kalıyor mesajlaşmanın ilk aşamasını geçemiyorlar. O kadar tecrübeye rağmen adam aynı hatayı yapıyor. 1 yıl boyunca bu aşamayı geçemeyen adamlar var ve inatla açıkçası hatasını düzeltmiyor. Bu tür gelişime kapalı veya dik kafalı adamların ilerlemesi zor çünkü gelişmek için isteği yok. Hep aynı şeyi yaparak sonuç almaya çalışıyor. Bir diğer sorun ise buluşmayı akıcı şekilde ayarlamayla alakalı oluyor ya çok erken buluşma teklif ediyorlar ya da çok geç kalıyorlar. Efendi erkek yönü kabaran erkeklerde var yeni öğrendiği hiçbir bilgiyi kullanmıyor. Kitapları okuyup yapması gerekenleri öğreniyor ama pratiğe uygulayamıyor çünkü karakter çatışması yaşıyor. Yeni bilgileri içselleştirmek istemiyor çünkü dünya görüşünü sarsıyor. O yüzden beta mentalitesi ile kız tavlamaya çalışıp patates oluyor sonra neden olmuyor diye ağlıyorlar. Bu açıdan sağlam oyun şart ve buna sahip olmak için ciddi tecrübe kazanmaya, hatalarını analiz etmeye açık olmalısın.

    3. Aşırı Muhtaçlık ve Yüksek Beklenti

        Kadın tavlamaya yeni başlayan erkeklerdeki en büyük sorun aşırı muhtaçlık ve çok yüksek beklentinin olmasıdır. Oyuna başlamayı iten ve oyunda gelişimi sağlayan şeyler bunlar olsa da çoğu erkek çok yüksek beklentiye sahip. Adam daha iki lafı bir araya getiremiyor ama aynı gün kızla yatağa girme gibi bir beklentiye sahip oluyor. Kadınlardan aşırı onay arama, kadın ilgisine aşırı düşkünlük, aşırı muhtaç davranmak gibi sorunlar yeni başlayanlarda var. Bunun olması çokta şaşırtıcı değil ancak bu davranışların tam tersini yapmak gerekiyor. Sen aç bir alıcı isen ürünün fiyatı yükselir ama tok alıcı isen fiyat düşer. Kadınlar bu adamlardaki abazan enerjisini 1 saniyede fark ediyor. Bu durum mesajlaşmada bile oluyor bir arkadaşım kendisi mesaj yazdığında kızları kaçırıyordu ben mesaj yazıyordum kızlar geliyordu arada çok bir fark yoktu ama genel enerji çok önemli oluyor. Eğlenebilmek, sonuçtan bağımsız olmak, kadından beklentinin sıfır olması gibi şeyler gerekiyor.

        Oyun paradokslarla dolu bazı erkekler ben sonuç istiyorum diye geliyor ama sonuç alması için önce sonucu umursamaması gerekiyor çünkü kadınlar muhtaç adamlardan tiksiniyorlar. Bu bir kadın içgüdüsüdür çünkü erkeğin değerinin düşük olduğunu hissettiği an o adamdan kaçar. Öncelikle muhtaç olduğunu hiçbir şekilde belli etmeyeceksin hayatında sıfır kadın olsa bile sanki 5-6 kadın varmış gibi davranacaksın. İlk kadını tavladıktan sonra ikincisinde bu zaten otomatik olarak üçüncü de daha da basit olacak çünkü enerjin değişiyor kadınlar bunu hissediyor. Ayrıca beklentilerin düşük olması da çok önemli çünkü beklentin aşırı yüksekse stres artıyor ve acemi olduğun için bununla baş edemiyorsun. Mesela buluşmaya giderken bu kızı eve getiririm beklentisiyle gidersen ve kız eve gelmezse modun düşüyor. Çoğu erkeğin modu oyunda kolay düşüyor çünkü engeller ve direnç adamın keyfini kaçırıyor. Ayrıca kadınların senin işini kolaylaştırmasını bekleme veya sana merhamet edip vereceklerini düşünme. Bu açıdan beklentini minimumda tutman lazım buluşmaya eğlenmek amacıyla gitmek seni daha rahatlatır ve buluşmaların daha başarılı geçmesini sağlar. Beklentim sıfırken gittiğim buluşmalardan çok iyi sonuçlar alıyorum ancak beklentim biraz arttığında buluşmadan çıkan sonuç olumsuzlaşıyor. Bu sanat zorlu bir iş hem efor harcayıp beklentiye girmemek paradoks bir saçmalık gibi duruyor ama ilişkilerin dinamikleri böyledir. Zayıflık gösteren davranışlar içerisine girersen kadınları kaçırırsın.

    4. Hayatsız Bir Adam Olman

        Kadınların içgüdüleri çok keskindir ve erkeklere dair mikro sinyalleri bile algılarlar. Özellikle sana biraz odaklanmışsa pek çok şeyi anlar. Erkek olarak hayatın genel olarak yolunda gitmeli ve keyfin yerinde olmalıdır. Arka planda yaptığın ve haz aldığın şeyler olmalıdır. Başka tutkuların ve ilgi alanların olmalıdır. Eğer sen hayatta hiçbir şey yapmıyor ve başka alanlarda gelişmiyorsan bu fark edilir. Özellikle de kadın sana ilgi duyar, flört etmeye başlar ve bir bakar ki sen hayatsız bir adamsın hiçbir şey yapmıyorsun tembelsin. Belki tek işin hatun kovalamaktır ve onda bile başarısız olursun bu yüzden çünkü kadınlar senden kaçar.

        Arka planda olan şeyler önemlidir çünkü sadece kadınlara odaklanırsan hayatın kayar. Bir erkeğin hayatı sadece etek kovalamakla geçmeyecek kadar değerlidir. Arka planda tutkularının olması gerekiyor ve bunlar ne kadar çoksa o kadar iyidir. Mesela ben spor yapıyorum, satranç oynuyorum, dansa gidiyorum, gezmeyi seviyorum, araştırmayı seviyorum, dil öğreniyorum ve bir sürü şey yapıyorum. Sadece kadınlara odaklansam bu noktada hayatımın geri kalanı kayıp gider ve kadınları da elde tutamam. Kadınlar bunu hissediyor çünkü hayatındaki en önemli şey kadınların ilgi ve onayı ise o zaman patlıyorsun çünkü kendilerini senden daha üstün görüyorlar. Ancak senin önem verdiğin farklı şeyler olduğunda kadınlara daha az ilgi veriyorsun, meşgulsün ve bu seni daha da çekici yapıyor.

    5. Ayaklarının Yere Sağlam Basmaması

        Bir erkek olarak hayatta ayakların yere sağlam basmalıdır yani kendine çok güvenmen ve inanman gerekiyor. Kendi gerçekliğinde yaşaman, zorlu durumlardan çıkabilmen ve çeşitli şeylerden etkilenmemen gerekiyor. Bu ise zaman ve tecrübe ile olabilecek bir şeydir. Bazı erkekler genç yaşta iken ayakları yere sert basamıyor hayatla baş edemiyorlar. Bu durumda genel bir kaotik yaşamları, duygusal dengesizlikleri oluyor. Kızın tek mesajı ile adam havalara uçuyor kızın cevap vermemesi ile depresyona giriyor hayattan soğuyor. Olgunlaştığında artık bu tür şeyler seni şaşırtmıyor yani kadın mesajına cevap yazdığında ''yazacak tabi'' diye düşünüyorsun yazmadığında ise ''kendi kaybeder'' diye düşünüyorsun. Hayatta bir sürü başarın oluyor ne istediğini ve ne istemediğini biliyorsun. Erkek olarak gelmen gereken bir seviye var ve ona ulaşmak zorundasın. Bu ise ayaklarının yere daha sağlam basmasını gerektiriyor. O yüzden zamanını boşa harcama ve gelişimine aşama aşama devam et. Senin ayakların yere sağlam bastıkça kadınlar seni daha çekici bulacak. Saçmalıkları tolere etmeyeceksin ve ne istemediğini net şekilde bileceksin. Bu ise sana dik ve net bir duruş sağlayacak. Önceki gibi kızın onayını aramakla zaman kaybetmeyeceksin gerektiğinde yol vereceksin umursamadan işte o zaman çok çekici ve güçlü bir adam konumunda olacaksın. Bu seviyeye gelmek için çok efor harcaman ve sürece inanman gerekiyor.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)