İnstagram'da Kadınların Seni Geri Takip Etmemesinin 5 Nedeni

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınların geri takip etmemesi, instagramdan geri takip alamamak, kadınların takibi bırakması'' gibi durumlardan bahsedeceğim.

    İlk olarak adım adım kaliteli instagram oluşturmak makalemi okumanı ve profilini buna göre düzenlemeni öneririm. Buradaki tüm maddeleri tek tek doğru olarak uygulamalısın ki profilin gelişsin. Bunları yapmak kolay değil efor ve uğraşmayı gerektiriyor ancak sen profilin için çabalamazsan profilinde sana avantaj sağlamaz. Çoğu erkeğin profili çok kötü ve yetersiz bu açıdan güzel bir kadının ilgilerini çekmeleri neredeyse imkansız. Bu ciddi bir iş ve bunu ciddiye almayanlar kaybeder. Şimdi madde madde neden geri dönüş alamadığını anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Kötü Profil Fotoğrafı

    Bir kadının ilk baktığı şeylerden birisi profil resmindir. Bu senin kim olduğunu, neye benzediğini ve nasıl birisi olduğunu gösteren ilk şeydir. Bu açıdan en iyi fotoğrafının profil fotoğrafın olması gerekiyor ki kadınlardan daha fazla geri dönüş alabilesin. Boydan, karanlık, belirsiz, selfie, düşük kaliteli ve vasat fotoğraflar kullanmamalısın. Bir kadın senin kim olduğunu merak etmez direkt seni eler çünkü neye benzediğin anlaşılmıyordur. Ayrıca selfie olan, kalitesiz ve çirkin fotoğraflarla da bir şey bekleme çünkü her kadın senin düşük değerli olduğunu düşünecektir.

İyi bir profil fotoğrafı;
  • Profesyonel çekilmiş portre
  • Aydınlık 
  • Yüzünün net görünmesi
  • Tarz çıkmış olman
  • Yüksek kaliteli olması gibi öğeleri içermektedir.
Çoğu erkeğin profil fotoğrafı kötü ve hep kötü kalacak. Adama profesyonel porte fotoğrafı lazım eğer iyi sonuçlar istiyorsan diyorum ve makalede de bu yazıyor adam selfie fotoğraf koyup şimdi oldu mu diyor. Bu işi ciddiye almazsan sonuç alamazsın senin gibi binlerce adam var güzel kıza istek atan niye sana geri dönüş yapsın? Kendini biraz güzel kadınların yerine koymalısın çünkü sıradan adamsan sıra dışı sonuçlar bekleyemezsin gerçek hayat böyle çalışmıyor. Her şey sistematik olarak mükemmelleşmeli. Önerim iyi bir fotoğrafçı ile dış çekim portre fotoğraflar çekilmenizdir. Bunu yanlış anlayıp stüdyoda vesikalık çekinenler vardı sakın öyle bir hata yapmayın😂 Telefon ile bu işin olması zor en son model iphone ile bile bu işler olmuyor çünkü kameranın milimetresi yetmiyor. Normal tipte bir adamsan seni daha kötü gösteriyor o yüzden DSLR makine ile çekimler şart.



2. Kalitesiz ve Saçma Hakkında Kısmı

    Bir kadına istek attığında kadınlar çoğu zaman girip kim istek atmış diye bakıyorlar ancak buradaki ortalama süre 5 saniye yani daha fazlası değil. Senin hakkında kısmında atarlı sözler, boş duygusal mesajlar, İngilizce sözler veya daha saçma sapan şeyler varsa kız senin keko olduğunu düşünerek seni geri takip etmiyor.

    Hakkında kısmının amacı basittir. Kimsin? Ne iş yapıyorsun ve nerede yaşıyorsun? Bu sorulara net cevap vermelidir. Ayrıca ilgilendiğin bir iki hobinin olması da sana avantaj sağlar. Gerçekten yapmadığın ve iyi olmadığın hobileri oraya yazma. Spora yeni başladıysan fitness yazmanın bir anlamı yok veya dansa yeni başladıysan latin dansları yazman anlamsız. Sadece gerçekten iyi olduğun ve bariz belli olan şeyleri yazmalısın.

Basit ve efektif biyografi şöyle olmalıdır.

İstanbul
Ankara Üni. Hukuk
Avukat
Fitness, Felsefe ve Satranç

Gördüğün üzere basit bir hakkında kısmı ve kim olduğunu direkt belirtiyor. Bu durumda adamın neci olduğu ve değeri belli oluyor. Eğer kalitelerin az ise ilk önce neden benim kalitelerim az diye sorgulamalısın ve kendinin iyi olduğun alanları yazabilirsin. İşin ve okulun kötü ise sadece hobilerini yaz. Şehrinin yazması da önemli kızlar nerede yaşadığını bilmeli ki seni potansiyel manita olarak görebilsin. Sen Ankara'da yaşayıp İstanbul'daki kızları eklersen tabi ki geri dönüş olmaz.

3. Dengesiz Takipçi Sayısı

    Erkeklerin çoğu çok fazla kişiyi takip ediyor ve onu takip eden sayısı çok az oluyor. Genel olarak sıradan birisi isen insanların seni takip etmesi için bir sebep yok demektir. Ancak bu senin düşük değerli görünmene yol açıyor. Seni 200 kişi takip ediyor sen 1200 kişiyi takip ediyorsun bu ise tam bir patates profil örneğidir. Benim değerim yok vasat bir abazanım mesajını karşı tarafa direkt verir. Bu tür profille normal bir kızı bile tavlayamazsın ancak 10 üzerinden 2'lik kızlarla takipleşirsin ki onlarda herkesi takip ediyor.

    İlk olarak az kişiyi takip etmelisin ve takipçini doğal yollarla arttırmayı denemelisin. Ancak beni kimse takip etmez diyorsan yapacağın şey 1-2k hesaba bot atmaktır. Bunun bokunu da çıkartmayın sadece görüntü olarak dursa yeter psikolojik olarak kızları etkileyen bir şeydir. Profesyonel fotoğraflar + iyi görünen takipçi ile çok daha fazla geri dönüş alabilirsin. Beğenileri de bir şekilde halletmen lazım insanların beğeneceği şeyler atman lazım ya da her beğenide beğeniye de bot atman gerekebilir. Bu sorunu bir şekilde çözmelisin zamanla doğal takipçi sayın artacak ve profilin normalleşecektir ilk zamanlarda sıkıntı yaşaman normaldir.,

4. Kötü Fotoğraflardan Oluşan Profil

    Kötü, düşük kaliteli, estetikten yoksun ve çapsız fotoğraflardan oluşan bir profilin varsa kadın geri takip etse bile takipten hemen düşecektir. Bu işler ortalama bir telefonun arka kamerası ile yapılamaz. Telefon kamera açısı çok geniş ve bu açıdan erkeği kötü gösteriyor. Çok yakışıklı ve iyi vücutlu adam değilsen ki erkeklerin %90 kadarı bu kategorinin dışında kalıyor. Bu açıdan profesyonel fotoğraflar şart oluyor. Ben bu yüzden 3 yıl önce DSLR makine aldım çünkü her zaman bir erkeğe lazım olan bir şey. Kadınlar içinse bu durum geçerli değil kadınlar telefon kamerasında iyi çıkıyor, selfilerde iyi çıkıyorlar ve fotoğrafları her zaman beğeniliyor. Kadınlar doğuştan değerliler ve her zaman ilgi görüyorlar. Kadınlar birbirlerinin fotoğraflarını hep beğeniyor, yorum yapıyor ve destekliyorlar. Bir erkek içinse aynısı geçerli değil sen telefon kamerası ile bu işi yapamazsın. Bir yere kadar eh işte denilecek seviyede takılırsın ama çoğu zaman fotoğrafların patates olanlardan oluşacak.

    Dslr kamerası olan bir arkadaşınız varsa bu işe ciddi odaklanabilirsiniz. Ara ara çekimlere çıkman, yüzlerce fotoğraf çekilmen ve onları düzenleyerek iyi bir şekilde paylaşman seni daha cool yapacaktır. Ciddi profil değişimi yapan adamların çoğu şu an kadınlarla ilişkilerde çok daha iyi durumda çünkü kadınlar instagramı çok önemsiyor eğer sen önemsemiyorsan o zaman bu rekabetçi platformda şansın yok demektir. Ben fotojenik değilim veya fotoğraf çekilmeye zamanım yok diyorsan işte bu senin problemin sen çözmelisin benlik bir durum değil. Profesyonel, porte ve yüksek kaliteli çekimler gerekiyor. Beklentiler, standartlar yüksek ve bunu yakalaman gerekiyor. Eğer yakalayamazsan neden instagramıma geri takip olmuyor veya geri takip edenler neden takibi bırakıyor diye düşünüp durursun. Ayrıca bazı erkeklerin fotoğraf beklentisi çok kötü. Sıradan bir fotoğrafın iyi olacağını düşünüyor fotoğrafların iyi değil çok iyi olmak zorunda. Bunu ben değil kadınların geri dönüşleri belirleyecek. Yıllar önce profilim patates iken çok zor geri dönüş alıyordum ancak profilime yatırım yaptıkça geri dönüşler ciddi seviyede arttı. Emek yoksa ekmek yok.

5. Kötü Kullanıcı Adı

    Bazı erkekler kullanıcı adlarını çok saçma alıyor. Karmakarışık ve rakamlarla dolu bir kullanıcı adın varsa direkt eksi puan yiyorsun. Ayrıca nickname kullanmakta iticidir bu bir bilgisayar oyunu değil. Adın soyadın kullanıcı adın olmalıdır. Eğer bu alındıysa araya nokta, alt tire gibi semboller koyarak almalısın.

Mesela; adın Ahmet Demir ise alman gereken kullanıcı adı; ahmetdemir olmalıdır ancak bu alınmışsa Ahmet_demir, ahmet.demir veya ahmetdemir1 gibi şeyler olabilir. İsmine ve kullanım sıklığına bağlı. Ancak kullanıcı adın; ahmeett12demir34 gibi bir şey olmamalıdır. Çok uzun ve kötü olması karizmatik duruşu azaltıyor. Kullanıcı adı basit olmalı ve kızlar seni kolayca bulabilmelidir. Bir kızla tanıştıysan ve seni instagramda bulmak istiyorsa kolayca bulabilmeli yoksa sıkıntı olacaktır. Başarı şansını azaltan bu mikro ayarlamayı da ihmal etme. İyi kullanıcı adı, kaliteli fotoğraflar ve çok sağlam profil fotoğrafına ek olarak biraz takipçi ile önce bir kızı tavlarsın sonra ikiyi sonra üçü. Bu işler aşama aşama gelişir eğer efor harcarsan ancak uğraşamam banane ya dersen sonuç alamazsın. İstediğin kalitedeki kadınlar seni asla geri takip etmez ve mesajlaşma oyununda 10 sıfır geriden başlarsın.
 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)