Hoşlandığın Kızın Sana Bakmamasının 5 Nedeni

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''hoşlandığın kızın sana neden bakmadığını gerçekçi bir şekilde anlatacağım''. Bazı erkekler sürekli tek kız ile ilgili sorular soruyor ve bunu anlıyorum. Adam bir kızı gerçekten çok beğeniyor hatta aşık falan oluyor ancak ne yaparsa yapsın o kızı elde edemiyor. O kız ona bir türlü bakmıyor ve şans vermiyor. Bu tesadüfen olan bir şey değil oyunu düzgün oynayamadığın için başına geliyor ve kendine çeki düzen vermen gerektiğini de açıkça anlatıyor.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Muhtaçlık Belirtileri Göstermen

        Tek bir kadında oyunun çalışmamasının ve çoğu erkeğin tekniği ayarlayamamasının nedeni çoktan muhtaç konuma düşmüş olduğundur. Erkekler bu tür şeyleri romantik sanıyor ancak kadın açısından sen seçenekleri olmayan bir betasın. Seni gerçek anlamda çekici ve ilginç bulmuyor çünkü ona muhtaçmış gibi davranıyorsun. Onun onayını arıyorsun, onun ilgisini çekmek için çok efor harcıyorsun ve başka kadınlarla görüşmüyorsun. Tek seçeneği istiyor ve ona odaklanıyorsun yani ilişkilere beta mentalitesi ile yaklaşıyorsun. Oysa kadın senin seçeneklerinin olmasını istiyor ancak o seçenekler arasından onu seçmeni istiyor. Seni kazanmak istiyor, diğer kızları rekabette yenmek istiyor. Kadın en iyi seçenek olduğunu bilmek istiyor, başka kadınların seni arzuladığını görmek istiyor. Senin en iyi seçenek olduğunu anlamak istiyor. Sen ise başka kızlarla uğraşamam bir tek bu kız olsun kafamız rahatça sevgili olalım diye düşünüyorsun erkek mantığında ama gerçekte sen amatör bir betasın. İlişkilerin nasıl çalıştığını anlayamadığın için bariz hatalar yapıyorsun.



    2. Oyununun Zayıf Olması

        Çoğu erkeğin oyunu zayıf ve bunu geliştirmeye odaklanmıyorlar. Kız tavlamayı öğrenmeyle mi uğraşacağım bu tür şeyler boş iş zaman kaybı diye düşünüyorlar ancak iş hoşlandıkları kızı tavlamaya gelince sıfır teknikleri olan bu zavallılar hiçbir şey yapamıyor. Kadında çekicilik ve güven oluşturamıyorlar sonuç olarak da başarısız oluyorlar. Oyun bolca pratik ve tecrübeyle gelişir. Oyunun sağlamlaştıkça beğendiğin kızları elde etme şansın artar. Bu noktada nerede ne yapacağını, nasıl tanışacağını, nasıl konuşacağını, nerede duracağını ve nerede sohbeti ilerleteceğini bilmen gerekiyor. Tüm bunları bildiğin zaman kızı tavlıyorsun ancak oyunda tek kızı tavlamak diye bir şey yoktur. Ya kadınlarla aran genel olarak iyidir ya da kötüdür. Bu açıdan oyunu öğrenmek her zaman erkeğin avantajınadır.

    3. İmajının Zayıf Olması

        Kadınlar genel imaja çok dikkat ediyorlar yani sadece tipine bakmıyorlar. Kadınlar genel olarak senin hakkında bir ana fikir elde etmeye odaklanıyor. Bu açıdan seninle ilgili genel izlenim bir bütündür. Duruşun, giyimin, konuşman, davranışların ve diğer mikro etkenlere göre kadın seni değerlendiriyor. Mesela kötü giyim ve kötü beden dilin varsa kadın seni otomatik olarak düşük değerli erkek kategorisine koyuyor demektir. 

        Her erkek imajına ciddi yatırım yapmalıdır bu makro dönüşümlerden mikro dönüşümlere kadar her şeyi tek tek kontrol etmeyi gerektiriyor. İlk olarak kesinlikle spor yaparak kaslarını büyüt vücuduna şekil ver, sonrasında beden dilini doğru kullan yıkık birisi gibi gezmemelisin. Alfa beden dili ile kendini göstermelisin temel mesaj ''ben kendime çok güveniyorum, değerli bir erkeğim, dominant bir yapım var'' olmalıdır. Beta beden dilinde ise ''korkuyorum, güvensiz hissediyorum, ezik birisiyim'' mesajı veriyorsun.

        Genel imajına konuşma tarzında etki ediyor. O yüzden net bir şekilde kendini ifade edebilmelisin. İki lafı bir araya getiremiyorsan kötü görüneceksindir kimse sana saygı duymayacaktır. Ayrıca mikro ayarlamarda önemli aksesuarların, saatin, güneş gözlüğün, ayakkabılarının temiz olması gibi etkenlere de dikkat etmelisin.

        İmajını mükemmelleştirmek zaman ve efor alıyor ancak buna değiyor çünkü ne kadar iyi gözükürsen o kadar kolay bir şekilde kadınları etkiliyorsun.

    4. Kadın Senin İçin Ulaşılabilir Değil

        Bazı kadınlar bazı erkekler için ulaşılabilir değildir. Oyun zaten her kadını tavlamayı vaat etmez bunu söyleyenler yalan söylüyor. Oyun bazı spesifik durumlarda çalışmaz çünkü şartlar buna uygun değildir. Oyunu oynaman için bile sana ortam ve zaman gerekebilir ancak bunu yakalayamazsan hiçbir etkileşim olmaz. Ayrıca kadın senin ufak çabalarını bile görmezden gelerek sana şans vermiyorsa yapabileceğin bir şey yok o kadın senin için ulaşılabilir değildir. Özellikle benzer ortamlarda, instagramda veya herhangi durumda sana açıkça bir şans sunmuyorsa ona ulaşamazsın. Ben illa bu kızı tavlayacağım bana sihirli hap verin diye de ortalıkta gezinmemelisin. Kadın senin için ulaşılabilir değil ve yapacak bir şey yok. Bana ulaşılabilir olmadığı için hiçbir hamle yapamadığım pek çok kadın oldu o yüzden bu tür şeylere çok odaklanmaya gerek yok. Çok beğenmiş ve hoşlanmış olabilirsin ama fark etmez şansın yok, onu unut.

    5. Seni Arkadaş Olarak Görmesi

        Hoşlandığın kadına doğru yaklaşamadın, çekim oluşturamadın veya en başında hoşlanmıyordun zamanla hoşlanmaya başladığını varsayabilirim. Bu durumda bir kadın seni arkadaş olarak görüyorsa oradan çıkmak çok zorludur ve sürekli yanlış anlaşılmalara yol açar. Kadının arkadaş canlısı samimi davranışları ''hatun benden hoşlanıyor ya'' olarak yorumlanır. Çoğu zaman kızlar hoşlanmasalar da samimi davranıyorlar. Burada gerçek ilgiyi anlamak çok zordur çünkü kız seni arkadaş olarak gördüğü için seni arar, kahve içmeye davet eder, sana gelir ve daha pek çok şey olabilir. Burada bu kızı istediğinde risk alman gerekiyor yani arkadaşlığı bitirmek zorundasın ve hamle yaptığında ya her şey bitecek ya da seni kabul edecek. Böyle bir durumda seni arkadaş olarak gören kadın seni kabul etmez ve her şey biter. Bu durumda seni arkadaş olarak gören kadın sana asla manita olarak bakmaz bu hataya düştüğün için artık yapacak bir şey yok.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)