Her Şey Kadınlar İçin Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınlar için uğraşmaya değmez, her şeyi kadınlar için mi yapıyorsunuz, ben kadınlar için uğraşamam'' konularına değineceğim. Bu tarz mesajlar alıyorum ve bazı erkekler olayı derin seviyede anlayamıyor bu açıdan bu makalede bu konuda detaya ineceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Kadınları Etkilemek İçin Yaptığın Her Şey Aslında Kendi Gelişimin İçin

        İlk olarak anlaşılması gerekilen bir şey varsa o da kadınları etkilemek için yaptığın şeylerin çoğunu aslında kendin için yapıyorsun. Genel tavsiyelerim, teknik bilgiler ve pratik yönlendirmelerin hiçbirisinde kadınlara hediye al, peşinden koş ve her şeyi yap yok. Genel olarak erkek olmakta iyi olman, kas yapman, para kazanman, özgüven kazanman, daha iyi giyinmen, daha sosyal olman, daha donanımlı olman ve flört etmeyi doğru yapabilmen gibi şeyler var. Bu açıdan bunların hepsi kadınları etkilemek amacıyla da öğrenilse seni daha iyi bir erkek yapıyor.

        Yıllar önce bu işlere başladığımda açıkçası bende sihirli hap teknikler arıyordum. İlkte amacım tatlı ve güzel bir manita yapmaktı ancak nedense beğendiğim kadınlara erişemiyordum. Bu açıdan araştırmalar yapmaya başladım ve oyunla tanıştım. İlk olarak oyunu öğrendim ve bu alanda gelişmeye başladım. Oyunu öğrenmeseydim belki de sıradan bir adam olarak kalacaktım ancak oyunu öğrenmek bana sıra dışı bir bakış açısı kazandırdı. Tabi ki pratik hayatta da çok fazla tecrübe kazanmaya başladım. Temel hedefim artık tek manita yapmaktan ziyade genel olarak kadınlarla iyi olmak oldu ve bu kolay bir şey değildi. Pek çok kadının ilgisini çekebilmek için yeterli olmadığımı fark ettim ve hayal ettiğim hazlara erişmek yerine kendimi acı dolu bir gelişim sürecine attım. Bir erkek için bu aslında bir çeşit sert gerçeklerin yüzüne çarpmasıydı. Kadınların kriterlerinin yüksek olması ve bu kriterlerin altında kalmak açıkçası hiç hoşuma gitmiyordu. Ben kadınların bana haz vermesini beklerken acı veriyorlardı. Reddedilmek, görmezden gelinmek, ekilmek ve başka erkeklerin tercih edilmesi gibi deneyimlere şahit oldum. Bu noktada anladığım şey erkek olarak kendimi her alanda geliştirmem gerektiğiydi.

        Tek amacım kadınlarla başarılı olmak olsa da bu beni erkek kişisel gelişimine itti. Pek çok eksikliğim olduğunu, hayata doğru bakamadığımı ve en önemlisi erkek olmakta iyi olmadığımı fark ettim. Burada tek bir kadının sana davranışları önemli değil ama genel olarak kadın içgüdüsü ile karşılaşıyorsun ve kadınları genel olarak etkileyemiyorsan hayatta iyi performans gösteremiyorsun demektir. Bu acı gerçeği öğrenmem erkek olarak gelişmekte ve olgunlaşmakta bana fazlasıyla yarar sağladı. 

    Kadın tavlamayı öğrenmeye çalışmak seni temelde pek çok alanda gelişmeye itiyor. Bir yandan özgüvenin gelişiyor, bir yandan kasların gelişiyor, bir yandan yeteneklerin gelişiyor, sosyal tecrübelerin gelişiyor, cesaretin artıyor, duygusal gücün artıyor, mentaliten şekilleniyor ve kendi amaçlarını öğreniyorsun.


        İlkte kadınlar için yaptığımı düşündüğüm çoğu şeyi zamanla kendim için yaptığımı gördüm. Bu ise inanılmaz bir deneyimdi.



    2. Kadınlar İyi Bir Motivasyon Kaynağıdır

        Bir erkek için kadınları etkilemek çok önemlidir ve bu içgüdülerine yazılmıştır. Genç, güzel ve tatlı kadınların ilgisini çekmeyi istiyorsun. Bunu hiçbir erkek reddedemez. Bu açıdan kadınlar güzel bir motivasyon kaynağıdır. Kadınları etkileme hedefi seni iyi motive edebilir veya kadınlardan yediğin darbeler sana iyi motivasyon sağlar. Özellikle ciddi değişim yaşamak isteyenler uçlarda kalmış erkekler oluyor. Ya hiç sevgilisi olmamış adamlar, ya terk edilenler ya da aldatılanlar oluyor. Bu acı deneyimler onları gelişmeye ve daha realist olmaya zorluyor. Bu iyi bir şey çünkü adamın kendi potansiyelini kullanması için temelde kötü bir tecrübe yaşaması gerekiyor çünkü vasat olarak yaşamaktansa acı gerçekleri görüp iyiye gitmek gerekiyor.

        Genel olarak anlaşılması gerekilen şey hiçbir şey tek bir kadın için yapılmıyor genel olarak kadınların çoğu için yapılıyor ve bu önemli motivasyon sağlıyor. Sen geliştikçe kadınlardan gelen ilgi de aşama aşama artıyor. Sana daha ilgili, samimi ve sıcak davranmaları erkeksi gururunu okşuyor. Diğer erkeklerden iyi olmayı istemeni sağlıyor ve bu bir çeşit kazanan olmanı gerektiriyor. Kadınlar erkeğe motivasyon sağlamasa büyük ihtimalle insanlık bu kadar başarılı olmazdı. Erkeklerin üretkenliği, topluma fayda sağlamaları ve çeşitli gelişmelerin temelinde hep kadınları etkileme arzusu dolaylı da olsa vardır. Topluma değer katan adamlar kadınlar tarafından ödüllendiriliyor ve bu gelişimi gerektiriyor. Kadınlar iyi bir motivasyon kaynağıdır ve bu açıdan bunu kendin için kullanmanın yanlış bir tarafı yok.

        Genel olarak kaybeden adamlar sürekli ''kadınlar için mi kas yapıyorsun'', ''kadınlar için kasma bu kadar'', ''kız tavlamayı mı öğreniyorsun ezik misin'', ''kadınlar için mi para kazanıyorsun'', ''kızlar için giyinmene gerek yok aga sal biraz'' tarzı utandırma taktikleri yapıyorlar. Bu tür adamlara ben genelde ''evet kadınlar için yapıyorum bir itirazın mı var?'' diyorum çünkü beni utandıracağını sanıyor ama ben erkeksi isteklerimden asla utanmam. 

    3. Kadınlar Senin Aynandır

        Hayatta ki pek çok erkek kendini pek çok konuda kandırıyor ve pek çok adam illüzyon içerisinde yaşıyor. Bunun nedeni ise kendini kandırmak ve başka şeyleri suçlamanın kolay olmasıdır. Vasat bir adam olduğunu anlamanın en iyi yolu genel olarak kadınların sana olan tepkileridir. Burada 3-5 kadının seni önemsememesi ve reddetmesinden bahsetmiyorum bu en iyi erkeklerin başına da gelir ancak tüm kadınlar seni reddediyor ve hiçbir kadın seni önemsemiyorsa vasat bir adamsın demektir. Bu acı gerçeğin yüzüne çok sert şekilde çarpmasıdır. Kendi kendine ''hayatta üstün performans gösterseydim acaba kadınlar bana nasıl davranırdı?'' diye sorman ve bunu samimice cevaplaman gerekiyor. Hiçbir kadın sana aşık olmuyorsa, seninle ilgilenmiyorsa ve seni arzulamıyorsa sende sorun var demektir. Bu sorunu sadece tip ve parayla açıklayamazsın çünkü senden daha kötü adamların bile başarılı olduğunu görüyorsun ama ilk anlaman gereken şey erkek olmakta başarısız olduğundur. İlk olarak buradan başlaman, başkalarını suçlamayı bırakman ve sorumluluk alman gerekiyor. Şu ana kadar hayatımı berbat yaşadım ancak bundan sonra değişeceğim demen gerekiyor.

        Hayata daha hırslı bakacaksın ve gerçekleri anlayacaksın. Erkek olarak sorumluluklarını bileceksin ve üstün versiyonuna gitmekte kadınların reaksiyonlarını kullanacaksın. Kendine çeki düzen vermeye başlayacaksın en basitinden tarzını çok iyi hale getirmen, spora başlayıp kaslarını büyütmen, bir yandan para kazanmaya odaklanman, bir yandan instagramını geliştirmen, bir yandan sosyal yeteneklerini geliştirmen ve bir yandan aktif şekilde yaşamaya başlaman kadınların dikkatini aşama aşama çekecektir. Sen iyiye gittikçe kadınlar tarafından daha çok fark edileceksin ve ödüllendirileceksin. Kadınların onayını almak kadar erkek egosunu okşayan bir şey yoktur çünkü bu içgüdüsel görevini uzun zamandır ihmal ettiğini fark edeceksin. Porno ve video oyunlarıyla kaybettiğin zamana üzüleceksin daha önceki hayatını boşa yaşadığını anlayacaksın.

        Bazı erkekler bu gerçekliği kabul etmekte zorlanıyor çünkü daha önceki hayata bakış açıları kötü oluyor ve bu yeni gerçeklik onları berbat hissettiriyor. Acıdan kaçanlar ise asla gelişemiyor ve sürekli kaçmaya devam ediyorlar. Bunun bir sonu yok ama hayatları mahvoluyor. Unutma kadınlar senin aynan ve genel olarak kadınlardan aldığın reaksiyonlar erkek olmakta ne kadar iyi olduğunu gösterecektir. Kadınlar sana saygı duyuyor mu? Kadınlar seninle ilgileniyor mu? Kadınlar seni arzuluyor mu? Tüm bunların cevabı evetse erkek olmakta çok daha iyi bir adamsın demektir. Erkek olmanın başarılarını çoğu zaman kadınlardan gelen ilgi de belirliyor çünkü bu doğanın ve evrimin bir kuralıdır. Kadınların geçmişte seçtiği erkeklerin nesli devam etti, vasat olanlar elendi. Tüm kadınlar seni seçmiyorsa her şeyi yanlış yapıyorsun demektir.

    4. Tüm Bunlar Kadınları Yüceltmek Ve Onlara Tapmak Anlamına Gelmez

        Tüm bu bilgiler, teknik ve felsefenin amacı kadınları yüceltmek, onlar için yaşamak anlamına gelmez. Genellikle ortalama beta erkekler kadınları yüceltir ve onlara tapar. Bunu basitçe instagramda güzel bir kadının fotoğrafının 10.000 beğeni almasında, güzel kadınların zengin olmasında ve hayatlarının hep yükselişte olmasında görebilirsiniz. Benim sayfamı ve içeriğimi takip eden adamlar asla bedavaya ilgi vermezler. İçeriği doğru anlayan her erkek ilgisini bir silah olarak kullanır ve onun dozunu ayarlar. Burada gidip de kimse kadınlara tapmaz. Bu tür tapınmayı ortalama beta adamlar yapar ve bu çoğu ortamala adamın sıradan hamlesidir çünkü güzelliğe ulaşamayacağına inanan ona tapmaya başlar.

        Genel olarak kadınlardan gelen reaksiyonlar önemli ama bu tek amacın kadınlar olduğu anlamına gelmez. Erkeğin misyonu mükemmelleşmektir. Her erkek kendisinin en mükemmel haline ulaşmak için çabalar ve burada asıl odak noktası kendisidir. Kendisi için para, kendi vücudunu güzelleştirmek, kendi hayatını ilerletmek, kendi karakterini güçlendirmek, daha mutlu, cesur, maskülen ve iyi bir erkek olmaktır. Bu erkeğin doğal misyonudur ve bunda ne kadar iyiysen kadınlarda sana o kadar ilgi duyar. 

        Tüm içerik özellikle kadın doğasını ifşa ettiği için kadınların yücelmesini engelliyor. Kadın strateji ve davranışlarını çözen erkekler ya buna sinirlenip kafayı yiyen zayıf betalar haline geliyorlar ya da tüm bu bilgiyi avantajına kullanmaya karar veriyorlar. Bu bilgileri kullandıkça da hayatları gelişiyor, çok daha efektif bir adam olmaya başlıyorlar. Gerçeği gören hiçbir erkek kadınları yüceltmez veya onları çok aşağı görmez. İnsan doğasını anlamak her şeyi net olarak görmenize yol açar. Hatta bu erkek doğasını yüceltmenize ve erkekliğe tapmanıza bile yol açabilir çünkü asıl değerli olanın kendin olduğunu fark ettiğinde farklı bir gerçeklikte yaşıyorsun. Mükemmelleşmek ve iyiye gitmek sana aşırı haz veriyor. Bir mitolojik kahraman gibi hissederek bu hayatta gelişiyorsun. İşte en derin misyonunu böylece kefşediyorsun.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)