Zaman Kadının Tüm Güzelliğini ve Değerini Götürüyor

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere zaman kadının tüm değerini ve güzelliğini götürüyor konusu detaylı bir şekilde anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Zaman İki Cinsiyete Farklı Etki Ediyor

    İlk olarak anlaşılması gerekilen şeylerden birisi zamanın kadın ve erkek üzerinde farklı etkileri vardır. Kadınlar hayata çok avantajlı başlarlar çünkü güzellik ciddi bir güçtür ve bu açıdan 19 yaşındaki bir kız 19 yaşındaki bir erkekten 100 kat daha değerli olabilir. 19 yaşında güzel olan bir kız instagramda 100.000 üzeri takipçiye çıkabiliyor, dizilerde oyuncu olabiliyor ve tüm geleceği parlıyor. Bu adaletli olmayabilir ancak güzellik tarih boyunca çok önemli bir değer olmuştur. 19 yaşındaki bir erkek eğer süper yakışıklı, babadan zengin veya atletik olarak başarılı yetenekli değilse hayata eksilerde başlar.

    Erkek için gençlik yılları kendini oluşturmakla bir şeyler için mücadele ederken acı çekmekle geçer. Kadın içinse hayat kolay modda başlar. Binlerce erkeğin ilgisi, bedavadan eğlenmek ve her zaman önemli birisi olmakla başlar. Kadınların gençlikleri genelde aynı yaştaki erkeklere göre çok daha hareketlidir. Her hafta mekanlarda bedavadan takılan kızlar, istediklerini yapıyorlar ve hayatın tadını çıkarıyorlar. Aynı yaştaki bir erkek ise parasızlık, özgüvensizlik, gelişimin başında olmak ve daha çeşitli dezavantajlar yaşıyor. Hatta bazı erkeklerin durumu çok daha kötü utangaçlık, asosyallik ve yalnızlıkla geçen gençlik yıllarına sahip oluyorlar. Bu açıdan kadınların en iyi yılları 18-24 arasında net bir şekilde belirleniyor.

2. Kadınların Zamanı Kısa

Bir kadının en güzel olduğu yaşlar açıkçası 18-24 arasında şekillenebiliyor. Kadın kendine bakarsa özellikle iyi genetik, spor ve diyetle birlikte 28-29'lara kadar iyi görünebilir ama asla 21 yaşındaki kadar güzel olamaz. Bu açıdan kadınların neredeyse 10 yılları ya var ya yok. Bazı kadınlar için bu süre çok daha kısa bazıları içinse bir iki yıl daha uzun olabilir. Çoğu kadının ayrıca ünlüler kadar estetik yaptırma ve stresten bizzat uzak yaşama fırsatı yok. Bu açıdan yıpranmaları daha kısa sürüyor. Çoğu kadın ciddi anlamda 25 yaşlarında çöküşe geçiyor ve bu düşüş lineer bir şekilde devam ediyor.

    Kadınların güzellik zamanları kısa ve çoğu kadın bunun farkında değil. Kadınlar kendilerini kandırmaya ve 30'lu yaşlarım daha iyi olacak demeye başlıyorlar. Bu gerçeklik kadın için değil erkek içindir. Çoğu erkeğin 20'li yaşları çok çalışmak ve kendini yaratmakla geçiyor. Araba alması, kendi parasını kazanması, kendi evinde yaşaması, özgüven kazanması, giyinmeyi öğrenmesi, tatile çıkabilmesi ve biraz etrafı gezebilmesi ancak parasını elde ettiğinde yükseldiğinde oluyor. Kadınlar içinse bu geçerli değil. Bir kadının çekiciliğini gençlik ve güzelliği belirliyor. Erkekler için hamburgercide garson olarak çalışan 20 yaşındaki güzel kız 35 yaşında müdür olmuş kadından çok daha çekicidir. Kadınların başarıları, hobileri veya ilgi alanları erkeklere çekici gelmiyor. Kadınlar kendi çekici buldukları şeyleri erkeklerinde çekici bulduğunu sanıyorlar ama alakası yok. Erkekler sadece gençlik ve güzelliğe önem veriyor.

3. Çoğu Kadın Erken Çöküyor

    İlginç bir durum da şudur ki çoğu kadın erkenden çöküyor ve yaşlanma belirtilerini ciddi gösteriyor. Okul hayatı stresi, iş hayatı stresi, gelecek kaygısı, kişisel yıpranmalar, alkol ve sigaradan dolayı yaşlanma derken çoğu kadının patates olması tahmin ettiğimden erken gerçekleşiyor. Güzelliği parlayan bir kadının çöküşünü görmek aslında üzüntü verici çünkü asla bir daha o kadar güzel olamayacak ve o günler geride kaldı. Zaman kadının değerini aşağıya çekiyor ve etkisini gösteriyor. Kadınlar için zaman kısıtlı ve doğru tercihleri yapması gerekiyor. Çoğu kadın bu gerçeği inkar ediyor ve ''kariyerim çok önemli'', ''hayatımı yaşayacağım'', '' bir erkeği hayatımda istemiyorum'' tarzı düşünceleri benimsiyor. Aslında kadının oyunu elde edebileceği en iyi erkeği elde etmesi ve onu etrafında yıllarca tutup evliliğe götürebilmesiyle alakalıdır. Kadın bunu yaparsa gerçek anlamda başarılı olmuş sayılır ama erkeği etrafında tutamadığında başarısız olacaktır. Gençliği azaldıkça iyi erkek bulma ve onu elde tutma şansı da azalıyor. Çoğu kadın bu gerçekliğin farkında ve yıllar içerisinde standartlarını çok ciddi şekilde düşürüyorlar.



4. Erkeğin Değeri Artarken Kadınınki Hep Düşüyor

    Erkeklerin anlayamadığı bir şey varsa çoğu erkeğin kendi potansiyelinin ve değerinin farkında olmadığıdır. Adamın gençliği çalışmakla geçmiş kendini sıfırdan yetiştirmekle geçmiş ancak 28-30 yaşında geldiğinde hayatının bittiğini sanıyor. Yaşım geçiyor ailemde baskı yapıyor bari evleneyim diye düşünüyor. Ayrıca toplumda erkeği yanlış yönlendiriyor. Ayrıca 30 yaşına gelmiş ve değeri neredeyse çok az kalmış kadında bu parlayan erkeği evlilik tuzağına düşürmek istiyor. Erkeklere genelde ''yaşıtınla evlen kafa dengi olur'' palavraları anlatılıyor. Bu durumda erkek bu beta mentalitesiyle hareket edip evlenirse asıl kaybeden oluyor. Erkek değerinin zirvesine 30'larda anca çıkıyor çünkü erkek olmak zaman alan bir süreç. Bu süreçte neden değeri kalmamış bir kadınla evlenesin ki? Buna gerek yok sen 18-24 aralığına odaklanacaksın çünkü en çekici kadınlar o yaştalar. Bu açıdan 30 yaşındaki kadınlar seni ''sübyancı'' olmakla suçlayabilir çünkü içten içe bildikleri şey 30 yaşındaki bir kadının asla 20 yaşındaki bir kadınla rekabet edemeyeceğidir.

    Erkek eğer doğru şeyleri yapmışsa yani son 5-6 yıldır aktif spor yaparak kas yapmışsa, parasını kazanıyorsa, oyunu sağlamsa, özgüvenli ve mental olarak güçlü ise ve kendine hayat kurmuşsa asıl ''eğlence yılları'' başlıyor. Eğlenmeden neden evlenesin ki? Kadınların eğlence yılları 18-24 arasıydı ve sen o yaşlardayken yaşıtın kızlar daha iyi ve büyük adamlarla takılıyordu. Sen ise bedeli ödedin ve bir yere geldin şimdi eğlenme sırası sende. Kendi paranı kendi zevklerin için kullanmalısın neden 30 yaşında bir kadınla evlenmek için 300.000-500.000₺ para harcayasın ki? Evlenmek için bir sebebin yok çünkü senin zamanın kadınların ki gibi kısıtlı değil. Erkeğe de aynı baskıyı yapmaya çalışan toplum aslında seni kandırıyor. Kadının zamanı kısıtlı çünkü 35 yaşından sonra artık çocuk yapma şansı azalıyor ve doğan çocukların sakat olma riski artıyor.

Zaman kadınlardan çok şey götürürken sana çok şey getiriyor ancak tek şartla eğer kendini geliştiriyorsan. Eğer kendini geliştirmeyen bir adamsan sende 30 yaşında patates olursun ve çirkin bir kadınla evlenirsin. Spor yaparak zımba gibi olman, jilet gibi giyinmen, özgüvenli ve karizmatik olman gerekiyor. Kendine deli gibi bakman ve birçok şeyi elde etmen gerekiyor. Tüm bunları kendine olan saygından dolayı yapmalısın.

5. 28 Yaş Üstü Kadınlarla Ciddi İlişki Kurmayın

    Hayatın acı gerçeklerini kadınlar inkar etse de kadınlarda acı gerçekliği bu yaştan sonra yaşıyorlar. Açıkçası kendime sorduğumda 28 yaşına gelmiş bir kadını ciddiye alır mıyım diye bu sorunun cevabı her zaman olumsuz oluyor. Hem ciddiye alıp hem de evlenmek için servet harcamam mümkün değil. Bu tür şeyleri yapacak başka beta erkek bulmaları gerekiyor ancak çoğu erkek akıllandığından kadınlar artık korkmaya başladılar. Kadınlardan sürekli mesajlar alıyorum çünkü sırları ifşa etmem onların gücünü azaltıyor. Kadınlar her zaman genç ve güzel kalacaklarını sanıyorlar ama hayat böyle çalışmıyor.





    28 yaş üstü bir kadınla ciddi ilişki kuran çok erkek var ve muhtaçlıktan bunu yapıyorlar ama sen oyunu öğrenen birisi olarak bu tür kadınlarla ilişki kurmamalısın. Hem güzelliği gitmiş, hem geçmiş ilişkilerinin travmaları olan, hem psikolojik olarak sıkıntılı olan, hem eğlence ve neşesini yitirmiş bir kadını ne yapacaksın? Kısa süreli takılmak bile sıkabiliyor bu kadınlarla ve ciddi ilişki kurmak ölümcül bir hatadır. Kadınların erkekler dayattığı pek çok kriter olduğu gibi sende kadınlara kriterler dayatmalısın. Bir kadın yakışıklı, zengin, eğlenceli, özgüvenli ve kaslı erkek istediğini belirtebiliyorsa sende genç, güzel, feminen ve enerjik bir kadın istediğini belirtebilirsin. Kadınlar kendileri kriter koyunca sorun olmuyor ancak erkekler kriter koyduğunda ayrımcılık yapıyorsunuz diye ağlıyor. Kadınlar erkeklerin net kriter koymasından korkuyor çünkü tüm güçleri gittiğinde yapacak bir şeyleri kalmıyor. 

    Bir erkek olarak standartlarını yüksek tut ve bu oyunun kaybedeni olma. Senin daha çok zamanın var ve kadınların zamanı kısıtlı. Kendi değerinin farkında ol ve asla değeri düşen kadına yatırım yapma. Bu tür kadınlar ancak düşük değerli erkeklere kalsın sana değil.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)