Oyun Hata Yapmamak İçin Var!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere oyun hata yapmamak için var hataları düzeltmek için değil konusunu detaylarıyla anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Hataları Düzeltmek Diye Bir Şey Yok!

        Mesaj kutum ciddi hata yapan erkeklerden gelen mesajlarla dolu, çoğuna cevap vermiyorum ve vermeyeceğim de. Oyunda hataları düzeltmek diye bir şey yok. Kadında kötü izlenim bırakıp, çekiciliği ve ilgiyi kaybedip, her şey kötüye gittiği zaman tekrardan o kadını elde etmek veya o kadını geri getirmek gibi bir durum söz konusu değil. Çoğu erkek oyunu öğrenmemenin bedelini ödüyor çünkü büyük hatalar yapıyorlar ondan sonra hocam yardım et bu kızı geri istiyorum diye ağlıyorlar. Üzgünüm dostum oyun bunun için yok en baştan itibaren sıçmaman gerekiyordu ve sen sıçtıktan sonra temizlemek bana düşmüyor. Bu konuda yapacak bir şey yok eğer bir kadın sana olan ilgisini yitirdiyse onu geri getirmen nerdeyse imkansız hale gelir. Sen onun kafasında çoktan kötü bir izlenim bıraktın ve sana ilgi duyma konusunda kadın yanıldığını fark etti. Şimdi başka bir erkeğe ilgi duyuyor ve sen şansını kaybettin. Bu durumu geri döndürmenin bir taktiği ve yolu yok. Gerçek hayatta işler böyle yürümez ve oyunda böyle çalışmaz. Bu tür hatalarını telafi edemezsin o yüzden hata yaptığın kızı unut.

    Gitti güzelim kız 😉


    2. Oyunu Öğrenmemenin Bedeli Var

        Bir erkek olarak oyunu öğrenmez ve bu işlerin gidişatına kafa yormazsan tabi ki bu tür bilgiler gerekli olduğunda hatalar yaparsın. Bu tıpkı bir kavgaya hazırlanmak gibidir ancak kavganın ne zaman olduğunu bilmezsin ama bilmediğin şey için belki yıllarca pratik yaparsın. Bilgi ve teknik gerektiği an onu kullanırsın. Kız tavlama yetenekleri de böyledir eğer sen hiç pratik yapıp geliştirmediysen ne yapacağını bilmezsin. Ortalama çoğu erkeğin böyle bir yeteneği yok zaten böyle yeteneği olsa ortalama olmazdı. 

        Yeteneğe ihtiyacın olduğu an onu kullanmaya hazır olmalısın. Güzel bir kızla hangi ortamda ve nerede tanışacağın belli olmuyor. Bu tür durumlar için hazırlıklı değilsen ve doğal yeteneklerinde yoksa hatalar yaparsın. Çoğu erkek heyecanlanıyor, saçmalıyor, muhtaç davranıyor, beta hataları yapıyor ve sonuç olarak kızı kaybediyor. Genel olarak başarısız oluyorsun çünkü oyun bilmemenin bedelini ödüyorsun. Bir şeyleri önemseyip o konuya kafa yormaz ve pratik yapmazsan gelişemezsin. Vasat performans göstermeye ve bedel ödemeye devam edersin.

    3. Oyun Hata Yapmamak İçin Var

        Oyun temelde kadınlarla tanışma, etkileme ve onları elde etme sanatıdır. Kadınlarla iletişimin her aşaması önemlidir. Özellikle ilk tanışmada iyi izlenim bırakmak, doğru ve etkili konuşmak, iyi flört etmek, eğlenceli ve esprili olmak, numara veya instagram alabilmek, iyi mesajlaşmak, buluşma ayarlayabilmek, buluşmada iyi olmak, buluşmadan eve kızı getirebilmek, evde kızı rahat hissettirebilmek, sevişmeye geçebilmek ve sevişmede iyi performans göstermek. Tüm oyun açılıştan kapanışa kadar bir sürü aşamaya sahip. İyi bir playboy genel olarak tanışmaları sonuca başarıyla hata yapmadan götürebilen adamdır. İyi bir playboy genel olarak ortalama adamın aşamalarda yaptığı hataları yapmaz zaten iyi oyunda temelde hata yapmamaktır. Bir erkek eğer hiç hata yapmazsa sonuç alma ihtimali fazlasıyla yükselir.

        Genel olarak ortalama adamlar bu aşamaların birisinde kesinlikle hata yapıyor. Ya tanışmada saçmalayıp kıza itici gözüküyor ya mesajlaşırken saçmalıyor ve sıkıcı konuşuyor ya da buluşmada kasılıp kalıyor. Bu durumda ise adam şansını kaybediyor çünkü bir sonraki aşamaya geçemiyor. Bunu bilgisayar oyunu gibi düşünürsen level 1'den level 10'a giden tüm aşamaları hata yapmadan geçmen gerekiyor çünkü bu tek canının olduğu bir oyun''. Oyunu öğrenen bir erkek ise süreci genel olarak anlıyor. Nasıl doğru tanışacağını öğreniyor, nasıl mesajlaşması gerektiğini öğreniyor ve buluşmada ne yapması gerektiğini öğreniyor. Tüm bu aşamalarda iyi oynayıp etkili performans gösterdiğinde ise sonuca ulaşabiliyor. Bu yeteneği elde etmekte bir sürü pratik yapmayı gerektiriyor bunlar evde götünü yayarak otururken elde edeceğin bir şey değil. Tanışma aşamasında bir sürü ret yiyorsun ve doğru tanışmayı öğreniyorsun, mesajlaşmada sıçıyorsun sonra mesajlaşmayı öğreniyorsun, buluşmada mal mal konuşuyorsun sonra doğrusunu öğreniyorsun. Tüm bu aşamalarda çok kız kaybettim ben ve doğru oyunu zor yoldan da olsa öğrendim. Sende doğal olarak bu aşamaları akıcı bir şekilde geçemiyorsan oyunu öğrenmek zorundasın. Oyunun tek amacı var hata yapmanı engellemek ve başarı şansını arttırmak.

    4. Oyunun Mükemmelleşmeli

        Oyunda aktif olman ve sürekli pratikte olman gerekiyor ki oyunun mükemmelleşsin. İyi bir oyuncu olmanın doğru noktası bolca aksiyon almak ve hataları analiz etmektir. Sen kendini ve hatalarını iyi bir şekilde analiz etmek zorundasın. 

    • Kızla konuşurken ses tonun nasıldı? Sesini iyi mi kontrol ettin yoksa sesin titriyor muydu?
    • Beden dilin nasıldı? Kıza doğru çok mu eğiliyordun yoksa alfa beden dilini mi kullanıyordun?
    • Sohbet nasıldı eğlenceli miydi yoksa sıkıcı gündelik miydi? Kızı bolca güldürebildin mi?
    • Konuları bağlaman nasıldı? Seri bir şekilde sohbeti ilerletebildin mi yoksa tıkandın mı?
    • Flört etmen nasıldı? Yeterince sataşma ve meydan okuma var mıydı? Kızla hiç dalga geçtin mi yoksa efendi erkeklerin vasat sohbetini mi gerçekleştirdin?
    • Göz temasın nasıldı?
    • Kız seninle konuşurken ilgi işaretleri nasıldı? Esprilerine gülüyor muydu ve ilgili miydi?
    • Fiziksel temasta hafiften bulundun mu? Yoksa dokunmaktan çok mu korktun?
    • Kıza hafif iltifatlar ederek ilgi gösterdin mi?
    • Konuşmanın teması nasıldı arkadaşça mıydı yoksa flörtöz müydü?
    • Kızdan numara aldın mı?
    • Konuşmayı bitirmeden gerçekte buluşma ayarladın mı?
    • Kadın sana karşı feminen miydi?
    • Kadının gösterdiği direnç nasıldı ve direnci aşabildin mi?
    • Palavra testlerini aşabildin mi?
    Tüm bu sorulara pozitif cevap verebiliyorsan avantajlısın demektir ve oyunun mükemmelleşiyor demektir. Ancak hatalar yapıyorsan daha çok pratik yapman ve hatalarını analiz etmen gerekiyor.
    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)