Kadınların Piç Erkekleri Sevmesinin 5 Nedeni

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınlar neden piç erkekleri seviyor, kadınlar neden efendi erkek yerine piç erkek tercih ediyor, kadınların piç adam tercihi sebepleri'' konularını anlatacağım.

Öncelikle ''piç erkek'' ne demek onu açıklayalım. Piç erkek eğlenceli, çekici ve daha agresif erkekleri tanımlayan bir şeydir. Kadınlarla duygusal ilişkilerden kaçınan, kendi çıkarları için kullanan ve kadınları aldatan-terk eden adamlara verilen bir lakaptır. Efendi adamlar tarafından bu tarz erkeklere ''piç erkek lakabı'' takılmıştır. Efendilerin dünyasında bu erkeklerin neden kadınlar tarafından seçildiği bir türlü anlaşılamıyor çünkü kadını üzmeyecek, hep ilgilenecek ve sevecek bir efendi erkek varken kadın neden tam tersi adama çekilir bunu anlayamıyorlar. İşte bu makalede kadınların neden piç erkekleri sevdiğini açıklayacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Piç Erkekler Onay Aramıyor

        Piç erkeklerin kadınlar tarafından çok çekici bulunmasının temel nedenlerinden birisi de bu adamların kadınlardan onay aramamasıdır. Kendine inanan, kendine tapan, narsist ve özgüvenli erkekler kadınlardan onay aramazlar. Beğendiği bir kadınla direkt konuşmaya başlar, ona reaksiyon vermez ve çok açık şakalar bile yapabilir. 

        Efendi bir erkek ise mantıkla düşünür. Efendi erkeklerin bilinçaltında ''değersiz olduğu, beğenilmeyeceği ve kadının güzel olduğu için üstün olduğu zaten kadını hak etmediği'' inancı vardır. Bu açıdan efendi erkek kadını rahatsız etmek istemediği için mantıkla hareket eder. Bu yüzden de onay ararlar mesela kadınlara ''tanışabilir miyiz?, konuşabilir miyiz? bir şey sorabilir miyim? kahve içebilir miyiz?'' tarzı onay arayan yaklaşımda bulunurlar. Efendi erkeğin flört tecrübesi tamamen çaresiz şekilde onay aramaya dayalıdır. Bu açıdan bu adamlar hiçbir şey yapmadan kaybediyorlar çünkü kadını kendinden üste çok koydu ve artık onu elde etmesi imkansız. Kadınlar ayrıca efendi erkeklerden tiksiniyor özellikle çaresizce onay arayan beta efendi erkeklerden nefret ediyorlar.

        Piç erkek temelde onay aramaz. Bir kızla direkt konuşur, kendini bozmaz, reddedilse umurunda olmaz, sosyal baskıya karşı umursamaz, doğal bir tavuskuşu tarzı var yani dikkat çekici, sosyal olarak özgür ve bencil adamlar oluyorlar. Bir piç erkek kendini ortamda belli ediyor rahatlığı, konuşması ve umursamazlığı kadınları etkiliyor. Bu adamlar ortamda rahatça kendini ifade ederken efendi adamlar sessiz kalıyorlar. Kadınlarda piçleri seviyor çünkü farklı ve özgüvenli olan çekicidir.

        Piçlerin onay aramaması önemli bir noktadır çünkü çoğu efendi vasat adam onay arıyor. Bir kızla tanışmak mı istiyorsun git direkt konuşmaya başla. Mesaj mı atacaksın git mesaj at asla ilkte onay arama direkt olaya gir. Merhaba tanışabilir miyiz yerine merhaba ismin nedir cümlesi arasındaki fark efendi ile piç arasındaki farkın en büyük ispatıdır. Asla onay arama çünkü onay aramak değerini düşürür ve kadını hak etmediğini gösterir.

    2. Piç Erkekler Eğlenceli

        Efendi ve piç arasındaki en büyük fark eğlencedir. Efendi adamlar sosyal aktivitelerden uzakta ve daha kendi içine kapanık sönük tiplerdir. Genellikle ortamlara takılmayan, kendi halinde kalan veya 2-3 diğer efendi erkekle takılan kişiler oluyorlar. Oysa piç erkekler eğlenmeyi ve takılmayı seviyorlar. Sürekli eğlencenin içindeler veya eğlenceyi yaratıyorlar. Bu adamlar gece hayatına daha çok takılıyor, daha erken yaşta içmeye başlıyorlar ve sigara kullanımları daha fazla. Ergenlikte dövme yaptırıyorlar ve serseri yönleri çok daha baskın oluyor özellikle bu da yıkıcı enerjilerinden geliyor. Piç erkek toplum tarafından bastırılmayı reddeden yıkıcı enerjisi daha yüksek adamlardır. Oysa efendi erkek toplum tarafından bastırıldığı için başkalarının ne düşündüğünü çok umursar. Herhangi bir risk almak istemez ve kimseyle sorun yaşamak istemez. Bu açıdan efendi adamlar fazla uysallardır ve toplumu çok önemserler.

        Bunun en basit örnekleri lise yıllarında ortaya çıkar. Efendiler her kurala uyarlar mesela okulun tüm kurallarını önemserler, ailelerinin her dediklerini dikkate alırlar, kendi kararları yoktur ve genel olarak fazla zararsızlardır. Bu durum ise kolayca bastırılmalarına yol açar ve silinir giderler. Piç erkek ise sisteme karşı duran tiptir ve sürekli bir yerlerde sorun çıkartır. Okulun saç kuralına uymaz, sürekli bir eğlence peşinde aptalca koşar ve topluma karşı gelir. İşte kadınların en çok çekici bulduğu şeylerden birisi budur. Kadınlar farklı olan ve kendini gösteren bir piçe aşık oluyor çünkü adam cesaret gösteriyor. Efendi aynı şeyi yapamıyor çünkü ailesinden, toplumdan ve olası baskıdan çekiniyor. Piç erkekler çok baskı altında kalıyor ancak bunu umursamıyorlar.

     Efendi erkekler acayip sıkıcı tiplerdir ve açıkçası sohbetleri sarmaz. Pek gülemezler, sosyal olarak kasıntıdırlar ve ortamları kasarlar. Kızlar bu adamları ancak arkadaş olarak görür. Herhangi bir aktiviteye davet edilmezler ve bu yüzden de asosyal olarak kalırlar. Kızlar eğlenmeyi seviyor. Konsere gitmeyi, gece kulübüne takılmayı, içmeyi, dans etmeyi, yaşamayı ve takılmayı çok seviyorlar. Efendi adamlarda bunların hiçbirisi yok ve kızları kaçırıyorlar. Bu açıdan piçlerin etrafında hep kız oluyor ve onlarla takılıyorlar. Kızlar bu adamlarla olmayı seviyor. O ortama takılıyorlar, bu mekandalar, evde içiyorlar veya gece gezmelerindeler. Genellikle serseri ve serbest takılan adamlar daha çok kız götürüyor.

    3. Piçlerin İmajı Güçlü

        Her zaman söylediğim şeylerden birisi de tipinden çok imajın önemidir. Kadınlar sadece yüzüne bakmıyor yani genel olarak çizdiğin imaj önemlidir. Piç erkeklerin tarzı sıradan değil ve dikkat çekebiliyorlar. Bu dikkat çekmek yani tavus kuşu teorisini uygulamak onlara başarı sağlıyor. Toplumsal baskıyı delip gidip dövme yaptıranlar, renkli giyinenler, şık giyinenler, aksesuar kullananlar ve genel olarak eğlenceli, özgür ve serseri imajı çizenler kazanıyor.

        Efendi erkeğin imajı ise çok zayıf. Kötü ve sıradan bir tarzla birlikte gösterişsizler. Kadınlar gösterişli ve dikkat çeken erkekleri seviyor özellikle de toplumsal baskıya karşı gelmek çok önemli. Genel olarak efendi ağır adamlar kadınlar konusunda şanssızlar çünkü onlar toplumu çok önemsedikleri için sıradan takılıyorlar. Doğada da böyledir kadınlar gösterişli olanı seçer sıradan olanı sevmez. Bu cinsel seçilim bir parçasıdır.

        En efendi adamı alıp piç bir imaj oluşturursan o adamın kadınlar gözündeki ''algılanan çekiciliği'' çok fazla artacaktır. Adamı al kollarına dövme yaptır, güneş gözlüğü, aksesuar, deri ceket, şık ayakkabılar ve ufak detaylarla dönüştür işte sana piç bir imaj. Bu imajla birlikte davranışsal oyunu gelişirse sonuç almaya başlar. Bu noktada bu tarz dönüşümünü iyi yapmak gerekiyor kolay bir şey değil özellikle efendi adamlar çok çekingenler adama farklı kıyafet giydiriyorsun direkt çıkartıyor sosyal baskıyla uğraşmak istemiyor. Konfor alanından çıkamayan adam da kaybeden olur yapacak bir şey yok.



    4. Piç Erkekler Daha Yüksek Enerjili

        Genel olarak kadınlar yüksek enerjiyi ve eğlenceyi seviyor. Bu noktada piçlerin enerjisi ve yaşam tutkusu çok daha fazla yüksek. Adamlar yerinde duramıyor sürekli bir gülme, takılma ve bir şeyler yapma istekleri var. Kadınlar bu adamların enerjisi seviyor, onların ortamında olmak istiyor ve onlarla takılmak istiyor. Genel olarak piç erkekler 2-3 erkekten oluşan gruplarla takılıyorlar bu noktada kızlar bu adamlarla gezmek istiyor. Basit bir sınıf ortamında bile bu adamlar gülüyor eğleniyor sürekli enerjikler yerlerinde duramıyorlar.

        Oysa efendi adamlar fazla ağırkanlı, sıkıcı ve soğuklar. Düşük enerji ile yaşıyorlar pek konuşmuyor ve etrafla ilgilenmiyorlar. Bu adamlar ölmüş gibiler yaşam tutkuları eksik ve toplum tarafından programlanmışlar. Adamın tek önemsediği şey ona dayatılan şeyler oluyor veya genel olarak hiçbir şeyle ilgilenmese de sessizce kenarda oturuyorlar. Düşük enerjileri kızları itiyor ve bu adamla yapacak bir şey bulamıyorlar. Efendi adamlar şans elde etmiyor değil kızlar bu adamlarla da konuşuyor ancak sıkılıyor yani ortada konuşacak bir şey yok. Adam geliyor kıza dersleri soruyor, sıkıcı sorularla kızı bunaltan arkadaş konumuna düşüyor. Oysa piç adam kıza sataşıyor, dalga geçiyor ve kızla daha özel konulara giriyor. Efendi adamın utancından kaçtığı şeyleri piç erkek kızın yüzüne kahkahalar atarak söylüyor.

        Enerji çok önemli yüksek enerjiye sahip değilsen, çekici olman çok zorlaşacaktır. Genel olarak hızlı sonuçlarımın hepsini yüksek enerji ile aldım. 30 saniyede öpüşmekten tutun 20 dakikada sevişmeye başlamaya kadar. 2 kızla aynı gece yattığım gece en enerjik olduğum ve modumun aşırı yüksek olduğu bir zamandı. Enerjini koru ve aşırı yüksek tut.

    5. Piç Erkekler Tehlikeli

        Kadınların piçleri sevmesinin bir diğer önemli nedeni ise piç adamların gerçek anlamda tehlikeli olmasıdır. Bu adamların tehlikeli olmasının sebebi ise güçlü ve cesaretli olmalarıdır yani maskülenliğin 4 temel elementinden iki tanesine zaten sahipler. Piçler genelde atletik tipler oluyor mesela şişman bir adamın piç olması neredeyse imkansız gibi bir şeydir çünkü şişman olmak enerjisini yok eder, gücünü azaltır ve hormonel olarak kortizolu fazla salgılar. Bu açıdan fiziksel ve mental güç gerekiyor. Ayrıca cesaretli olmak, atılgan olmak, fazla düşünmemek, agresif olmak gibi özellikleri sergiliyorlar.

        Kadınlar içgüdüsel olarak zor zamanlarda bu adamların daha başarılı olacağını biliyor. Bu adamlarda iş bitirici içgüdü çok daha fazla. Oysa efendi erkek fazla çekingen, korkak, temkinli, garantici, riskten kaçınan, bela istemeyen, kendini ifade edemeyen adamlardır. Efendi bir arkadaşıma gömleğinin iki düğmesini açarak gezmesi görevini vermiştim mesela adam korkudan ve çekingenlikten bunu bile yapamamıştı. Bu noktada cesaret ve güç önemlidir. Ayrıca efendi adamlara arkadaş olarak güvenmekte zordur çünkü olası bir zor durumda bu adamlar korkudan ne yapacağını şaşırıyorlar. Bela istemedikleri için seni zor durumda yalnız bırakabilirler bu adamlar yüzünden dayak yeme ihtimalin çok fazla. Bu açıdan bu adamlara çok fazla güvenemezsin bu yüzden kadınlarda bu adamları çekici bulmuyor. Erkeksi içgüdülerden yoksunlar.

        Gerçek bir erkek tehlikelidir çünkü potansiyel gücü fazladır. Zararsız bir adam iyi bir adam değildir ve nezaketi güçsüzlüğünden gelir. Efendi olup siyasetle güç elde edenler de genelde iyi olmuyor tam bir zorbaya dönüşüyorlar. Efendilerin efendi olması tamamen zararsız ve güçsüz olmalarından kaynaklanıyor. Asıl iyi olmak güçlüyken olan bir şey ve kişiye kalan bir şey. Gücü kendi çıkarların için bencilce kullanmakta piç erkeklerin genel özelliklerinden birisidir. Bu açıdan kadınlar güçlü adamı tercih ediyor.




    Yorum Gönder

    2Yorumlar

    1. Ben çok ileri seýiye efendi erkekmisim bunu siteyi gezince fark etdim ve kendimi degistirmek istiyorum. Efendi erkekler olmak hosuma gitmiyor. Ama bir sorunum var. Yuzum cok yagli ve sivilceli ve sivilce izleri ile dolu. Gozluk kullaniyorum ve dislerim siyah yakin sari. Tam bir botan Anystayn tipim var ne yapabilirim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. kardeşim önce cildiyeye git, ardından paran yoksa çalış bir yerde varsa da çalış çalışmak seni daha piç ve özgüvenli yapacak. Ardından ya yüzüne yakışan bir gözlük al veya lens tak. Giyimini düzelt şık gömlekler giyin tişört eşofman gezme. ZMA takviyesi al spora git bunlar testosteronunu yükseltir. Ardından mutlaka profosyonel bir fotoğrafçıyla anlaş armut uygulamasından bulabilirsin. VE bol bol aksiyon al sanalda gerçekte sosyal ankisiyeten varsa psikolağa git ve day game yapmaya zorla kendini instagramı profilini kaliteli hale getir herkese açık yap bot bas etkili mesajlaşma kitabını oku ve öğrendiklerini uygula.

        Sil
    Yorum Gönder