Kadınların İtici Bulduğu 10 Davranış!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kadınların itici bulduğu 10 davranışı anlatacağım ve bu davranışları göstermeyerek çok daha çekici olabilirsiniz. Erkeklerin bir kısmı bu davranışları farkında olmadan gerçekleştiriyor ve kendi aşk hayatlarını sabote ediyorlar bu açıdan bu davranışların birisi veya daha fazlası sende varsa düzeltmeni öneririm.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Özgüvensiz Davranışlar

        Kadınlar bir erkekte özgüvensiz davranışları son derece itici bulmaktadırlar. Bu davranışları gösteren sinyaller ise ''kararsızlık, emin olamama, liderlik etmeme ve dominant olamamaktır''. Bu davranışları gösteren bir erkek kendisini çekici bulan kadını kaybedecektir çünkü kadın bu erkeğin özgüveni olmadığını fark ettiğinde yanlış yaptığını düşünecektir. Genellikle sanaldan bir kadınla tanışıp uzun süre konuştuktan sonra buluşmaya gidildiğinde bu durum anlaşılıyor. Kadın yüksek beklentilerle buluşmaya geliyor ve mesajlaştığı çocuğun gerçekte de aynı olmasını bekliyor ancak mesajlarda çok özgüvenli duran erkek gerçek hayatta tam tersi davranışlar göstererek kadının kendisini itici bulmasına yol açıyor.

        Erkeğin özgüvenini geliştirmesi ve kendine daha fazla güvenmesi gerekiyor. Burada ilk şey kesinlikle daha fazla tecrübe kazanmaktır. Hayatta daha fazla tecrübe kazandıkça bir erkeğin özgüveni artar ve kendine inanmaya başlar. Bu açıdan evde oturmayı bırakıp dışarıdaki hayatı anlamaya da odaklanmalısın. Bir şeyleri ilk kez yapıyor veya deniyorsan o alanda özgüvensiz hissetmen normal ama bunu hızlı bir şekilde aşmalısın. Konfor alanından çıkarak ve çok daha iyisini yaparak bu problemlerini çözmeni öneririm. Mesela bir kadınla kahve içmeye çıktığında o mekandaki tüm kahveleri, alkolleri ve yemekleri bilmen gerekiyor. Bunları bir şekilde denemelisin ki kadına da tavsiyede bulunabilesin. Kadınlar genel olarak bu tür alanlarda erkeklerden daha tecrübeli ve özgüvenli olabiliyor. Bunu dengelemek için senin de efor harcaman ve bir şeyleri öğrenmen lazım.

        Bir erkek kendine güvendikçe ve inandıkça aldığı kararlara daha çok güvenebiliyor. Bu ise neyi isteyip istemediğini belirliyor. Bir kadınla hangi mekana gideceğini biliyorsun, hangi masaya oturacağını seçiyorsun, menüden istediğini seçiyorsun. Kadına doğal olarak liderlik yapıyor ve dominantlık gösteriyorsun. Kadına karşı beden dilin rahat, eğlenceli, kendinden emin ve ne istediğini bilen bir alfa erkek imajını çiziyorsun. Burada kadına liderlik etmek genelde yanlış anlaşılabiliyor çünkü liderlik etmek zorlamak değil kararları vermektir. Eğer kadından daha tecrübeli ve özgüvenliysen otomatikman mekanı sen seçiyorsun. Kadın ise içgüdüsel olarak sana ve zevklerine güveniyor seni takip etmek istiyor. Sen kararsız kalıp garip davrandığında ise itici buluyor!



    2. Ego ve Kendini Övmek

        Özgüven göstermenin ve kendini daha çekici göstermenin bir yolu kendini göstermekten geçiyor ancak bunu yanlış yapan çok fazla erkek var. Bir kadına direkt olarak kendini övmen iticidir çünkü kadın kendini ona karşı satmaya çalıştığını düşünecektir. Kötü mallar ciddi pazarlamaya ve satışa ihtiyaç duyar çünkü yeterli özelliklere sahip değillerdir. Bu bazen işe yarıyor ancak genel olarak kötü bir problemdir çünkü kadın her zaman seni tanıdığı için pişmanlık duyacaktır. 

        Kendini göstermenin en iyi yolu doğru davranışları uygulamaktır ve bunlar sözel değil. Sözel olmayan yollardan kendini göstereceksin mesela kadına dokunmaktan çekinmemen, eğlenceli olman, hayatta ki başarılarının kendini belli etmesi ve kadının bunları kendiliğinden keşfetmesi, beden dilinin sağlam olması, tarzının çok şık olması gibi şeyler kendi değerini yansıtacaktır. Özellikle avantajlarını gözüne direkt olarak sokmak için çabalamaman gerekiyor çünkü yüksek değerli bir erkek aşırı çaba harcamaz her şey kendini belli eder. Mesela iyi vücudun ve araban var diyelim kıza bunları açıkça söylemene gerek yok. Sürekli arabandan bahsetmene ve fiyatını kıza söylemene gerek yok bu iticidir. Vücudunu belli etmek için aşırı dar giyinmene ve sürekli vücudundan konuşmana gerek yok. Bu tür şeyler sosyal olarak kalibre edilmemiştir ve kadınlara itici gelmektedir. Kadınlar tam anlamıyla bu tür şeyleri kendileri keşfetmek istiyor. Senin kaslarını o fark ettiğinde veya arabanı o fark ettiğinde çok daha etkili oluyorsun. Kadın bunu gördüğü zaman etkileniyor, sen söylediğin zaman değil.

        Kendini göstermek biraz zaman alabilir bu açıdan acele etmemelisin. Kadınlarla ilişkiler bir işe kabul edilme sınavı değildir. Boyum 185, arabam bmw, parfümüm versace eros, aletin boyu 17 cm diyerek kız tavlayamazsın. Bu özelliklerin tümünü kız kendi fark edecek ve sen bunu dolaylı yoldan göstereceksin. Bu sayede çekiciliğin çok daha fazla artacaktır. Piyasada egosu ve kendini övmesi yüzünden itici bulunan çok erkek var. Arabalı abazanlar ve yakışıklı abazanlar çok. Bu açıdan oyunu doğru kalibre etmek gerekiyor. Kadınla sohbetinde de kendini övmek yerine esprili olmaya ve kadını tanımaya odaklanmalısın. Kadın zaten seninle iyi vakit geçirdikçe senden etkilenecektir. Tüm özelliklerini de kısa sürede öğrenecek canını sıkma ama kendini öven egolu itici adam olma!

    3. Sıkıcı Sohbet ve Kasıntılık

        Kadınların itici bulduğu ve genel olarak kaçındıkları bir şey ise sıkıcı sohbet eden erkeklerdir. Kadın, erkekten etkileniyor veya adamı ilginç buluyor. Onunla konuşmak istiyor veya bir şekilde buluşmayı kabul ediyor. Eleman iyi görünüyor belki yakışıklı belki karizmatik veya dikkat çekici ancak ağzını açtığında çok sıkıcı konuşuyor. Kadın bunu tolere ediyor ama adam flört edemiyor, sohbeti ilerletemiyor ve kadını güldüremiyor. Kadın otomatikman bu adamda bir sorun olduğunu düşünüyor çünkü çok sıkıcı bunaltıcı kasıntı bir tip olarak davranıyor.

        Sohbet okuldan, gündelik hayattan, işten veya basit hobilerden açılıyor ama devam etmiyor. Eleman sohbet edecek konu bulamıyor, ciddi takılıyor ve buluşmada kasıntı davranıyor. Kendisi rahat hissetmediği için ortama negatif bir enerji saçıyor ve kadında kasılmaya başlıyor. Kadın artık şu sohbet bitse de kaçsam sonrada elemanın ne kadar sıkıcı olduğunu kızlarla dedikodu yaparken konuşsam diye düşünüyor. Kız whatsapp grubuna ''eleman çok sıkıcıydı nefret ettim daha buluşmam'' yazıyor. Diğer kızlar neden falan derken elemanın dedikodusunu yapıyorlar saatlerce.

        Sıkıcı sohbet çoğu erkeğin bir sorunu ve açıkçası bu biraz da mantıksal düşünmenin etkisidir. Özellikle matematiksel alanlarda veya entelektüel işlerde çalışanlar genellikle sıkıcı sohbete sahip oluyorlar. Kadınlarla efektif sohbet temelde üç şeyden oluşmalı; eğlenceli, flörtöz ve akıcı olmalıdır. Eğlenceli olması tamamen enerji ve esprilerle alakalıdır, flörtöz olması sataşma ve meydan okumalarla alakalıdır, akıcı olması ise erkeğin konudan konuya atlaması, hikaye anlatabilmesi ve sohbeti kendiliğinden uzatabilmesiyle alakalıdır. Rastgele bir kadınla saatlerce konuşabilirim ve bu bana dünyanın en basit şeyi geliyor. Kadın kasıntı olsa, az konuşsa veya utangaç bile olsa onu açabiliyorum. Bu sayede her şeyden konuşabiliyorum bu bir uzay bilimi değil ama bolca pratik gerektiren bir yetenek. Bu yeteneği herkes kazanabilir doğru bilgi ve yeterli pratikle ancak bunun ciddi zaman aldığı gerçeği de var. Bende önceden kızlarla ne konuşulur veya nasıl konuşulur hiç bilmiyordum ama o kadar çok hata yapa yapa öğrendim ki artık hata yapmıyorum.

    4. Aşırı Negatiflik ve Karamsarlık

        Kadınlar negatif, karamsar, melanlolik ve bunalımdaki erkekleri itici buluyor. Genellikle hayatın zorluğuyla baş edemeyen, her şey için başkalarını suçlayan, kurban mentalitesine sahip ve arabesk bakış açısına sahip olan bu erkekler kadınlar tarafından itici bulunur. Kadınlar eğlenceyi severler ve genel olarak pozitif duyguları hissetmek isterler ancak bu adamlarda pozitiflik yoktur. Sürekli siyasetten, her şeyin kötüye gittiğinden, çocukluklarını özlediklerinden, ekonomiden veya diğer şeylerden konuşurlar. Her şeyden şikayet eder, her şeyi eleştirirler ve kendilerinin süper olduklarını düşünürler. Kadınlar içgüdüsel olarak bu erkeklerin aşırı zayıf olduklarını biliyor çünkü doğanın zorlu şartlarında bu mentalite ile bu adamlar 2 gün hayatta kalamazlar. Düşük enerjili, negatif ve depresiflik kadınlar tarafından itici bulunuyor.

        Kadınlar zaten duygusal varlıklar ve depresif olmaya yatkınlar. Genellikle geceleri depresif moda girerler ve sürekli duygusal durumları değişir. Bu açıdan erkekte pozitif enerji ve duygusal stabilite beklerler. Erkeğin sağlam bir kaya gibi olmasını arzularlar bu açıdan stoik erkekler çekici gelir. Hayat zor ve kaotik bir yer bu açıdan erkeğin hayatla baş edebilecek mental güce sahip olması ve yaşam enerjisini koruması gerekiyor. Zor zamanlarda herkes ağlayıp sızlanırken gülebilen ve espri yapabilen bir erkek çekicidir çünkü adam bu şartlarda bile keyifli kalabiliyor, kendine inanıyor ve zorlukları aşabiliyor. Bu açıdan iyimserlik ve enerjik olmak erkeksi bir özelliktir ve kadınlara aşırı çekici gelmektedir. Bu özellikleri sergilemeye odaklanın, karamsar ve negatif bir oğlan çocuğu olmayın!

    5. Aşırı Muhtaçlık

        Kadın bir erkekle tanıştı diyelim ve elemanı ilginç buldu biraz tanımak istiyor. Bu açıdan sohbet basitçe başladı biraz bir şeyler konuşuldu ama eleman sürekli uzun uzun yazıyor, sürekli anında cevap veriyor ve hemen buluşmak istiyor. Kadın bir anda kendini daha da geriye çekiyor çünkü daha yeni tanıştığı bir erkek cool ve gizemli davranmak yerine bir anda saldırıyor. İşte bu kadına otomatikman itici geliyor bilinçaltında bir sürü soru işareti oluşuyor. 

    Bu adam işsiz mi başka işi yok mu?
    Her kıza böyle muhtaç mı davranıyor?
    Hayatında başka kızlar yok galiba?
    Kendine saygısı yok galiba?
    Neden aşırı istekli?
    Neden hemen buluşmak istiyor ki çünkü ben daha hiçbir şey yapmadım?

        Bu noktada kadın bu adamın aşırı muhtaçlığını direkt itici buluyor. Kadınlar muhtaçlıktan nefret eder çünkü bu senin düşük değerli olduğunu gösterir. Kadın senin için çabalamak ve efor harcamak ister ancak sen acilen sonuca gitmek istediğinde kadın sana olan tüm ilgisini kaybeder. Seninle yaşayacağı her şey onun için kayıptır ve seni ödül olarak görmez. Sen bir zaman kaybısındır ve seksi hak etmiyorsundur. Kadınlar genellikle daha zorlu olan erkeklerin seksi hak ettiğine inanır. Adamın bollukta olmasını ister ve cool olmasını ister. Bollukta olan ve gerçekten değerli olan erkekler kadına aç değildir. Her dakika kızla konuşmak istemez ve hemen buluşmaya çalışmaz. Adam meşguldür bir şeylerle ve kızla uğraşmakla ilgilenmez. İşte bu tür kaliteler kadına çekici gelir, her zaman istekli olan adam iticidir.

        Erkek bakış açısından bu durumun nedeni basittir. Çoğu erkek kadına muhtaç halde yaşıyor hayatında bir kadın bile olmayan adam muhtaçlıktan kafayı yiyor. Bir kadın biraz ilgi gösterdiğinde cool olmak yerine aniden saldırıyor aşırı ilgi gösteriyor. Kız bir mesaj yazınca destan yazarak onu etkilemeye, hemen bir şeyler yaşamaya çalışıyor. Oysa bir derin nefes alıp kendini ağırdan satsa, kıza kasıtlı olarak geç yazsa, buluşma konusunu zamanı gelince açsa yani oyunu doğru oynasa kızı elde edecek muhtaçlığı bitecek. Önce davranışlar ve oyun gelişecek ki muhtaçlık bitsin. Kadın bolluğu erkeğe göre şekillenir. Benimde muhtaçlık zamanlarım çok oldu ama çözümü basit. Önce bir kızı tavlıyorum bu biraz zaman alıyor, sonra ikinciyi, sonra üçüncüyü, sonra dördüncüyü tüm bunlar sağlam oyunla oluyor. Kıza 3 saat sonra yazıyorum, buluşma konusunu sohbet derinleşinceye kadar açmıyorum ve her şeyi ağırdan alıyorum. Kızda etkileniyor ve sonuç olarak benimle yatmayı kendi istiyor. Kadına aç ve susamış bir abazan beta olmayın cool olun.

    6. Erkeğin İlgi Alanları Olmaması

        Kadın erkekten etkileniyor ve adamı tanımak istiyor özellikle de birlikte belli bir süre geçirdikten sonra kadınlar erkeği soru bombardımanına tutar. Flört döneminde genellikle erkekle aşırı ilgilenmeyen kadın bir anda aşırı ilgili hale gelir. Sürekli seninle konuşmak ve sana dair her şeyi bilmek ister. Bu noktaya kadar gelen pek çok erkek ot gibi yaşadıkları için itici bulunuyor. Kadın erkeğe olan tüm ilgisini yitiriyor. Kadın, adamın hayatta ne yaptığını ve nelerle ilgilendiğini görmek istiyor ancak adamın hiçbir ilgisi yok ot gibi yaşıyor. Hayatta tutkusu yok, hırsları yok ve gerçekten arzuladığı şeyler yok. Hiçbir şey onu cezbetmiyor ve hoşuna gitmiyor. Genellikle kendi halinde sıkıcı şekilde takılan bir adam kadınlar tarafından çekici bulunmaz.

        Kadın senin tutkulu olmanı bekliyor. Spora tutkulu olabilirsin, gezmeye tutkulu olabilirsin, satranca tutkulu olabilirsin, giyinmeye tutkulu olabilirsin. Bir şeylerle ciddi şekilde ilgilenmeni bekliyor ve genel olarak hayatta gelişmeni istiyor. Hayata sıkıcı tutunmanı ve bir şeyler yapmanı bekliyor, yaptığın şeylerde tutkulu oldukça da kadın seni daha çekici buluyor. Bu açıdan öncelik listende kendisinin olmadığını görüyor ve bazen bundan şikayet ediyor ama inan bana kadın içten içe bunu istiyor. Onunla takılmak yerine spor salonuna gitmen onun hoşuna gidiyor, onunla takılmak yerine bir şeylerle uğraşman onun hoşuna gidiyor. Yaşadığını görmek istiyor tabi burada kadını ilgisiz de bırakmamalısın ama sana da asla tamamıyla sahip olamamalı.

    7. Eski Sevgilisinden Konuşması veya Dedikodu Yapması

        Kadınların açıkçası en sevmediği konulardan birisi de eski sevgiliniz hakkında konuşmanızdır. Bu durum kadında eskiyi unutamadığınız ve geçmişe takılı kaldığınızı anımsatır. Bu durum ise seni itici bulmasına ve senden soğumasına yol açar. Bu noktada bir erkek flört ettiği kadına eski sevgilisinden bahsetmemelidir. Kadınlar da bunu sana yaptığında konuyu kapatmalısın yoksa arkadaş bölgesine düşmemen elde değil. Bu noktada asla eski sevgilinden konuşma çünkü kadınlar bundan nefret ediyor.

        Kadınların itici bulduğu bir diğer davranış ise dedikodu yapmandır. Eğer bir kadınla oturup ciddi ciddi birileri hakkında olumsuz konuşuyorsan ciddi bir feminen davranış gösteriyorsun demektir. Bu ise sende aşağılık kompleksi, cesaretsizlik ve işsiz olmak gibi kötü kaliteleri simgeler. Başkalarının arkasından olumsuz konuşmamalı ve onları kötülememelisin. Ayrıca bir erkek olarak asla başkalarının hayatlarına odaklı olmamalısın. Sadece kendine odaklan, kendi gerçekliğinde yaşa. Kadınların doğasında dedikodu yapmak var ve senin doğanda ise aksiyon almak var. Kadınlar pasif varlıklar oturup konuşmayı severler sen ise aksiyon almalısın. Ayrıca başkalarını kadına karşı kötülemekten vazgeç özellikle başka erkekleri kötülersen onları kadının gözünde daha çekici hale getirirsin. Kadın seni test etmek için bir erkeği masaya koyduğunda onu övmelisin ki kadın seni daha çekici bulsun. Bu senin özgüvenli, gerçekçi ve egosuz olduğunu gösterir. Kadınlar seni kıskandırmak ve tepkini görmek için bu tür şeyleri dener ve senin umursamaz eğlenceli tavrın onları etkiler çünkü kadın zaten seni çekici buluyor sadece emin olmak istiyor.

    8. Duygusal Olmak ve Aşırı Reaksiyon Vermek

        Kadınlar genellikle çekici buldukları erkekleri test ederler ve gerçekten bu erkek güçlü mü diye görmek isterler. Bu noktada senden duygusal reaksiyonlar görmeye çalışırlar ve zayıf noktalarından vurmak isterler. Kadın doğası böyledir ve oyun böyle çalışır senin reaksiyon vermemen lazım eğer reaksiyon veriyorsan kadın seni itici bulacaktır ve çekici olmadığını düşünecektir.

        Kadın senin fiziksel kusurlarınla ilgili yorum yapabilir veya espri bile yapabilir. Bu açıdan bundan etkilenmemen ve ciddiye almaman gerekiyor. Mesela kelsen ve kadın buradan seni vuruyorsa gülüp geçmeyi, gerektiğinde kendinle espri bile yapabiliyor olman gerekiyor. Dünyanın en karizmatik keli benim veya dünyanın en iyi giyinen çirkin adamıyım demen gerekiyor. Bu tür eğlenceli şeyler testleri aşmanı sağlar ama ciddiye alıp kadınla tartışırsan, sinirlenirsen ve öfkelenirsen kaybedersin. Kadın ayrıca senin karakterinle ilgili yorumlar da yapabilir. Kadının testlerini ciddiye almamalısın veya abartarak cevap vermeyi öğrenmelisin. Kadın sana sıkıcısın dediğinde bu bir test mesela dünyanın en sıkıcı adamıyım ve bula bula beni buldum güzelim tarzı komik bir cevapla geçebilirsin. Burada enerjin ve söyleyiş şeklinde önemli onu ciddiye almadığını kadın tam olarak hissetmeli. Genel olarak kadınları ciddiye alma ve önemseme bu sayede seni çekici bulurlar. Her şeyi önemseyen ve kafaya takan bir adam iticidir.

    9. Korkak Olman ve Pasif Agresif Davranışlar

        Kadınlar korkak ve anlamsız hareketler yapan duygusal erkeklerden tiksinir. Bu açıdan cesaretli ve net bir erkek olmalısın. Ne istediğini, ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını net bir şekilde bilmelisin. Ufak şeyleri kafaya takmamalı ve söylemen gereken şeyi net şekilde söyleyebilmelisin. Kadına iltifat etmekten korktuğunda veya kadına dokunmaktan korktuğunda kadın seni itici buluyor. Gerçek anlamda istediğini elde edemeyecek korkak ve ödlek bir tip olduğunu düşünüyor. Bazen kadını belinden tutup kendine çekmen ve sormadan öpmen gerekiyor. Bunu içgüdüsel olarak hissediyorsun ve kadında hissediyor. İşte bu an kadını öpmen gerekiyor. Kendi hayatımda bunu test ettim bu içgüdü %80 doğru çalışıyor eğer öpmen gerektiğini hissediyorsan asla çekinme direkt kızı belinden tutup kendine çek ve öp bitti. Bu davranışından dolayı asla özür dileme veya açıklama da yapma korkak olma.

        Bir diğer şey ise pasif agresif davranışlardır. Kadına laf sokmaya çalışman, kuyruk acının olması veya bir şeyler ima etmeye çalışman işe yaramıyor. Bir sorun varsa netçe söylemelisin ve sınırları koymalısın. Bu açıdan hem pasif hem de agresif olmamalısın. Kadına söz geçiremiyor veya içinden geleni söylemiyor bunun yerine huysuzluk yapıyorsan kadın gibi davranıyorsun demektir. Bir şey seni rahatsız ediyorsa net bir şekilde uygun dille söyle. Kırıcı olmana gerek yok ama ''bebeğim mini etek sana çok yakışıyor ama giymeni istemiyorum bu hoşuma gitmiyor'' demelisin. Bu kadar basit bunun yüzünden pasif agresif olmana gerek yok.

    10. Aşırı Merak ve Kontrolcülük

        Kadınlar aşırı merakı, her şeyi soran ve her şeye karışan erkekleri itici buluyor. Bu adamın işi yok mu da her şeyle ilgileniyor yoksa beni kaybetmekten mi korkuyor? Bu adam korkak mı? Değersiz mi? Başka işleri yok mu? diye düşünmeye başlıyor. Bu noktada kadına aşırı soru sorman, her detayı merak etmen ve onu kontrol etmeye çalışman iticidir. Kadına saygı göstermeli ve onun kararlarını desteklediğini göstermelisin. Bu noktada sınırları net belirlemen ve kadının üzerine aşırı gitmemen gerekiyor. Bir flörtte veya ilişkide meraklı olan taraf kadın olmalı ve gizemli olan taraf sen olmalısın. Sürekli kadın neredesin, ne yapıyorsun ve kimlesin tarzı soruları sormalıdır. Bunu sen yaparsan itici ve muhtaç bir beta olursun. Ayrıca kadın seni kaybetmekten korkmalı ve bunun gibi bir erkek bulamam diye düşünmelidir. O seni kontrol etmeye çalışmalı, kıskançlıktan kavga çıkaran ve kaybetme korkusundan ödü bokuna karışan hep kadın olmalıdır. Bunlar erkekte olunca itici oluyor ve sonuçta erkek ya terk ediliyor ya da boynuzlanıyor. Bu açıdan aşırı meraklı olma, normal seviyede merak et her şeyin detayını sorma. Aşırı kontrolcü de olma ve kontrolü genel olarak sağla ve kadının sana itaat etmesini sağla.
        

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)