Kadınların Buluşmak İstememesinin 10 Nedeni

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınların neden buluşmak istemiyor, konuşan kadın neden buluşmak istemez, kızın buluşmaya gelmeme nedenleri'' konusunu anlatacağım.

Kadınların buluşmaya gelmemesinin çok fazla sebebi olabiliyor ve bunu duruma göre anlamak gerekiyor. O yüzden bu konuyu detaylı şekilde açıklayacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Yeterince Çekim Yok

        Bir kadın sana yeterince çekicilik hissetmiyorsa ''seninle görüşmek için nedeni yok'' demektir. Kadının seçeneği çok ve aranızda güçlü çekim olmadığı zaman kadın senin için hazırlanıp buluşmak istemez. Bu duruma düşmenin genel nedeni ise oyunu doğru düzgün oynamadan ve kızdan gelen tepkileri adam akıllı incelemeden buluşma teklif ettiğinde oluyor. Kadın genel olarak buna ''müsait değilim, işlerim var, bakarız'' tarzında cevap veriyor. Bu noktada güçlü çekim ve sohbet olmadan buluşma teklifi etmemelisin. Eğer bu tarz bir cevap aldıysan kendini biraz geriye çek ve daha cool sohbet et. Kızın sana olan ilgisini arttırabilirsen buluşma ihtimaliniz olabilir.
    kadınların buluşmaya gelmemesi, kadının buluşmak istememesi ne demek, buluşmaya gelmeyen kadın


    2. Yeterince Güven Yok

        Bir kadın senden etkilenmiş olabilir ve sohbetiniz iyi gidiyordur ancak kadın sana tam olarak güvenmiyordur. Bunun sebebi ise çekicilikle eğlenceyi iyi sağladıktan sonra güven oluşturmayı ihmal etmektir. Bu noktada kadın seni daha iyi tanımalı ve sana biraz güvenmelidir. Kadın sana güvenmiyor ve senden şüpheleniyorsa buluşmayı tercih etmeyecektir ve çok erken tarzı cevaplarla olayı uzatmaya çalışacaktır. Güven eksikliği varsa kadınla olan sohbetini derinleştirmeli ve samimiyeti arttırmalısın. Kadın açıkça seni tanıdığını ve kim olduğunu hissetmelidir. Acele etmeden güveni oluştur ve buluşma daha sonra kendiliğinden gerçekleşecektir.

    3. Sohbet Etmek Düşük Efor, Buluşmak Yüksek Efor Gerektiriyor

        Bir kadın için senin mesajlarına arada cevap vermek düşük eforlu bir iştir. Bir kadın aynı anda bir sürü erkeğe cevap yazdığı için sen pekte özel değilsindir ancak seninle buluşmak onun için daha fazla efor gerektiren bir iştir. Senin bu efora değeceğini düşünmüyorsa açıkçası buluşmak istemez ve buluşma konusundaki mesajlarına net cevap vermez. Kadın sana özel zaman ayırmak istemez, giyinip hazırlanıp buluşmakla uğraşmak istemez. Bu açıdan sana özel ciddi efor harcaması için sebepleri yoksa buluşmaya gelmez.

    4. Kadının Meşgul Olması

        Kadınlar genel olarak pek bir şey yapmasalar da meşguller. Bu gerçekten kadınlara dair önemli bir detaydır ve bunu çokta kişisel algılamamanız gerekiyor. Gündüz oyununda tanıştığım tüm kadınlar meşgul mesela sürekli bir yerden bir yere gidiyorlar. Sürekli bir şeylerle meşguller ve bir şeylerle uğraşıyorlar. Açıkçası kadınların çoğunun herhangi önemli bir işi olmasa bile meşguller. Ya arkadaşlarıyla buluşuyor, ya işe gidiyor, ya spora gidiyor ya da başka sıkıcı aktivitelerle uğraşıyorlar. Binlerce kadınla tanışmadan sonra öğrendiğim en temel şeylerden birisi kadınların boş bir şekilde meşgul olduğudur.

        Bir kadına buluşma teklifi ettiğinde ''meşgulüm, işteyim, spora gideceğim, arkadaşlarımla buluşacağım, cumartesi şehir dışında olacağım'' gibi şeyleri söylemesi açıkçası meşgul olduğunu gösterir. Burada ki temel sorun ya kadın seni çok çekici bulmuyordur ki bu çoğu durumda oluyor normal bir erkeğin aşırı çekici olması çok zor. Kadın seni çekici bulsa da gerçekten meşgul oluyor. O yüzden bu durumda hangisinin olduğunu anlamak sana düşüyor. Arka plandaki mesajı iyi anlamalısın eğer çekim yoksa yapacak bir şey yok.

    5. Bedava İlgiyi Sevmesi

        Kadınlar ilgiyi seviyor ve sende ona bedavadan karşılıksız ilgi veriyorsan kadın tabi ki bunu kabul edecektir ancak seninle konuşuyor olması gerçekten sana arzu duyduğu, seni görmek için sabırsızlandığı anlamına gelmez. Sıradan bir adam için hiçbir kadın delirmez o yüzden önce sıradan bir adam olmaktan vazgeçmen gerekiyor. Kadın seni bedava ilgi için kullanıyordur, belki sana dertlerini anlatıyor belki saçma sapan şeylerden konuşuyorsunuz ama bu sohbetin bir yere bağlanacağı yok. Çoğu vasat adam bu tür sohbetlerin sonunda ödüllendirilme bekliyor. Kadın tarafından ''aferin uslu kuçu kuçu dertlerimi dinledin, bana bedava ilgi verdin ve ilgilendin şimdi seni seksle ödüllendireceğim uslu çocuk'' demesini bekliyor. Gerçek hayatta böyle şeyler olmaz ve kadınlara bedava ilgi vermeyi kes.

    6. Kadının Boşa Zaman Harcayıcı Olması

        Bazı kadınlar tamamen zamanını boşa harcayanlardır. Mesajlarda seninle sürekli konuşması arada sesli mesajlar atması ve telefonda saatlerce konuşmanız bir anlam ifade etmeyebilir. Kadın sadece senin zamanını boşa harcıyor ve gerçekte görüşmek istemiyor olabiliyor. Kadınlar dengesiz ve duygusal varlıklardır çoğu erkek ''madem görüşmek istemiyor neden konuşuyor?'' diye düşünüyor mantıklı olarak ancak kadının seninle konuşması buluşmak isteyeceği anlamına gelmez hatta buluşması seninle yatmak istediği anlamına da gelmez. Bu tür ''ne istediği ve yaptığı belirsiz olan dengesiz hatunlarla'' uğraşmayın. Direkt olarak yol verin.

    7. Çok Negatif Olman

        Kadınlar negatif, duygusal ve melankolik erkekleri çekici bulmazlar. Eğer kadınla mesajlaşmada dertleşiyor, sorunlardan konuşuyorsan kadınlar tabi ki bu konuları seninle ''arkadaşça'' konuşur ama ortada çekim olduğu anlamına gelmez. Bu açıdan sohbetinize siyaset, futbol, gündem, ekonomi ve kişisel dertler girmişse kız seninle mesajlaşır ama buluşmaz. Sen onun için bir arkadaşsın sana karşı duygusal hiçbir şey hissetmiyor ve hissetmesi de çok zor. Bu açıdan negatif olmayın ve tüm negatif mesajlaşma potansiyeli olan şeyleri kullanmayın.

    8. Çok Sonuç Odaklı Olduğunu Düşünmesi

        Kadın senin ne istediğini çok net şekilde bildiğinde aradaki gizem veya büyü çözülüyor. Özellikle erkek çok sonuç odaklıysa veya sonuca gidecek süreci kafasında oluşturup bunu kadına belli ettiyse işte o zaman kadın direnç göstermeye başlayacaktır. Mesela kıza; ''starbucksta kahve içeriz sonrasında ise bize geçeriz'' tarzı bir şey söylersen onu kaçırma ihtimalin artar.

        Açıkçası kadınlar her şeyin ''spontane'' gelişmesini seviyorlar. Hiçbir şey plan dahilinde olmamalıdır her şey tesadüfen oldu, birbirimizi çok beğendik tesadüfen seviştik gibi şeyleri seviyorlar. Arka plandaki hikaye kadınlar için önemli çünkü eylemlerini bu hikayelerle rasyonalize ediyorlar ve sorumluluktan kaçınıyorlar.

    9. İtici Davranışlar Göstermen

        Kadınla konuşurken eğer bazı şeyleri doğru ayarda kullanamazsan çekim oluşturduğun aynı yöntemler seni itici gösterebilir. Sataşma, meydan okuma ve dalga geçmeyi abartırsan kadının gözünde itici olabilirsin. Bu durumda kadın seninle belirli süre konuşsa bile buluşmaya gelmeyecektir. Özellikle arsız komik tekniğini kullanırken söylediğin bazı şeyler gereksiz direnç oluşturabilir. Bu durumda zaten etkilediğin kızda sürekli teknik kullanmamalısın. Normal sohbet edebilmeyi ve bazen basit şeylerden gidebilmeyi öğrenmelisin. Özellikle de kızın konuşmasına ve anlatmasına izin vermelisin.

    10. Kazançlı Çıkmayacağını Düşünmesi

        Kadınların içgüdüleri ve önyargıları çok güçlüdür. Bunlar çok isabetli bir şekilde çalışır ve kadınlar çoğu zaman yanılmazlar. Seni tanımak, seninle görüşmek ve samimiyeti arttırmak ona hiçbir şey kazandırmayacaksa kadın bundan zararlı çıkacaktır. Kadınlar her zaman karlı çıkmak ve bir şeyler yaşamak isterler. Eğer erkek kendisinden daha aşağıdaysa veya buna dair sinyaller veriyorsa kadın o erkekle mesajlaşmanın ötesine geçmek istemez. Kadınlar sadece kendilerinden daha üstün gördükleri erkeklerle ilişki yaşamak isterler.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)