Flört Etmeni Kolaylaştıran 5 Yöntem

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''flört etme taktikleri, flört etmeni kolaylaştıran 5 yöntem ve flört etmekte iyi olmak'' konusunu anlatacağım.

    İlk olarak çoğu erkek çok sıkıcı ve flört etmenin ne anlama geldiğini bilmiyorlar. Flört etmek eğlenceli ve keyifli bir şeydir. Bu açıdan ciddi, sıkıcı ve kasıntı tipler flört edemiyor. Bu ise kadınlar tarafından itici ve sıkıcı bulunmalarına yol açıyor. Bugün paylaşacağım 5 taktikle flört etmeni geliştirebilirsin ve bana sonra teşekkür edersin.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Sataşmayı Sohbetine Dahil Et

    Sıkıcı ve efendi bir tip misin? Kadınları kaçırıyor musun? Kadınlarla şansın hiç yaver mi gitmiyor? Sorununu çözümü sohbetine biraz sataşma eklemendir. ''Aman kadını sinirlendiririm veya kaybederim'' diye korkuyorsan beta bir adamsın demektir. Kadınlara sataşabilmeyi öğrenmen lazım tıpkı ilkokulda yaptığın gibi bunu şimdide yapmalısın. Ergenliğe girmeden önce erkekler kızları pek önemsemiyor ve aslında bolca sataşma yapıyor ama ergenlikten sonra bu özelliği yitiriyorlar. 

    İlk bilmen gereken şey sataşamanın çok efektif ama riskli olduğudur. Bu risk olmadan zaten baştan çıkarma sanatı olmaz bu tür şeylerin garantisi yoktur. Bu yöntem bazı durumlarda ciddi ters tepebilir ama genel olarak işe yarıyor. 

    Kadınlara nasıl sataşacağım diyorsan basit bunu yapmanın yüzlerce yolu var ve roket bilimi değil. 

Mesela; ''Sen tehlikeli bir  cadıya benziyorsun'' cümlesi çok basit bir sataşmadır. Sohbetin öncesini ve sonrasını ayarlayabilirsen aşırı işe yarar. O yüzden bunu direkt kopyala yapıştır yapmadan önce biraz sohbeti ayarlaman lazım.

''Tehlikeli bir kadına benziyorsun'' bu ise aynı şeyin bir diğer versiyonu. Kadına böyle sataşmalar yaparak çekicilik oluşturabilirsin. Flört Etme Sanatı kitabında 500+ örnek var bu konuyla ilgili detayları o kitaptan bulabilirsin burada derine inmeyeceğim, gerek yok.



2. Kadınla Dalga Geç

    Kadınla dalga geçmek önemlidir ve iyi seviyede ayarlanmalıdır. Kadınlar onlarla dalga geçmen için sana çok fazla malzeme vereceklerdir. Kızın evinin anahtarlarını unutması, başına gelen bir olay, trajikomik bir durum, anlattığı bir şey, dil sürçmesi veya daha nice şeyler sana dalga geçme fırsatı sunacaktır. Sen buradan kaptığın malzemelerle kızla dalga geçebilirsin. Belirli bir süreden sonra zaten aranızda ortak bir dil oluşmaya başlıyor kızla ve devamı geliyor. 

    Dalga geçtiğim şeylerden birisiyle kesinlikle kıza lakap takarım ve onunla aramdaki samimiyeti arttırırım. Bu noktadan sonrasında dalga geçmelerle devam ederim belli yerlerde tabi ki ciddi sohbet etmek gerekiyor ama sohbetin eğlencesini sadece bu yöntemle bile yüksek tutuyorum.

    Burada kızında sizinle dalga geçmesi gerekiyor o yüzden ona da malzeme vermen lazım yoksa yöntem ters tepebilir. Ben kızın tipiyle ilgili bir şeyle dalga geçiyorsam o da benim tipimle dalga geçebilir. Burada asla komplekse girmeyin ve her şeyi ciddiye almayın. Bu noktada kıza bariz malzemeler vermen ve seninle dalga geçmesine de gülmen gerekiyor. Ayrıca bazı kızlar bazı şeyler konusunda hassas olabilir o yüzden hassas noktalarla dalga geçmemelisin. Bu hata yüzünden bazı kızları kaybettiğim oldu yani fazla piçlik yapmayın kızlar sonra aşağılık kompleksine giriyor, çirkin hissediyor ve kendilerine gelemiyorlar.

3. Ona Meydan Oku

    Kadının onayını aramak, pozitif şeyler beklemek ve sonuç odaklı olmak erkek doğasının zayıflıklarındandır. Bu zayıflıkları çözen ve kadınların hoşuna giden bir şey var ''meydan okumaktır'' ve kadınlar açıkçası bu rekabeti seviyorlar. 

    Bu yöntemi her yerde her zaman kullanabilirsiniz aslında basit ve efektif. Mesela kıza tavla oynamayı biliyor musun diye sorduktan sonra iyi oynarım falan diyorsa ''beni hiçbir kadın yenemedi ve yenemez'' tarzı şeylerle gülerek meydan okuyabilirsin. Aynı şey langırt, bilardo, bowling, satranç vs gibi oyunlarda gidebilir. Bunun dışında kızla koşu yarışı yapman, bir konuda meydan okuman ve çeşitli şeylerde eğlenceli şekilde ona takılman gerekiyor. En önemli nokta her şeyin eğlenceli ve ciddi olmamasıdır. Burada kadını ciddiye alman hata olur bu gerçekçi bir rekabet değil.

    ''Bir anımı anlatayım sizlere; Bir tane esmer güzel bir kız vardı aynı arkadaş ortamındaydık ve açıkçası kızın bana ilgisi olduğunu fark etmiştim ama bir hamle yapmamıştım. Neyse aradan belli bir süre geçtikten sonra bu kız bana kahve içmeyi ve tavla oynamayı teklif etti çünkü arkadaş ortamında ara ara tavla oynuyordum. Kıza ''çok iyi tavla oynarım beni yenmen imkansız ağlarsın'' diyerek de ciddi meydan okumuştum. Neyse kızın bu dolaylı bahanesini anladım ve teklifi kabul ettim. Kızla oturduk türk kahvesi eşliğinde tavla oynuyoruz ama piç şansım o  gün çok yüksekti. Kızı tavlada 3 kez mars ederek 6-0 yendim. Kız mosmor oldu ve ben kahkahamı tutamıyorum. Meydan okumanın boku çıkmıştı yani kızı ezdim geçtim ve o an kızı kaybettim açıkçası. Neyse kız bozuntuya vermemeye çalışıyor ama perişan oldu. Aşırı ukala bir piç imajı çizdim ve olaylar bok oldu. Kızla da daha sonra görüşmedim başka kızlarla takılıyordum ve aramızdaki çekim neredeyse yok olmuştu. O yüzden siz siz olun kızları meydan okumalarda aşırı ezmeyin biraz avans şans falan verin :D''

4. İma Etmeyi ve Dolaylı Konuşmayı Öğren

    Kadınlarla düz ve mantıksal konuşmak iyi bir şey değildir. Özellikle de kadından bir şey isteyerek mantıklı konuşmak hatadır. Çoğu erkek flört etme sürecini anlamadığından düz bir şekilde kıza yürüyor ve bu işe yaramıyor. 

    Kadınla olan iletişiminde hem ilgini göstermen, hem gücünü kaybetmemen, hem muhtaç görünmemen hem de oyunu oynaman gerekiyor. Bunu sağlamanın en ideal yolu kartlarını aşırı açık oynamamaktır. Kadına dolaylı iltifat etmen, bazı şeyleri ima etmen ve sohbeti bağlaman gerekiyor. Bunu yapmak ciddi bir kalibrasyon gerektirse de çoğu erkek başarabilir.

    Dolaylı konuşarak kadının sınırlarını zorlayabilirsin çünkü onun ağzını araman ve bazı konulardaki tepkilerini görmen önemlidir. Mesela benim genel yöntemlerimden birisi konuyu tutkulardan açarım ve oradan sohbeti aşama aşama cinselliğe doğru kaydırırım ancak asla direkt cinselliğe girmem konu cinsellik etrafındaki temalarda tensellikte döner. Kadının tepkisi olumluysa konuyu bir süre sonra normale çekerim çünkü aşırı ısıtıp kadını yakmak istemem veya fazla agresif görünmem. Yavaşta konuyu normalleştiririm ve kadınla olan flörtümdeki bazı noktaları daha ileriye taşırım. Onun fiziği ile ilgili imalar yaparım. İltifatlarımın çok agresif ve direkt olmamasını sağlarım belirli noktaya kadar çünkü sözel olarak direkt olmak iyi değildir. Buradan sonrasında ise fiziksel temasla ilerlerim. Pardon ellerimi senden alamıyorum hep senin suçun diyerek olayı farklı boyuta taşırım. Biraz zor bir metot açıkçası tecrübe ve pratik gerektiriyor ama buna odaklanmanız gerekiyor.

5. Cinsel Esprileri Kullan

    İleri seviye bir yöntem olan cinsel espriler açıkçası çok iyi kalibrasyon(ayarlama) istiyor. Bu açıdan acemi birisine önermem sonra adınız sapığa, tacizciye falan çıkabilir. Cinsel espriler kadınla samimiyetinizin biraz ilerlediği noktada aranızdaki cinsel gerilimi arttırmak için kullanılan yöntemdir. Burada esprileri çok hafiften ağır noktalara doğru götürebilirsin.

    Ben bu yöntemi çok kullanıyorum özellikle kadınla sohbetim çok eğlenceliyse bu tür esprileri araya sıkıştırıyorum ki aramızdaki cinsel gerilim azalmasın. Her zaman kadın-erkek çekimi ortada oluyor. Kadında bende içgüdüsel gerilimi hissediyoruz. 

    Esprileri genel olarak kadınla ilk buluştuğum anda yapıyorum; ''Beni yoldan çıkarmak için niye böyle giyiniyorsun ayıp yani'' gibi bir şeyle başlıyorum. Bazen ''göğüs dekolten dikkatimi dağıtıyor üzerine düzgün bir şeyler giy ya'' tarzı şeylerle dalgaya alıyorum. ''bende ateş atıyorum ya'' diyerek kadının elini tutuyorum falan. Tüm bunlar o ana uygun oluyor çünkü yüzlerce cinsel espri kullanıyorum. Bazıları daha basit bazıları çok cinsel olabiliyor. Bazı durumlarda ise kadın hikayeye fiziğini falan attığında espriler yapıyorum efektif oluyor.

    Bu yöntemi basitten ileriye doğru götürmek önemlidir eğer direkt yaparsanız ters teper çünkü aşırı agresif olacaktır. Sırf bunu ayarlayamadığım diye engel yemişliğim bazı buluşmalarda ise kadını kaybetmişliğim var. Ayarlamak kolay değil ve kadının tepkisine göre gitmelisiniz. Eğer kadın çok ciddi ve direnç gösteriyorsa cinsel esprileri çok sonradan yapabilirsiniz ama kadın eğlenceli ve rahatsa bu tür espriler yapılabilir. Dozunu abartmayın bir gecede 2-3 tanesi fazla bile gelebiliyor. Bu noktada nerede kullanacağınıza odaklanın. Ben ilk buluşma anı ile buluşmanın ortasında kullanıyorum eğer her şey çok iyi gidiyorsa bir tane daha kullanıp bırakıyorum.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)