Bir Kadının Senden Soğumasının 5 Nedeni

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''bir kadının senden niye soğur, ilgili kız neden geç yazmaya başlar ve kadınların ilgisi neden kolayca gider'' konularını işleyeceğim.

    Her erkeğin yaşadığı sorunlardan birisi ilgili ve alakalı kadına bir şeylerin olması daha sonra eskisi gibi konuşmak istememesi, mesajlara geç yazmaya başlaması ve buluşmak istememesi gibi şeyler oluyor. Bazen kadın aşırı ilgili ve istekliyken birden buz gibi olabiliyor. Çoğu erkek bunların nedenlerini merak ediyor ve en popüler 5 nedeni sayacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Sohbetinin Sıkıcı Olması

    Bir kadın senin görünüşünü ve tarzını beğenmiş sana gerçekten ilgi duyuyor olabilir. Bu açıdan seninle ilgili konuşmaya başlar ve seni daha iyi tanımak ister. Bir kadının erkeği tanımak istediğinde ne kadar çok soru sorduğunu fark etmişsindir. Kadın bu durumda seninle kahve içmeyi teklif edebilir ve bu konuda ısrar da edebilir. Her şey çok iyi gidiyor gibi görünür ve sende kendi kendine ''bu kızla sevgili olacağız galiba'' diye düşünmeye başlarsın hatta aşırı ilgisinden dolayı bunun garanti olduğunu bile düşünürsün.

    Sohbetiniz biraz ilerledikçe kızın ilgisinin azaldığını fark edersin çünkü sohbetiniz genel anlamda sıkıcıdır. Gündelik şeylerden konuşup duruyorsunuzdur ve bir noktadan sonra sıkılma hissini iki tarafta yaşar. Bu noktada kadın kendini geriye çekmeye başlar çünkü senden sıkılmıştır. Sen ona farklı duyguları yaşatamıyorsun ve bu açıdan sana olan ilgisi öldü. Erkek olarak ne kadar iyi görünsen bile sohbetinin eğlenceli ve akıcı olması gerekiyor. Bu sadece kadınlarla ilişkilerde değil genel olarak çok önemli bir şeydir. Çoğu erkek çok sıkıcı ve sıradan sohbet ediyor bu durumda kadının sıkılıp ilgisini kaybetmesi çok normaldir. Özellikle seninle buluşup kahve içtiğinde sıkıcı ve boktan bir muhabbet yaparsan o kadınla tekrar kahve içemezsin. Kadınlar sıkıcı ve kasıntı adamları hiç sevmiyorlar.



2. Çok Kolay Lokma Olman

    Biz erkekler olarak çok sonuç odaklıyız ve bu sırayı minimuma çekmek istiyoruz ancak kadınlar sonuç odaklı değil süreç odaklılar. Kadın flört döneminden keyif almak ve seni gerçek anlamda tanımak istiyor. Bu durumda ilgili ve alakalı bir kadına aşırı ilgi göstermeye ve aşırı istekli olmaya başlarsan sana olan tüm ilgisini kaybedebilir. Bir erkek için cool olmak bu açıdan çok önemlidir çünkü muhtaçlık tüm çekiciliği öldürür. Bir erkeğin asla bir kadına aşırı ilgi göstermemesi gerekiyor.

    Kadın seni bir şekilde beğeniyor ve ilginç buluyor. Seninle flört etmek istiyor ve zaman geçirmeye çalışıyor ancak sen muhtaçlıktan aşırı istekli davranmaya başladığında kız senin hakkında yanlış düşündüğünü fark ediyor. Senin cool bir adam olmadığını ve düşük değerli olduğunu fark ediyor. Şunu asla unutmayın kadınlar sadece sekse layık cool adamlarla seks yapmayı isterler. Bu adamlarında cinselliğe tok olduklarını düşünürler. Kadınlarda tıpkı para gibi hareket eder birisi paraya ihtiyaç duymuyorsa zenginleşir para zenginde toplanır, fakir ise aşırı muhtaç olmasına rağmen para bulamaz. 

    Kadınlarla ilişkilerde çok kolay lokma olma ve kadınla iletişimine mesafe ve zaman koymayı bil. Bazen kadına hiç yazmaman ve bir süre görüşmemen bile senin çekiciliğini arttırır. Ben bazı kızlara haftalarca hiç yazmıyorum ve umurumda olmuyorlar. Bu açıdan biraz geriye çekilmen, sonuç odaklı olmaman, eğlencene ve kendine odaklanman iyidir. Kadınlardan bir şey isteyip çok ilgili olduğunda kadınlar senin seksi hak etmediğine inanıyorlar ve gerçekten de çoğu erkek bunu hak etmiyor çünkü muhtaç betalar kadınlar için tiksindiricidir.

3. Senden Daha İyi Bir Erkeğin Olaya Dahil Olması

    Kadınların seçenekleri çok fazla ve her gün güncelleniyor özellikle de kız güzel ise seçeneklerin ucu bucağı olmuyor. Her gün çok sağlam adamlar rekabete dahil oluyor ve bu açıdan kadının kafası karışabiliyor. Pek çok güzel kızın sevgili yapmamasının sebebi her gün ilginç bir yeni potansiyel adayın oyuna katılmasıdır.

    Bazen bir kızla her şey iyi giderken ve bariz hatan olmamasına rağmen kızın sana olan ilgisini kaybettiğini fark edersin. Bunun sebebini anlayamaz ve düşünmeye başlarsın acaba ne oldu diye. Ne olduğunu ben söyleyeyim senden bariz olarak daha iyi bir erkek olaya dahil oldu ve kızı senden çaldı. Senin artık oyunda kalma şansın kalmadı ve o kız gitti. Kadın sana ilgi duyuyordu ancak o ilgi artık başkasına yöneldi. Tek erkek sen değilsin ve en önemlisi onun için en iyi seçenek değilsin. Bu gerçeği kabullen ve kendini geliştir çoğu erkeğin değeri düşük çünkü tembel birer patatesler. 

4. Kalibrasyon Hataları

    Kadınlarla ilişkiler temelde çok basit görünen şeylerdir. Kızla tanış, konuş, buluş ve seviş üzerinden düşündüğünde dünyadaki en basit olaylardan birisidir. Bazı erkekler bu aşamaların hepsini doğal ve hızlı bir şekilde geçebilir ancak çoğunluğun bu aşamaların herhangi birisinde patladığını görürsünüz. Çoğu ortalama erkeğin sorunu oyunlarının sağlam olmaması ve muhtaç beta olmalarıdır. Bu açıdan da kalibrasyon hataları yapıyorlar. Bu adamlar durmaları gereken noktayı bilmiyor ve ayarlamaları yapamıyorlar. Mesela kıza her gün mesaj atan adamlar var ya da sürekli ısrar edenler, buluşmada öncesini yapmadan kıza dokunmaya çalışanlar veya mesajlaşmada salakça bir şey söyleyip engel yiyenler var.

    Çoğunluğun oyunu yok ve oyunu öğrenmek için gerçekten eforda göstermiyor bu açıdan bir kadın seninle ilgilenip mesajlarına cevap verebilir ama bir yerde hata yaparsın artık cevap yazmaz. Kadın seninle ilgilenip buluşmaya gelebilir ancak bir yerde ayarsız hamle yaparsın ve artık o kadını rüyanda bile göremezsin. Bu açıdan oyunun hiçbir aşamasında hata yapmaman gerekiyor. Baştan aşağıya tüm süreçleri öğrenmen senin adına iyidir yoksa hata yapınca hocam yardım edin diye ağlayarak bana gelme çünkü yardım etmeyeceğim. 

5. Kadının Fikrinin Değişmesi

    Kadınlar imaja ve bazı kalıplara önem veriyorlar. Bu tür bir sürü kendilerince kriter koyabiliyorlar ve kadın ilk tanıdığında senin ideal erkek olduğunu düşünüyordu. Seni çekici buluyordu ve tanımak istiyordu ancak senin hakkındaki fikirleri değişti. Senin artık ideal adam olduğunu düşünmüyor çünkü onun aradığı spesifik şeylere uygun değilsin. Seni biraz tanıdı ve artık tanımaya devam etmek istemiyor. Bu açıdan mesajlarına anında cevap veren, ilk mesajı atan veya buluşmak isteyen kız artık mesajlara 8 saat sonra cevap yazıyor ya da hiç yazmıyor. Bir süre sonra instagramdan takipten çıkıyor ve whatsappta kızın resmi gidiyor. Tüm bunlar olağan şeyler ve kadının fikri değişti artık yapacak bir şey yok. 

Bu kızın fikrini nasıl değiştiririm sorusu ise saçmadır. Kadının fikrini değiştiremezsin sana dair bir izlenime sahip artık o izlenim değişmez. Başka kızlara odaklanman gerekiyor.


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)