Lover vs Provider Dinamikleri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalede en önemli konulardan birisi olan lover ve provider erkek konusunu detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Bu konunun çok iyi bir şekilde anlaşılması gerekiliyor çünkü çoğu erkek bu konuyu anlayamadığı için bir zihin haritasına sahip olamıyor. Bunun sonucu olarak da başarısız oluyorlar. 

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Lover vs Provider Farkı 😉


Lover ve Provider Nereden Çıktı?

Lover ve provider erkek kavramları kadınların cinsel stratejileriyle alakalıdır. Kadınlar erkekleri iki temel kategoriye ayırmaktadır. Bu piç vs efendi erkek, alfa vs beta ve lover vs provider, eğlenilecek erkek vs evlenilecek erkek gibi terimlerin temeli kadınların seçimlerinde yatmaktadır. Kadınlar genellikle parti yaşlarında (18-24) lover erkeklerle takılmayı tercih eder ve daha sonralarında uzun ilişki için provider erkekleri tercih ederler.

Lover erkek kadının hızlı ilişki yaşadığı, eğlendiği ve ciddi beklentiye girmediği erkektir. 

Provider erkek ise kadının ciddi ilişki düşündüğü, erkeğe bolca yatırım yaptırdığı erkek türüdür.

Kadınların en temel stratejisi lover erkekten DNA almak yani en iyi genleri almak ve aynı zamanda çocuklara bakacak sadık bir provider bulmaktır. Kadın iki özelliğin bir erkekte olmasını ister (alfa provider deniliyor) ancak bu çok nadir görülür. Çoğu erkek beta provider kategorisindedir ve lover erkek sayısı azdır. Kadın için bu durum bir açmazdır aslında istediğine tam olarak sahip olamıyor ve istemediği elinin altında oluyor. 

Lover Erkek İlişki Türü

Kadın için eğlenceli ve çekici bir erkekle takılmak keyiflidir. Bu erkekler gizli topluluk üyesidirler. Kadınlar kolayca seks yaptığı, yargılanmadığı ve eğlendiği adam türüdür. Bu ilişki türünde hormonlar ve içgüdüler aktiftir. Kadın, erkeğin alfa davranışlarından etkilenir ve onunla kısa süreli ilişki yaşar.

Oyunun tüm temel prensipleri lover türü ilişkilere sahip olmaktır. Kadına yatırım yapmadan, onun sevgilisi olmadan ve ona ciddi sözler vermeden onunla seks yapabilmektir. Oyunun tüm tekniklerinin amacı budur. Lover erkek kadınla kısa bir süre ilişki yaşar ve sonra kadını geride bırakır. Burada sevgililik ve ciddi bir söz verme durumu yoktur. Her şey eğlenceli ve kısa süreli ilişki modunda olur. Lover erkek burada ilişkinin nasıl olacağının kontrolündedir. Kadınlar doğal olarak ilişkiyi uzatmaya ve erkeği sevgili moduna düşürmeye çalışabilir ama burada lover erkeğin çerçeve kontrolü daha baskın gelecektir. 

Lover erkek kısa süreli ilişkiler kuran, kadına söz vermeyen ve kolayca sekse erişen maskülen erkektir.

Provider Erkek İlişki Türü

Erkeklerin çoğu temel olarak providerdır. Bu erkekler kadınlara ciddi yatırım yaparak ve onlarla uzun süre flört ederek bir ilişki başlatmayı hedefler. Burada erkek çok fazla yatırım yapar ve kadının sevgilisi olmayı umut eder. Burada çerçeve kontrolü aslında kadındadır ve erkek yeterince yatırım yapınca ilişki başlar. Provider erkek genel olarak sağlayıcıdır yani kadına imkanlar sunmaktadır ve ciddi düşünmektedir. Bu erkekleri kadınlar parti yıllarından sonra ciddi ilişki için tercih ediyor.

Lover vs Provider Stratejileri

Lover erkeğin oyun planı genel olarak kadını kadın gibi hissettirmek, macera sunmak, eğlendirmek ve cinsel maceralar sunmaktır. Kadın yargılanmadığını hisseder ve lover erkeğin aurasına kapılır. Bazı sevgilisi olan ve evli kadınlarda bu maceraları sevdiği için beta provider kocalarını aldatabiliyor. Özellikle kadınlar ovülasyon sürecindeyken aldatmaya ve cinselliğe daha açık oluyor. Lover stratejisinde erkeğin maskülen, karizmatik, eğlenceli ve cinsel enerjiyle dolu olması gerekiyor. Bu en ilkel seviyede ilişki türüdür yani hormonların ve içgüdülerin etkisinde gelişir her şey.

Provider erkekte ise kaynak sağlama durumu çok barizdir. Pek çok erkek parayla, arabasıyla ve kadına sunacağı imkanlarla onu etkilemeye çalışıyor. Bu erkekler genellikle kadına bolca hediye alan ve onunla sevgili olmak isteyen kişiler oluyor. Birçok erkeğin parayı bahane etmesi ve oyunu anlamamasının da sebebi bu durumdur. Biz provider stratejisi uygulamıyoruz asıl amaç lover erkek olmak ve sekse bedava erişmektir. Provider erkekler kadına çok yatırım yaparlar ve ciddi hediyeler alırlar. Bu açıdan efektif bir strateji değildir ve gereğinden yavaştır. Provider bir erkeğin sekse erişimi haftalar sürebilirken bir lover erkek ilk buluşmada hatta tanışmada olayı sekse çekebilir.

Bu iki stratejinin temel farkları lover erkeğin risk alması ve kadını kaybetmekten korkmamasıyken, provider erkek güvende oynayarak işi sağlama almaya çalışır. İki erkeğinde temelde sunduğu şeyler farklıdır. Lover erkek kadına çekicilik ve macera sunarken, provider erkek güven ve kaynak sunmaktadır. Bu açıdan ciddi bir paradigma farkı vardır.

Lover vs Provider Seks Hayatı Farklılıkları

En temel farklardan birisi de kadınların lover erkekle çok daha tutkulu seks yaptıklarıdır. Kendilerini kadın gibi hissederler ve çeşitli fantezilere açıktırlar. Bu açıdan lover seksi yatakta misyoner pozisyonunda değil daha çok yerde, duvara karşı, banyoda ve çeşitli yerlerde olmaktadır. Kadın farklı fantezilere açıktır ve çeşitli uç şeyleri yapabilir. Analdan tutun bdsm'ye kadar olaylar gelişir. Kadınların bu davranışının temeli bu erkekle uzun süre görüşmeyeceği için ciddi riskleri almaktadır. Kadın sokakta veya instagramda yeni tanıştığı bir adamla yaptığı seksi asla sevgilisi ve kocasıyla yapmaz. 

Ciddi ilişkilerde kadın saf görünmek için her zaman kendi arzularını kontrol eder. Provider seksinde ilişki kısa sürer ve ihtiyaç görme amaçlıdır. Kadının genellikle başı ağrır ve isteksizdir. Provider erkekte genellikle erken boşalır ve kadın olayın uzun sürmesine zaten izin vermez. Provider erkeğin aktif seks hayatı olduğunu söylemek zordur. Bu açıdan her erkeğin lover stratejilerini bilmesi gerekiyor ister evli olsun ister sevgilisi ister de yalnız olsun bunları bilmelidir.

İlişkilerin Kazananları

İlişkilerin genel kazananları her zaman lover erkeklerdir. Kadının saygısı, arzusu ve sevgisini kazanırsın. Kadın karakterine itaat eder ve senin için her şeyi yapmaya hazırdır. Senin gibi bir erkeği bulamayacağını düşünür ve erkeği mutlu etmek için fedakarlıklar yapar.

Bu durumun tam tersi ise providerların başına gelir. Kadın umursamaz, erkeği yalvartır ve peşinde koşturur. Erkek beta provider ise çoğunlukla aşk ve seks hayatı kötüdür. Çekici olmamanın ve doğru oyuna sahip olmamanın bedelini öderler.

Lover Kuralları

Lover kurallarını bilmek ve bunları uygulamak fazlasıyla önemlidir. İşte bu kurallar;
  • Asla bir kadına fazla yatırım yapma
  • Her zaman 4-5 kadınla flört et
  • Kadına ciddi sözler verme
  • Paranı kadını etkilemek için kullanma
  • Kadının sevgilisi veya kocası olmaya çalışma
  • Cinsel ilgini belli et
  • Erkeksi duruşunu koru
  • Liderlik et ve kadına dokunmaktan çekinme
  • Maceracı ve eğlenceli ol
  • Seks tutkulu ve sert olsun
  • Kadınla sarılarak uyuma
  • 4 buluşmadan fazla buluşma
  • İlişkiyi uzun tutma ve gerektiğinde bitir
  • Kadına hediye alma
  • Seks ilişkiden önce gelmeli
  • Kadına para harcama
  • Kadına gerçeği söylemekten çekinme (başka kadınlarla görüştüğünü)
  • Kadından daha kısa mesajlar yazmalısın
  • Her şeye kadından daha az yatırım yapmalısın
Bu kurallara iyi bir şekilde dikkat etmelisiniz.

Para ve Tip Lover Olmakta Önemli Mi?

Lover bir erkek olmak için paraya ihtiyacınız yok. Kadınlarla ilişkilerde başarılı çoğu erkeğin parası yok çünkü düzensiz hayat yaşadıkları için para kazanmaya zamanları olmuyor. Para kazanan erkeklerinde zaten kadın tavlamaya zamanı olmuyor. Lover erkek ne arabayla, parayla veya eviyle kadını etkilemeye çalışmaz. Bu yanlış bir mentaliteden geliyor ve lover kurallarına ters. Kadınlar evin süper lüks olmasa bile o evde seninle zaman geçirmeyi sevecektir. Senin için bu tür şeyleri görmezden gelecektir. Kıyafetlerinin markasız olması veya telefonunun ucuz bir şey olması önemsiz. Birçok erkek temelde bunu anlayamadığı için oyunda gelişemiyor. Erkekler arabayla ve lüks şeylerle kadını etkilemek istiyor ancak bu bizim istemediğimiz bir şeydir. Bizim amacımız karakterimiz, erkeksi enerjimiz ve kadına yaşattığımız deneyimlerle onu kendimize hayran bırakmaktır.

Tip ise çok önemli değil illa bir kadının seninle tutkuyla sevişmesi ve sana hayran kalması için aşırı yakışıklı ve kaslı bir erkek olmana gerek yok. Oyunun yeterince sağlamsa görünüşünün etkisi fazlasıyla azalır. Karizmatik olman ve cazibeye sahip olman senin en güçlü yanlarındır. Güzel kadınları ortalama altı bir tip ve sağlam bir oyunla elde edebilirsin. Görünüşle kadını etkilemeye çalışmakta temelde fazla şansını zorlamakla ve ilişki dinamiklerini anlamamakla alakalı. Dışarıda çirkin bir sürü erkek güzel kadınlarla ilişki kuruyor. Bahaneleri bırakıp gerçek bir lover olman gerekiyor.

Lover Olmak Öğrenilebilir Mi Yoksa Doğuştan Mı?

Lover olmak her zaman öğrenilirdir ve tecrübelerle alakalıdır. Bazı erkekler daha erken tecrübe ederken bazıları daha geç tecrübe eder. Lover olmak bir mentalite ve davranış kodudur. Eğer kadınlara sataşabilen, meydan okuyan, çekici, maceracı ve eğlenceli bir erkek olursan sende çok iyi sonuçlar alabilirsin. Tabi ki oyunun ve çekiciliğin üzerinde çalışman gerekiyor. Her aşamayı tek tek öğrenmen ve ilerletmen gerekiyor. Bu açıdan her şey öğrenilebilir.

Bakir, asosyal ve beceriksiz bir erkek eğer kendini bu işe adarsa gerçekten çapkın bir lover haline gelebilir.

Seks Her Zaman İlişkiden Önce Gelmeli

Lover kurallarının önemli bir tanesi de seksin her zaman ilişkiden önce yaşanmasıdır. Önce ilişki ve güven değil, çekicilik ve seks gelir. Eğer erkek ilişki olmasını isterse olay ilişkiye gidebilir. Bir erkek kadınla olan ilişkisinin seviyesini yükseltebilir veya düşürebilir. Kadını sevgilin yapmak istiyorsan bu sana kalmış ama olay her zaman seksle başlamalıdır. Eğer ilişkiyi beklersen kadın seni fazlasıyla bekletecek ve henüz çok erken zamanı değil diyerek oyalayacaktır. Kadının direnç göstermesi ve süreci uzatması normaldir bu her zaman olur. Lover erkek kadının direncini aşıp onu etkileyecektir ve seks gerçekleşecektir.

Lover Olduğunu Anlamanın Yolları

Lover olduğunu anlamanın en önemli yolu kadınların seninle eğlenmesi, senden ciddi bir beklenti içine girmemeleri ve arada çok güçlü bir cinsel çekimin olmasıdır. Kısa ilişkiler yaşaman ve kadınları kolayca etkilemen burada lover olduğunu gösterir. Para, tip veya statü kullanmaya ihtiyacın olmaz. Kadınlarla kısa süreli ilişkilerin keyfini çıkarırsın. Kadınlar sana cinsel konularda daha açık ve rahat davranırlar. Herhangi bir uzun ilişki veya söz beklentisinde  olmazlar.

Lover Erkek Özellikleri

Lover erkek özelliklerine bir liste halinde bakalım;
  • Özgüvenli 
  • Ukala
  • Kendine fazla inanan
  • Esprili
  • Cinsel özüyle barışık
  • Maskülen
  • Etkili beden diline sahip
  • Göz teması kurabilen
  • Kadınlara açıkça niyetini belli eden
  • Tarz sahibi
  • Dominant
  • Cesur
  • Güçlü

Alfa Provider

Alfa provider hem lover karakteri taşıyan hem de uzun ilişkide bulunan erkektir. Bu erkeğin olayı bir kadınla uzun ilişkiyi seçmesine rağmen alfa karakteristiğini korumasıdır. Bir ilişkide kadın her zaman erkeği betalaştırmak isteyecektir ve bununla baş edebilen bir erkek karakterini koruyacaktır. Hem lover hem provider dinamikleri ilişkide baskın olacaktır. Bu açıdan kadın mutlu olacak ve erkeğini kaybetmek istemeyecektir. Bu dengeyi sağlamak ve flört tekniklerini uzun ilişkide de kullanmak önemlidir. Uzun ilişki isteyen her erkek alfa provider özelliklerini geliştirmelidir. 

Bu özellikler;
  • Dominant ve ilişkide kontrol sahibi 
  • Pek çok opsiyon arasından en iyisini seçen
  • Kendini geliştirmeye devam eden
  • Tarzını ve formunu koruyan
  • Maskülen bir lider
  • Testosteron ve libido yüksek
  • Kadını kıskandırmayı başaran
  • Kadının ilişki için çok çabalamasını sağlayan
  • Kariyerini ve hayatını geliştiren 
Bı alfa provider özelliklerini aklınızda tutmalısınız.

Son Sözler

Lover veya provider olmak bir erkeğin seçimine kalmıştır. Hangi stratejiyi izleyeceğin ve neleri yapacağın senin tercihindir. Çoğu erkek risk almak istemediği ve flört etmeyi bilmediği için beta provider oluyor. Oyunu öğrenmenin ve kendini bu konuda geliştirmenin amacı daha çekici olmaktır. Kadınlar duygusal varlıklar ve onların duygularına hitap eden bir erkek kadını elde eder. Bu açıdan doğru erkek olmak ve doğru şeyleri yapmak hayati öneme sahiptir. Oyunun geliştikçe lover erkek özelliklerinde gelişecektir. Lover bir erkek asla parasını, statüsünü ve diğer şeyleri kadınları etkilemek için kullanmaz bu açıdan para direkt bir faktör değildir. Önemli olan flört yetenekleridir. Provider oyununu tavsiye etmem.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)