Kadınlarla Tanışırken Yapılan 5 Büyük Hata!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları bu makalemde sizlere kadınlarla tanışılırken yapılan beş büyük hatadan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    Kadınlarla tanışmak her zaman şansın etkisindedir ve bir kadını elde etmek belli açılardan şansa dayanır. Bir erkek yeteneklerini ne kadar geliştirirse ve kendini daha çekici hale getirirse şansı artacaktır. Hataların farkına varılması ve mikro sinyallerin düzeltilmesi erkeklerin şansını arttıracaktır. Bir kadın seni reddedecekken kabul edebilir ve ilişki yaşama şansını arttırabilir. Bu noktada oyununuzu geliştirmeniz sizin için büyük önem taşıyacaktır.

    Onay Aramak 

    Onay aramak bir erkeğin kadınla tanışırken yapabileceği en büyük hatadır. Tanışma ve sohbet esnasında asla onay aramayın. Genellikle oyunu ve kadın psikolojisini bilmeyen erkekler kadınla tanışma ve sohbet anında onay arıyor. Bu ise ''Merhaba, tanışabilir miyiz?'' veya ''Merhaba, rahatsız etmiyorsam konuşabilir miyiz?'' gibi cümleleri ve davranışları içeriyor. Medeni açıdan aslında tanışma anında onay aramak mantıklı görünebilir ama bunun kadar itici bir şey yoktur. Kadının bilinçaltında ''beceriksiz, özgüvensiz ve zayıf'' bir izlenim bırakırsınız. Ben bunu zamanında denemiştim ve üst üste reddedilmemin sebeplerinden birisiydi. O zaman bu hatanın tüm başarıma mal olduğunu fark ettim onun yerine onay aramadan direkt tanışma sürecine geçiyorum. ''Merhaba, tatlı görünüyorsun ismin nedir?'' gibi bir cümle ile onay aramadan direkt tanışabilirsiniz ve %100 daha etkili. Ayrıca tanışma anında konuşabilir miyiz, bir dakika ayırır mısın gibi şeyleri de asla kullanma. Direkt olarak açılışını net bir şekilde yap. Senin maskülen enerjine kadın çok daha iyi tepki verecek ve seninle flört etmeye başlayacaktır. Kadın karşısında gerçekten ne istediğini bilen, özgüvenli ve cesur bir erkek görecektir. 



    Kötü Beden Dili

    Kötü beden diline sahip olmak tüm her şeyi mahveden bir şeydir. Kadınla tanışırken heyecanlanmamız ve stres yapmamız normaldir sonuçta erkek risk alarak bir davranışı gerçekleştirmeye başlamıştır. Yoğun baskı altında kötü beden diline sahip olmak özgüvensizliği ve kendine inanmamayı karşı tarafa iletir. Dik durmamanız, göz teması kuramamanız, beden dilinizin pasif oluşu gibi etkenler kadının sizi otomatik olarak reddetmesine yol açar. Kadın karşısında gerçekten özgüvenli bir erkek görmek isterken kendine inanmayan bir erkeği görmek istemez. Bu açıdan ne söylediğinizden çok nasıl söylediğiniz önemlidir ve kadının zihninde doğru bir izlenime sahip olmak fazlasıyla etkilidir. Kötü beden dili, tarzınızın ve ne söylediğinizin önemsiz olmasına yol açar. Genellikle erkekler ne söyleyeceklerine çok odaklanıyorlar ancak asıl önemli olan şey beden dilidir ve kadına karşısında maskülen bir erkek olduğunu hissettirmektir. Sende alfa beden dilini etkili bir şekilde kullanmalısın. Dik dur, derin nefes al, göz teması kur ve kadının gözlerinin içine bak. Her şey çok daha kolay olacak ve kadın içgüdüsel olarak seni çekici bulacaktır.

    Aşırı Ciddi Olmak

    Kadınlarla tanışmak ve flört etmek eğlenceli bir aktivitedir. Ciddi olmak ve fazla sıkıcı olmak tanışma sürecini olumsuz etkileyecektir. Bu açıdan ağır abiler değil eğlenceli piçler kızları götürüyor. Sende daha eğlenceli olmaya odaklanmalısın ve bunu gülümseyerek yapmalısın. Benim başarımın büyük bir kısmı açılışta espri yapabilmem ve enerjiyi kontrol edebilmemle alakalıdır. Çoğu erkek tanışma anında çok stresli ve heyecanlı oluyor bu açıdan süreci kontrol edemiyorlar. Bu ise ciddi bir yüz ifadesi ve ses tonuyla tanışmaya çalışmakla sonuçlanıyor. Oysa ben neşeli bir piç olarak tanışıyorum ve genelde ''çok sert duruyordun ama sempatik çıktın'' ya da ''beni döveceksin sandım'' diyerek espriler yapıyorum. Kadın o noktada yumuşuyor ve etkileniyor. Ciddiyet bazı noktalarda önemlidir erkek asla dans eden maymun olmamalıdır ancak eğlenceli olmaya da önem vermelisiniz özellikle tanışmaya her zaman gülümseyerek gidin ve eğlenceli bir şekilde tanışın. Bu durum reddedilme ihtimalinizi çok düşürecektir ve kadınlardan daha başarılı bir şekilde numara almaya başlayacaksınız.

    Çok Fazla Soru Sormak

    Tanışma anında yapılan hatalardan birisi ise merhaba aşaması geçildikten sonra erkeğin çok fazla soru sormasıdır.

    Nerelisin?
    Ne okuyorsun?
    Nerede çalışıyorsun?
    Napıyorsun?

    Soru sormak çekicilik oluşturmaz ve kadını baskı altında hissettirir. Bunun yerine varsayımları kullanmalısınız ve 2 yorum 1 soru tekniğini düzgün bir şekilde uygulamalısınız. Kadın hakkında varsayımlarda bulunarak ve o an ki malzemeyi kullanarak sohbeti ilerletebilirsiniz. Mesela ''avukata benziyorsun ciddi bir tarzın var'' gibi bir varsayım işinizi çok iyi seviyede görecektir. Sorularınızı azaltın ve sorularınızı özelleştirin. Kadın hakkında daha spesifik bir soru sorabilirsiniz ve evet-hayırdan daha fazla cevap vermesini hedeflemelisiniz. Mesela '' Arkadaşları tarafından ekilmiş gibi duruyorsun ve eve ağlamaya gidiyordun değil mi :D '' diyerek sohbetin akışına katkı sağlayabilirsin.

    Sahte Zaman Kısıtlamasını Kullanmamak

    Tanışma anında kadın olumlu tepki verse bile kadın sizin ona yapışacağınızdan çekinebilir ve bu durum sizin değerinizi düşürebilir. Çoğu zaman ''5 dakikam var sonra gideceğim'' veya ''arkadaşımla buluşacağım 5 dakika içinde'' gibi şeyleri belirterek kadına yapışmayacağınızı yansıtmalısınız. Bu sayede kadın gidebileceğinizi düşündüğünden hem rahatlayacak hem de sana daha fazla saygı duyacaktır. Genellikle sahte zaman kısıtlamaları çok etkili oluyor ve hızlıca numara almayı sağlıyor. Sahte zaman kısıtlamasını etkili bir şekilde kullanın ve kadının psikolojik olarak rahatlamasını sağlayın. Gerektiğinde de ilk ayrılan siz olun tabi numarasını alıp ayrılın ;)


    Yorum Gönder

    5Yorumlar

    1. Romeo bey son yazı bu olduğu için buraya sorayım dedim, Türkiye`de hangi mağazalardan klasik/centilmen erkek giyimi ürünleri satın almamızı önerirsin? Teşekkürler.

      YanıtlaSil
    2. H&M, Zara, Tudors, Kiğılı, DS Damat, Çeşitli butiklerle birlikte her şeyi bulabilirsin

      YanıtlaSil
    3. İlk setimi Kızın yanına gidip adres sordum 20 sn anlatıktan sonra ben aslında seninle tanışmak istemiştim aklıma ilk o geldi felan dedim.

      (bunu dememin sebebi ilk dolaylı olsun ki kız bana ve konuşmama ısınsın kız utangaçsa asosyalse felan o anki gerilimi kaldıramayıp reddetmesin diye,aniden heyecanlanma yerine parça parça olsun gibisinden düşündüm)


      Kız da teşekkür ederim ama istemiyorum dedi.Hani beden dili olarak ben sabit dururken aramızda 50 cm mesafe ile konuştu.Sesi ipince ve hep gülerek anlattı utandı da.Ben bu işten hiçbir şey anlamadım.Bu seti açtıktan sonra açamadım daha ya 2 günden beri denedim ama olmadı. sence problemim ne olabilir.Bu arada yazıların muhteşem gerçekten eline emeğine sağlık.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu seti bir deneyim olarak gör. Set açarken korkulacak birşey olmadığını anlamış oldun. Daha fazla insanlarla konuş, ısınma gibi düşün. Sırf Red yemek için gidip set aç ve beklenti içinde olma. Alışınca dahada ilerletirsin. Bende polis bir kıza set açmıştım, kız çekindi ve gitti. Adres sorma gibi değilde. Kıza kıyafetinden, saçlarından, ayakkabısından vb. Girerek set açabilirsin. Rahat ol, kasılırsan kızda kasılır. Hocamızın bu konuyla ilgili paylaşımları var. Sürekli takip et ve oku. Korkarak bir yere varamayız. Başarılar 😁

        Sil
    Yorum Gönder