Kadınlarla Mesajlaşırken Yapılan 5 Büyük Hata

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kadınlarla mesajlaşırken yapılan 5 büyük hatadan bahsedeceğim.

Mesajlaşmak bir sanattır ve çoğu erkek bu sanatı doğru icra edemiyor. Kadınla nerede tanışırsanız tanışın o kadınla mesajlaşmak zorundasınız ve pek çok erkek gerçek hayatta kazandığı avantajları mesajlaşırken yaptığı hatalarla kaybediyor. Bu açıdan hataların farkında olmanız ve bunları düzeltmeniz başarı şansınızı fazlasıyla arttıracaktır. Bu sayede daha fazla randevuya çıkabilirsiniz ve yeni kadınlarla ilişki yaşayabilirsiniz.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    Sıkıcı Mesajlar

    Erkeklerin pek çoğu sıkıcı ve sıradan mesajlar atıyor. Kadına bu tür mesajlardan günde 30 tane geliyor ve bu durum kadının sıkılmasına yol açıyor. Günlük ve sıkıcı konulardan asla konuşmamalısın bunun yerine mesajlarını eğlenceli ve kadının duygularına odaklı bir şekilde tutabilirsin. Mesela ''napıyorsun'' demek yerine ''bugün hava çok güzel eğlenceli bir şeyler yapıyor musun?'' demen daha etkilidir. Nasılsın yerine ''Bugün keyf-i şerifleriniz nasıl x hanım ;)'' yazman daha etkili olacaktır. Bu açıdan sıkıcı mesaj oranınızı azaltmalısınız. Tüm sohbet eğlenceli olacak diye bir şey yok tabi ama %70 oranında eğlenceli %30 oranında ciddi olmanız en etkili sonuçları verecektir.

    Destan Yazmak

    Bazı erkekler mesajlaşırken daha iyi tepkiler almak için kıza çok uzun mesajlar atıyor ve destan yazıyor. Bu ise kadının bilinçaltında sizin muhtaç, fazla istekli, erken yatırım yapan, standartları olmayan bir erkek olduğunuzu yansıtıyor. Bu açıdan destan yazmayın ve genel olarak uzun mesajlar atmaktan kaçının. Mesajlaşmanın en temel amacı kadının size yatırım yapmasını sağlamak ve buluşma ayarlamaktır. 

    Kadın uzun mesajlar yazıyorsa ve sürekli sizinle ilgileniyorsa işte o noktada sizde daha uzun mesajlar yazabilirsiniz ama her zaman kadının mesajından kısa olması daha iyidir. İlişkiye ve iletişime kadının daha fazla yatırım yapması ideal olarak iyidir.


    Fazla Emoji Kullanmak veya Hiç Kullanmamak

    Erkeklerin emojiyle olan imtihanı gerçekten karmaşık ve zordur. Bazı kişiler tavsiye verirken erkek adam emoji kullanmaz ve random atmaz diyor bazıları ise emojisiz olmaz diyor. Bu açıdan kafanızın karışmasını anlıyorum ve bu durumda kişisel tecrübelerimden öğrendiğim şeyleri sizinle paylaşayım. 

    Öncelikle fazla emoji kullanmak iticidir çünkü şansınızı fazla zorladığınızı ve yavşak olduğunuzu kadına düşündürür. Eğer hiç emoji kullanmazsanız da sıkıcı ve gereksiz kasıntı bir erkek olarak görülürsünüz. İdeal olan tek emoji kullanmaktır ve nadiren de olsa random atmaktır. Bu durum kadınla olan sohbetin samimiyetine göre değişebilir ama asla emojilerin bokunu çıkartmayın. Emojinin amacı anlatımınızı güçlendirmek ve kadına vermek istediğiniz mesajı daha efektif bir şekilde ulaştırmaktır. Benim en çok kullandığım emojiler; 😂😉😏😜😠 Bu emojileri kullanıyorum. En az dil çıkarmayı kullanıyorum ve bazen de kızgın yüz ifadesi atıyorum sadece kadına bu da etkili oluyor kadın açıklama yapmaya başlıyor özür diliyor :D
    Erkek olarak kalp, öpücük, utanan maymun gibi feminen emojileri kullanmam. Mesajlarda asla kadına öpücük atmam ve kalp atmam.

    Çok Erken Buluşma Teklif Etmek

    Çok erken buluşma teklif etmek bir mesajlaşma hatasıdır. Oyunu oynamadan sonuç almak istemek ve tembelce davranmak iyi bir şey değildir. Bazı erkekler şansını denemek istiyor ve kadın kabul etmezse onu nextliyorlar ancak asıl olay oyunu iyi oynamakla alakalıdır. Kadın üzerinde iyi bir çekicilik oluşturup sonra gerekli güveni  verip samimiyet oluşturursan o kadının seninle buluşmama ihtimali sıfırdır. Eskiden bir dönem bende erken buluşma teklifi taktiğini uyguladım ancak iyi sonuç getirmiyor. Erkeğin alabileceği sonuçları azaltıyor bu açıdan tavsiye etmem. Zamanlamanızı doğru yapmanız ve kadının size yatırım yapmasını sağlamanız gerekiyor sonrasında buluşmak çocuk oyuncağı!

    Dertleşmek ve Arkadaş Olmak

    Kadınla mesajlaşırken yapılacak büyük hatalardan bir diğeri kadınla dertleşmek ve sohbete negatif konuları getirmektir. Bu kadının size olan çekimini öldürür ve arkadaş olarak görülmenize yol açar. Sohbetin konusunu kontrol etmelisiniz ve negatif şeyleri konuşmamalısınız. Kadın dertlerini getirirse de kısa sürede konuyu değiştirmelisiniz veya kadının modunu yükseltmelisiniz. Kadınlarla dertleşmek, hayat çok zor ekonomi kötü gibi şeylere girmek acayip iticidir sonra neden mesajlarım cevapsız kalıyor ya da arkadaş konumuna düştüm diye düşünür durursunuz. Her zaman pozitif şeyleri konuşun ve asla dertleşmeyin. Kadınla mesajlaşma arkadaşı olmayın ve aranızda cinsel gerilim hep olsun.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)