Çirkin Bir Erkek Kadınlarla İlişkilerde Başarılı Olabilir Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere önemli bir konu olan yakışıklılık-çirkinlik, karizma ve genel imaj konularından bahsedeceğim. Makalenin odak konusu dış görünüş ve özellikle yüzde ki asimetrinin (çirkinlik) erkeğin aşk hayatına nasıl etki ediyor, çirkin bir erkek flört oyununda başarılı olabilir mi bunları derin bir şekilde inceleyeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    Çirkinlik, Handikaplar ve Zorluklar

    Yakışıklı olmak her zaman avantajdır ve oyunun zorluğunu sizin için kolaylaştırır. Çekicilik tekniklerine daha az ihtiyaç duyarsınız ve daha kısa sürelerde sonuç alabilirsiniz. Bu doğal bir dinamiktir sonuç olarak iyi bir dış görünüş yani simetrik yüz hatları testosteron, güçlü bağışıklık sistemi ve kaliteli genleri temsil etmektedir. Bu açıdan kadınların daha iyi görünüşlü erkekleri seçmesi bilinen bir gerçektir. Kızların daha lisede sınıfın yakışıklı çocuğuna aşık olmaları ve bu erkeğin diğerlerinden önce sevgili yapması sıradan bir şeydir. Bu makalenin amacı da gerçekleri saklamak değildir ama olayın objektif bir şekilde incelenmesidir. Bu açıdan başka hiçbir yerde bulamayacağınız derinlikte bir makale olacak.

    Çirkin bir erkek olmak ciddi bir handikaptır. Bu açıdan oyuna eksi puanda başlamışsınızdır ve başkası artı puanda başlamıştır. Hayat böyle çalışır adalet diye bir şey yoktur. Sen eksi puandaysan artıya çıkmak zorundasın ve hata yapma şansın yok demektir. Bu noktada kendini daha fazla geliştirmen ve çirkinlik oluşturan şeyleri iyi anlaman gerekiyor. Çirkinliğine rağmen kadınları etkileyebilirsin ve daha fazla performans göstermelisin. Beni en çok üzen şeylerden birisi genellikle bu erkeklerin pek performans göstermemesi ve kenara çekilmeleridir. Mücadele etmeyi bırakıp asosyal ve pasif bir hayat yaşıyorlar. Oysa daha fazla sosyalleşmek ve daha fazla sınırlarını zorlamak gerekiyor. Oyun senin için zaten daha zor ve gelişimin daha çok zaman alacak. Bu noktada savaşçı mentalitesine  sahip olmak büyük bir önem taşıyor. Pes etmemek ve kaderciliğe kapılmamak gerekiyor. Kadınlar sadece görünüşe odaklanan varlıklar değiller. Genel olarak erkekler görünüşe daha fazla odaklıdır ve kadınlarında böyle olduğunu düşünürüz ancak bu yanlıştır. Kadınlar duygusal varlıklar ve içgüdüsel olarak çekim hissediyorlar. Bir erkek çirkin olmasına rağmen doğru davranışları gösterebilirse güzel bir kadını elde edebilir. Evet kadın tarafından daha fazla test edilecek ve daha zorlu bir süreç olacaktır, kadın ekstra direnç gösterecektir ama doğru taktikleri uygulayan bir erkek çirkinliğine rağmen elde edebilir. Bunun çeşitli versiyonlarını çok fazla yerde gördüm ve genellikle kadınların yanındaki erkeklerin çoğu manken değil. Bazı çirkin erkekleri çok seven kız arkadaşları var ve kız bu adama delicesine bağlı oluyor. Bu açıdan olayı sadece çirkinliğe indirgemek ve en baştan çıkarım yapmak hatalıdır.

    Bu yanlış anlaşılmanın en temel sebeplerinden birisi de ''kadınlar sana gelir'' saçmalığıdır. Kadınlar, para ve başarı asla sana gelmez, sen gider alırsın. Bu açıdan çirkin erkek hiç aksiyon almazsa kimse ona gelmeyecektir. Ortalama erkeğe bile kadınlar gelmez. Yakışıklı erkeğe gelen kadınlarda çirkin oluyor. Bu açıdan kadınların sana gelmesini ve egonu besleyecek şeyler aramayı bırakmalısın. Senin gidip kadınlarla tanışman ve ilişkiler yaşaman gerekiyor. Belki ortalama erkekten ilkte daha fazla reddedileceksin ve daha fazla zorlanacaksın ancak sürece inanman gerekiyor. Erkenden pes edip ''çirkinim amk ondan olmuyor'' demen aslında bahane bulmandır. Elinden gelenin en iyisini yapmış olmuyorsun ve vasat performansına rağmen kendini tatmin ediyorsun.

    Bu açıdan;
    • Kadın tavlamak çirkin erkekler için doğal olarak daha zorlu bir süreç.
    • Kadınlar çirkin erkekleri çekici bulabilir ve onları seçebilir.
    • Kadınlar erkekler kadar görünüş odaklı değil.
    • Oyun çirkin erkeğin kesinlikle öğrenmesi gereken bir şey.
    • Çirkin erkeğin hata yapma şansı çok daha az.
    • Çirkin erkek asosyal ve pasif kalma şansına sahip değil.
    • Çirkin erkek acıyla ve olumsuz duygularla baş etmekte daha iyi olmak zorunda.

    Çirkinliğini Anlamak ve İmaj Oluşturmak

    Çirkinliğinin sebebi nedir? Eğer şişman olman, bakımsız olman, kötü bir gözlük takman veya orantısız burnun mu? Yüzündeki sivilceler mi? Tam olarak sende sıkıntı nerede onu anlamalısın. Mesela yüz hatların asimetrikse sakal bırakabilirsin, gözlüğün kötüyse değiştirebilirsin, saç tarzını düzeltirsin ve sivilceler için tedaviye başlarsın. Spesifik olarak bunun nedenini anlamalısın. Şişmansan direkt kilo vermelisin ve kendi imajını güçlendirmelisin. Genel olarak tarzın sağlamsa ve bakımlıysan çok daha yakışıklı görünmeye başlayacaksın.
    İmajın önemli adlı değişim ;)

    Doğru bir imaj ve tarz oluşturarak çirkin görünen şeylerin etkisini azaltabilirsiniz. Dikkatleri farklı noktalara çekebilirsiniz. Kadınlar kendi güzellikleriyle fazlasıyla oynuyor ve kimse doğal değil. Bu açıdan senin de görünüşünü iyileştirmen flört hayatında ciddi avantajlar sağlayacaktır.


    Tarz ve imaj değişiminin çirkinlik etkisini de değiştirdiğinin örneklerini görebilirsiniz. Çirkinliğiniz genel görünüşünüzden bağımsız değildir. 

    Çirkinlik ve Karizma

    Çirkin bir erkek yakışıklı olamasa bile karizmatik olma imkanı fazlasıyla vardır. Karizmanın sözlük anlamına bakalım; ''etkisi büyük olan, etkileyici, çevresinde çekim oluşturan, karizması olan, büyüleyici (kimse).'' 

    Bu açıdan her erkek karizmatik olabilir. İyi bir tarz, etkili beden dili, fazlasıyla özgüven, gülümseyebilmek, fiziksel ve mental açıdan güçlü olmak, baskın bir alfa erkek aurasına sahip olmak gibi şeylerle karizmatik bir erkek haline gelebilirsiniz. Karizma zaten çoğu zaman tarz ve enerjiyle alakalıdır. İyi bir tarz ve yüksek enerji kombinlendiğinde doğal olarak karizma sahibi oluyorsunuz. Bu açıdan kendi sosyal yeteneklerinize odaklanmanız ve auranızı geliştirmeniz çekiciliğinizi arttıracaktır. Çirkin karizması denilen bir şey var ve pek çok güzel kadın bu tür erkekleri çekici buluyor. Burada otoriter bir güç olmak ve genel olarak güçlü bir çerçeve kontrolüne sahip olmak önem taşıyor.

    Çirkinlik ve Vücut Geliştirme

    Çirkin bir erkeğin vücut geliştirme yapması bir seçim değildir, bir mecburiyettir. Kaslı olmak ve yağ oranının düşük olması, testosteron seviyesinin yükselmesi ve kıyafetlerin daha iyi yakışması gibi etkenler göz önüne alındığında vücut geliştirme yapmak çok önemli bir nokta oluyor. Çirkin olman çok iyi bir vücuda sahip olmanın önünde asla bir engel değil ve genel çekiciliğini 1-2 puan yukarı çekecektir.

    Kaslı ve çirkin olmak, sadece çirkin olmaktan çok daha iyi ;)



    Çirkinlik ve Oyun

    Oyunun içindeki pek çok erkeğin çirkin olması tesadüf değil. Oyunu öğrenerek hayal edemeyeceği başarılara ulaşan erkekler var. Sosyal dinamikleri, kadın psikolojisini ve çekiciliğin doğasını anlamak çok büyük bir gelişme kat etmek demektir. Gelişimden yoksun olmak ise olduğunuz yerde saymanız demektir. Dış görünüşünüzü elinizden geldiğince optimize ettikten sonra yapmanız gereken şey tamamen oyuna odaklanmak ve sosyal yeteneklerinizi geliştirmenizdir. Kadınlarla nasıl tanışılır, konuşulur, flört edilir ile ilgili bilgileri öğrenmeli ve bolca pratik yapmalısınız. Oyun ile kadınlarla ilişkileriniz düzelecek ve eksik kalan kısım tamamlanmış olacaktır. Çok güzel kadınları etkilemeniz çok basit olacak ve diğer erkekler sırlarınızı merak edecektir.

    Neil Strauss çirkin olmasına rağmen güzel kadınları elde etmekte başarılı.




    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)