Kahve Falı/Tarot Bakarak Kız Tavlanır Mı?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuları, bu makalemde kahve falı ile kız tavlamak, tarot ile kız tavlamak ve astroloji ile kız tavlamak gibi konuları inceleyeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kahve Falı İle Kız Tavlamak    

Kahve falı ile kız tavlamak genel olarak mümkün müdür? 

Kahve falı bakan erkek çekici midir?

Kahve falıyla kızlar etkilenir mi?
kahve falıyla kız tavlamak, kahve falı bakan erkek, falcı erkek, falla kıza yürümek, tarot falı bakan erkek




Pek çok erkek bu soruların cevaplarını arıyor ve bu konuyu detaylı bir şekilde incelemek istiyorum.

Öncelikle kahve falı Türk kadınını gerçekten fazlasıyla ilgisini çeken bir konu ve bu alana olan ilgiden dolayı çok ciddi paralar dönüyor. Çeşitli uygulamalar bile bu konuda Türk kadınının zaafını kullanıyor. Pek çok falcı güzel paralar kazanıyor ve bu işi ciddi miktarlarda yapıyorlar. Tüm bunlar dikkate alındığında fal ve burç konuları Türk kadınının zaaf noktası diyebiliriz.

Bir Kadın Avcısı neden bu zaafı kendi avantajına kullanmasın ki diye düşünmek mantıklıdır.

Kadınlara fal sohbetiyle dolaylı bir şekilde yaklaşmak sinsi ve manipülatif bir yoldur. Son zamanlarda pek çok erkeğin bu yöntemleri kullandığını biliyorum. Teorik olarak gayet efektif bir yol olarak da görünmektedir.

Kahve falı ile kızla tanışmak, konuşmak ve buluşmak gibi durumlar mümkündür.

Ancak şöyle ciddi bir problem var ki kız seni arkadaş olarak görecektir ve bu sohbeti potansiyel flört/ilişkiye taşımak çok zor olacaktır.

Özellikle de kadın fal baktırırken sürekli platonik olduğu veya hoşlandığı çocuktan bahsetmesi sizi direkt arkadaş konumuna(friendzone) atacaktır. Ayrıca size çüksüz muamelesi yapacak ve potansiyel olarak Alfa erkek olamayacaksınız demektir. 

Kadının başka erkeği size anlatması ve sizin dert dinleyen pozisyona düşmeniz değerinizi düşürecektir. Ayrıca ona sinsice yürümenizi fark edecektir bu ise korkak olduğunuzu düşündürecektir.

Kahve falı, tarot falı veya Astroloji kadınları etkilemekte etkili olabilir ve kızla iletişimde kalmanızı sağlayacaktır. Buradan sohbeti potansiyel flörte çekmeniz biraz daha profesyonellik gerektirecektir. Kızla olan sohbeti bu konuların dışına çekerek flört etmeniz gerekecek ve değerinizi farklı şeylerle göstermeniz gerekecek.

Bu durumda kadına sataşmak, meydan okumak ve eğlendirmeniz gerekecek. Konuyu ilk başlattığınız noktadan uzaklaştırmanız ve bu konuyu fazla açmamanız gerekecek çünkü fal konusundan çıkamazsanız herhangi bir şey yaşama imkanınız olmayacaktır. Kızların falına bakan ve onları eğlendiren bir beta olacaksınız ancak kız daha maskülen bir erkekle beraber olmayı tercih edebilecektir.

Astroloji Feminen Bir Alan

Astroloji feminen enerjiye sahip bir alan ve bu alanla fazla ilgilenen erkeklerde ciddi bir testosteron düşüklüğü ile feminen davranışlar oluyor(Bu işten para kazanan bazı erkekler hariç).

Kadınla sohbetinizi astrolojik ve spritüel şeyler üzerinden başlattıysanız açıkçası sohbetiniz çok daha eğlenceli ve akıcı olacaktır. Kadın size açılacak ve çok fazla şeyini anlatacaktır. Kadının size güvenmesi iyidir ancak çekicilik olmadan güvenmesi sizi friendzone'un dipsiz çukurlarına atacaktır.

Bu açıdan çekiciliği oluşturmak ve konuyu kendi karakterinize çekerek flört etmeniz zor olacak. Bu tekniği kullanan erkeklerin çoğunun başarısız olma sebebi de budur kadınla arkadaş olmak isteyeceğimiz son şeydir.

Tüm bunlar göze alındığında astroloji gibi şeyleri kullanmanızı tavsiye etmem.

Bu Teknikleri Doğru Kullanma Yolu

Bu teknikleri kullanmak istiyorsanız ve sizin için işe yaradığını düşünüyorsanız bahsettiğim dezavantajları da göz önüne alarak bazı stratejik hamleler yapabilirsiniz.

İlk olarak fal bakacağınız kadına yürümenizi tavsiye etmem. Genel olarak o kadının arkadaşlarını hedef almanızı tavsiye ederim.

Bu sayede ilk kadınla arkadaş olursanız onun çevresindeki kadınları hedef alabilirsiniz. Böylece bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Bu noktada dikkat edeceğiniz şey kızın arkadaşlarına da fazla fal bakmamanızdır. Burada falı sadece araç olarak kullanmanız gerekiyor.

Ayrıca kızların falla kız tavlamaya çalıştığını da düşünmemesini sağlamalısın. Bu konuyu zamanla kapatıp normal erkek moduna geçmelisin.

Ben kendi oyunumda açıkçası astroloji ve falları kullanmıyorum. Kızlar bu konuyu açınca da ben anlamam bu işlerden diyorum kenara çekiliyorum.

Sen ise bunu dozunda kullanıp konu değiştirmeyi ayarlamalısın yoksa kızların seni fal için kullandığını ve daha sonra seninle zaman geçirmek istemediğini fark edersin. 

Ayrıca flört etmeye dair ilk hamlende ise ters reaksiyonlar alarak durumu daha da kötüye götürebilirsin. Kadın seni arkadaş olarak gördüğünü belirterek reddedebilir. Bu durum ise oyunun sonu demektir.

Kahve falı ve astrolojiyi ancak çevre yapmak için kullanın. Özellikle sizi çekici bulmuş ve zaten sizinle konuşan kadınlarla asla iletişimi bu konulara getirmeyin.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)