Buluşmada Hesabı Kim Ödemeli?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuları, bu yazımda sizlere ilk buluşmada hesabı kim ödemeli, ilk buluşmada hesabı erkek mi öder sorularının cevaplarını vereceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

En büyük tartışma konularından birisi de ilk buluşmada hesabı kimin ödeyeceğidir. Bu konuda ki dikkat edilmesi gerekilen ilk şey kadına fazla yatırım yapma tuzağına düşmemektir. Eğer kadına fazla yatırım yaparak flört etmeye başlarsanız ve sonuç alamazsanız bu sefer tüm yatırımınız boşa gitmiş olacaktır. Bu konuda ki teori genel olarak şöyle demektedir:

Henüz birlikte olmadığın bir kadına asla yatırım yapmamalısın.

Bir erkek olarak her zaman seçeneklerimi iyi değerlendiririm ve ona göre hareket ederim. Bu açıdan yapacağım en iyi şey kadına minimal yatırım yapmaktır çünkü asla sonuçtan %100 emin olamam. Ancak kadınlarla flört etmek ve sık randevuya çıkmak oyunun önemli bir parçasıdır. Bu noktada bir erkeğin bu durumları karşılayacak maddi gücünün olması gerekiyor. Kadınlarla kahve içmek, tatlı yemek, alkol ve çerezler derken cebinizden ciddi bir miktar para çıkması gerekiyor.

İlk Buluşmada Hesabı Erkek Mi Ödemeli?

Kızlarla randevuya çıkmak
Kızlarla buluşmada kahve içmek en ideal tercihtir.


Bana göre ilk buluşmada hesabı her zaman erkek ödemelidir. Bu hem nezaket hem güç gösterisidir. Erkeğin proaktif ve sorumluluk alan taraf olmasının bir doğal sonucudur. Bu noktada ise ödenecek şey içilen iki tane kahve olacağı için erkek bunu ödemekte zorlanmamalıdır. 2 kahve ortalama 20₺ ile 50₺ arası bir fiyatta olabilir ve bu çok ciddi bir rakam da değil. Pek çok ilk buluşmada kızlar da içecekleri ödeyebiliyor. Bu durum sadece çok sık ilk buluşmaya çıkıyorsanız sorun olabiliyor. Haftada 2-3 kızla randevuya çıkan bir erkek neredeyse ortalama 100₺ harcama yapıyor bir ayda ise bu 400₺ masraf yapabiliyor. Bu noktaya dikkat etmek lazım bu açıdan da iyi bir playboy'un bu hayat tarzını finanse edebilmesi lazım.

Hesabı Her Zaman Erkek Mi Ödemeli?

Bu sorunun cevabı direkt olarak hayır. Bir kadının da sizin için maddi harcama yapması samimiyet ve güven açısından önemlidir. Kaliteli ve kendini geliştirmiş bir kadın sürekli sizin hesabı ödemenize izin vermez kendisi de bir şeyleri ödemeyi isteyecektir. Hiçbir şey ödemeyen ve kasaya dahi gelmeyen bir kadın sadece paranızın peşindedir. Bu açıdan ondan uzak durmanız gerekiyor. Bir kadının pek parası olmasa dahi ufak şeyleri ödemesi benim için önemlidir çünkü kadının da çabalamasını isterim. Buluştuğum pek çok kadın bunu yapıyor özellikle ilk buluşmada hesabı ödemese bile ikinci buluşmada ödüyor. Ben genelde ilkte kahve içip sonra alkollü mekana geçmeyi tercih ediyorum. Eğer kadın kahveleri ödüyorsa ben alkollü içecekleri öderim. Bu durum karşılıklı bir jestleşmeyi sağlıyor.

Bir erkeğin hesap ödemekten çekinmemesi gerekiyor çünkü cimrilik itici bir karakter özelliği'dir. Ancak yüksek tutarda hesap gelecek ortamlardan da kaçınmalısınız böyle şeylere gerek yok. Hiçbir zaman maddi gücünüzle de kadınları etkilemeye çalışmamalısınız. Bu tür hamleler sizin oyununuza zarar verir ve kadınları etkilemez. Paranın ve ısmarladığınız şeylerin lafının asla edilmemesi gerekiyor. Tüm bunlara dikkat etmelisiniz ve genel olarak hesabı ödemelisiniz. Bu erkek olmanın bedelidir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)