A'dan Z'ye Pick-Up- Kızı Eve Nasıl Getiririm(How to Pull Girl Home)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Kadını eve getirmeniz basittir tabi doğru adımları izlediyseniz.

Kadının eve gelmesi demek sizin yanınızda güvende hissediyor ve sizin cinsel ilginizin farkında olması demektir.

Kadına buluşmadan sonra bunu basitçe ifade edebilirsiniz. Evde film,yemek vs bahane ederek çağırabilirsiniz. Yemek ideal bence ben hep bunu kullanıyorum çünkü süper yemek yapıyorum.

İlk teklifinizi reddederse ara ara yoklayın ama asla cinsel bir imada bulunmayın kadın zaten farkında.

Kadını eve getirdiğinizde üstüne çullanmayın. Biraz zaman verin eve alışsın kendini rahat hissetsin. Evi gezdirin bişeyler ikram edin.

Asla direkt odanıza götürmeyin. Salonda oturun daha sonraları odanıza geçersiniz. Yavaş yavaş hareket edin eğer bollukta ki adamsanız zaren doğal olan da yavaş ve kendiliğinden gelişmesidir.

Kadın seksin kendiliğinden olduğunu düşünmelidir. Erkekler sanıyor ki kız direkt vermeye geldi ama öyle bişey yok. Kadın seksin sorumluluğunu almak istemiyor o yüzden cinsel imada bulunmayın. Seks planlanmamış aniden kendiliğinden olan bir şey olmalı.

Alkol iyi bir seçenek ısıyı arttırmak için ve dansta güzel. Müzik dinle bir şeyler yap sonra odana çağır ve gerisi kendiliğinden gelir. Asla kızı zorlama ve üzerine çullanma.

Kadını eve getiriyorken onu rahat hissettirin,espiriler yapın vs. Kendini kaşar gibi hissetmesin. Sizin onun hakkında iyi düşünmenizi istiyor. Öyle her erkeğin evine giden bir orospu olarak görülmek istemiyor.kadını eve getirmek güven meselesidir. O yüzden bunu es geçmeyin.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. en kolay aşama
    zaten o aşamaya gelindiyse herşey çok basit
    yalnız bazı kızlar kapalı ilişki tercih ediyorlar o da artık onların tercihi
    kızlar zaten herşeyi farkında

    YanıtlaSil
Yorum Gönder